Pääosion alkuosa
Valitse yli 1,000,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman
Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta
ebookers ei veloita maksua suurimmasta osasta hotelliperuutuksia tai -muutoksia
Tänä iltana
Tänä viikonloppuna
30.10. - 1.11.
Ensi viikonloppuna
6.11. - 8.11.

Varatuimmat hotellit Wembley

47 €
OYO The Arch Wembley

OYO The Arch Wembley

3.5 kautta 5.0 324 Harrow Road, Wembley, Englanti
OYO The Arch Wembley on saanut loistavaa palautetta hinta-laatu-suhteestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta SSE Arena, Wembley. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ravintolan. Tässä 3,5 tähden hotellissa on 14 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
Hae hinnat
Holiday Inn London Wembley

Holiday Inn London Wembley

4.0 kautta 5.0 Empire Way, Wembley, Englanti
Holiday Inn London Wembley on saanut mainiota palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta SSE Arena, Wembley. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ravintola ja baari. Tässä vuonna 1972 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 336 huonetta 10 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
89 €
Hilton London Wembley

Hilton London Wembley

4.0 kautta 5.0 Lakeside Way, Wembley, Englanti
Hilton London Wembley on saanut mainiota palautetta huoneiden tilavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta SSE Arena, Wembley. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, 2 ravintolaa ja sisäuima-allas. Tässä vuonna 2012 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 361 huonetta 9 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa taulutelevision ja untuvapeiton.
76 €
St George Hotel Wembley

St George Hotel Wembley

4.0 kautta 5.0 43-51 Wembley Hill Road, Wembley, Englanti
St George Hotel Wembley on saanut loistavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta SSE Arena, Wembley. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ravintola ja baari. Tässä 4 tähden hotellissa on 52 huonetta 5 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
72 €
Novotel London Wembley

Novotel London Wembley

4.0 kautta 5.0 5 Olympic Way, Wembley, Englanti
Novotel London Wembley on saanut loistavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee ostoskeskuksen yhteydessä, ja SSE Arena, Wembley on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja kuntokeskuksen. Tässä vuonna 2014 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 235 huonetta 10 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-television.
36 €
ibis London Wembley

ibis London Wembley

3.0 kautta 5.0 South Way Wembley, Wembley, Englanti
Ibis London Wembley on saanut mahtavaa palautetta alueen julkisista kulkuyhteyksistä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta SSE Arena, Wembley. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja baarin. Tässä 3 tähden hotellissa on 210 huonetta 14 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
36 €
OYO The Green Man Pub and Hotel

OYO The Green Man Pub and Hotel

3.0 kautta 5.0 Dagmar Avenue, Wembley, Englanti
OYO The Green Man Pub and Hotel on saanut mahtavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta SSE Arena, Wembley. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja baarin. Tässä 3 tähden hotellissa on 9 huonetta 3 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden.
Hae hinnat
Lush Apartment - London Designer Outlet

Lush Apartment - London Designer Outlet

4.5 kautta 5.0 Engineers way, Wembley, Englanti
Tämä huoneistohotelli sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta SSE Arena, Wembley. Majoitusliikkeessä on saatavilla kuntokeskus, pyykinpesutilat ja omatoiminen pysäköinti (lisämaksusta). Huoneisto tarjoaa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
52 €
London Wembley International Hotel

London Wembley International Hotel

3.0 kautta 5.0 Empire Way, Wembley, Englanti
London Wembley International Hotel on saanut mainiota palautetta huoneiden hiljaisuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta SSE Arena, Wembley. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja baarin. Tässä vuonna 2002 rakennetussa 3 tähden hotellissa on 165 huonetta 9 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja satelliittikanavat.
Hae hinnat
Maitrise Hotel Wembley

Maitrise Hotel Wembley

2.0 kautta 5.0 40 London Road, Wembley, Englanti
Maitrise Hotel Wembley on saanut hyvää palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta SSE Arena, Wembley. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä baarin ja aamiaisen (lisämaksusta). Tässä vuonna 2000 rakennetussa 2 tähden hotellissa on 30 huonetta 3 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille kaapelikanavat ja kahvinkeittimet.
Hae hinnat
The Fusilier Inn

The Fusilier Inn

2.5 kautta 5.0 652 Harrow Road, Wembley, Wembley, Englanti
The Fusilier Inn sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta SSE Arena, Wembley. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ravintolan. Tässä 2,5 tähden hotellissa on 11 huonetta.
Hae hinnat
Double Studio, Jossa on Yhteinen Puutarha Wembley Ad7: ssa

Double Studio, Jossa on Yhteinen Puutarha Wembley Ad7: ssa

81 Dagmar Ave, Studio 7, Wembley, ENG
Tämä huoneistohotelli sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta SSE Arena, Wembley. Huoneisto tarjoaa keittiön ja television.
Hae hinnat
Double Studio, Jossa on Yhteinen Puutarha Wembley Ad1: ssa

Double Studio, Jossa on Yhteinen Puutarha Wembley Ad1: ssa

81 Dagmar Ave, Studio 1, Wembley, ENG
Tämä huoneistohotelli sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta SSE Arena, Wembley. Huoneisto tarjoaa asiakkaille keittiön ja television.
Hae hinnat
Double Studio, Jossa on Yhteinen Puutarha Wembley Ad6: ssa

Double Studio, Jossa on Yhteinen Puutarha Wembley Ad6: ssa

81 Dagmar Ave, Studio 6, Wembley, ENG
Tämä huoneistohotelli sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta SSE Arena, Wembley. Huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa keittiön ja television.
Hae hinnat
SAV Wembley Studios

SAV Wembley Studios

3.0 kautta 5.0 98 Tokynton Avenue, Wembley, Englanti
SAV Wembley Studios sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta SSE Arena, Wembley. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi pyykinpesutilat. Tässä 3 tähden huoneistohotellissa on 5 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.

Parhaat halvat hotellit ja majoitukset Wembley

Näytä kaikki

Parhaat luksushotellit Wembley

Näytä kaikki

Kohteen Wembley hotellit

Harkitsetko matkaa kohteeseen Wembley? Jos haluat löytää majoitusliikkeen, joka sijaitsee nähtävyyksien lähellä, voit antaa lomapäiväsi ja käyttää hotellihakutulosten vieressä olevia suodattimia löytääksesi hotellin, joka on lähellä alueen nähtävyyksiä kuten Wembley Stadium ja SSE Arena, Wembley. Voit valita 62 hotellista ja muusta majoitusvaihtoehdosta kohteessa Wembley löytääksesi parhaiten sopivan yöpymispaikan.

Etsitpä sitten halpoja hotelleja kohteessa Wembley, perhelomaa varten sopivia majoitusliikkeitä tai lemmikkiystävällisiä majoitusvaihtoehtoja, Wembley tarjoaa useita erilaisia majoituspaikkoja, joista voit löytää itsellesi parhaiten sopivan vaihtoehdon:

 • 9 halpaa hotellia
 • 8 lapsiystävällistä hotellia
 • 6 luksushotellia
 • 3 lemmikkiystävällistä hotellia

Suosittuja hotelleja ja muita majoitusvaihtoehtoja kohteessa Wembley

Kun etsit itsellesi sopivaa yöpymispaikkaa kohteessa Wembley, voit käyttää ebookersin sivustoa löytääksesi majoitusliikkeen, joka tarjoaa palveluja kuten internetyhteyden, ilmaiset lentokenttäkuljetukset tai uima-altaan. Voit hyödyntää suodattimia rajataksesi hotellihakuasi, jotta näet sinulle tärkeät palvelut, kuten ilmastoinnin ja huoneessa olevan keittiön.

Asiakkaat arvostavat näitä hotelleja kohteessa Wembley niiden ilmaisen aamupalan takia:

 • Hilton London Wembley
 • London Wembley International Hotel
 • Holiday Inn London Wembley

Nämä kohteen Wembley majoitusliikkeet ovat suosittuja matkailijoiden keskuudessa niiden uima-altaiden takia:

 • Hilton London Wembley
 • Holiday Inn London Wembley

Matkailijat, jotka yöpyivät näissä kohteen Wembley hotelleissa pitivät paikan päällä olevasta kuntokeskuksesta:

 • Holiday Inn London Wembley
 • Novotel London Wembley
 • Hilton London Wembley

Kohteeseen Wembley tutustuminen

Ystävällinen Wembley on tunnettu ravintoloista, baareista ja elävästä musiikista. Suosittuihin nähtävyyksiin kohteessa Wembley ja sen lähellä kuuluu:

 • SSE Arena, Wembley
 • Wembley Stadium
 • London Designer Outlet
 • Troubadour Wembley Park Theatre
 • Northwick Park
 • Fryent Country Park
 • Westfield London

Kun suunnittelet matkaasi kohteeseen Wembley, voit varata ebookersin kautta myös sopivat lennot kohteeseen Lontoo (LHR-Heathrow). Voit rajata hakuasi välilaskujen, lentoyhtiön tai lähtöajan mukaan löytääksesi itsellesi parhaiten sopivan vaihtoehdon.

Milloin on paras aika vierailla kohteessa Wembley?

Jos mietit parasta mahdollista aikaa matkustaa kohteeseen Wembley, saatat hyötyä näistä vuodenajan säätä koskevista tiedoista matkaa suunnitellessasi. Elokuu ja heinäkuu ovat yleensä lämpimimmät kuukaudet kohteessa Wembley, kun taas kylmimmät kuukaudet ovat yleensä tammikuu ja helmikuu. Marraskuu ja elokuu ovat sateisimmat kuukaudet, kun taas maaliskuu ja huhtikuu ovat kuivimmat.

Tässä on yleiskatsaus kohteen keskimääräiseen sademäärään ja lämpötilaan:

 • Keskimääräinen lämpötila päivisin tammikuusta maaliskuuhun on 12 °C ja öisin 2 °C. Kauden keskimääräinen sademäärä on 132 mm.
 • Jos vierailet huhtikuun ja kesäkuun välisenä aikana, voit odottaa keskimääräisen lämpötilan olevan 21 °C päivisin ja 4 °C öisin. Keskimääräinen sademäärä tänä aikana on 130 mm.
 • Keskimääräinen lämpötila heinäkuusta syyskuuhun on päivisin 22 °C ja öisin 9 °C. Kauden keskimääräinen sademäärä on 163 mm.
 • Keskimääräinen lämpötila päivisin lokakuusta ja joulukuuhun on 16 °C ja 3 °C öisin. Kauden keskimääräinen sademäärä on 168 mm.
 • Vuosittainen keskimääräinen sademäärä kohteessa Wembley on 592 cm.

Viimeksi varatut hotellit Wembley

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.