Pääosion alkuosa

Valitse yli 1,000,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman

Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta

ebookers ei veloita maksua suurimmasta osasta hotelliperuutuksia tai -muutoksia

Tänä iltana
Tänä viikonloppuna
27.11. - 29.11.
Ensi viikonloppuna
4.12. - 6.12.

Suosituimmat hotellit Camden

35 €
Point A Hotel London Kings Cross – St Pancras

Point A Hotel London Kings Cross – St Pancras

2.5 kautta 5.0 324 Gray's Inn Road, Lontoo, Englanti
Point A Hotel London Kings Cross – St Pancras on saanut loistavaa palautetta Wi-Fi-yhteydestään. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta British Library (kirjasto). Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, välipalabaari/deli ja aamiainen (lisämaksusta). Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
110 €
Citadines Apart'hotel Holborn-Covent Garden London

Citadines Apart'hotel Holborn-Covent Garden London

4.0 kautta 5.0 94-99 High Holborn, Lontoo, Englanti
Citadines Apart'hotel Holborn-Covent Garden London on saanut loistavaa palautetta huoneistojen hiljaisuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta British Museum. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä kuntokeskuksen ja ympäri vuorokauden auki olevan business centerin. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittonurkkauksen.
73 €
Studios 2 Let Serviced Apartments - Cartwright Gardens

Studios 2 Let Serviced Apartments - Cartwright Gardens

3.5 kautta 5.0 36-37 Cartwright Gardens, Lontoo, Englanti
Studios 2 Let Serviced Apartments - Cartwright Gardens on saanut mahtavaa palautetta alueen nähtävyyksistä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Russell Square. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja kuivapesulapalvelun. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-television.
68 €
Euston Square Hotel

Euston Square Hotel

3.0 kautta 5.0 152-156 North Gower Street, Lontoo, Englanti
Euston Square Hotel on saanut loistavaa palautetta alueen julkisista kulkuyhteyksistä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta University College London. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja baarin. Tässä 3 tähden aamiaismajoituksessa on 87 huonetta 5 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja älytelevisiot.
66 €
Morgan Hotel

Morgan Hotel

3.5 kautta 5.0 24 Bloomsbury Street, Lontoo, Englanti
Morgan Hotel on saanut hyvää palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta British Museum. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja concierge-palvelut. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
70 €
Holiday Inn London - Regent's Park

Holiday Inn London - Regent's Park

4.0 kautta 5.0 Carburton Street, Lontoo, Englanti
Holiday Inn London - Regent's Park on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Oxford Street. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja baarin. Tässä 4 tähden hotellissa on 332 huonetta 7 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
124 €
London Marriott Hotel Regents Park

London Marriott Hotel Regents Park

4.5 kautta 5.0 128 King Henrys Road, Lontoo, Englanti
London Marriott Hotel Regents Park on saanut loistavaa palautetta majoitusliikkeen yleiskunnosta. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta ZSL London Zoo. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä täyden palvelun kylpylän ja sisäuima-altaan. Kaikki huoneet tarjoavat parvekkeet/patiot ja pillowtop-patjat.
181 €
The Standard London

The Standard London

5.0 kautta 5.0 10 Argyle Street, Lontoo, Englanti
The Standard London on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta British Museum. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ympäri vuorokauden auki oleva kuntoklubi ja aamiainen (lisämaksusta). Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
245 €
Kimpton Fitzroy London

Kimpton Fitzroy London

5.0 kautta 5.0 1-8 Russell Square, Bloomsbury, Lontoo, Englanti
Kimpton Fitzroy London on saanut mahtavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Russell Square. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja kuntokeskuksen. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja satelliittikanavat.
197 €
St. Pancras Renaissance Hotel London

St. Pancras Renaissance Hotel London

5.0 kautta 5.0 Euston Road, Lontoo, Englanti
St. Pancras Renaissance Hotel London on saanut loistavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta British Museum. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 4 ravintolaa ja 2 baaria. Tässä 5 tähden hotellissa on 245 huonetta 7 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat pillowtop-patjat ja LCD-televisiot.
81 €
Crowne Plaza London - Kings Cross

Crowne Plaza London - Kings Cross

4.0 kautta 5.0 1 Kings Cross Road, Lontoo, Englanti
Crowne Plaza London - Kings Cross on saanut mahtavaa palautetta hiljaisesta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Russell Square. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä baarin ja business centerin. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
404 €
Rosewood London

Rosewood London

5.0 kautta 5.0 252 High Holborn, Lontoo, Englanti
Rosewood London on saanut loistavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta British Museum. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 2 ravintolaa ja 2 baaria. Tässä vuonna 1914 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 308 huonetta 7 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja syvän kylpyammeen.
55 €
St Giles London - A St Giles Hotel

St Giles London - A St Giles Hotel

3.0 kautta 5.0 Bedford Avenue, Lontoo, Englanti
St Giles London - A St Giles Hotel on saanut hyvää palautetta alueen nähtävyyksistä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Oxford Street. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi 4 ravintolaa, baarin ja konferenssikeskuksen. Tässä 3 tähden hotellissa on 670 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat taulutelevisiot ja Wi-Fi-yhteyden.
61 €
Regency House

Regency House

3.0 kautta 5.0 71 Gower Street, Lontoo, Englanti
Regency House on saanut loistavaa palautetta hinta-laatu-suhteestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Russell Square. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
112 €
Radisson Blu Edwardian Grafton Hotel

Radisson Blu Edwardian Grafton Hotel

4.0 kautta 5.0 130 Tottenham Court Road, Lontoo, Englanti
Radisson Blu Edwardian Grafton Hotel, London on saanut hyvää palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta University College Hospital. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja ympäri vuorokauden auki olevan kuntokeskuksen. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja satelliittikanavat.

Majoitus kohteessa Camden

Kun suunnittelet matkaa kohteeseen Camden, ebookersin työkaluilla löydät helposti sinulle sopivamman hotellitarjouksen parhaaseen hintaan. Voit tarkastella hotellien sijainteja kartalta, jolloin tiedät, kuinka lähellä majapaikkasi on nähtävyyksistä, joissa haluat vierailla. Voit myös tarkastella muiden matkustajien antamia palautteita kohteen Camden hotelleista. Voit suodattaa hakutuloksia myös sen mukaan, kuinka lähellä ne ovat kohteen Camden suosituimpia nähtävyyksiä.

 

Matkustaminen hotellillesi kohteessa Camden

Mistä tahansa matkustatkaan, ebookers voi auttaa sinua pääsemään hotellille, jonka varasit kohteesta Camden. Ensinnäkin, meillä on laaja valikoima lentoja, joten voit varata lennot lähimmälle lentoasemalle parhaaseen hintaan. Matkan jatkaminen lentokentältä kohteeseen Camden on helppoa.

Hae ja varaa joku erinomaisista autonvuokraustarjouksistamme, ja voit ajaa hotellille mukavasti itse. Tämän lisäksi vuokra-autolla matkustaessa pääset tutustumaan kohteen Camden ja sen lähialueiden tarjontaan omalla aikataululla. Muistathan, että ebookersin hotellikuvauksissa kerrotaan kunkin majoituspaikan pysäköintimahdollisuuksista, joten ne kannattaa tarkistaa ennen kuin lähdet liikenteeseen.

 

Tekemistä kohteessa Camden

Kohteessa Camden riittää runsaasti tekemistä – etenkin, jos rentoutuminen ja hotellihuoneessa oleskelu lasketaan mukaan. Jos kuitenkin haluat myös muita aktiviteetti-ideoita, kannattaa tutustua Aktiviteetit-sivuun, jonne olemme koonneet kohteen Camden parhaimpia aktiviteetteja.

Jos siis kaipaat hauskaa ja jännittävää tekemistä, opettavaisia retkiä tai vain rentoa menoa, ebookersin avulla saat kaiken irti lomastasi kohteessa Camden.

Viimeisimmät hotelliarvostelut kohteessa Camden

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.