Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Löydä täydellinen lentosi yli 400 lentoyhtiön joukosta

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Halvat lennot Helsinki Kittilä

Hinnat haettu viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Tietoa lennoista välille Helsinki - Kittilä

Lähtölentokentän IATA-koodi HEL
Kohdelentokentän IATA-koodi KTT
Lentovaihtoehtoja 1
Lennon hinta 101 €
Keskimääräinen lentoaika 2 tuntia 37 minuuttia

Helsinki - Kittilä Lennot FAQ

 • Mikä on halvin hinta lennolle reitillä Helsinki – Kittilä?

  Halvin löytämämme hinta lennolle reitillä Helsinki -- Kittilä on 101 €. \nJatkamalla hakua alla löydät runsaasti tietoa, jonka avulla varaat haluamasi lennon ja viimeistelet matkasuunnitelmasi kohteeseen Kittilä. Voit verrata lentoyhtiöitä ja alueen lentokenttiä sekä löytää mahtavia hotellitarjouksia. Anna ebookersin auttaa, jotta lentosi reitillä Helsinki -- Kittilä on mahdollisimman edullinen!
 • Kuinka monta lentoa reitillä Helsinki – Kittilä on tarjolla viikoittain?

  Reitillä Helsinki -- Kittilä on tarjolla 23 viikoittaista lentoa.
 • Kuinka monta lentoyhtiötä liikennöi reitillä Helsinki – Kittilä?

  reitillä Helsinki -- Kittilä liikennöi 2 lentoyhtiötä.
 • Mitkä lentokentät sopivat parhaiten Helsinki – Kittilä -lennoille?

  Löysimme alueelta Helsinki vain yhden lentoaseman, joka tarjoaa lentoja kohteeseen Kittilä: Vantaa (HEL). Tämä lentoasema tarjoaa lentoja lentoasemalle Kittila (KTT), mutta lentoja voi olla tarjolla rajoitetusti, joten varaa heti! Haluamme tarjota sinulle sopivimmat vaihtoehdot. Siten olet valmis nauttimaan kaupungin maisemista, nähtävyyksistä ja mauista heti, kun lentosi laskeutuu kohteeseen Kittilä.
 • Mitkä ovat suosituimpia lentoyhtiöitä reitillä Helsinki – Kittilä?

  Kun varaat lentosi suositulta lentoyhtiöltä, löydät usein parhaat lentotarjoukset. Me jopa löysimme lennon reitille Helsinki -- Kittilä hintaan 101 €! Reitillä Helsinki -- Kittilä 2 lentoyhtiötä tarjoaa halpoja lentoja, ja alueella Helsinki liikennöivistä suosituimpia ovat:\n\n* Lennot reitillä Helsinki (HEL) -- Kittilä (KTT)\n * Finnair\n * Djibouti Airlines\n
 • Mitkä lentoyhtiöt liikennöivät reitillä Helsinki – Kittilä useimmin?

  * Helsinki (HEL) -- Kittilä (KTT)\n * Finnair -- 21 viikoittaista lentoa reitillä HEL -- KTT\n \n\n * Djibouti Airlines -- 2 viikoittaista lentoa reitillä HEL -- KTT\nSuuremmilla lentokentillä ja lentoyhtiöillä, jotka lentävät tietyllä reitillä useammin, on yleensä tarjolla enemmän istuinpaikkoja, mutta pienemmältä lentokentältä lentäminen voi olla halvempaa.
 • Mitkä alueen Helsinki lentoasemista tarjoavat lentoja kohteeseen Kittilä joka viikko?

  Lentoyhtiöt, kuten Finnair, liikennöivät viikoittain 21 lentoa reitillä Helsinki -- Kittilä. Lisätietoja alla:\n\n* Lentoasemalta Helsinki (HEL) liikennöidään viikoittain 23 lentoa kohteeseen Kittilä (KTT).\n
 • Kuinka kauan kestää suora lento reitillä Helsinki – Kittilä?

  Suora lento reitillä Helsinki -- Kittilä kestää yleensä noin 1 tunti, 30 minuuttia, ja lennetty etäisyys on 820,59 kilometriä. Pisimmät lennot tällä reitillä kestävät yleensä 1 tunti, 35 minuuttia. Lennon keskimääräinen kesto on 1 tunti, 31 minuuttia.
 • Mikä on aikaisin ja myöhäisin saatavilla oleva lento reitillä Helsinki – Kittilä?

  * Lento reitillä Helsinki (HEL) -- Kittilä (KTT)\n * Päivän ensimmäinen lähtevä lento: 06.50\n * Aikaisin saapumisaika: 08.20\n * Päivän viimeinen lähtevä lento: 21.40\n * Myöhäisin saapumisaika: 23.10\n

Halvat lennot Helsingistä Kittilään

Lapissa kaikki kukkii nopeasti, mutta laskettelukelit pysyvät loistavina vapun korville saakka. Yksi suosituimmista syistä hakea lentoja Kittilään on kaupungin sijainti kahden hiihto- ja matkailukeskuksen lähellä. Parikymmentä kilometriä Kittilästä pohjoiseen on suosittu Levi, kun taas Yllästunturin rinteet ovat noin 45 kilometriä lounaaseen. Luontoa rakastavat matkailijat eivät pääse Lapissa kyllästymään, sillä aivan Kittilän kupeessa on esimerkiksi Pallas-Yllästunturin kansallispuisto. Poikkea valtavirrasta ja varaa halvat lennot Helsingistä Kittilään keväällä tai kesällä, jonka yöttömät yöt laittavat vuorokausirytmin iloisesti sekaisin. Kittilä itsessään on pieni kylä Lapin sydänmailla, mutta kaikki Pohjois-Suomen ihanuudet saavuttaa sieltä käsin helposti. Suuntaa siis kohti Kittilää ja valloita Lapin tunturit.

Lennot Helsingistä Kittilään

Laskettelukelien saapuessa alkaa Kittilässä paras matkailusesonki, sillä etelän asukit suuntaavat silloin Lapin kirkkaanvalkoisille hangille. Joulukuun tienoilta aina myöhäiseen keväiseen saakka kestävä hiihtokeskussesonki lisää palveluja ja hupimahdollisuuksia, mutta nostaa myös paikallista hintatasoa. Vertaile lentoja Helsingistä Kittilään ja etsi huokein vaihtoehto talven lisääntyneen tarjonnan joukosta. Lumihankien sulaessa lennot harvenevat, joten ilmailun suhteen suosittu talvi saattaa olla kuitenkin parempi vaihtoehto halpoja lentomatkoja etsiville lomailijoille. Loppupeleissä omat lomamieltymykset ratkaisevat lähtöajan, joten valitse toimivin lento Helsingistä Kittilään ja kiidä Lappiin. Finnair tarjoaa lentoja Helsingin ja Kittilän välillä vuoden ympäri, mutta suoria lentoja on osan vuodesta tarjolla vain Kittilästä takaisin Helsinkiin päin. Vuoroja on yleensä vähintään yksi päivässä, joinain päivinä kaksi. Muulloin kuin talvisesongin aikaan Helsingistä lähtevät matkailijat pääsevät tekemään pienen koukkauksen Ivalossa ennen Kittilää. Välilasku Ivalossa ei kuitenkaan lisää matka-aikaan kuin tunnin, ja talvikaudella tämäkin mutka poistuu matkasta. Suorat lennot Helsingistä Kittilään kestävät puolisentoista tuntia, joten Lapin lumille pääsee vauhdilla. Talvella Finnairilla on enemmän vuoroja Helsingin ja Kittilän välillä, joten lentoja riittää varmasti kaikille laskettelijoille. Lisäksi Norwegian Air International lisää Kittilän-lomailun kierroksia sesonkiaikaan ja tarjoaa lentoja Kittilään Helsingistä neljänä päivänä viikossa.

Sujuva lähtö Helsingistä

Suurin osa ulkomaille lentävistä suomalaisista aloittaa matkansa Helsinki-Vantaan lentoasemalta, ja monet vieraiden maiden kaupunkikohteet ovat itse asiassa kauempana kuin Kittilä. Ota siis Helsinki-Vantaan kansainvälinen tunnelma haltuun kotimaan sisäisellä matkalla. Osasta Etelä-Suomen kaupungeista on helpointa lentää Kittilään Helsingin kautta, joten esimerkiksi tamperelaisten ja turkulaisten kannattaa hakea myös omilta kotikentiltään lähteviä lentoja. Helsingin keskustasta pääsee lentoasemalle helposti julkisilla kulkuvälineillä. Tikkurilan ja Myyrmäen kautta kulkevat I- ja P-junavuorot kiertävät uutta kehärataa, jota pitkin päärautatieasemalta pääsee lentokentälle noin puolessa tunnissa. Rautatientorilta pääsee Helsinki-Vantaalle Finnair City Busilla tai HSL:n linjalla numero 615, jolloin matka kestää noin 30–45 minuuttia. Junalla tai bussilla matkalle tulee hintaa 6–7 euroa. Helsinki-Vantaan lentoasemalla on kaksi terminaalia, jotka on yhdistetty toisiinsa yhdyskäytävän kautta. Pahimpina ruuhka-aikoina kello 6–8.30 ja 14–17.30 turvatarkastuspisteisiin voi muodostua aikamoisia jonoja, joten varaa silloin tarpeeksi ylimääräistä aikaa lomalle lähtöön. Ylimääräisen ajan voi aina kuluttaa lentoaseman kauppoja kierrellessä tai kahvilassa istuskellen.

Saapuminen Kittilän lentoasemalle

Kittilä ja lähiseudun matkailukeskukset pelaavat hyvin yhteen, sillä parhaan matkailusesongin aikaan Leville ja Yllästunturille kulkee suoria bussivuoroja lähes kaikkien lentojen yhteydessä. Muulloin aikataulut kannattaa tarkistaa bussiyhtiöiden verkkosivuilta, eli Ylläksen tapauksessa Rundgren Ky:ltä ja Levin kohdalla Tunturilinjat Oy:ltä. Ennakkovaraus on päivän sana Kittilän lentoasemalla, sillä sesonkiajan ulkopuolella bussien ja autovuokraamoiden palveluista on parasta sopia etukäteen. Myös taksikyydin voi sopia jo ennalta, mutta tolpalla on myös päivystäviä pirssejä. Suuntaa Kittilän kautta Lapin parhaille tunturirinteille.

Lento ja hotelli paketissa edullisesti:

Hotellit Kittilä

Näytä kaikki 86 majoitusliikettä kohteessa Kittilä
Hotel Hullu Poro

Hotel Hullu Poro

Rakkavaarantie 5, Levi, Kittilä
  4.0 kautta 5.0
   
   
  3,6/5 (132 arvostelua)

  Levi on 0,5 kilometrin päässä tästä hotellista, sekä lähellä latuja ja lumikenkäkävelypaikkaa. Taidemuseo Einari Junttila sijaitsee 19,3 kilometrin päässä.

  Hotel Hullu Poro71 €

  Hotel Hullu Poro71 €
  Hotel Levi Panorama

  Hotel Levi Panorama

  Tunturitie 205, Kittilä
   3.5 kautta 5.0
    
    
   4,2/5 (48 arvostelua)

   Levi on 1,9 kilometrin päässä tästä vuoristossa sijaitsevasta hotellista, sekä lähellä latuja ja hiihtokoulua. Taidemuseo Einari Junttila sijaitsee 18,5 kilometrin ...

   Hotel Levi Panorama76 €

   Hotel Levi Panorama76 €
   Levi Hotel Spa

   Levi Hotel Spa

   Levintie 1590, Kittilä
    4.0 kautta 5.0
     
     
    4,0/5 (50 arvostelua)

    Levi on 0,5 kilometrin päässä tästä hotellista, sekä lähellä latuja ja hiihtokoulua. Taidemuseo Einari Junttila sijaitsee 18,4 kilometrin päässä.

    Levi Hotel Spa107 €

    Levi Hotel Spa107 €
    Break Sokos Hotel Levi

    Break Sokos Hotel Levi

    Tähtitie 5, Kittilä
     4.0 kautta 5.0
      
      
     4,2/5 (45 arvostelua)

     Levi on 0,3 kilometrin päässä tästä hotellista, sekä lähellä latuja ja pulkkamäkeä. Taidemuseo Einari Junttila sijaitsee 18,9 kilometrin päässä.

     Break Sokos Hotel Levi95 €

     Break Sokos Hotel Levi95 €
     Levi Northern Lights Huts

     Levi Northern Lights Huts

     Isotaalontie 285, Kittilä
      4.0 kautta 5.0
       
       
      4,7/5 (3 arvostelua)

      Levi on 12,8 kilometrin päässä tästä huvilasta. Taidemuseo Einari Junttila ja Kittilän kotiseutumuseo sijaitsevat 25 kilometrin päässä. Pallas-Yllästunturin ...

      Levi Northern Lights Huts250 €

      Levi Northern Lights Huts250 €
      Lapland Hotel Saaga

      Lapland Hotel Saaga

      Iso-Ylläksentie 42, Ylläs
       4.0 kautta 5.0
        
        
       4,3/5 (10 arvostelua)

       Pallas-Yllästunturin kansallispuisto ja Ylläksen hiihtokeskus sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä hotellista, ja lähellä hiihtokoulua sekä lumikenkäkävelypaikkaa. ...

       Lapland Hotel Saaga104 €

       Lapland Hotel Saaga104 €

       Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

       Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

       Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.