Pääosion alkuosa
Valitse yli 1,000,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman
Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta
ebookers ei veloita maksua suurimmasta osasta hotelliperuutuksia tai -muutoksia
Tänä iltana
Ensi viikonloppuna
25.9. - 27.9.

Varatuimmat hotellit Crawley

43 €
Copthorne Hotel London Gatwick

Copthorne Hotel London Gatwick

4.0 kautta 5.0
Copthorne Hotel London Gatwick on saanut loistavaa palautetta hinta-laatu-suhteestaan. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Effingham Park Golf Course. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 2 ravintolaa ja sisäuima-altaan. Tässä 4 tähden hotellissa on 227 huonetta 2 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja satelliittikanavat.
61 €
Arora Hotel Gatwick

Arora Hotel Gatwick

4.0 kautta 5.0
Arora Hotel Gatwick on saanut mahtavaa palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee ostoskeskuksen yhteydessä, ja County Mall Shopping Centre on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, 2 baaria ja ravintola. Tässä 4 tähden hotellissa on 432 huonetta 5 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja satelliittikanavat.
63 €
Crowne Plaza London- Gatwick Airport

Crowne Plaza London- Gatwick Airport

4.0 kautta 5.0
Crowne Plaza London- Gatwick Airport on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Manor Royal Business Park. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 2 baaria ja ravintolan. Tässä 4 tähden hotellissa on 294 huonetta 7 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja syvät kylpyammeet.
41 €
Little Foxes Hotel

Little Foxes Hotel

3.0 kautta 5.0
Little Foxes Hotel on saanut mainiota palautetta huoneiden tilavuudesta. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Manor Royal Business Park. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja aamiaisen (lisämaksusta). Tässä 3 tähden aamiaismajoituksessa on 17 huonetta 2 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja television.
39 €
Trivelles Gatwick

Trivelles Gatwick

4.0 kautta 5.0
Trivelles Gatwick on saanut hyvää palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Manor Royal Business Park. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä vuonna 1 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 46 huonetta 3 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
39 €
Trivelles Waterhall Country Hotel - Gatwick

Trivelles Waterhall Country Hotel - Gatwick

4.0 kautta 5.0
Trivelles Waterhall Country Hotel - Gatwick on saanut hyvää palautetta kätevästä pysäköinnistään. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Gatwick Aviation Museum. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä vuonna 1800 rakennetussa 4 tähden maalaistalossa on 20 huonetta 2 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja pillowtop-patjallisen sängyn.
87 €
The Old House Inn

The Old House Inn

4.0 kautta 5.0
The Old House Inn on saanut hyvää palautetta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Effingham Park Golf Course. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja ravintola. Tässä 4 tähden majatalossa on 6 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
60 €
Sandman Signature London Gatwick Hotel

Sandman Signature London Gatwick Hotel

4.0 kautta 5.0
Sandman Signature London Gatwick Hotel on saanut loistavaa palautetta hinta-laatu-suhteestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Manor Royal Business Park. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä sisäuima-altaan ja ravintolan. Tässä vuonna 1991 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 151 huonetta 7 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja syvät kylpyammeet.
55 €
ibis London Gatwick Airport

ibis London Gatwick Airport

3.0 kautta 5.0
Ibis London Gatwick Airport on saanut hyvää palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Manor Royal Business Park. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja baarin. Tässä vuonna 2000 rakennetussa 3 tähden hotellissa on 141 huonetta 5 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja digitaalikanavat.
64 €
Holiday Inn Express London Gatwick - Crawley

Holiday Inn Express London Gatwick - Crawley

3.0 kautta 5.0
Holiday Inn Express London Gatwick - Crawley on saanut hyvää palautetta sijainnistaan lähellä lentokenttää. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Hawth Theatre. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ravintola ja baari. Tässä 3 tähden hotellissa on 138 huonetta 3 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-television.
65 €
Oldlands Farm

Oldlands Farm

3.0 kautta 5.0
Oldlands Farm on saanut hyvää palautetta sijainnistaan lähellä lentokenttää. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Manor Royal Business Park. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja aamiainen (lisämaksusta). Tässä 3 tähden majatalossa on 4 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
33 €
Holiday Inn London Gatwick - Worth

Holiday Inn London Gatwick - Worth

4.0 kautta 5.0
Holiday Inn London Gatwick - Worth on saanut loistavaa palautetta hinta-laatu-suhteestaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Worth St. Nicholasin kirkko. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja baarin. Tässä vuonna 1996 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 122 huonetta 2 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja syvät kylpyammeet.
32 €
Europa Gatwick Hotel & Spa

Europa Gatwick Hotel & Spa

3.0 kautta 5.0
Europa Gatwick Hotel & Spa on saanut mainiota palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Worth St. Nicholasin kirkko. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, sisäuima-allas ja ravintola. Tässä 3 tähden hotellissa on 246 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille satelliittikanavat ja kahvinkeittimet.
64 €
Dickens House

Dickens House

3.5 kautta 5.0
Dickens House sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Broadfieldin stadion. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä 3,5 tähden loma-asunnossa on 2 kotia.
53 €
Ramada by Wyndham Crawley Gatwick

Ramada by Wyndham Crawley Gatwick

3.0 kautta 5.0
Ramada by Wyndham Crawley Gatwick on saanut mainiota palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta St. John the Baptist Church. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 2 ravintolaa ja baarin. Tässä 3 tähden hotellissa on 79 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja syvän kylpyammeen.

Parhaat halvat hotellit ja majoitukset Crawley

Näytä kaikki

Parhaat luksushotellit Crawley

Näytä kaikki

Kohteen Crawley hotellit


Harkitsetko lomaa kohteeseen Crawley? Jos haluat löytää majoituspaikan, joka sijaitsee lähellä nähtävyyksiä, voit antaa lomapäiväsi ja käyttää hotellihakutulosten vieressä olevia suodattimia löytääksesi majoitusliikkeen, joka on lähellä alueen nähtävyyksiä. Voit valita 38 hotellista ja muusta majoitusvaihtoehdosta kohteessa Crawley löytääksesi parhaiten sopivan yöpymispaikan.


Etsitpä sitten halpoja hotelleja kohteessa Crawley, koko perheelle sopivia majoitusliikkeitä tai lemmikkiystävällisiä majoitusvaihtoehtoja, Crawley tarjoaa monia erilaisia majoituspaikkoja, jotta sinä löydät itsellesi parhaiten sopivan vaihtoehdon:

 • 9 lentokenttähotellia
 • 14 halpaa hotellia
 • 19 lapsiystävällistä hotellia
 • 9 luksushotellia
 • 6 lemmikkiystävällistä hotellia

Suosittuja hotelleja ja muita majoitusvaihtoehtoja kohteessa Crawley


Kun etsit itsellesi sopivaa yöpymispaikkaa kohteessa Crawley, voit löytää ebookersin sivustolta majoitusliikkeen, joka tarjoaa palveluja kuten internetyhteyden, uima-altaan tai ilmaiset lentokenttäkuljetukset. Voit hyödyntää suodattimia rajataksesi hakuasi, jotta näet sinulle tärkeät palvelut, kuten huoneessa olevan keittiön ja ilmastoinnin.


Asiakkaat arvostavat näitä hotelleja kohteessa Crawley niiden ilmaisen aamupalan takia:

 • Holiday Inn Express London Gatwick - Crawley
 • Three Bridges B&B
 • Copper Beech House

Nämä kohteen Crawley majoitusliikkeet ovat suosittuja asiakkaiden keskuudessa niiden uima-altaiden takia:

 • Sandman Signature London Gatwick Hotel
 • Arora Hotel Gatwick
 • Copthorne Hotel Effingham Gatwick

Matkustajat, jotka yöpyivät näissä kohteen Crawley hotelleissa pitivät paikan päällä olevasta kuntokeskuksesta:

 • Copthorne Hotel Effingham Gatwick
 • Holiday Inn London Gatwick - Worth
 • Europa Gatwick Hotel & Spa

Kohteeseen Crawley tutustuminen


Ystävällinen Crawley on tunnettu ravintoloista ja puutarhoistaan. Suosittuihin nähtävyyksiin kohteessa Crawley ja sen lähellä kuuluu:

 • St. John the Baptist Church
 • Crawleyn kaupungintalo
 • County Mall Shopping Centre
 • Hawth Theatre
 • Broadfieldin stadion
 • K2 Crawleyn vapaa-ajan keskus
 • Tilgate Park

Kun suunnittelet lomaasi kohteessa Crawley, voit varata ebookersin kautta myös sopivat lennot kohteeseen Lontoo (LGW-Gatwick). Voit rajata hakuasi välilaskujen, lentoyhtiön tai lähtöajan mukaan löytääksesi itsellesi parhaiten sopivan vaihtoehdon.


Milloin on paras aika vierailla kohteessa Crawley?


Jos harkitset parasta mahdollista aikaa matkustaa kohteeseen Crawley, saatat hyötyä näistä vuodenajan säätä koskevista tiedoista matkaa suunnitellessasi. Elokuu ja heinäkuu ovat yleensä lämpimimmät kuukaudet kohteessa Crawley, kun taas kylmimmät kuukaudet ovat yleensä tammikuu ja helmikuu. Joulukuu ja marraskuu ovat sateisimmat kuukaudet, kun taas kesäkuu ja maaliskuu ovat kuivimmat.


Tässä on katsaus kohteen keskimääräiseen sademäärään ja lämpötilaan:

 • Keskimääräinen lämpötila päivisin tammikuusta maaliskuuhun on 11°C ja öisin 2°C. Kauden keskimääräinen sademäärä on 6 cm.
 • Jos vierailet huhtikuun ja kesäkuun välisenä aikana, voit odottaa keskimääräisen lämpötilan olevan 21°C päivisin ja 4°C öisin. Keskimääräinen sademäärä tänä aikana on 5 cm.
 • Keskimääräinen lämpötila päivisin heinäkuusta syyskuuhun on 21°C ja öisin 9°C. Kauden keskimääräinen sademäärä on 6 cm.
 • Keskimääräinen lämpötila päivisin lokakuusta ja joulukuuhun on 16°C ja 2°C öisin. Kauden keskimääräinen sademäärä on 8 cm.
 • Keskimääräinen sademäärä vuodessa kohteessa Crawley on 25 cm.

Viimeksi varatut hotellit Crawley

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.