Pääosion alkuosa
Valitse yli 1,000,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman
Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta
ebookers ei veloita maksua suurimmasta osasta hotelliperuutuksia tai -muutoksia
Tänä iltana
Tänä viikonloppuna
30.10. - 1.11.
Ensi viikonloppuna
6.11. - 8.11.

Varatuimmat hotellit Slough

46 €
Holiday Inn Express London Heathrow T5

Holiday Inn Express London Heathrow T5

3.0 kautta 5.0
Holiday Inn Express London Heathrow T5 on saanut loistavaa palautetta majoitusliikkeen yleiskunnosta. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Windsorin linna. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen aamiainen, ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa ja ravintola. Tässä 3 tähden hotellissa on 300 huonetta 5 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
210 €
Stoke Park Country Club Spa and Hotel

Stoke Park Country Club Spa and Hotel

5.0 kautta 5.0
Stoke Park Country Club Spa and Hotel on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Windsorin linna. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen valet-pysäköinnin ja 3 ravintolaa. Tässä 5 tähden hotellissa on 49 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja syvän kylpyammeen.
34 €
Copthorne Hotel Slough Windsor

Copthorne Hotel Slough Windsor

4.0 kautta 5.0
Copthorne Hotel Slough Windsor on saanut loistavaa palautetta perheystävällisistä palveluistaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta St. Mary's Church (Slough) (kirkko). Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 2 ravintolaa ja baarin. Tässä vuonna 1991 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 219 huonetta 6 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja satelliittikanavat.
80 €
Stoke Place Hotel

Stoke Place Hotel

4.0 kautta 5.0
Stoke Place Hotel on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta St. Paul's Church (Slough) (kirkko). Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ravintolan. Tässä 4 tähden hotellissa on 39 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
44 €
Holiday Inn Slough - Windsor

Holiday Inn Slough - Windsor

4.0 kautta 5.0
Holiday Inn Slough - Windsor on saanut loistavaa palautetta perheystävällisistä palveluistaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Eton College (koulu). Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja ympäri vuorokauden auki olevan kuntokeskuksen. Tässä 4 tähden hotellissa on 150 huonetta 8 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
76 €
Burnham Beeches Hotel, BW Premier Collection

Burnham Beeches Hotel, BW Premier Collection

4.0 kautta 5.0
Burnham Beeches Hotel, BW Premier Collection on saanut mainiota palautetta sijainnistaan lähellä lentokenttää. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Windsorin linna. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja sisäuima-altaan. Tässä vuonna 1727 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 82 huonetta 2 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
35 €
OYO Baylis House Hotel

OYO Baylis House Hotel

3.5 kautta 5.0
OYO Baylis House Hotel on saanut hyvää palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta St. Paul's Church (Slough) (kirkko). Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ravintolan. Tässä vuonna 1696 rakennetussa 3,5 tähden hotellissa on 40 huonetta 2 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa kahvinkeittimen ja ilmaiset hygieniatuotteet.
Hae hinnat
Holiday Inn Express Slough

Holiday Inn Express Slough

3.0 kautta 5.0
Holiday Inn Express Slough on saanut loistavaa palautetta hinta-laatu-suhteestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta St. Paul's Church (Slough) (kirkko). Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen aamiainen, ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa ja ravintola. Tässä 3 tähden hotellissa on 142 huonetta 8 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja vuodesohvat.
105 €
Classic Lodges - Grovefield House Hotel, Windsor

Classic Lodges - Grovefield House Hotel, Windsor

4.0 kautta 5.0
Classic Lodges - Grovefield House Hotel, Windsor on saanut mahtavaa palautetta alueen ostosmahdollisuuksista. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Windsorin linna. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ravintolan. Tässä vuonna 1904 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 40 huonetta 3 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja memory foam -patjallisen sängyn.
459 €
The Langley, a Luxury Collection Hotel, Buckinghamshire

The Langley, a Luxury Collection Hotel, Buckinghamshire

5.0 kautta 5.0
The Langley, a Luxury Collection Hotel, Buckinghamshire sijaitsee lähellä kohdetta Windsorin linna. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen valet-pysäköinnin ja sisäuima-altaan. Tässä vuonna 1760 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 41 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja tablettitietokoneet.
89 €
Hilton London Heathrow Airport Terminal 5

Hilton London Heathrow Airport Terminal 5

4.0 kautta 5.0
Hilton London Heathrow Airport Terminal 5 on saanut mahtavaa palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Windsorin linna. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 2 ravintolaa ja 2 baaria. Tässä vuonna 2011 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 350 huonetta 4 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja vuodesohvat.
55 €
The Pinewood Hotel

The Pinewood Hotel

4.0 kautta 5.0
The Pinewood Hotel on saanut hyvää palautetta mukavista sängyistään. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Windsorin linna. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ravintolan. Tässä 4 tähden hotellissa on 48 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja digitaalikanavat.
Hae hinnat
Manor Hotel

Manor Hotel

3.0 kautta 5.0
Manor Hotel on saanut hyvää palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Windsorin linna. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ravintolan. Tässä 3 tähden hotellissa on 54 huonetta 2 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
Hae hinnat
Heathrow / Windsor Marriott Hotel

Heathrow / Windsor Marriott Hotel

4.0 kautta 5.0
Heathrow / Windsor Marriott Hotel on saanut mahtavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Windsorin linna. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 3 ravintolaa ja sisäuima-altaan. Tässä 4 tähden hotellissa on 382 huonetta 5 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat pillowtop-patjat ja älytelevisiot.
45 €
Royal House Slough

Royal House Slough

3.0 kautta 5.0
Royal House Slough sijaitsee lähellä kohdetta Windsorin linna. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä 3 tähden majatalossa on 3 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.

Parhaat halvat hotellit ja majoitukset Slough

Näytä kaikki

Parhaat luksushotellit Slough

Näytä kaikki

Kohteen Slough hotellit

Harkitsetko retkeä kohteeseen Slough? Jos haluat löytää yöpymispaikan, joka sijaitsee lähellä nähtävyyksiä, voit antaa lomapäiväsi ja käyttää hakutulosten vieressä olevia suodattimia löytääksesi majoitusliikkeen, joka on lähellä alueen nähtävyyksiä. Voit valita 134 hotellista ja muusta majoitusvaihtoehdosta kohteessa Slough löytääksesi itsellesi sopivan yöpymispaikan.

Etsitpä sitten halpoja hotelleja kohteessa Slough, perhelomaa varten sopivia majoitusliikkeitä tai lemmikkiystävällisiä majoitusvaihtoehtoja, Slough tarjoaa monia erilaisia majoituspaikkoja, joista löydät takuulla itsellesi sopivan vaihtoehdon:

 • 5 lentokenttähotellia
 • 13 halpaa hotellia
 • 17 lapsiystävällistä hotellia
 • 7 luksushotellia
 • 4 lemmikkiystävällistä hotellia

Suosittuja hotelleja ja muita majoitusvaihtoehtoja kohteessa Slough

Kun etsit itsellesi sopivaa yöpymispaikkaa kohteessa Slough, voit käyttää ebookersin sivustoa löytääksesi hotellin, joka tarjoaa palveluja kuten internetyhteyden, ilmaiset lentokenttäkuljetukset tai uima-altaan. Voit hyödyntää suodattimia rajataksesi hotellihakuasi, jotta näet vain sinulle tärkeät palvelut, kuten ilmastoinnin ja huoneessa olevan keittiön.

Asiakkaat pitävät seuraavista hotelleista kohteessa Slough niiden ilmaisen aamupalan takia:

 • Holiday Inn Express London Heathrow T5
 • Holiday Inn Express Slough
 • Skyways Hotel

Nämä kohteen Slough majoitusliikkeet ovat suosittuja matkailijoiden keskuudessa niiden uima-altaiden takia:

 • Heathrow / Windsor Marriott Hotel
 • Copthorne Hotel Slough Windsor
 • Burnham Beeches Hotel, BW Premier Collection

Matkailijat, jotka yöpyivät näissä kohteen Slough hotelleissa pitivät paikan päällä olevasta kuntosalista:

 • Copthorne Hotel Slough Windsor
 • Holiday Inn London - Heathrow T5
 • Hilton London Heathrow Airport Terminal 5

Kohteeseen Slough tutustuminen

Ystävällinen Slough on tunnettu ravintoloista, baareista ja linnastaan. Suosittuihin nähtävyyksiin kohteessa Slough ja sen lähellä kuuluu:

 • St. Mary's Church (Slough) (kirkko)
 • St. Paul's Church (Slough) (kirkko)
 • St. Laurence Church
 • Langley Park
 • Black Park Country Park
 • Windsorin linna
 • Legoland Windsor

Kun suunnittelet matkaasi kohteeseen Slough, voit varata ebookersin kautta myös lennot kohteeseen Lontoo (LHR-Heathrow). Voit rajata hakuasi välilaskujen, lentoyhtiön tai lähtöajan mukaan löytääksesi tarpeitasi vastaavan vaihtoehdon.

Milloin on paras aika vierailla kohteessa Slough?

Jos harkitset parasta mahdollista aikaa vierailla kohteessa Slough, saatat hyötyä näistä vuodenajan säätä koskevista tiedoista lomaasi suunnitellessasi. Heinäkuu ja elokuu ovat yleensä lämpimimmät kuukaudet kohteessa Slough, kun taas kylmimmät kuukaudet ovat yleensä tammikuu ja helmikuu. Marraskuu ja elokuu ovat sateisimmat kuukaudet, kun taas maaliskuu ja huhtikuu ovat kuivimmat.

Tässä on katsaus kohteen keskimääräiseen sademäärään ja lämpötilaan:

 • Keskimääräinen lämpötila päivisin tammikuusta maaliskuuhun on 12 °C ja öisin 2 °C. Kauden keskimääräinen sademäärä on 132 mm.
 • Jos vierailet huhtikuun ja kesäkuun välisenä aikana, voit odottaa keskimääräisen lämpötilan olevan 21 °C päivisin ja 4 °C öisin. Keskimääräinen sademäärä tänä aikana on 130 mm.
 • Keskimääräinen lämpötila heinäkuusta syyskuuhun on päivisin 22 °C ja öisin 9 °C. Kauden keskimääräinen sademäärä on 163 mm.
 • Keskimääräinen lämpötila päivisin lokakuusta ja joulukuuhun on 16 °C ja 3 °C öisin. Kauden keskimääräinen sademäärä on 168 mm.
 • Keskimääräinen sademäärä vuodessa kohteessa Slough on 592 cm.

Viimeksi varatut hotellit Slough

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.