Pääosion alkuosa
Valitse yli 1,000,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman
Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta
ebookers ei veloita maksua suurimmasta osasta hotelliperuutuksia tai -muutoksia
Tänä iltana
Tänä viikonloppuna
30.10. - 1.11.
Ensi viikonloppuna
6.11. - 8.11.

Varatuimmat hotellit Hayes

61 €
Novotel London Heathrow Airport T1 T2 and T3

Novotel London Heathrow Airport T1 T2 and T3

4.0 kautta 5.0 234 Bath Road, Heathrow Point West, Hayes, Englanti
Novotel London Heathrow Airport T1 T2 and T3 on saanut hyvää palautetta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Twickenham Stadium. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaiset hotellinjohtajan kutsut ja ravintolan. Tässä vuonna 2018 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 166 huonetta 4 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja memory foam -patjallisen sängyn.
52 €
Hyatt Place West London Hayes

Hyatt Place West London Hayes

4.0 kautta 5.0 Hayes Gate House, 27 Uxbridge Road, Hayes, Englanti
Hyatt Place West London Hayes on saanut loistavaa palautetta sijainnistaan lähellä lentokenttää. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Twickenham Stadium. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaiset hotellinjohtajan kutsut ja ravintolan. Tässä vuonna 2016 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 170 huonetta 11 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja pillowtop-patjat.
47 €
Staycity Aparthotels London Heathrow

Staycity Aparthotels London Heathrow

4.0 kautta 5.0 High Point Village, Station Approach, Hayes, Englanti
Staycity Aparthotels London Heathrow on saanut loistavaa palautetta huoneistojen tilavuudesta. Majoitusliike on kokouskeskuksen yhteydessä, minkä lisäksi Stockley Park on kävelyetäisyydellä. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja ympäri vuorokauden auki olevan kuntokeskuksen. Tässä vuonna 2012 rakennetussa 4 tähden huoneistohotellissa on 269 huoneistoa 8 kerroksessa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
41 €
Mercure London Heathrow Hotel

Mercure London Heathrow Hotel

4.0 kautta 5.0 Shepiston Lane, Hayes, Englanti
Mercure London Heathrow Hotel on saanut loistavaa palautetta sijainnistaan lähellä lentokenttää. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Stockley Park. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja kuntokeskuksen. Tässä 4 tähden hotellissa on 184 huonetta 2 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
42 €
ibis London Heathrow Airport

ibis London Heathrow Airport

3.0 kautta 5.0 112 Bath Road, Middlesex, Hayes, Englanti
Ibis London Heathrow Airport on saanut hyvää palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Twickenham Stadium. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ravintola ja baari. Tässä vuonna 1985 rakennetussa 3 tähden hotellissa on 356 huonetta 6 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja kaapelikanavat.
84 €
Sheraton Skyline Hotel London Heathrow

Sheraton Skyline Hotel London Heathrow

4.0 kautta 5.0 Bath Road (A4), Hayes, Englanti
Sheraton Skyline Hotel London Heathrow on saanut hyvää palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Twickenham Stadium. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 2 ravintolaa ja ympäri vuorokauden auki olevan kuntokeskuksen. Tässä vuonna 1971 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 350 huonetta 4 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
94 €
Radisson Blu Edwardian Heathrow Hotel

Radisson Blu Edwardian Heathrow Hotel

4.0 kautta 5.0 140 Bath Road, Hayes, Englanti
Radisson Blu Edwardian Heathrow Hotel on saanut mahtavaa palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta London Motor Museum. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 2 ravintolaa ja täyden palvelun kylpylän. Tässä vuonna 1959 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 464 huonetta 4 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja älytelevision.
Hae hinnat
Deluxe Heathrow Apartments & Parking

Deluxe Heathrow Apartments & Parking

4.0 kautta 5.0 4 Mondial Way, Hayes, Englanti
Deluxe Heathrow Apartments & Parking on saanut hyvää palautetta kätevästä pysäköinnistään. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Twickenham Stadium. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja pyykinpesutilat. Tässä 4 tähden huoneistohotellissa on 6 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
96 €
London Heathrow Marriott Hotel

London Heathrow Marriott Hotel

4.0 kautta 5.0 Bath Road, Heathrow Airport, Hayes, Englanti
London Heathrow Marriott Hotel on saanut loistavaa palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Kempton Racecourse. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä sisäuima-altaan ja ravintolan. Tässä vuonna 1998 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 393 huonetta 5 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille pillowtop-patjat ja älytelevisiot.
51 €
Apple House Guesthouse Heathrow Airport

Apple House Guesthouse Heathrow Airport

2.5 kautta 5.0 165 West End Lane, Harlington, Hayes, Englanti
Apple House Guesthouse Heathrow Airport sijaitsee lähellä kohdetta Twickenham Stadium. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa ja omatoiminen pysäköinti (lisämaksusta). Tässä 2,5 tähden majatalossa on 6 huonetta.
Hae hinnat
Shepiston Lodge Heathrow

Shepiston Lodge Heathrow

3.0 kautta 5.0 31 Shepiston Lane, Hayes, Englanti
Shepiston Lodge Heathrow on saanut loistavaa palautetta hinta-laatu-suhteestaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Stockley Park. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa ja omatoiminen pysäköinti (lisämaksusta). Tässä 3 tähden hotellissa on 23 huonetta 2 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ylelliset vuodevaatteet ja ilmaiset hygieniatuotteet.
Hae hinnat
Holiday Inn London - Heathrow Ariel

Holiday Inn London - Heathrow Ariel

3.0 kautta 5.0 118 Bath Road, Hayes, Englanti
Holiday Inn London - Heathrow Ariel on saanut hyvää palautetta mukavista sängyistään. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Twickenham Stadium. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ravintola ja baari. Tässä 3 tähden hotellissa on 184 huonetta 3 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
Hae hinnat
Heathrow Apartments by Manhattan

Heathrow Apartments by Manhattan

3.5 kautta 5.0 4 Nobel Dr, Heathrow Airport, Hayes, Englanti
Heathrow Apartments by Manhattan sijaitsee lähellä kohdetta Twickenham Stadium. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi pyykinpesutilat. Tässä 3,5 tähden huoneistohotellissa on 45 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaille keittiön ja mikroaaltouunin.
39 €
Heathrow Inn

Heathrow Inn

2.0 kautta 5.0 140 Coldharbour Lane, Hayes, Englanti
Heathrow Inn sijaitsee lähellä kohdetta Brunel University London. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja baarin. Tässä 2 tähden hotellissa on 19 huonetta.
38 €
Bargain Stay Heathrow

Bargain Stay Heathrow

3.0 kautta 5.0 78 Bath Road, Hayes, Englanti
Bargain Stay Heathrow sijaitsee lähellä kohdetta Twickenham Stadium. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa ja lentokenttäkuljetukset (lisämaksusta). Tässä 3 tähden majatalossa on 5 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja jääkaapin.

Parhaat halvat hotellit ja majoitukset Hayes

Näytä kaikki

Parhaat luksushotellit Hayes

Näytä kaikki

Kohteen Hayes hotellit

Harkitsetko matkaa kohteeseen Hayes? Jos haluat löytää majoitusliikkeen, joka sijaitsee lähellä nähtävyyksiä, voit antaa lomapäiväsi ja käyttää hotellihakutulosten vieressä olevia suodattimia löytääksesi majoitusliikkeen, joka on lähellä alueen nähtävyyksiä. Voit valita 58 hotellista ja muusta majoitusvaihtoehdosta kohteessa Hayes löytääksesi itsellesi sopivan yöpymispaikan.

Etsitpä sitten halpoja hotelleja kohteessa Hayes, perhelomaa varten sopivia majoitusliikkeitä tai majoituksia, joihin voit ottaa lemmikkisi mukaan, Hayes tarjoaa runsaasti erilaisia majoituspaikkoja, joista voit löytää itsellesi sopivan vaihtoehdon:

 • 8 lentokenttähotellia
 • 14 halpaa hotellia
 • 12 lapsiystävällistä hotellia
 • 10 luksushotellia
 • 2 lemmikkiystävällistä hotellia

Suosittuja hotelleja ja muita majoitusvaihtoehtoja kohteessa Hayes

Kun etsit yöpymispaikkaa kohteessa Hayes, voit käyttää ebookersin sivustoa löytääksesi hotellin, joka tarjoaa palveluja kuten internetyhteyden, uima-altaan tai ilmaiset lentokenttäkuljetukset. Voit käyttää suodattimia rajataksesi hotellihakuasi, jotta näet vain sinulle tärkeät palvelut, kuten huoneessa olevan keittiön ja ilmastoinnin.

Asiakkaat arvostavat seuraavia hotelleja kohteessa Hayes niiden ilmaisen aamupalan takia:

 • Radisson Blu Edwardian Heathrow Hotel
 • Ibis London Heathrow Airport
 • Holiday Inn London - Heathrow Ariel

Nämä kohteen Hayes hotellit ovat suosittuja matkailijoiden keskuudessa niiden uima-altaiden takia:

 • Sheraton Skyline Hotel London Heathrow
 • London Heathrow Marriott Hotel
 • Radisson Blu Edwardian Heathrow Hotel

Asiakkaat, jotka yöpyivät näissä kohteen Hayes hotelleissa pitivät paikan päällä olevasta kuntosalista:

 • Radisson Blu Edwardian Heathrow Hotel
 • Sheraton Skyline Hotel London Heathrow
 • Staycity Aparthotels London Heathrow

Kohteeseen Hayes tutustuminen

Ystävällinen Hayes on tunnettu ravintoloista, baareista ja ostosmahdollisuuksistaan. Suosittuihin nähtävyyksiin kohteessa Hayes ja sen lähellä kuuluu:

 • London Motor Museum
 • Lake Farm Country Park
 • Minet Country Park
 • Cranford Countryside Park
 • Twickenham Stadium
 • SSE Arena, Wembley
 • Wembley Stadium

Kun suunnittelet matkaasi kohteeseen Hayes, voit varata ebookersin kautta myös lennot kohteeseen Lontoo (LHR-Heathrow). Voit rajata hakuasi välilaskujen, lentoyhtiön tai lähtöajan mukaan löytääksesi itsellesi parhaimman vaihtoehdon.

Milloin on paras aika vierailla kohteessa Hayes?

Jos mietit parasta mahdollista aikaa käydä kohteessa Hayes, saatat hyötyä näistä vuodenajan säätä koskevista tiedoista matkaa suunnitellessasi. Elokuu ja heinäkuu ovat yleensä lämpimimmät kuukaudet kohteessa Hayes, kun taas kylmimmät kuukaudet ovat yleensä tammikuu ja helmikuu. Marraskuu ja elokuu ovat sateisimmat kuukaudet, kun taas maaliskuu ja huhtikuu ovat kuivimmat.

Tässä on yleiskatsaus kohteen keskimääräiseen sademäärään ja lämpötilaan:

 • Keskimääräinen lämpötila päivisin tammikuusta maaliskuuhun on 12 °C ja öisin 2 °C. Kauden keskimääräinen sademäärä on 132 mm.
 • Jos vierailet huhtikuun ja kesäkuun välisenä aikana, voit odottaa keskimääräisen lämpötilan olevan 21 °C päivisin ja 4 °C öisin. Keskimääräinen sademäärä tänä aikana on 130 mm.
 • Keskimääräinen lämpötila heinäkuusta syyskuuhun on päivisin 22 °C ja öisin 9 °C. Kauden keskimääräinen sademäärä on 163 mm.
 • Keskimääräinen lämpötila päivisin lokakuusta ja joulukuuhun on 16 °C ja 3 °C öisin. Kauden keskimääräinen sademäärä on 168 mm.
 • Keskimääräinen sademäärä vuodessa kohteessa Hayes on 592 cm.

Viimeksi varatut hotellit Hayes

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.