Pääosion alkuosa

Valitse yli 1,000,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman

Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta

ebookers ei veloita maksua suurimmasta osasta hotelliperuutuksia tai -muutoksia

Tänä iltana
Tänä viikonloppuna
4.12. - 6.12.

Suosituimmat hotellit London City

55 €
Hampton by Hilton London Docklands

Hampton by Hilton London Docklands

3.5 kautta 5.0 Dockside Road, Lontoo, Englanti
Hampton by Hilton London Docklands on saanut loistavaa palautetta keskeisestä sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta ExCeL London. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ravintolan. Tässä vuonna 2017 rakennetussa 3,5 tähden hotellissa on 209 huonetta 7 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
Hae hinnat
Metro London City Airport

Metro London City Airport

2.5 kautta 5.0 64 Wythes Road, Lontoo, Englanti
Metro London City Airport on saanut mainiota palautetta huoneiden siisteydestä. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta ExCeL London. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja television.
Hae hinnat
London Waterside Apartment

London Waterside Apartment

3.0 kautta 5.0 95 Connaught Heights, Lontoo, Englanti
London Waterside Apartment sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta ExCeL London. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen aamiainen, ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa ja ympäri vuorokauden auki oleva kuntokeskus. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden.
Hae hinnat
One Bedroom Flat Close to London City Airport

One Bedroom Flat Close to London City Airport

3.5 kautta 5.0 Keiller House, 1 Kennard St, Royal Docks, Lontoo, Englanti
Tämä huoneistohotelli sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta ExCeL London. Huoneisto tarjoaa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
Hae hinnat
Courtyard by Marriott London City Airport

Courtyard by Marriott London City Airport

10 Connaught Road, Silvertown, Lontoo, Englanti
Courtyard by Marriott London City Airport sijaitsee lähellä kohdetta ExCeL London. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ravintola ja baari. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja älytelevisiot.
39 €
Holiday Inn Express London - ExCeL

Holiday Inn Express London - ExCeL

3.0 kautta 5.0 1018 Dockside Road, Lontoo, Englanti
Holiday Inn Express London - ExCeL on saanut loistavaa palautetta keskeisestä sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta ExCeL London. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ravintolan. Tässä vuonna 2015 rakennetussa 3 tähden hotellissa on 204 huonetta 3 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
Hae hinnat
Travelodge London City Airport

Travelodge London City Airport

3.0 kautta 5.0 Hartmann Road Silvertown, Lontoo, Englanti
Travelodge London City Airport on saanut hyvää palautetta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta ExCeL London.
Hae hinnat
Dockland Excel 2 Bedroom Apartment

Dockland Excel 2 Bedroom Apartment

Dockside Road, Newham, London, E16 2QD, Lontoo, Englanti
Tämä huoneistohotelli sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta ExCeL London.
Hae hinnat
Moxy London Excel

Moxy London Excel

3.5 kautta 5.0 1014 Dockside Road, Lontoo, Englanti
Moxy London Excel on saanut loistavaa palautetta hinta-laatu-suhteestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta ExCeL London. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä baarin ja kahvilan. Tässä vuonna 2016 rakennetussa 3,5 tähden hotellissa on 164 huonetta 6 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja älytelevisiot.
Hae hinnat
Dockside Apartments at Excel

Dockside Apartments at Excel

3.5 kautta 5.0 1014B Dockside Road, Lontoo, Englanti
Dockside Apartments at Excel on saanut loistavaa palautetta huoneistojen hiljaisuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta ExCeL London. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä aamiaisen (lisämaksusta) ja kuivapesulapalvelun. Jokainen huoneisto tarjoaa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
Hae hinnat
Charming Apartment by the Thames

Charming Apartment by the Thames

3.5 kautta 5.0 Agnes George Walk, Lontoo, Englanti
Tämä huoneistohotelli sijaitsee lähellä kohdetta ExCeL London. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa. Huoneisto tarjoaa asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja erillisen kylpyammeen ja suihkun.
Hae hinnat
Lontoon Waterside-huoneisto Royal Docksissa

Lontoon Waterside-huoneisto Royal Docksissa

Connaught Heights Royal Docks,, Lontoo, ENG
Tämä huoneistohotelli sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta ExCeL London.
Hae hinnat
Kahden mh Asunto Lähellä Excel Exhibition Keskusta & Lontoon City Airportia

Kahden mh Asunto Lähellä Excel Exhibition Keskusta & Lontoon City Airportia

Albert Road, Lontoo, ENG
Tämä huoneisto on saanut loistavaa palautetta sijainnistaan lähellä kaikkea. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta ExCeL London. Huoneisto tarjoaa takan ja vuodesohvan.
Hae hinnat
London Excel - O2 Arena – London City Airport (LCY)

London Excel - O2 Arena – London City Airport (LCY)

4.0 kautta 5.0 Connought Heights, Lontoo, Englanti
London Excel - O2 Arena – London City Airport (LCY) sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta ExCeL London. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ympäri vuorokauden auki olevan kuntokeskuksen, kuivapesulapalvelun ja omatoimisen pysäköinnin (lisämaksusta). Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
88 €
Aloft London Excel

Aloft London Excel

4.0 kautta 5.0 1 Eastern Gateway, Royal Victoria Dock, Lontoo, Englanti
Aloft London Excel on saanut loistavaa palautetta alueen julkisista kulkuyhteyksistä. Majoitusliike sijaitsee kokouskeskuksen yhteydessä, ja ExCeL London on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä sisäuima-altaan ja ravintolan. Tässä 4 tähden hotellissa on 252 huonetta 8 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.

Lentokenttähotellit London City

Yö lentokenttähotellissa on usein huoleton ja mukava tapa viettää viimeinen ilta ennen aikaista lentoa, jatkaa matkaa myöhään saapuneen lennon jälkeen tai levätä kunnolla pitkän välilaskun aikana. Lentokentän London City läheltä löytyvät hotellit sopivat kaikkiin näihin tarpeisiin.

Varaa kohteesta London City edullinen lentokenttähotelli, jos haluat varmistaa ehtimisen aikaiselle aamulennolle. Matkalle lähteminen on usein stressaavaa, joten hotellivaraus lentokentän lähellä sijaitsevassa hotellissa voi pyyhkiä pois yhden huolen. Hotelliyön ansiosta voit aloittaa matkasi virkeänä ja levänneenä ilman viime hetken yllätyksiä ja mahdollisista ruuhkista tai myöhässä olevista junista johtuvaa huolta.

 

Lentokenttähotelli kohteessa London City voi säästää rahaa

Lentokenttähotellissa yöpyminen voi säästää myös yöllisen taksimatkan kuluilta. Etsi lentokenttähotellien tarjouksia kohteesta London City, niin voit säästää matkakuluista mukavan summan. Joskus lentokenttähotelli saattaa olla ainoa vaihtoehto, jos lento saapuu myöhään tai lähtee aikaisin, julkista liikennettä ei siihen aikaan ole eikä halua maksaa yksityisestä kuljetuksesta maltaita.

Hae silloin tarjouksia hotelleihin lentokentän London City läheltä. Lentokentän lähellä sijaitsevat hotellit järjestävät usein ilmaisen kuljetuksen aseman ja hotellin välillä.

Lentoasemien ravintolat ja kahvilat ovat monesti hintavia ja harvoin niitä kuulee ylistettävän. Lentokenttähotelleista voi sen sijaan löytyä kunnon ravintolat ja tuoreet buffetaamiaiset. Mikäli hyvä ruoka ennen lentoa, sen jälkeen tai välilaskun aikana kiinnostaa, kannattaa tarkistaa lähistön lentokenttähotellit. London City ja sen hotellit eivät liene tässä suhteessa poikkeus.

 

Varaa hotelli lentokentältä London City ajoissa

Tarjoukset lentokentän London City hotelleihin löytää todennäköisimmin, kun on liikkeellä hyvissä ajoin. Hotelli lentokentän läheltä sopii myös itsenäiselle matkustajalle, joka vaihtaa matkasuunnitelmiaan lennosta eikä halua varata yöpaikkoja etukäteen.

Etenkin myöhään saapuneen lennon jälkeen yksi yö lentoaseman London City hotellissa takaa hyvän alun lomalle. Varaa hotelli kuitenkin ajoissa, sillä edullinen lentokenttähotelli kohteessa London City ei ole itsestäänselvyys.

Lentokenttähotellit sopivat usein myös liiketapaamisiin tai tapahtumien järjestämiseen. Lentokenttien lähelle on monesti hyvät kulkuyhteydet ja ne sijaitsevat tyypillisesti suurten teiden varrella. Hotellista saattaa löytyä myös kuntosali, jossa saa virkeyttä lihaksiin vaikkapa pitkän välilaskun aikana.

Tarkista lentokentän London City hotellit ja tarjoukset lentokenttähotelleihin jo tänään, jotta matkasi pääsee hyvään alkuun.

Viimeisimmät Lontoo hotelliarvostelut

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.