Pääosion alkuosa
Valitse yli 1,000,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman
Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta
ebookers ei veloita maksua suurimmasta osasta hotelliperuutuksia tai -muutoksia
Tänä iltana
Tänä viikonloppuna
14.8. - 16.8.

Suosituimmat hotellit Southendin lentoasema

66 €
Holiday Inn Southend

Holiday Inn Southend

4.0 kautta 5.0
Holiday Inn Southend on saanut loistavaa palautetta huoneiden tilavuudesta. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Adventure Island (huvipuisto). Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 2 kahvilaa ja ravintolan. Tässä vuonna 2012 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 129 huonetta 5 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
69 €
Park Inn by Radisson Palace Southend-on-Sea

Park Inn by Radisson Palace Southend-on-Sea

3.0 kautta 5.0
Park Inn by Radisson Palace Southend-on-Sea on saanut hyvää palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Adventure Island (huvipuisto). Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ravintola ja kuntokeskus. Tässä 3 tähden hotellissa on 137 huonetta 7 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-televisiot.
Hae hinnat
The Landings @ 83

The Landings @ 83

2.5 kautta 5.0
The Landings @ 83 sijaitsee lähellä kohdetta Adventure Island (huvipuisto).
Hae hinnat
Airport Lodge

Airport Lodge

4.0 kautta 5.0
Tämä huoneistohotelli sijaitsee lähellä kohdetta Adventure Island (huvipuisto). Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen omatoiminen pysäköinti ja pyykinpesutilat. Huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittonurkkauksen.
Hae hinnat
John Howard Airport Central

John Howard Airport Central

3.5 kautta 5.0 20 King Henrys Drive, Rochford, Englanti
John Howard Airport Central sijaitsee lähellä kohdetta Adventure Island (huvipuisto). Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja baarin. Tässä 3,5 tähden huoneistohotellissa on 3 huoneistoa.
72 €
Skylark Hotel

Skylark Hotel

3.0 kautta 5.0
Skylark Hotel on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Adventure Island (huvipuisto). Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja baarin. Tässä vuonna 1972 rakennetussa 3 tähden hotellissa on 75 huonetta 1 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille LCD-televisiot ja kahvinkeittimet.
83 €
Muthu Westcliff Hotel (Near London Southend Airport)

Muthu Westcliff Hotel (Near London Southend Airport)

3.0 kautta 5.0 18-20 Westcliff Parade, Westcliff-on-Sea, Englanti
Muthu Westcliff Hotel (Near London Southend Airport) on saanut mahtavaa palautetta huoneiden siisteydestä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Cliffs Pavilion (näyttely- ja kongressikeskus). Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, 2 baaria ja ravintola. Tässä vuonna 1891 rakennetussa 3 tähden hotellissa on 55 huonetta 4 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
129 €
Seven Hotel

Seven Hotel

4.0 kautta 5.0
Seven Hotel on saanut loistavaa palautetta huoneiden siisteydestä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Adventure Island (huvipuisto). Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja ravintola. Tässä 4 tähden hotellissa on 37 huonetta 4 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
65 €
OYO Devine Beach Hotel

OYO Devine Beach Hotel

3.0 kautta 5.0 21-23 Manor Road, Westcliff-on-Sea, Englanti
OYO Devine Beach Hotel on saanut hyvää palautetta sijainnistaan lähellä kaikkea. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Cliffs Pavilion (näyttely- ja kongressikeskus). Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja aamiaisen (lisämaksusta). Tässä 3 tähden majatalossa on 19 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja television.
Hae hinnat
Leigh Apartments

Leigh Apartments

4.0 kautta 5.0
Tämä huoneistohotelli sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Adventure Island (huvipuisto). Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja pyykinpesutilat. Tässä 4 tähden huoneistohotellissa on 2 huoneistoa. Huoneisto tarjoaa asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
Hae hinnat
Blue Suede Shoes

Blue Suede Shoes

3.5 kautta 5.0
Tämä huoneistohotelli on saanut hyvää palautetta mukavista sängyistään. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Adventure Island (huvipuisto). Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Huoneisto tarjoaa asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittonurkkauksen.
Hae hinnat
Compass Point

Compass Point

4.0 kautta 5.0
Tämä huoneistohotelli sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Adventure Island (huvipuisto). Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa. Tässä 4 tähden huoneistohotellissa on 3 huoneistoa. Huoneisto tarjoaa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
Hae hinnat
Californication

Californication

4.5 kautta 5.0
Tämä huoneistohotelli sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Adventure Island (huvipuisto). Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä 4,5 tähden huoneistohotellissa on 2 huoneistoa. Huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
Hae hinnat
Hamlet Heights

Hamlet Heights

4.0 kautta 5.0
Hamlet Heights sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Adventure Island (huvipuisto). Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa. Tässä 4 tähden huoneistohotellissa on 4 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
Hae hinnat
Namastay in Bed

Namastay in Bed

3.5 kautta 5.0
Tämä huoneistohotelli on saanut mahtavaa palautetta alueen ostosmahdollisuuksista. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Adventure Island (huvipuisto). Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.

Lentokenttähotellit Southendin lentoasema

Yö lentokenttähotellissa on usein huoleton ja mukava tapa viettää viimeinen ilta ennen aikaista lentoa, jatkaa matkaa myöhään saapuneen lennon jälkeen tai levätä kunnolla pitkän välilaskun aikana. Lentokentän Southendin lentoasema läheltä löytyvät hotellit sopivat kaikkiin näihin tarpeisiin.

Varaa kohteesta Southendin lentoasema edullinen lentokenttähotelli, jos haluat varmistaa ehtimisen aikaiselle aamulennolle. Matkalle lähteminen on usein stressaavaa, joten hotellivaraus lentokentän lähellä sijaitsevassa hotellissa voi pyyhkiä pois yhden huolen. Hotelliyön ansiosta voit aloittaa matkasi virkeänä ja levänneenä ilman viime hetken yllätyksiä ja mahdollisista ruuhkista tai myöhässä olevista junista johtuvaa huolta.

 

Lentokenttähotelli kohteessa Southendin lentoasema voi säästää rahaa

Lentokenttähotellissa yöpyminen voi säästää myös yöllisen taksimatkan kuluilta. Etsi lentokenttähotellien tarjouksia kohteesta Southendin lentoasema, niin voit säästää matkakuluista mukavan summan. Joskus lentokenttähotelli saattaa olla ainoa vaihtoehto, jos lento saapuu myöhään tai lähtee aikaisin, julkista liikennettä ei siihen aikaan ole eikä halua maksaa yksityisestä kuljetuksesta maltaita.

Hae silloin tarjouksia hotelleihin lentokentän Southendin lentoasema läheltä. Lentokentän lähellä sijaitsevat hotellit järjestävät usein ilmaisen kuljetuksen aseman ja hotellin välillä.

Lentoasemien ravintolat ja kahvilat ovat monesti hintavia ja harvoin niitä kuulee ylistettävän. Lentokenttähotelleista voi sen sijaan löytyä kunnon ravintolat ja tuoreet buffetaamiaiset. Mikäli hyvä ruoka ennen lentoa, sen jälkeen tai välilaskun aikana kiinnostaa, kannattaa tarkistaa lähistön lentokenttähotellit. Southendin lentoasema ja sen hotellit eivät liene tässä suhteessa poikkeus.

 

Varaa hotelli lentokentältä Southendin lentoasema ajoissa

Tarjoukset lentokentän Southendin lentoasema hotelleihin löytää todennäköisimmin, kun on liikkeellä hyvissä ajoin. Hotelli lentokentän läheltä sopii myös itsenäiselle matkustajalle, joka vaihtaa matkasuunnitelmiaan lennosta eikä halua varata yöpaikkoja etukäteen.

Etenkin myöhään saapuneen lennon jälkeen yksi yö lentoaseman Southendin lentoasema hotellissa takaa hyvän alun lomalle. Varaa hotelli kuitenkin ajoissa, sillä edullinen lentokenttähotelli kohteessa Southendin lentoasema ei ole itsestäänselvyys.

Lentokenttähotellit sopivat usein myös liiketapaamisiin tai tapahtumien järjestämiseen. Lentokenttien lähelle on monesti hyvät kulkuyhteydet ja ne sijaitsevat tyypillisesti suurten teiden varrella. Hotellista saattaa löytyä myös kuntosali, jossa saa virkeyttä lihaksiin vaikkapa pitkän välilaskun aikana.

Tarkista lentokentän Southendin lentoasema hotellit ja tarjoukset lentokenttähotelleihin jo tänään, jotta matkasi pääsee hyvään alkuun.

Viimeisimmät Southend-on-Sea hotelliarvostelut

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.