Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Löydä täydellinen lentosi yli 400 lentoyhtiön joukosta

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Halvat lennot Helsinki Dortmund

Hinnat haettu viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Tietoa lennoista välille Helsinki - Dortmund

Lähtölentokentän IATA-koodi HEL
Kohdelentokentän IATA-koodi DUS
Lentovaihtoehtoja 1
Lennon hinta 138 €
Keskimääräinen lentoaika 1 tuntia 30 minuuttia

Halvat lennot Helsingistä Dortmundiin

Lähtisitkö kokemaan joulutunnelmaa Dortmundissa? Tai matkustatko mielelläsi jalkapallon perässä? Dortmund tunnetaan etenkin jo marraskuussa avattavista joulumarkkinoistaan ja toisaalta Borussia Dortmund -joukkueen kotikaupunkina. Kaupunki on kuitenkin täynnä nähtävää myös muille, joten nyt kannattaa varata lennot Helsingistä Dortmundiin ja lähteä tutustumaan kaupunkiin omin silmin.

Helsinki–Dortmund-lennot

Lennot Helsingistä Dortmundiin järjestyvät yhden pysähdyksen taktiikalla. Välilasku voi olla esimerkiksi Münchenissä, ja voit valita esimerkiksi Lufthansan ja Eurowingsin lennot. Lentoaika on tällöin neljästä kuuteen tuntia. Finnair myy kahden välilaskun lentoja Tallinnan ja Münchenin kautta. Lentoja Dortmundiin on tarjolla myös Air Berlinillä. Erinomaista matkustusaikaa Dortmundiin on joulunalus, mutta kaupungilla on paljon tarjottavaa muinakin vuodenaikoina.

Helsinki-Vantaan lentoasemalta matkaan

Matka Dortmundiin alkaa mukavasti Helsinki-Vantaan lentoasemalta. Sen takaavat kentän erinomainen palvelutaso ja pitkien jonojen puute. Helsingin keskustasta sujahdat kentälle nopeasti joko bussilla, paikallisjunalla tai Finnair City Busilla. Oman auton voit jättää jollekin lentoaseman tilavista pysäköintialueista. Muualta Suomesta voit myös lentää kotimaanlennolla Helsinkiin ja tarvittaessa yöpyä jossakin lähellä sijaitsevista lentokenttähotelleista.

Saapuminen Dortmundiin

Dortmundin pieni ja näppärä lentoasema (DTM) sijaitsee noin kymmenen kilometrin päässä Dortmundin keskustasta itään. Kentältä on tunnin välein liikennöivä AirportExpress-bussiyhteys Dortmundin päärautatieasemalle ja AirportShuttle-yhteys Holzwickeden asemalle. Matka päärautatieasemalle kestää noin 25 minuuttia. Molemmille asemille pääsee myös Deutsche Bahnin paikallis- ja intercity-junilla 45 minuutissa. Junaliput kannattaa ostaa etukäteen netistä, bussiliput saa bussista. Kentältä on helppo matkustaa kaupunkiin myös taksilla, joita on tarjolla tuloaulan ulkopuolella. Kentältä löydät myös autonvuokrauspalvelut. Dortmundin kaupungin alueella voit liikkua paikasta toiseen bussilla, metrolla tai junalla. Aikaero Suomen ja Dortmundin välillä on -1 tunti.

Majoitusta Dortmundissa

Dortmundin keskustassa on kansainvälisiä ketjuhotelleja, vaatimattomampia pikkuhotelleja ja hostelleja. Tarjolla on myös aamiaismajoitusta ja vuokrattavia loma-asuntoja. Hinnat ovat maltilliset, mutta joulumarkkinoiden aikaan kysyntä nostaa hintoja. Hotellit varataan silloin usein täyteen.

Dortmundin kohokohtia

Dortmundin tunnelmallisin nähtävyys ovat tietenkin joulumarkkinat, jotka kuuluvat koko Saksan suurimpiin ja tunnetuimpiin. Upea, valaistu joulukuusi, pienet kojut täynnä perinteisiä herkkuja, hehkuviiniä ja käsitöitä, jouluinen tunnelma ja koko perheelle sopiva ohjelma – Dortmundin joulumarkkinat eivät kaikilta osin ole samalla lailla perinteiset kuin esimerkiksi Dresdenin markkinat, mutta tunnelmassa ne eivät häviä. Muista vierailla markkina-alueella pimeän tultua, jolloin tuikkivat valot luovat tunnelmaa. Dortmundissa tutustumisen arvoinen on myös viehättävä vanhakaupunki, Florianturmin torni upeine näköaloineen ja Rosarium-ruusutarha Westfalenparkissa, upeat kirkot Reinoldikirche ja Marienkirche sekä eläintarha Dortmund Zoo, jonne on hyvät kulkuyhteydet S-bahnin linjalla U 49 tai busseilla 438, 443 ja 447 (Hacheney), 440, 450/518 (Mergelteichstrasse/Zoo) ja 449 (Zoo). Eläintarha sijaitsee vehreällä, metsäisellä alueella ja on paikkana kaunis. Dortmundin museoista parhaiden joukossa on luonnontieteellinen museo, jonka kokoelmiin kuuluu hyönteisiä, fossiileja, mineraaleja ja kivilajeja. Taiteen ystäville sopivat taide- ja kulttuurihistoriallinen museo, jonka kokoelmassa on arkeologiaan, folkloristiikkaan ja lähialueiden historiaan liittyvää esineistöä, ja Museum Ostwall, joka keskittyy maalauksiin, veistoksiin, 1900-luvun valokuvaukseen ja julistetaiteeseen. Museum Ostwall toimii entisessä panimorakennuksessa, joka nykyisin on nimeltään Dortmund U. Kaupungissa on oopperatalo, erinomainen konserttitalo Philarmonie für Westfalen ja useita gallerioita ja teattereita, joten kulttuurielämykset eivät lopu kesken. Jalkapallofaneille on tarjolla Borussia Dortmundin pelejä heinä–toukokuun pelikauden ajan, muttei joulutauon aikana. Jos pelit kiinnostavat enemmänkin, Hohensyburgin kasinolla voit kokea jännittävän illan. Dortmundista on vain noin 45 minuutin junamatka Düsseldorfiin, joka on Saksan media-, mainos- ja muotialojen keskus ja erinomainen shoppailukaupunki. Etsi nyt halvat lennot Helsingistä Dortmundiin ja tutustu eläväiseen kulttuurikaupunkiin keskellä vehreintä Saksaa.

Helsinki - Dortmund Lennot FAQ

 • Mikä on halvin hinta lennolle reitillä Helsinki – Dortmund?

  Halvin löytämämme hinta lennolle reitillä Helsinki -- Dortmund on 139 €. \nJatkamalla hakua alla löydät runsaasti tietoa, jonka avulla varaat haluamasi lennon ja viimeistelet matkasuunnitelmasi kohteeseen Dortmund. Voit verrata lentoyhtiöitä ja alueen lentokenttiä sekä löytää mahtavia hotellitarjouksia. Anna ebookersin auttaa, jotta lentosi reitillä Helsinki -- Dortmund on mahdollisimman edullinen!
 • Kuinka monta lentoa reitillä Helsinki – Dortmund on tarjolla viikoittain?

  Reitillä Helsinki -- Dortmund on tarjolla 7 viikoittaista lentoa.
 • Kuinka monta lentoyhtiötä liikennöi reitillä Helsinki – Dortmund?

  reitillä Helsinki -- Dortmund liikennöi 1 lentoyhtiötä.
 • Mitkä lentokentät sopivat parhaiten Helsinki – Dortmund -lennoille?

  Löysimme alueelta Helsinki vain yhden lentoaseman, joka tarjoaa lentoja kohteeseen Dortmund: Vantaa (HEL). Tämä lentoasema tarjoaa lentoja lentoasemalle Dortmund (DTM), mutta lentoja voi olla tarjolla rajoitetusti, joten varaa heti! Haluamme tarjota sinulle sopivimmat vaihtoehdot. Siten olet valmis nauttimaan kaupungin maisemista, nähtävyyksistä ja mauista heti, kun lentosi laskeutuu kohteeseen Dortmund.
 • Mitkä ovat suosituimpia lentoyhtiöitä reitillä Helsinki – Dortmund?

  Kun varaat lentosi suositulta lentoyhtiöltä, löydät usein parhaat lentotarjoukset. Me jopa löysimme lennon reitille Helsinki -- Dortmund hintaan 139 €! Reitillä Helsinki -- Dortmund 1 lentoyhtiötä tarjoaa halpoja lentoja, ja alueella Helsinki liikennöivistä suosituimpia ovat:\n\n* Lennot reitillä Helsinki (HEL) -- Dortmund (DTM)\n * Lufthansa\n
 • Mitkä lentoyhtiöt liikennöivät reitillä Helsinki – Dortmund useimmin?

  * Helsinki (HEL) -- Dortmund (DTM)\n * Lufthansa -- 7 viikoittaista lentoa reitillä HEL -- DTM\nSuuremmilla lentokentillä ja lentoyhtiöillä, jotka lentävät tietyllä reitillä useammin, on yleensä tarjolla enemmän istuinpaikkoja, mutta pienemmältä lentokentältä lentäminen voi olla halvempaa.
 • Mitkä alueen Helsinki lentoasemista tarjoavat lentoja kohteeseen Dortmund joka viikko?

  Lentoyhtiöt, kuten Lufthansa, liikennöivät viikoittain 7 lentoa reitillä Helsinki -- Dortmund. Lisätietoja alla:\n\n* Lentoasemalta Helsinki (HEL) liikennöidään viikoittain 7 lentoa kohteeseen Dortmund (DTM).\n
 • Onko reitillä Helsinki – Dortmund tarjolla suoria lentoja?

  Reitillä Helsinki -- Dortmund ei ole tarjolla suoria lentoja. Lyhyin löytämämme lento kestää 4 tuntia, 50 minuuttia. Lennettävä etäisyys on 2 046,65 kilometriä. Pisimmät lennot tällä reitillä kestävät yleensä 6 tuntia, 20 minuuttia. Lennon keskimääräinen kesto on 5 tuntia, 35 minuuttia.
 • Mikä on aikaisin ja myöhäisin saatavilla oleva lento reitillä Helsinki – Dortmund?

  * Lento reitillä Helsinki (HEL) -- Dortmund (DTM)\n * Päivän ensimmäinen lähtevä lento: 05.55\n * Aikaisin saapumisaika: 09.45\n * Päivän viimeinen lähtevä lento: 12.45\n * Myöhäisin saapumisaika: 18.05\n
 • Minkälaisia koneita reitillä Helsinki – Dortmund liikennöivät lentoyhtiöt käyttävät?

  Reitillä Helsinki -- Dortmund liikennöivät lentoyhtiöt käyttävät muun muassa seuraavanlaisia lentokoneita.\n\n| **Lentoyhtiö** | **Lentokone** |\n|----------------|---------------|\n\n
 • Tarvitsenko passin lennolle Helsinki – Dortmund?

  Yleensä passi tarvitaan, kun lennetään sen maan ulkopuolelle, jossa passi on myönnetty. Tarkista kuitenkin tarvittavat asiakirjat matkakohteesi tulli- ja matkustustiedoista.

Varatuimmat hotellit Dortmund

Näytä kaikki 239 majoitusliikettä kohteessa Dortmund
70 €
Dorint an den Westfalenhallen Dortmund

Dorint an den Westfalenhallen Dortmund

Lindemannstr. 88, Dortmund, NW
Dorint An den Westfalenhallen Dortmund on saanut mainiota palautetta sijainnistaan lähellä kaikkea. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Westfalenhallen. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ravintola ja kuntokeskus. Tässä vuonna 1995 rakennetussa hotellissa on 221 huonetta 5 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja satelliitti.
91 €
NH Dortmund

NH Dortmund

4.0 kautta 5.0 Koenigswall 1, Dortmund, NW
NH Dortmund on saanut hyvää palautetta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Museum für Kunst und Kulturgeschichte. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä baarin ja ympäri vuorokauden auki olevan business centerin. Tässä 4 tähden hotellissa on 190 huonetta 7 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja syvän kylpyammeen.
89 €
Radisson Blu Hotel Dortmund

Radisson Blu Hotel Dortmund

4.5 kautta 5.0 An der Buschmuehle 1, Dortmund, NW
Radisson Blu Hotel Dortmund on saanut hyvää palautetta uima-altaastaan. Majoitusliike sijaitsee kokouskeskuksen yhteydessä, ja Westfalenpark Dortmund on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä täyden palvelun kylpylän ja sisäuima-altaan. Tässä vuonna 1990 rakennetussa 4,5 tähden hotellissa on 190 huonetta 5 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja syvät kylpyammeet.

Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.