Pääosion alkuosa
Valitse yli 1,000,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman
Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta
ebookers ei veloita maksua suurimmasta osasta hotelliperuutuksia tai -muutoksia
Tänä iltana
Tänä viikonloppuna
14.8. - 16.8.
Ensi viikonloppuna
21.8. - 23.8.

Varatuimmat hotellit Horley

57 €
Gatwick Turret Guest House

Gatwick Turret Guest House

3.0 kautta 5.0 48 Massetts Road, Horley, Englanti
Gatwick Turret Guest House on saanut loistavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Manor Royal Business Park. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä aamiaisen (lisämaksusta) ja lentokenttäkuljetukset (lisämaksusta). Tässä vuonna 1890 rakennetussa 3 tähden aamiaismajoituksessa on 10 huonetta 3 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja digitaalikanavat.
66 €
Gatwick Belmont Hotel

Gatwick Belmont Hotel

3.0 kautta 5.0 46 Massetts Road, Horley, Englanti
Gatwick Belmont Hotel on saanut loistavaa palautetta sijainnistaan lähellä lentokenttää. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Manor Royal Business Park. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ravintola ja baari. Tässä vuonna 1901 rakennetussa 3 tähden hotellissa on 18 huonetta 2 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja pillowtop-patjallisen sängyn.
Hae hinnat
OYO Flexistay Ambers Gatwick Aparthotel

OYO Flexistay Ambers Gatwick Aparthotel

3.0 kautta 5.0 7 Vicarage Lane, Horley, Englanti
OYO Flexistay Ambers Gatwick Aparthotel on saanut hyvää palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Gatwick Aviation Museum. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ravintola ja omatoiminen pysäköinti (lisämaksusta). Tässä 3 tähden aamiaismajoituksessa on 13 huonetta 2 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja televisiot.
44 €
Airport Inn Gatwick

Airport Inn Gatwick

3.0 kautta 5.0 Longbridge Roundabout, Horley, Englanti
Airport Inn Gatwick on saanut hyvää palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Gatwick Aviation Museum. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ravintolan, baarin ja aamiaisen (lisämaksusta). Tässä 3 tähden hotellissa on 125 huonetta 6 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa kaapelikanavat ja kahvinkeittimen.
54 €
The Lawn Guest House

The Lawn Guest House

3.5 kautta 5.0 30 Massetts Road, Horley, Englanti
The Lawn Guest House on saanut loistavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Gatwick Aviation Museum. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä aamiaisen (lisämaksusta) ja lentokenttäkuljetukset (lisämaksusta). Tässä vuonna 1898 rakennetussa 3,5 tähden majatalossa on 12 huonetta 2 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-television.
54 €
Best Western Gatwick Skylane Hotel

Best Western Gatwick Skylane Hotel

3.0 kautta 5.0 34 Bonehurst Road, Horley, Englanti
Best Western Gatwick Skylane Hotel on saanut loistavaa palautetta ravintolastaan. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Manor Royal Business Park. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ravintolan. Tässä 3 tähden hotellissa on 73 huonetta 3 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
59 €
Holiday Inn London-Gatwick Airport

Holiday Inn London-Gatwick Airport

3.0 kautta 5.0 Povey Cross Road, Horley, Englanti
Holiday Inn London-Gatwick Airport on saanut mahtavaa palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Gatwick Aviation Museum. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ravintola ja baari. Tässä 3 tähden hotellissa on 216 huonetta 5 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-televisiot.
67 €
Stanhill Court Hotel Gatwick

Stanhill Court Hotel Gatwick

4.0 kautta 5.0 Stanhill Road, Charlwood, Horley, Englanti
Stanhill Court Hotel Gatwick on saanut mahtavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Gatwick Aviation Museum. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ravintolan. Tässä vuonna 1881 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 59 huonetta 3 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja pillowtop-patjallisen sängyn.
59 €
Hookwood Lodge

Hookwood Lodge

3.0 kautta 5.0 Reigate Road, Hookwood, Horley, Englanti
Hookwood Lodge sijaitsee lähellä kohdetta Gatwick Aviation Museum. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja lentokenttäkuljetukset. Tässä 3 tähden lomamajassa on 12 huonetta.
50 €
Acorn Lodge Gatwick Hotel

Acorn Lodge Gatwick Hotel

4.0 kautta 5.0 79 Massetts Road, Horley, Englanti
Acorn Lodge Gatwick Hotel on saanut mainiota palautetta sijainnistaan lähellä lentokenttää. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Gatwick Aviation Museum. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja baarin. Tässä 4 tähden majatalossa on 22 huonetta 2 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja digitaalikanavat.
Hae hinnat
Gatwick Inn Hotel

Gatwick Inn Hotel

3.5 kautta 5.0 50 Bonehurst Rd, Horley, Englanti
Gatwick Inn Hotel on saanut loistavaa palautetta hinta-laatu-suhteestaan. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Gatwick Aviation Museum. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä aamiaisen (lisämaksusta) ja concierge-palvelut. Tässä 3,5 tähden hotellissa on 13 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
58 €
Russ Hill Hotel

Russ Hill Hotel

3.0 kautta 5.0 Charlwood, Gatwick, Horley, Englanti
Russ Hill Hotel on saanut hyvää palautetta hinta-laatu-suhteestaan. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Gatwick Aviation Museum. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ravintolan. Tässä 3 tähden hotellissa on 190 huonetta 2 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille televisiot ja kahvinkeittimet.
51 €
The Gatwick White House Hotel

The Gatwick White House Hotel

2.0 kautta 5.0 50-52 Church Road, Near Gatwick Airport, Horley, Englanti
The Gatwick White House Hotel on saanut mainiota palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Gatwick Aviation Museum. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä business centerin ja kirjaston. Tässä vuonna 1982 rakennetussa 2 tähden majatalossa on 27 huonetta 2 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-television.
121 €
Langshott Manor-Small Luxury Hotel

Langshott Manor-Small Luxury Hotel

4.0 kautta 5.0 Near Gatwick, Horley, Englanti
Langshott Manor-Small Luxury Hotel on saanut mainiota palautetta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Manor Royal Business Park. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ravintolan. Tässä 4 tähden hotellissa on 22 huonetta 3 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
55 €
The Corner House Hotel Gatwick

The Corner House Hotel Gatwick

3.0 kautta 5.0 72 Massetts Road, Gatwick, Horley, Englanti
The Corner House Hotel Gatwick on saanut loistavaa palautetta mukavista sängyistään. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Gatwick Aviation Museum. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja baarin. Tässä vuonna 1900 rakennetussa 3 tähden hotellissa on 25 huonetta 3 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja satelliittikanavat.

Parhaat halvat hotellit ja majoitukset Horley

Näytä kaikki

Parhaat luksushotellit Horley

Näytä kaikki

Kohteen Horley hotellit


Harkitsetko matkaa kohteeseen Horley? Jos haluat löytää majoitusliikkeen, joka sijaitsee nähtävyyksien lähellä, voit antaa lomapäiväsi ja käyttää hotellihakutulosten vieressä olevia suodattimia löytääksesi majoitusliikkeen, joka on lähellä alueen nähtävyyksiä. Voit valita 24 hotellista ja muusta majoitusvaihtoehdosta kohteessa Horley löytääksesi parhaiten sopivan yöpymispaikan.


Etsitpä sitten halpoja hotelleja kohteessa Horley, koko perheelle sopivia majoitusliikkeitä tai lemmikkiystävällisiä majoitusvaihtoehtoja, Horley tarjoaa runsaasti erilaisia majoituspaikkoja, jotta sinä löydät itsellesi parhaiten sopivan vaihtoehdon:

 • 15 lentokenttähotellia
 • 14 halpaa hotellia
 • 18 lapsiystävällistä hotellia
 • 8 luksushotellia
 • 4 lemmikkiystävällistä hotellia

Suosittuja hotelleja ja muita majoitusvaihtoehtoja kohteessa Horley


Kun etsit itsellesi sopivaa yöpymispaikkaa kohteessa Horley, voit löytää ebookersin sivustolta majoitusliikkeen, joka tarjoaa palveluja kuten internetyhteyden, uima-altaan tai ilmaiset lentokenttäkuljetukset. Voit hyödyntää suodattimia rajataksesi hakuasi, jotta näet sinulle tärkeät palvelut, kuten huoneessa olevan keittiön ja ilmastoinnin.


Asiakkaat arvostavat näitä hotelleja kohteessa Horley niiden ilmaisen aamupalan takia:

 • Four Seasons Guest House
 • Springwood Luxury B&B
 • Flexistay Ambers Gatwick Aparthotel

Kohteeseen Horley tutustuminen


Ystävällinen Horley on tunnettu ravintoloista. Suosittuihin nähtävyyksiin kohteessa Horley ja sen lähellä kuuluu:

 • Gatwick Aviation Museum
 • Chartwell
 • Sheffield Park Garden
 • Chessington World of Adventures
 • Selhurst Park -stadion
 • Brooklandin museo
 • Mercedes-Benz World

Kun suunnittelet matkaasi kohteeseen Horley, voit varata ebookersin kautta myös sopivat lennot kohteeseen Lontoo (LGW-Gatwick). Voit rajata hakuasi välilaskujen, lentoyhtiön tai lähtöajan mukaan löytääksesi tarpeitasi vastaavan vaihtoehdon.


Milloin on paras aika vierailla kohteessa Horley?


Jos harkitset parasta mahdollista aikaa käydä kohteessa Horley, saatat hyötyä näistä vuodenajan säätä koskevista tiedoista matkaa suunnitellessasi. Elokuu ja heinäkuu ovat yleensä lämpimimmät kuukaudet kohteessa Horley, kun taas kylmimmät kuukaudet ovat yleensä helmikuu ja tammikuu. Joulukuu ja marraskuu ovat sateisimmat kuukaudet, kun taas kesäkuu ja maaliskuu ovat kuivimmat.


Tässä on katsaus kohteen keskimääräiseen sademäärään ja lämpötilaan:

 • Keskimääräinen lämpötila päivisin tammikuusta maaliskuuhun on 11°C ja öisin 2°C. Kauden keskimääräinen sademäärä on 6 cm.
 • Jos vierailet huhtikuun ja kesäkuun välisenä aikana, voit odottaa keskimääräisen lämpötilan olevan 21°C päivisin ja 4°C öisin. Keskimääräinen sademäärä tänä aikana on 5 cm.
 • Keskimääräinen lämpötila päivisin heinäkuusta syyskuuhun on 21°C ja öisin 9°C. Kauden keskimääräinen sademäärä on 6 cm.
 • Keskimääräinen lämpötila päivisin lokakuusta ja joulukuuhun on 16°C ja 2°C öisin. Kauden keskimääräinen sademäärä on 8 cm.
 • Vuosittainen keskimääräinen sademäärä kohteessa Horley on 25 cm.

Viimeksi varatut hotellit Horley

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.