Pääosion alkuosa
Valitse yli 1,000,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman
Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta
ebookers ei veloita maksua suurimmasta osasta hotelliperuutuksia tai -muutoksia
Tänä iltana
Ensi viikonloppuna
30.10. - 1.11.

Varatuimmat hotellit Hounslow

98 €
Hilton Garden Inn London Heathrow Terminal 2 and 3

Hilton Garden Inn London Heathrow Terminal 2 and 3

3.5 kautta 5.0
Hilton Garden Inn London Heathrow Terminal 2 and 3 on saanut loistavaa palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike on lentokentän yhteydessä, ja Stockley Park sijaitsee lähettyvillä. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja kuntokeskuksen. Tässä 3,5 tähden hotellissa on 369 huonetta 14 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-television.
48 €
Hilton Garden Inn London Heathrow Airport

Hilton Garden Inn London Heathrow Airport

4.0 kautta 5.0
Hilton Garden Inn London Heathrow Airport on saanut mainiota palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Twickenham Stadium. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ravintola ja ympäri vuorokauden auki oleva kuntokeskus. Tässä vuonna 2014 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 364 huonetta 7 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-television.
78 €
Renaissance London Heathrow Hotel

Renaissance London Heathrow Hotel

4.0 kautta 5.0
Renaissance London Heathrow Hotel on saanut loistavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Twickenham Stadium. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ravintola ja ympäri vuorokauden auki oleva kuntoklubi. Tässä vuonna 1973 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 710 huonetta 4 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LED-television.
Hae hinnat
Hilton London Heathrow Airport Hotel

Hilton London Heathrow Airport Hotel

4.0 kautta 5.0
Hilton London Heathrow Airport Hotel on saanut mahtavaa palautetta sijainnistaan lähellä kaikkea. Majoitusliike on lentokentän yhteydessä, ja Twickenham Stadium sijaitsee lähettyvillä. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 3 ravintolaa ja sisäuima-altaan. Tässä vuonna 1990 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 398 huonetta 5 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi taulutelevision ja DVD-soittimen.
60 €
Heston Hyde Hotel

Heston Hyde Hotel

4.5 kautta 5.0
Heston Hyde Hotel on saanut hyvää palautetta huoneiden tilavuudesta. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Twickenham Stadium. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja sisäuima-altaan. Tässä vuonna 2014 rakennetussa 4,5 tähden hotellissa on 303 huonetta 3 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
Hae hinnat
Holiday Inn Express London Heathrow T4

Holiday Inn Express London Heathrow T4

3.5 kautta 5.0
Holiday Inn Express London Heathrow T4 on saanut loistavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike on lentokentän yhteydessä, ja Twickenham Stadium sijaitsee lähettyvillä. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ravintola ja baari. Tässä 3,5 tähden hotellissa on 457 huonetta 8 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja vuodesohvat.
24 €
OYO VII Hotel

OYO VII Hotel

2.0 kautta 5.0
OYO VII Hotel on saanut hyvää palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Twickenham Stadium. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja ravintola. Tässä 2 tähden majatalossa on 14 huonetta 3 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
Hae hinnat
IBIS STYLES London Heathrow East

IBIS STYLES London Heathrow East

3.0 kautta 5.0
IBIS STYLES London Heathrow East on saanut hyvää palautetta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Twickenham Stadium. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja baarin. Tässä 3 tähden hotellissa on 125 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
55 €
The Continental Hotel Heathrow

The Continental Hotel Heathrow

4.0 kautta 5.0
The Continental Hotel Heathrow on saanut loistavaa palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Twickenham Stadium. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä täyden palvelun kylpylän ja sisäuima-altaan. Tässä 4 tähden hotellissa on 70 huonetta 4 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
53 €
DoubleTree by Hilton London Heathrow Airport

DoubleTree by Hilton London Heathrow Airport

4.0 kautta 5.0
DoubleTree by Hilton London Heathrow Airport on saanut mahtavaa palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Twickenham Stadium. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja ympäri vuorokauden auki olevan kuntokeskuksen. Tässä vuonna 2008 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 200 huonetta 5 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LED-television.
33 €
ibis budget London Hounslow

ibis budget London Hounslow

3.0 kautta 5.0
Ibis budget London Hounslow on saanut loistavaa palautetta alueen julkisista kulkuyhteyksistä. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Twickenham Stadium. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä baarin ja aamiaisen (lisämaksusta). Tässä 3 tähden hotellissa on 148 huonetta 4 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LED-television.
Hae hinnat
Crowne Plaza London Heathrow T4

Crowne Plaza London Heathrow T4

4.0 kautta 5.0
Crowne Plaza London Heathrow T4 on saanut mahtavaa palautetta huoneiden tilavuudesta. Majoitusliike on lentokentän yhteydessä, ja Twickenham Stadium sijaitsee lähettyvillä. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ravintola ja ympäri vuorokauden auki oleva kuntokeskus. Tässä vuonna 2018 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 304 huonetta 8 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja älytelevision.
56 €
Aerotel London Heathrow T2 & T3

Aerotel London Heathrow T2 & T3

3.0 kautta 5.0
Aerotel London Heathrow T2 & T3 on saanut hyvää palautetta huoneiden siisteydestä. Majoitusliike on lentokentän yhteydessä, ja Stockley Park sijaitsee lähettyvillä. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa. Tässä vuonna 2018 rakennetussa 3 tähden hotellissa on 82 huonetta 2 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
49 €
Park Grand London Heathrow

Park Grand London Heathrow

4.0 kautta 5.0
Park Grand London Heathrow on saanut loistavaa palautetta sijainnistaan lähellä lentokenttää. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Twickenham Stadium. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja kuntokeskuksen. Tässä 4 tähden hotellissa on 124 huonetta 5 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja plasmatelevisiot.
44 €
Skylark B&B

Skylark B&B

3.0 kautta 5.0
Skylark B&B sijaitsee lähellä kohdetta Twickenham Stadium. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja aamiainen (lisämaksusta). Tässä 3 tähden majatalossa on 22 huonetta.

Parhaat halvat hotellit ja majoitukset Hounslow

Näytä kaikki

Parhaat luksushotellit Hounslow

Näytä kaikki

Kohteen Hounslow hotellit

Harkitsetko matkaa kohteeseen Hounslow? Jos haluat löytää majoitusliikkeen, joka sijaitsee nähtävyyksien lähellä, voit antaa lomapäiväsi ja käyttää hotellihakutulosten vieressä olevia suodattimia löytääksesi majoituspaikan, joka on lähellä alueen nähtävyyksiä. Voit valita 66 hotellista ja muusta majoitusvaihtoehdosta kohteessa Hounslow löytääksesi parhaiten sopivan yöpymispaikan.

Etsitpä sitten halpoja hotelleja kohteessa Hounslow, perhelomaa varten sopivia majoitusliikkeitä tai lemmikkiystävällisiä majoitusvaihtoehtoja, Hounslow tarjoaa runsaasti erilaisia majoituspaikkoja, joista voit löytää itsellesi parhaiten sopivan vaihtoehdon:

 • 5 lentokenttähotellia
 • 17 halpaa hotellia
 • 14 lapsiystävällistä hotellia
 • 10 luksushotellia
 • 2 lemmikkiystävällistä hotellia

Suosittuja hotelleja ja muita majoitusvaihtoehtoja kohteessa Hounslow

Kun etsit itsellesi sopivaa yöpymispaikkaa kohteessa Hounslow, voit käyttää ebookersin sivustoa löytääksesi majoitusliikkeen, joka tarjoaa palveluja kuten internetyhteyden, ilmaiset lentokenttäkuljetukset tai uima-altaan. Voit hyödyntää suodattimia rajataksesi hotellihakuasi, jotta näet sinulle tärkeät palvelut, kuten ilmastoinnin ja huoneessa olevan keittiön.

Asiakkaat pitävät seuraavista hotelleista kohteessa Hounslow niiden ilmaisen aamupalan takia:

 • Skylark B&B
 • Heathrow Traveller B&B
 • Lampton Guest House

Nämä kohteen Hounslow majoitusliikkeet ovat suosittuja asiakkaiden keskuudessa niiden uima-altaiden takia:

 • Heston Hyde Hotel
 • Hilton London Heathrow Airport Hotel
 • The Continental Hotel Heathrow

Matkailijat, jotka yöpyivät näissä kohteen Hounslow hotelleissa pitivät paikan päällä olevasta kuntokeskuksesta:

 • The Continental Hotel Heathrow
 • Hilton Garden Inn London Heathrow Airport
 • Heston Hyde Hotel

Kohteeseen Hounslow tutustuminen

Ystävällinen Hounslow on tunnettu ravintoloista, baareista ja ostosmahdollisuuksistaan. Suosittuihin nähtävyyksiin kohteessa Hounslow ja sen lähellä kuuluu:

 • Paul Robeson Theatre
 • Twickenham Stadium
 • Hampton Court Palace
 • Westfield London
 • SSE Arena, Wembley
 • Wembley Stadium
 • Thorpe Park

Kun suunnittelet lomaasi kohteessa Hounslow, voit varata ebookersin kautta myös sopivat lennot kohteeseen Lontoo (LHR-Heathrow). Voit rajata hakuasi välilaskujen, lentoyhtiön tai lähtöajan mukaan löytääksesi tarpeitasi vastaavan vaihtoehdon.

Milloin on paras aika vierailla kohteessa Hounslow?

Jos mietit parasta mahdollista aikaa käydä kohteessa Hounslow, saatat hyötyä näistä vuodenajan säätä koskevista tiedoista matkaa suunnitellessasi. Heinäkuu ja elokuu ovat yleensä lämpimimmät kuukaudet kohteessa Hounslow, kun taas kylmimmät kuukaudet ovat yleensä tammikuu ja helmikuu. Marraskuu ja elokuu ovat sateisimmat kuukaudet, kun taas maaliskuu ja huhtikuu ovat kuivimmat.

Tässä on yleiskatsaus kohteen keskimääräiseen sademäärään ja lämpötilaan:

 • Keskimääräinen lämpötila päivisin tammikuusta maaliskuuhun on 12 °C ja öisin 2 °C. Kauden keskimääräinen sademäärä on 132 mm.
 • Jos vierailet huhtikuun ja kesäkuun välisenä aikana, voit odottaa keskimääräisen lämpötilan olevan 21 °C päivisin ja 4 °C öisin. Keskimääräinen sademäärä tänä aikana on 130 mm.
 • Keskimääräinen lämpötila heinäkuusta syyskuuhun on päivisin 22 °C ja öisin 9 °C. Kauden keskimääräinen sademäärä on 163 mm.
 • Keskimääräinen lämpötila päivisin lokakuusta ja joulukuuhun on 16 °C ja 3 °C öisin. Kauden keskimääräinen sademäärä on 168 mm.
 • Vuoden keskimääräinen sademäärä kohteessa Hounslow on 592 cm.

Viimeksi varatut hotellit Hounslow

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.