Pääosion alkuosa
Valitse yli 1,000,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman
Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta
ebookers ei veloita maksua suurimmasta osasta hotelliperuutuksia tai -muutoksia
Tänä iltana
Ensi viikonloppuna
30.10. - 1.11.

Suosituimmat hotellit Gatwick

65 €
Courtyard by Marriott London Gatwick Airport

Courtyard by Marriott London Gatwick Airport

4.0 kautta 5.0
Courtyard by Marriott London Gatwick Airport on saanut hyvää palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Manor Royal Business Park. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ravintola ja kuntokeskus. Tässä vuonna 2009 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 218 huonetta 5 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille LCD-televisiot ja ylelliset vuodevaatteet.
94 €
Hampton by Hilton London Gatwick Airport

Hampton by Hilton London Gatwick Airport

3.5 kautta 5.0
Hampton by Hilton London Gatwick Airport on saanut hyvää palautetta Wi-Fi-yhteydestään. Majoitusliike on lentokentän yhteydessä, ja Manor Royal Business Park sijaitsee lähettyvillä. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ravintolan. Tässä vuonna 2014 rakennetussa 3,5 tähden hotellissa on 194 huonetta 7 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-televisiot.
74 €
Hilton London Gatwick Airport

Hilton London Gatwick Airport

4.0 kautta 5.0
Hilton London Gatwick Airport on saanut mainiota palautetta sijainnistaan. Majoitusliike on lentokentän yhteydessä, minkä lisäksi Manor Royal Business Park on kävelyetäisyydellä. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja ympäri vuorokauden auki olevan kuntoklubin. Tässä vuonna 1981 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 821 huonetta 4 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat LCD-televisiot ja kahvinkeittimet.
Hae hinnat
Bloc Hotel London Gatwick Airport

Bloc Hotel London Gatwick Airport

3.0 kautta 5.0
Bloc Hotel London Gatwick Airport on saanut loistavaa palautetta hiljaisesta sijainnistaan. Majoitusliike on lentokentän yhteydessä, minkä lisäksi Manor Royal Business Park on kävelyetäisyydellä. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa. Tässä vuonna 2013 rakennetussa 3 tähden hotellissa on 245 huonetta 4 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LED-televisiot.
56 €
Gatwick Turret Guest House

Gatwick Turret Guest House

3.0 kautta 5.0 48 Massetts Road, Horley, Englanti
Gatwick Turret Guest House on saanut loistavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Manor Royal Business Park. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä aamiaisen (lisämaksusta) ja lentokenttäkuljetukset (lisämaksusta). Tässä vuonna 1890 rakennetussa 3 tähden aamiaismajoituksessa on 10 huonetta 3 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja digitaalikanavat.
49 €
Gatwick Belmont Hotel

Gatwick Belmont Hotel

3.0 kautta 5.0 46 Massetts Road, Horley, Englanti
Gatwick Belmont Hotel on saanut loistavaa palautetta sijainnistaan lähellä lentokenttää. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Manor Royal Business Park. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ravintola ja baari. Tässä vuonna 1901 rakennetussa 3 tähden hotellissa on 18 huonetta 2 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja pillowtop-patjallisen sängyn.
Hae hinnat
Yotel Air London Gatwick

Yotel Air London Gatwick

3.5 kautta 5.0
Yotel Air London Gatwick on saanut hyvää palautetta sijainnistaan. Majoitusliike on lentokentän yhteydessä, minkä lisäksi Manor Royal Business Park on kävelyetäisyydellä. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja aamiaisen (lisämaksusta). Tässä 3,5 tähden kapselihotellissa on 46 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
Hae hinnat
OYO Flexistay Ambers Gatwick Aparthotel

OYO Flexistay Ambers Gatwick Aparthotel

3.0 kautta 5.0 7 Vicarage Lane, Horley, Englanti
OYO Flexistay Ambers Gatwick Aparthotel on saanut hyvää palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Gatwick Aviation Museum. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ravintola ja omatoiminen pysäköinti (lisämaksusta). Tässä 3 tähden aamiaismajoituksessa on 13 huonetta 2 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja televisiot.
102 €
Sofitel London Gatwick

Sofitel London Gatwick

4.0 kautta 5.0
Sofitel London Gatwick on saanut loistavaa palautetta sijainnistaan lähellä lentokenttää. Majoitusliike on lentokentän yhteydessä, ja Manor Royal Business Park sijaitsee lähettyvillä. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmaiset lentokenttäkuljetukset ja 2 ravintolaa. Tässä vuonna 1990 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 518 huonetta 8 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
43 €
The Lawn Guest House

The Lawn Guest House

3.5 kautta 5.0 30 Massetts Road, Horley, Englanti
The Lawn Guest House on saanut loistavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Gatwick Aviation Museum. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä aamiaisen (lisämaksusta) ja lentokenttäkuljetukset (lisämaksusta). Tässä vuonna 1898 rakennetussa 3,5 tähden majatalossa on 12 huonetta 2 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-television.
37 €
Airport Inn Gatwick

Airport Inn Gatwick

3.0 kautta 5.0 Longbridge Roundabout, Horley, Englanti
Airport Inn Gatwick on saanut hyvää palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Gatwick Aviation Museum. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ravintolan, baarin ja aamiaisen (lisämaksusta). Tässä 3 tähden hotellissa on 125 huonetta 6 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa kaapelikanavat ja kahvinkeittimen.
47 €
Holiday Inn London-Gatwick Airport

Holiday Inn London-Gatwick Airport

3.0 kautta 5.0 Povey Cross Road, Horley, Englanti
Holiday Inn London-Gatwick Airport on saanut mahtavaa palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Gatwick Aviation Museum. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ravintola ja baari. Tässä 3 tähden hotellissa on 216 huonetta 5 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-televisiot.
Hae hinnat
Travelodge Gatwick Airport Central

Travelodge Gatwick Airport Central

3.0 kautta 5.0
Travelodge Gatwick Airport Central on saanut hyvää palautetta mukavista sängyistään. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Gatwick Aviation Museum. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ravintolan. Tässä 3 tähden hotellissa on 254 huonetta 4 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja televisiot.
66 €
Oldlands Farm

Oldlands Farm

3.0 kautta 5.0
Oldlands Farm on saanut hyvää palautetta sijainnistaan lähellä lentokenttää. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Manor Royal Business Park. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja aamiainen (lisämaksusta). Tässä 3 tähden majatalossa on 4 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
49 €
Acorn Lodge Gatwick Hotel

Acorn Lodge Gatwick Hotel

4.0 kautta 5.0 79 Massetts Road, Horley, Englanti
Acorn Lodge Gatwick Hotel on saanut mainiota palautetta sijainnistaan lähellä lentokenttää. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Gatwick Aviation Museum. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja baarin. Tässä 4 tähden majatalossa on 22 huonetta 2 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja digitaalikanavat.

Lentokenttähotellit Gatwick

Yö lentokenttähotellissa on usein huoleton ja mukava tapa viettää viimeinen ilta ennen aikaista lentoa, jatkaa matkaa myöhään saapuneen lennon jälkeen tai levätä kunnolla pitkän välilaskun aikana. Lentokentän Gatwick läheltä löytyvät hotellit sopivat kaikkiin näihin tarpeisiin.

Varaa kohteesta Gatwick edullinen lentokenttähotelli, jos haluat varmistaa ehtimisen aikaiselle aamulennolle. Matkalle lähteminen on usein stressaavaa, joten hotellivaraus lentokentän lähellä sijaitsevassa hotellissa voi pyyhkiä pois yhden huolen. Hotelliyön ansiosta voit aloittaa matkasi virkeänä ja levänneenä ilman viime hetken yllätyksiä ja mahdollisista ruuhkista tai myöhässä olevista junista johtuvaa huolta.

 

Lentokenttähotelli kohteessa Gatwick voi säästää rahaa

Lentokenttähotellissa yöpyminen voi säästää myös yöllisen taksimatkan kuluilta. Etsi lentokenttähotellien tarjouksia kohteesta Gatwick, niin voit säästää matkakuluista mukavan summan. Joskus lentokenttähotelli saattaa olla ainoa vaihtoehto, jos lento saapuu myöhään tai lähtee aikaisin, julkista liikennettä ei siihen aikaan ole eikä halua maksaa yksityisestä kuljetuksesta maltaita.

Hae silloin tarjouksia hotelleihin lentokentän Gatwick läheltä. Lentokentän lähellä sijaitsevat hotellit järjestävät usein ilmaisen kuljetuksen aseman ja hotellin välillä.

Lentoasemien ravintolat ja kahvilat ovat monesti hintavia ja harvoin niitä kuulee ylistettävän. Lentokenttähotelleista voi sen sijaan löytyä kunnon ravintolat ja tuoreet buffetaamiaiset. Mikäli hyvä ruoka ennen lentoa, sen jälkeen tai välilaskun aikana kiinnostaa, kannattaa tarkistaa lähistön lentokenttähotellit. Gatwick ja sen hotellit eivät liene tässä suhteessa poikkeus.

 

Varaa hotelli lentokentältä Gatwick ajoissa

Tarjoukset lentokentän Gatwick hotelleihin löytää todennäköisimmin, kun on liikkeellä hyvissä ajoin. Hotelli lentokentän läheltä sopii myös itsenäiselle matkustajalle, joka vaihtaa matkasuunnitelmiaan lennosta eikä halua varata yöpaikkoja etukäteen.

Etenkin myöhään saapuneen lennon jälkeen yksi yö lentoaseman Gatwick hotellissa takaa hyvän alun lomalle. Varaa hotelli kuitenkin ajoissa, sillä edullinen lentokenttähotelli kohteessa Gatwick ei ole itsestäänselvyys.

Lentokenttähotellit sopivat usein myös liiketapaamisiin tai tapahtumien järjestämiseen. Lentokenttien lähelle on monesti hyvät kulkuyhteydet ja ne sijaitsevat tyypillisesti suurten teiden varrella. Hotellista saattaa löytyä myös kuntosali, jossa saa virkeyttä lihaksiin vaikkapa pitkän välilaskun aikana.

Tarkista lentokentän Gatwick hotellit ja tarjoukset lentokenttähotelleihin jo tänään, jotta matkasi pääsee hyvään alkuun.

Viimeisimmät Gatwick hotelliarvostelut

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.