Pääosion alkuosa
Valitse yli 1,000,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman
Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta
ebookers ei veloita maksua suurimmasta osasta hotelliperuutuksia tai -muutoksia
Tänä iltana
Tänä viikonloppuna
30.10. - 1.11.
Ensi viikonloppuna
6.11. - 8.11.

Varatuimmat hotellit West Drayton

50 €
Leonardo London Heathrow Airport

Leonardo London Heathrow Airport

4.0 kautta 5.0 Bath Road, West Drayton, Englanti
Leonardo London Heathrow Airport on saanut mainiota palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Stockley Park. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja kuntokeskuksen. Tässä 4 tähden hotellissa on 230 huonetta 4 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LED-television.
48 €
Ibis Styles London Heathrow

Ibis Styles London Heathrow

3.0 kautta 5.0 272 Bath Road, Harlington, West Drayton, Englanti
Ibis Styles London Heathrow on saanut loistavaa palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Stockley Park. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ravintola ja baari. Tässä 3 tähden hotellissa on 153 huonetta 4 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
79 €
Hyatt Place London Heathrow Airport

Hyatt Place London Heathrow Airport

4.0 kautta 5.0 The Grove, Bath Road, West Drayton, Englanti
Hyatt Place London Heathrow Airport on saanut loistavaa palautetta hiljaisesta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Stockley Park. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja ympäri vuorokauden auki olevan kuntokeskuksen. Tässä vuonna 1999 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 350 huonetta 5 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja satelliittikanavat.
120 €
Sofitel London Heathrow

Sofitel London Heathrow

5.0 kautta 5.0 Terminal 5, London Heathrow Airport, West Drayton, Englanti
Sofitel London Heathrow on saanut loistavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Stockley Park. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, 2 ravintolaa ja 2 baaria. Tässä vuonna 2008 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 605 huonetta 4 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja pillowtop-patjallisen sängyn.
72 €
Holiday Inn London Heathrow - Bath Road

Holiday Inn London Heathrow - Bath Road

4.0 kautta 5.0 276 Bath Road, West Drayton, Englanti
Holiday Inn London Heathrow - Bath Road on saanut loistavaa palautetta hinta-laatu-suhteestaan. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Stockley Park. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja kuntokeskuksen. Tässä vuonna 2019 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 433 huonetta 6 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja vuodesohvat.
49 €
Thistle London Heathrow T5

Thistle London Heathrow T5

3.5 kautta 5.0 Bath Road, Longford, West Drayton, Englanti
Thistle London Heathrow T5 on saanut loistavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Stockley Park. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ravintola ja baari. Tässä vuonna 1968 rakennetussa 3,5 tähden hotellissa on 266 huonetta 2 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-television.
72 €
Sheraton Heathrow Hotel

Sheraton Heathrow Hotel

4.0 kautta 5.0 Heathrow Airport, Colnbrook Bypass, West Drayton, Englanti
Sheraton Heathrow Hotel on saanut loistavaa palautetta mukavista sängyistään. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Stockley Park. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 2 ravintolaa ja ympäri vuorokauden auki olevan kuntokeskuksen. Tässä vuonna 1973 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 426 huonetta 3 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-televisiot.
89 €
Staybridge Suites London Heathrow - Bath Road

Staybridge Suites London Heathrow - Bath Road

4.0 kautta 5.0 276A Bath Road, West Drayton, Englanti
Staybridge Suites London Heathrow - Bath Road on saanut loistavaa palautetta mukavista sängyistään. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Stockley Park. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaiset hotellinjohtajan kutsut. Tässä vuonna 2018 rakennetussa 4 tähden huoneistohotellissa on 190 huoneistoa 6 kerroksessa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
54 €
Novotel London Heathrow Airport - M4 Jct 4

Novotel London Heathrow Airport - M4 Jct 4

4.0 kautta 5.0 Cherry Lane, Junction 4m4, West Drayton, Englanti
Novotel London Heathrow Airport - M4 Jct 4 on saanut loistavaa palautetta hinta-laatu-suhteestaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Stockley Park. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä sisäuima-altaan ja ravintolan. Tässä vuonna 1992 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 178 huonetta 3 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-television.
72 €
Holiday Inn London - Heathrow M4,jct.4

Holiday Inn London - Heathrow M4,jct.4

4.0 kautta 5.0 Sipson Road, Middlesex, West Drayton, Englanti
Holiday Inn London - Heathrow M4,jct.4 on saanut loistavaa palautetta sijainnistaan lähellä lentokenttää. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Stockley Park. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 2 ravintolaa ja 2 baaria. Tässä vuonna 1970 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 615 huonetta 10 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja vuodesohvan.
43 €
Grand Airport Ensuites

Grand Airport Ensuites

3.5 kautta 5.0 330 Bath Rd, West Drayton, Englanti
Grand Airport Ensuites sijaitsee lähellä kohdetta Stockley Park. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja television.
44 €
Sky Nights Hotel London Heathrow

Sky Nights Hotel London Heathrow

3.0 kautta 5.0 129 Station Rd, Middlesex, Heathrow, West Drayton, Englanti
Sky Nights Hotel London Heathrow on saanut mainiota palautetta huoneiden siisteydestä. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Stockley Park. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä vuonna 1980 rakennetussa 3 tähden hotellissa on 26 huonetta 2 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LED-television.
46 €
Heathrow LHR Apartments

Heathrow LHR Apartments

3.5 kautta 5.0 623 Sipson Road, West Drayton, Englanti
Heathrow LHR Apartments on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Stockley Park. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaiset lentokenttäkuljetukset ja pyykinpesutilat. Tässä 3,5 tähden huoneistohotellissa on 4 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
78 €
Radisson RED Hotel London Heathrow

Radisson RED Hotel London Heathrow

4.0 kautta 5.0 Bath Road, Middlesex, West Drayton, Englanti
Radisson RED Hotel London Heathrow sijaitsee lähellä kohdetta Stockley Park. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 2 ravintolaa ja 2 baaria. Tässä vuonna 1964 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 258 huonetta 5 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa taulutelevision ja sadesuihkupään.
Hae hinnat
Crowne Plaza London - Heathrow

Crowne Plaza London - Heathrow

4.0 kautta 5.0 Stockley Road, West Drayton, Englanti
Crowne Plaza London - Heathrow on saanut mahtavaa palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Stockley Park. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, 2 ravintolaa ja sisäuima-allas. Tässä 4 tähden hotellissa on 465 huonetta 5 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja plasmatelevision.

Parhaat halvat hotellit ja majoitukset West Drayton

Näytä kaikki

Parhaat luksushotellit West Drayton

Näytä kaikki

Kohteen West Drayton hotellit

Harkitsetko lomaa kohteeseen West Drayton? Jos haluat löytää majoituspaikan, joka on nähtävyyksien lähellä, voit antaa lomapäiväsi ja käyttää hotellihakutulosten vieressä olevia suodattimia löytääksesi majoitusliikkeen, joka on lähellä alueen nähtävyyksiä. Voit valita 50 hotellista ja muusta majoitusvaihtoehdosta kohteessa West Drayton löytääksesi itsellesi sopivan yöpymispaikan.

Etsitpä sitten halpoja hotelleja kohteessa West Drayton, perhelomaa varten sopivia majoitusliikkeitä tai majoituksia, joihin voit ottaa lemmikkisi mukaan, West Drayton tarjoaa useita erilaisia majoituspaikkoja, joista voit löytää itsellesi sopivan vaihtoehdon:

 • 11 lentokenttähotellia
 • 13 halpaa hotellia
 • 14 lapsiystävällistä hotellia
 • 11 luksushotellia
 • 2 lemmikkiystävällistä hotellia

Suosittuja hotelleja ja muita majoitusvaihtoehtoja kohteessa West Drayton

Kun etsit yöpymispaikkaa kohteessa West Drayton, voit käyttää ebookersin sivustoa löytääksesi hotellin, joka tarjoaa palveluja kuten internetyhteyden, uima-altaan tai ilmaiset lentokenttäkuljetukset. Voit käyttää suodattimia rajataksesi hotellihakuasi, jotta näet vain sinulle tärkeät palvelut, kuten huoneessa olevan keittiön ja ilmastoinnin.

Asiakkaat pitävät seuraavista hotelleista kohteessa West Drayton niiden ilmaisen aamupalan takia:

 • Ibis Styles London Heathrow
 • Harmondsworth Hall Guest House Heathrow
 • Kings Paget Hotel

Nämä kohteen West Drayton hotellit ovat suosittuja matkailijoiden keskuudessa niiden uima-altaiden takia:

 • Crowne Plaza London - Heathrow
 • Novotel London Heathrow Airport - M4 Jct 4
 • Sofitel London Heathrow

Asiakkaat, jotka yöpyivät näissä kohteen West Drayton hotelleissa pitivät paikan päällä olevasta kuntosalista:

 • Crowne Plaza London - Heathrow
 • Hyatt Place London Heathrow Airport
 • Sofitel London Heathrow

Kohteeseen West Drayton tutustuminen

Ystävällinen West Drayton on tunnettu ravintoloista, baareista ja kahviloista. Suosittuihin nähtävyyksiin kohteessa West Drayton ja sen lähellä kuuluu:

 • Stockley Country Park
 • Windsorin linna
 • Twickenham Stadium
 • Thorpe Park
 • Legoland Windsor
 • Hampton Court Palace
 • SSE Arena, Wembley

Kun suunnittelet matkaasi kohteeseen West Drayton, voit varata ebookersin kautta myös lennot kohteeseen Lontoo (LHR-Heathrow). Voit rajata hakuasi välilaskujen, lentoyhtiön tai lähtöajan mukaan löytääksesi itsellesi parhaiten sopivan vaihtoehdon.

Milloin on paras aika vierailla kohteessa West Drayton?

Jos mietit parasta mahdollista aikaa käydä kohteessa West Drayton, saatat hyötyä näistä vuodenajan säätä koskevista tiedoista matkaa suunnitellessasi. Heinäkuu ja elokuu ovat yleensä lämpimimmät kuukaudet kohteessa West Drayton, kun taas kylmimmät kuukaudet ovat yleensä tammikuu ja helmikuu. Marraskuu ja elokuu ovat sateisimmat kuukaudet, kun taas maaliskuu ja huhtikuu ovat kuivimmat.

Tässä on yleiskatsaus kohteen keskimääräiseen sademäärään ja lämpötilaan:

 • Keskimääräinen lämpötila päivisin tammikuusta maaliskuuhun on 12 °C ja öisin 2 °C. Kauden keskimääräinen sademäärä on 132 mm.
 • Jos vierailet huhtikuun ja kesäkuun välisenä aikana, voit odottaa keskimääräisen lämpötilan olevan 21 °C päivisin ja 4 °C öisin. Keskimääräinen sademäärä tänä aikana on 130 mm.
 • Keskimääräinen lämpötila heinäkuusta syyskuuhun on päivisin 22 °C ja öisin 9 °C. Kauden keskimääräinen sademäärä on 163 mm.
 • Keskimääräinen lämpötila päivisin lokakuusta ja joulukuuhun on 16 °C ja 3 °C öisin. Kauden keskimääräinen sademäärä on 168 mm.
 • Vuoden keskimääräinen sademäärä kohteessa West Drayton on 592 cm.

Viimeksi varatut hotellit West Drayton

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.