Pääosion alkuosa
Valitse yli 1,000,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman
Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta
ebookers ei veloita maksua suurimmasta osasta hotelliperuutuksia tai -muutoksia
Tänä iltana
Tänä viikonloppuna
7.8. - 9.8.
Ensi viikonloppuna
14.8. - 16.8.

Varatuimmat hotellit Gatwick

108 €
Hampton by Hilton London Gatwick Airport

Hampton by Hilton London Gatwick Airport

3.5 kautta 5.0
Hampton by Hilton London Gatwick Airport on saanut hyvää palautetta Wi-Fi-yhteydestään. Majoitusliike on lentokentän yhteydessä, ja Manor Royal Business Park sijaitsee lähettyvillä. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ravintolan. Tässä vuonna 2014 rakennetussa 3,5 tähden hotellissa on 194 huonetta 7 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-televisiot.
65 €
Courtyard by Marriott London Gatwick Airport

Courtyard by Marriott London Gatwick Airport

4.0 kautta 5.0
Courtyard by Marriott London Gatwick Airport on saanut hyvää palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Manor Royal Business Park. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ravintola ja kuntokeskus. Tässä vuonna 2009 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 218 huonetta 5 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille LCD-televisiot ja ylelliset vuodevaatteet.
125 €
Hilton London Gatwick Airport

Hilton London Gatwick Airport

4.0 kautta 5.0
Hilton London Gatwick Airport on saanut mainiota palautetta sijainnistaan. Majoitusliike on lentokentän yhteydessä, minkä lisäksi Manor Royal Business Park on kävelyetäisyydellä. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 2 ravintolaa ja 2 baaria. Tässä vuonna 1981 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 821 huonetta 4 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat LCD-televisiot ja kahvinkeittimet.
79 €
Bloc Hotel London Gatwick Airport

Bloc Hotel London Gatwick Airport

3.0 kautta 5.0
Bloc Hotel London Gatwick Airport on saanut loistavaa palautetta hiljaisesta sijainnistaan. Majoitusliike on lentokentän yhteydessä, minkä lisäksi Manor Royal Business Park on kävelyetäisyydellä. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa. Tässä vuonna 2013 rakennetussa 3 tähden hotellissa on 245 huonetta 4 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LED-televisiot.
Hae hinnat
Sofitel London Gatwick

Sofitel London Gatwick

4.0 kautta 5.0
Sofitel London Gatwick on saanut loistavaa palautetta sijainnistaan lähellä lentokenttää. Majoitusliike on lentokentän yhteydessä, ja Manor Royal Business Park sijaitsee lähettyvillä. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmaiset lentokenttäkuljetukset ja 2 ravintolaa. Tässä vuonna 1990 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 518 huonetta 8 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
Hae hinnat
Oakhurst Gatwick

Oakhurst Gatwick

3.0 kautta 5.0
Oakhurst Gatwick on saanut mahtavaa palautetta sijainnistaan lähellä lentokenttää. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Manor Royal Business Park. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä 3 tähden aamiaismajoituksessa on 4 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
116 €
Yotel Air London Gatwick

Yotel Air London Gatwick

3.5 kautta 5.0
Yotel Air London Gatwick on saanut hyvää palautetta sijainnistaan. Majoitusliike on lentokentän yhteydessä, minkä lisäksi Manor Royal Business Park on kävelyetäisyydellä. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja aamiaisen (lisämaksusta). Tässä 3,5 tähden kapselihotellissa on 46 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
Hae hinnat
Premier Inn London Gatwick Airport East

Premier Inn London Gatwick Airport East

Premier Inn London Gatwick Airport East sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Manor Royal Business Park. Tässä hotellissa on 42 huonetta.
Hae hinnat
Travelodge Gatwick Airport Central

Travelodge Gatwick Airport Central

3.0 kautta 5.0
Travelodge Gatwick Airport Central on saanut hyvää palautetta mukavista sängyistään. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Gatwick Aviation Museum. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ravintolan. Tässä 3 tähden hotellissa on 254 huonetta 4 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja televisiot.
Hae hinnat
Travelodge Gatwick Airport

Travelodge Gatwick Airport

CHURCH ROAD - LOWFIELD HEATH,, Gatwick, ENG
Travelodge Gatwick Airport sijaitsee lähellä kohdetta Gatwick Aviation Museum. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ravintolan, kahvilan ja Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa (lisämaksusta). Tässä vuonna 2003 rakennetussa hotellissa on 186 huonetta 3 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille televisiot ja kahvinkeittimet.
57 €
Jurys Inn London Croydon

Jurys Inn London Croydon

3.5 kautta 5.0 Wellesley Road, Croydon, Englanti
Jurys Inn London Croydon on saanut loistavaa palautetta majoitusliikkeen yleiskunnosta. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ravintola ja baari. Tässä 3,5 tähden hotellissa on 240 huonetta 12 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja kaapelikanavat.
56 €
Gatwick Turret Guest House

Gatwick Turret Guest House

3.0 kautta 5.0 48 Massetts Road, Horley, Englanti
Gatwick Turret Guest House on saanut loistavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Manor Royal Business Park. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä aamiaisen (lisämaksusta) ja lentokenttäkuljetukset (lisämaksusta). Tässä vuonna 1890 rakennetussa 3 tähden aamiaismajoituksessa on 10 huonetta 3 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja digitaalikanavat.
65 €
Gatwick Belmont Hotel

Gatwick Belmont Hotel

3.0 kautta 5.0 46 Massetts Road, Horley, Englanti
Gatwick Belmont Hotel on saanut loistavaa palautetta sijainnistaan lähellä lentokenttää. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Manor Royal Business Park. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ravintola ja baari. Tässä vuonna 1901 rakennetussa 3 tähden hotellissa on 18 huonetta 2 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja pillowtop-patjallisen sängyn.
Hae hinnat
OYO Flexistay Ambers Gatwick Aparthotel

OYO Flexistay Ambers Gatwick Aparthotel

3.0 kautta 5.0 7 Vicarage Lane, Horley, Englanti
OYO Flexistay Ambers Gatwick Aparthotel on saanut hyvää palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Gatwick Aviation Museum. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ravintola ja omatoiminen pysäköinti (lisämaksusta). Tässä 3 tähden aamiaismajoituksessa on 13 huonetta 2 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja televisiot.
43 €
OYO Flexistay Aparthotel Sutton

OYO Flexistay Aparthotel Sutton

3.0 kautta 5.0 23 Camborne Road, Sutton, Englanti
OYO Flexistay Aparthotel Sutton on saanut hyvää palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa ja pyykinpesutilat. Tässä 3 tähden majatalossa on 18 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja televisiot.

Parhaat halvat hotellit ja majoitukset Gatwick

Näytä kaikki

Parhaat luksushotellit Gatwick

Näytä kaikki

Kohteen Gatwick hotellit


Harkitsetko lomaa kohteeseen Gatwick? Jos haluat löytää majoituspaikan, joka on nähtävyyksien lähellä, voit antaa lomapäiväsi ja käyttää hakutulosten vieressä olevia suodattimia löytääksesi majoituspaikan, joka on lähellä alueen nähtävyyksiä. Voit valita 11 hotellista ja muusta majoitusvaihtoehdosta kohteessa Gatwick löytääksesi itsellesi sopivan yöpymispaikan.


Etsitpä sitten halpoja hotelleja kohteessa Gatwick, perhelomalle sopivia majoitusliikkeitä tai paikkoja, joihin voit ottaa lemmikkisi mukaan, Gatwick tarjoaa runsaasti erilaisia majoituspaikkoja, jotta sinä voit löytää itsellesi parhaiten sopivan vaihtoehdon:

 • 3 lentokenttähotellia
 • 5 halpaa hotellia
 • 6 lapsiystävällistä hotellia
 • 6 luksushotellia
 • 2 lemmikkiystävällistä hotellia

Suosittuja hotelleja ja muita majoitusvaihtoehtoja kohteessa Gatwick


Kun etsit itsellesi sopivaa yöpymispaikkaa kohteessa Gatwick, voit käyttää ebookersin sivustoa löytääksesi hotellin, joka tarjoaa palveluja kuten internetyhteyden, ilmaiset lentokenttäkuljetukset tai uima-altaan. Voit hyödyntää suodattimia rajataksesi hotellihakuasi, jotta näet vain sinulle tärkeät palvelut, kuten ilmastoinnin ja huoneessa olevan keittiön.


Asiakkaat arvostavat seuraavia hotelleja kohteessa Gatwick niiden ilmaisen aamupalan takia:

 • Hampton by Hilton London Gatwick Airport
 • Hilton London Gatwick Airport
 • Courtyard by Marriott London Gatwick Airport

Matkustajat, jotka yöpyivät näissä kohteen Gatwick hotelleissa pitivät paikan päällä olevasta kuntosalista:

 • Hampton by Hilton London Gatwick Airport
 • Courtyard by Marriott London Gatwick Airport
 • Hilton London Gatwick Airport

Kohteeseen Gatwick tutustuminen


Ystävällinen Gatwick on tunnettu ravintoloista, baareista ja kahviloista. Suosittuihin nähtävyyksiin kohteessa Gatwick ja sen lähellä kuuluu:

 • Chartwell
 • Sheffield Park Garden
 • Chessington World of Adventures
 • Gatwick Aviation Museum
 • Crawleyn kaupungintalo
 • St. John the Baptist Church
 • County Mall Shopping Centre

Kun järjestät lomaa kohteeseen Gatwick, voit varata ebookersin kautta myös lennot kohteeseen Lontoo (LGW-Gatwick). Voit rajata hakuasi välilaskujen, lentoyhtiön tai lähtöajan mukaan löytääksesi tarpeitasi vastaavan vaihtoehdon.


Milloin on paras aika vierailla kohteessa Gatwick?


Jos harkitset parasta mahdollista aikaa käydä kohteessa Gatwick, saatat hyötyä näistä vuodenajan säätä koskevista tiedoista lomaasi suunnitellessasi. Heinäkuu ja elokuu ovat yleensä lämpimimmät kuukaudet kohteessa Gatwick, kun taas kylmimmät kuukaudet ovat yleensä tammikuu ja helmikuu. Joulukuu ja marraskuu ovat sateisimmat kuukaudet, kun taas kesäkuu ja syyskuu ovat kuivimmat.


Tässä on katsaus kohteen keskimääräiseen sademäärään ja lämpötilaan:

 • Keskimääräinen lämpötila päivisin tammikuusta maaliskuuhun on 11°C ja öisin 2°C. Kauden keskimääräinen sademäärä on 6 cm.
 • Jos vierailet huhtikuun ja kesäkuun välisenä aikana, voit odottaa keskimääräisen lämpötilan olevan 21°C päivisin ja 4°C öisin. Keskimääräinen sademäärä tänä aikana on 5 cm.
 • Keskimääräinen lämpötila päivisin heinäkuusta syyskuuhun on 21°C ja öisin 9°C. Kauden keskimääräinen sademäärä on 6 cm.
 • Keskimääräinen lämpötila päivisin lokakuusta ja joulukuuhun on 16°C ja 2°C öisin. Kauden keskimääräinen sademäärä on 8 cm.
 • Vuoden keskimääräinen sademäärä kohteessa Gatwick on 25 cm.

Viimeksi varatut hotellit Gatwick

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.