Pääosion alkuosa
Valitse yli 1,000,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman
Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta
ebookers ei veloita maksua suurimmasta osasta hotelliperuutuksia tai -muutoksia
Tänä iltana
Tänä viikonloppuna
14.8. - 16.8.
Ensi viikonloppuna
21.8. - 23.8.

Varatuimmat hotellit Guildford

85 €
Guildford Harbour Hotel

Guildford Harbour Hotel

4.0 kautta 5.0 3 Alexandra Terrace, High Street, Guildford, Englanti
Guildford Harbour Hotel on saanut loistavaa palautetta mukavista sängyistään. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta High Street. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, 2 sisäuima-allasta ja 2 baaria. Tässä vuonna 2011 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 183 huonetta 4 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
59 €
Mandolay Hotel Guildford

Mandolay Hotel Guildford

4.0 kautta 5.0 36 - 40 London Road, Guildford, Englanti
Mandolay Hotel Guildford on saanut mainiota palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta High Street. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ravintola ja baari. Tässä 4 tähden hotellissa on 74 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
71 €
Holiday Inn Guildford

Holiday Inn Guildford

4.0 kautta 5.0 Egerton Road, Guildford, Englanti
Holiday Inn Guildford on saanut loistavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Guildfordin katedraali. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja sisäuima-allas. Tässä vuonna 1987 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 168 huonetta 3 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja syvän kylpyammeen.
75 €
Angel Hotel

Angel Hotel

4.0 kautta 5.0 91 High Street, Guildford, Englanti
Angel Hotel on saanut hyvää palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta High Street. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja baarin. Tässä vuonna 1527 rakennetussa 4 tähden majatalossa on 24 huonetta 3 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LED-television.
54 €
Guildford Manor Hotel & Spa

Guildford Manor Hotel & Spa

3.0 kautta 5.0 Newlands Corner, Guildford, Englanti
Guildford Manor Hotel & Spa on saanut mainiota palautetta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Surrey Hills. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä täyden palvelun kylpylän ja sisäuima-altaan. Tässä vuonna 1896 rakennetussa 3 tähden hotellissa on 53 huonetta 3 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-television.
110 €
Barnett Hill - Luxury Hotel

Barnett Hill - Luxury Hotel

4.0 kautta 5.0 Blackheath Lane, Guildford, Englanti
Barnett Hill - Luxury Hotel on saanut hyvää palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Surreyn yliopisto. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja ravintola. Tässä vuonna 1902 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 58 huonetta 3 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
61 €
Acacia Villas Guest House

Acacia Villas Guest House

3.5 kautta 5.0 29 Woodbridge Rd, Guildford, Englanti
Acacia Villas Guest House sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Dapdune Wharf. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä aamiaisen (lisämaksusta) ja pyykinpesutilat. Tässä 3,5 tähden majatalossa on 6 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja plasmatelevision.
106 €
The Percy Arms

The Percy Arms

5.0 kautta 5.0 75 Dorking Road, Chilworth, Guildford, Englanti
The Percy Arms on saanut mahtavaa palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Surrey Hills. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ravintolan. Tässä 5 tähden majatalossa on 5 huonetta 2 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja digitaalikanavat.
Hae hinnat
Hurtwood Hotel

Hurtwood Hotel

3.5 kautta 5.0 Hurtwood Hotel, Walking Bottom, Peaslake, Guildford, Englanti
Hurtwood Hotel on saanut mainiota palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Leith Hill. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ravintolan. Tässä 3,5 tähden hotellissa on 13 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja älytelevision.
64 €
The Drummond Arms

The Drummond Arms

3.0 kautta 5.0 The Street, Albury, Guildford, Englanti
The Drummond Arms sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Surrey Hills. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä 3 tähden majatalossa on 11 huonetta.
Hae hinnat
Lockhurst Hatch Farm

Lockhurst Hatch Farm

4.0 kautta 5.0 Shere, Guildford, Englanti
Lockhurst Hatch Farm on saanut hyvää palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Hatchlands Park (puisto). Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa ja ilmainen omatoiminen pysäköinti. Tässä 4 tähden maatilamajoituksessa on 5 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja takan.
106 €
The Jolly Farmer

The Jolly Farmer

3.0 kautta 5.0 High St, Guildford, Englanti
The Jolly Farmer on saanut mainiota palautetta huoneiden tilavuudesta. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Surreyn yliopisto. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ravintolan. Tässä 3 tähden majatalossa on 5 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
72 €
The Albany

The Albany

3.0 kautta 5.0 80 Sydenham Road, Guildford, Englanti
The Albany sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta High Street. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja ulkotenniskentän. Tässä 3 tähden majatalossa on 4 huonetta.
106 €
Asperion Hillside

Asperion Hillside

4.0 kautta 5.0 Perry Hill, Worplesdon, Guildford, Englanti
Asperion Hillside on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Surreyn yliopisto. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ravintolan. Tässä 4 tähden majatalossa on 15 huonetta 2 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja pillowtop-patjallisen sängyn.
83 €
Worplesdon Place Hotel

Worplesdon Place Hotel

3.0 kautta 5.0 Perry Hill, Guildford, Englanti
Worplesdon Place Hotel on saanut loistavaa palautetta mukavista sängyistään. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Surreyn yliopisto. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ravintolan. Tässä 3 tähden hotellissa on 29 huonetta 2 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-televisiot.

Parhaat halvat hotellit ja majoitukset Guildford

Näytä kaikki

Parhaat luksushotellit Guildford

Näytä kaikki

Kohteen Guildford hotellit


Harkitsetko retkeä kohteeseen Guildford? Jos haluat löytää majoitusliikkeen, joka sijaitsee nähtävyyksien lähellä, voit antaa lomapäiväsi ja käyttää hotellihakutulosten vieressä olevia suodattimia löytääksesi hotellin, joka on lähellä alueen nähtävyyksiä kuten Loseley House. Voit valita 26 hotellista ja muusta majoitusvaihtoehdosta kohteessa Guildford löytääksesi parhaiten sopivan yöpymispaikan.


Etsitpä sitten halpoja hotelleja kohteessa Guildford, koko perheelle sopivia majoitusliikkeitä tai lemmikkiystävällisiä majoitusvaihtoehtoja, Guildford tarjoaa useita erilaisia majoituspaikkoja, jotta sinä löydät itsellesi parhaiten sopivan vaihtoehdon:

 • 6 halpaa hotellia
 • 9 lapsiystävällistä hotellia
 • 4 luksushotellia
 • 4 lemmikkiystävällistä hotellia

Suosittuja hotelleja ja muita majoitusvaihtoehtoja kohteessa Guildford


Kun etsit itsellesi sopivaa yöpymispaikkaa kohteessa Guildford, voit löytää ebookersin sivustolta majoitusliikkeen, joka tarjoaa palveluja kuten internetyhteyden, uima-altaan tai ilmaiset lentokenttäkuljetukset. Voit hyödyntää suodattimia rajataksesi hakuasi, jotta näet sinulle tärkeät palvelut, kuten huoneessa olevan keittiön ja ilmastoinnin.


Asiakkaat arvostavat näitä hotelleja kohteessa Guildford niiden ilmaisen aamupalan takia:

 • The Percy Arms
 • Lockhurst Hatch Farm
 • The Drummond at Albury

Nämä kohteen Guildford majoitusliikkeet ovat suosittuja asiakkaiden keskuudessa niiden uima-altaiden takia:

 • Barnett Hill Hotel
 • Manor House Hotel & Spa
 • Holiday Inn Guildford

Matkustajat, jotka yöpyivät näissä kohteen Guildford hotelleissa pitivät paikan päällä olevasta kuntokeskuksesta:

 • Guildford Harbour Hotel
 • Holiday Inn Guildford
 • Manor House Hotel & Spa

Kohteeseen Guildford tutustuminen


Ystävällinen Guildford on tunnettu teatteristaan ja kylpylöistään. Suosittuihin nähtävyyksiin kohteessa Guildford ja sen lähellä kuuluu:

 • Loseley House
 • Guildfordin kiltatalo
 • High Street
 • Guildford House Gallery
 • Abbot's Hospital
 • Guildfordin linna
 • Yvonne Arnaud Theatre

Kun suunnittelet lomaasi kohteessa Guildford, voit varata ebookersin kautta myös sopivat lennot kohteeseen Lontoo (LHR-Heathrow). Voit rajata hakuasi välilaskujen, lentoyhtiön tai lähtöajan mukaan löytääksesi itsellesi parhaimman vaihtoehdon.


Milloin on paras aika vierailla kohteessa Guildford?


Jos harkitset parasta mahdollista aikaa vierailla kohteessa Guildford, saatat hyötyä näistä vuodenajan säätä koskevista tiedoista matkaa suunnitellessasi. Heinäkuu ja elokuu ovat yleensä lämpimimmät kuukaudet kohteessa Guildford, kun taas kylmimmät kuukaudet ovat yleensä tammikuu ja helmikuu. Marraskuu ja tammikuu ovat sateisimmat kuukaudet, kun taas huhtikuu ja maaliskuu ovat kuivimmat.


Tässä on katsaus kohteen keskimääräiseen sademäärään ja lämpötilaan:

 • Keskimääräinen lämpötila päivisin tammikuusta maaliskuuhun on 12°C ja öisin 2°C. Kauden keskimääräinen sademäärä on 137 cm.
 • Jos vierailet huhtikuun ja kesäkuun välisenä aikana, voit odottaa keskimääräisen lämpötilan olevan 21°C päivisin ja 4°C öisin. Keskimääräinen sademäärä tänä aikana on 131 cm.
 • Keskimääräinen lämpötila päivisin heinäkuusta syyskuuhun on 22°C ja öisin 9°C. Kauden keskimääräinen sademäärä on 156 cm.
 • Keskimääräinen lämpötila päivisin lokakuusta ja joulukuuhun on 16°C ja 3°C öisin. Kauden keskimääräinen sademäärä on 163 cm.
 • Keskimääräinen sademäärä vuodessa kohteessa Guildford on 587 cm.

Viimeksi varatut hotellit Guildford

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.