Pääosion alkuosa
Valitse yli 1,000,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman
Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta
ebookers ei veloita maksua suurimmasta osasta hotelliperuutuksia tai -muutoksia
Tänä iltana
Tänä viikonloppuna
30.10. - 1.11.
Ensi viikonloppuna
6.11. - 8.11.

Suosituimmat hotellit Luton

50 €
Holiday Inn Express London Luton Airport

Holiday Inn Express London Luton Airport

3.0 kautta 5.0 2 Percival Way, Luton, Englanti
Holiday Inn Express London Luton Airport on saanut loistavaa palautetta mukavista sängyistään. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta University of Bedfordshire. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen aamiainen, ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa ja ravintola. Tässä vuonna 2002 rakennetussa 3 tähden hotellissa on 154 huonetta 5 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
52 €
Courtyard by Marriott Luton Airport

Courtyard by Marriott Luton Airport

3.5 kautta 5.0 Airport Way, Luton, Englanti
Courtyard by Marriott Luton Airport on saanut loistavaa palautetta hinta-laatu-suhteestaan. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta University of Bedfordshire. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja kuntoklubin. Tässä vuonna 2018 rakennetussa 3,5 tähden hotellissa on 250 huonetta 7 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-television.
43 €
Holiday Inn London - Luton Airport

Holiday Inn London - Luton Airport

3.0 kautta 5.0 Airport Way E, Blush House, Luton, Englanti
Holiday Inn London - Luton Airport on saanut mahtavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta University of Bedfordshire. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja ympäri vuorokauden auki olevan kuntokeskuksen. Tässä 3 tähden hotellissa on 124 huonetta 3 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja vuodesohvat.
Hae hinnat
ibis London Luton Airport

ibis London Luton Airport

3.0 kautta 5.0 Spittlesea Road, Luton, Englanti
Ibis London Luton Airport on saanut hyvää palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta University of Bedfordshire. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja baarin. Tässä 3 tähden hotellissa on 162 huonetta 4 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja memory foam -patjallisen sängyn.
34 €
ibis budget Luton Airport

ibis budget Luton Airport

3.0 kautta 5.0 Airport Way, Luton, Englanti
Ibis budget Luton Airport on saanut hyvää palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta University of Bedfordshire. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä baarin ja kahvilan. Tässä 3 tähden hotellissa on 134 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
Hae hinnat
Comfy Studio Flat 5 Minuutin Sisällä Lutonin Lentokentältä ja Kaupungin Keskustasta

Comfy Studio Flat 5 Minuutin Sisällä Lutonin Lentokentältä ja Kaupungin Keskustasta

Chertsey Close, 48, Luton, ENG
Tämä huoneistohotelli sijaitsee lähellä kohdetta University of Bedfordshire. Huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi keittiön ja television.
32 €
OYO London Luton

OYO London Luton

3.0 kautta 5.0 1 Mill Street, Luton, Englanti
OYO London Luton on saanut loistavaa palautetta sijainnistaan lähellä lentokenttää. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta University of Bedfordshire. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja baarin. Tässä 3 tähden hotellissa on 44 huonetta 3 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
Hae hinnat
Executive "5 Star" House Near Luton Airport

Executive "5 Star" House Near Luton Airport

Lyneham Rd, Luton, ENG
Tämä loma-asunto sijaitsee lähellä kohdetta University of Bedfordshire. Loma-asunto tarjoaa asiakkaille keittiön ja 5 kylpyhuonetta.
55 €
Hampton by Hilton London Luton Airport

Hampton by Hilton London Luton Airport

3.0 kautta 5.0 42-50 Kimpton Road, Luton, Englanti
Hampton by Hilton London Luton Airport on saanut mahtavaa palautetta huoneiden tilavuudesta. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta University of Bedfordshire. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen aamiainen, ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa ja ravintola. Tässä vuonna 2012 rakennetussa 3 tähden hotellissa on 188 huonetta 7 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-televisiot.
Hae hinnat
Luxury and Stylish 2 bedroom apartment

Luxury and Stylish 2 bedroom apartment

3.0 kautta 5.0 3 Hatton Place, 118 Midland Road, Luton, Englanti
Luxury and Stylish 2 bedroom apartment sijaitsee lähellä kohdetta University of Bedfordshire. Tässä 3 tähden huoneistohotellissa on 2 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeen.
Hae hinnat
Royalle Reign Guest House

Royalle Reign Guest House

Norfolk road, Luton, ENG
Tämä loma-asunto sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta University of Bedfordshire.
Hae hinnat
Lovely 1 Bedroom Maisonette Close to Airport/town

Lovely 1 Bedroom Maisonette Close to Airport/town

Leygreen Cl, 10, Luton, ENG
Tämä huoneistohotelli sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta University of Bedfordshire. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen aamiaisen. Huoneisto tarjoaa asiakkaille keittiön ja television.
Hae hinnat
Huku Kwetu - Exton House

Huku Kwetu - Exton House

3.5 kautta 5.0 7 Exton Avenue, Luton, Englanti
Tämä loma-asunto sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta University of Bedfordshire. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja baarin. Tässä 3,5 tähden loma-asunnossa on 4 kotia. Loma-asunto tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
Hae hinnat
28 Scotfield

28 Scotfield

3.0 kautta 5.0 28 Handcross Rd, Scotfield Court, Luton, Englanti
28 Scotfield sijaitsee lähellä kohdetta University of Bedfordshire. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä 3 tähden huoneistohotellissa on 3 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa keittiön ja vuodesohvan.
198 €
Luton Hoo Hotel, Golf And Spa

Luton Hoo Hotel, Golf And Spa

5.0 kautta 5.0 The Mansion House, Luton Hoo Park, Luton, Englanti
Luton Hoo Hotel, Golf And Spa on saanut hyvää palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Stockwood Discovery Centre. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja 2 ravintolaa. Tässä 5 tähden hotellissa on 144 huonetta 3 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja plasmatelevision.

Lentokenttähotellit Luton

Yö lentokenttähotellissa on usein huoleton ja mukava tapa viettää viimeinen ilta ennen aikaista lentoa, jatkaa matkaa myöhään saapuneen lennon jälkeen tai levätä kunnolla pitkän välilaskun aikana. Lentokentän Luton läheltä löytyvät hotellit sopivat kaikkiin näihin tarpeisiin.

Varaa kohteesta Luton edullinen lentokenttähotelli, jos haluat varmistaa ehtimisen aikaiselle aamulennolle. Matkalle lähteminen on usein stressaavaa, joten hotellivaraus lentokentän lähellä sijaitsevassa hotellissa voi pyyhkiä pois yhden huolen. Hotelliyön ansiosta voit aloittaa matkasi virkeänä ja levänneenä ilman viime hetken yllätyksiä ja mahdollisista ruuhkista tai myöhässä olevista junista johtuvaa huolta.

 

Lentokenttähotelli kohteessa Luton voi säästää rahaa

Lentokenttähotellissa yöpyminen voi säästää myös yöllisen taksimatkan kuluilta. Etsi lentokenttähotellien tarjouksia kohteesta Luton, niin voit säästää matkakuluista mukavan summan. Joskus lentokenttähotelli saattaa olla ainoa vaihtoehto, jos lento saapuu myöhään tai lähtee aikaisin, julkista liikennettä ei siihen aikaan ole eikä halua maksaa yksityisestä kuljetuksesta maltaita.

Hae silloin tarjouksia hotelleihin lentokentän Luton läheltä. Lentokentän lähellä sijaitsevat hotellit järjestävät usein ilmaisen kuljetuksen aseman ja hotellin välillä.

Lentoasemien ravintolat ja kahvilat ovat monesti hintavia ja harvoin niitä kuulee ylistettävän. Lentokenttähotelleista voi sen sijaan löytyä kunnon ravintolat ja tuoreet buffetaamiaiset. Mikäli hyvä ruoka ennen lentoa, sen jälkeen tai välilaskun aikana kiinnostaa, kannattaa tarkistaa lähistön lentokenttähotellit. Luton ja sen hotellit eivät liene tässä suhteessa poikkeus.

 

Varaa hotelli lentokentältä Luton ajoissa

Tarjoukset lentokentän Luton hotelleihin löytää todennäköisimmin, kun on liikkeellä hyvissä ajoin. Hotelli lentokentän läheltä sopii myös itsenäiselle matkustajalle, joka vaihtaa matkasuunnitelmiaan lennosta eikä halua varata yöpaikkoja etukäteen.

Etenkin myöhään saapuneen lennon jälkeen yksi yö lentoaseman Luton hotellissa takaa hyvän alun lomalle. Varaa hotelli kuitenkin ajoissa, sillä edullinen lentokenttähotelli kohteessa Luton ei ole itsestäänselvyys.

Lentokenttähotellit sopivat usein myös liiketapaamisiin tai tapahtumien järjestämiseen. Lentokenttien lähelle on monesti hyvät kulkuyhteydet ja ne sijaitsevat tyypillisesti suurten teiden varrella. Hotellista saattaa löytyä myös kuntosali, jossa saa virkeyttä lihaksiin vaikkapa pitkän välilaskun aikana.

Tarkista lentokentän Luton hotellit ja tarjoukset lentokenttähotelleihin jo tänään, jotta matkasi pääsee hyvään alkuun.

Viimeisimmät Luton hotelliarvostelut

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.