Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

Monet lentoyhtiöt tarjoavat joustavia käytäntöjä muutosten suhteen

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Parhaat lennot Helsinki – Kittilä

Hinnat haettu viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Reitin Helsinki – Kittilä lentotiedot

Lähtölentokentän IATA-koodi HEL
Kohdelentokentän IATA-koodi KTT
Lentovaihtoehtoja 2
Lennon hinta 153 €
Keskimääräinen lentoaika 2 tuntia 2 minuuttia

Parhaat päivät lentää reitillä HEL – ENF

Lentohintakalenteri Kaavio halvimman hinnan löytämiseksi kohteesta Helsinki kohteeseen Kittilä Napsauta tätä painiketta saadaksesi edellisten päivien tiedot Napsauta tätä painiketta saadaksesi seuraavien päivien tiedot 282 € 242 € 201 € 161 € 121 € 81 € 40 € 0 € 28 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 S M T K T P L S M T K T P L S M T K T P L S M T K T P L S M T Hinta on 249 € on Finnair Hinta on 238 € on Finnair Hinta on 238 € on Finnair Hinta on 265 € on Finnair Hinta on 282 € on Finnair Hinta on 238 € on Finnair Hinta on 238 € on Finnair Hinta on 265 € on Finnair Hinta on 265 € on Finnair Hinta on 249 € on Finnair Hinta on 237 € on Finnair Hinta on 253 € on Finnair Hinta on 220 € on Finnair Hinta on 220 € on Finnair Hinta on 259 € on Finnair Hinta on 253 € on Finnair Hinta on 253 € on Finnair Hinta on 237 € on Finnair Hinta on 254 € on Finnair Hinta on 204 € on Finnair Hinta on 193 € on Finnair Hinta on 237 € on Finnair Hinta on 253 € on Finnair Hinta on 237 € on Finnair Hinta on 237 € on Finnair Hinta on 237 € on Finnair Hinta on 226 € on Finnair Hinta on 237 € on Finnair Hinta on 253 € on Finnair

Kittilä KTT lentotiedot

LähtöpaikkaHelsinki
Lähtölentokentän IATA-koodiHEL
Matkustaminen kohteeseenKittilä
Kohdelentokentän IATA-koodiENF
Palvelevien lentoyhtiöiden määrä4
LentoyhtiötFinnair
Etäisyys820 km
Suoran lennon kesto1 30
Lentohinta153 €

Lennot Helsinki (ja lähialueet) – Kittilä (ja lähialueet)

Onko kohteiden Helsinki (ja lähialueet) ja Kittilä (ja lähialueet) välillä suoria lentoja?

Haluatko varata suorat lennot kohteiden Helsinki (ja lähialueet) ja Kittilä (ja lähialueet) välillä? Valitettavasti se ei ole juuri nyt mahdollista. Voit kuitenkin ostaa yhden monista välilaskullisista lennoista, joita tällä reitillä on saatavilla.

Voinko peruuttaa lentovaraukseni kohteeseen Kittilä (ja lähialueet) COVID-19:n takia?

Koska olet ebookersin asiakas, sinulla voi olla mahdollisuus peruuttaa matkasi kohteeseen Kittilä (ja lähialueet) ilman lisämaksua ja saada hyvityskuponki, jonka voit käyttää toiseen lentoon. Näet tilisi tiedoista, sisältyykö varaukseesi tämä vaihtoehto. Jos sinulla on lisäkysymyksiä, suuntaa asiakaspalveluportaaliimme.

Kuinka kauan suora lento kohteiden Helsinki (ja lähialueet) ja Kittilä (ja lähialueet) välillä kestää?

Kohteiden Helsinki (ja lähialueet) ja Kittilä (ja lähialueet) välillä on tarjolla suoria lentoja, ja ne kestävät suurin piirtein 1 tunti ja 30 minuuttia. Mutta tähän 820 km pituiseen matkaan voi kuitenkin mennä myös vähemmän aikaa erilaisista seikoista, kuten tuulen suunnasta ja lentokoneen tyypistä, riippuen.

Mitkä ovat parhaat lentokentät kohteiden Helsinki (ja lähialueet) ja Kittilä (ja lähialueet) välisille lennoille?

Helsinki (HEL-Helsinki-Vantaa) on mitä todennäköisemmin lähtölentokenttäsi jos olet lentämässä kohteiden Helsinki (ja lähialueet) ja Kittilä (ja lähialueet) välillä. Oletko tapaamassa perheenjäseniä tai ystäviä saapuessasi kohteeseen? Voit kertoa heille, että Kittilä (KTT) on mitä todennäköisemmin saapumiskenttäsi.

Mitkä ovat suosituimpia kohteiden Helsinki (ja lähialueet) ja Kittilä (ja lähialueet) välillä lentäviä lentoyhtiöitä?

Voit lopettaa täydelllisen lentoyhtiön hakemista. Olemme tehneet työn puolestasi ja löytäneet monia yhtiöitä, jotka operoivat lentoja kohteiden Helsinki (ja lähialueet) ja Kittilä (ja lähialueet) välillä. Yksi niistä on Finnair, joka tarjoaa 78 lentoa kuussa. Mutta mitä enemmän vaihtoehtoja, sitä parempi. Juneyao Airlines on toinen suosittu yhtiö, joka liikennöi 8 lentoa kohteiden Helsinki (ja lähialueet) ja Kittilä (ja lähialueet) välillä kuukaudessa. Minkä tahansa valinnan teetkin, lentosi tulee varmasti olemaan täydellinen.

Kuinka monta lentoa kohteiden Helsinki (ja lähialueet) ja Kittilä (ja lähialueet) välillä on?

3 jokapäiväistä lentoa välillä Helsinki (ja lähialueet) – Kittilä (ja lähialueet) takaavat, että loma kohteessa Kittilä (ja lähialueet) ei jää vain haaveeksi.


Kittilä – vuokra-autotarjoukset


Varatuimmat hotellit Kittilä

Näytä kaikki 664 majoitusliikettä kohteessa Kittilä
Hotel Levi Panorama & Levi Chalet Apartments

Hotel Levi Panorama & Levi Chalet Apartments

Tunturitie 205, Kittilä
  3.5 kautta 5.0
   
   
  4,3/5 (57 arvostelua)

  Levi on 1 kilometrin päässä tästä vuoristossa sijaitsevasta hotellista, sekä lähellä latuja ja hiihtokoulua. Taidemuseo Einari Junttila sijaitsee 18,5 kilometrin ...

  Hotel Levi Panorama & Levi Chalet Apartments102 €

  Hotel Levi Panorama & Levi Chalet Apartments102 €
  Lapland Hotels Akashotelli

  Lapland Hotels Akashotelli

  Äkäsentie 10, Äkäslompolo
   3.0 kautta 5.0
    
    
   3,5/5 (13 arvostelua)

   Luontokeskus Kellokas ja Ylläksen hiihtokeskus sijaitsevat 5 kilometrin päässä tästä vuoristossa sijaitsevasta hotellista, ja lähellä mäenlaskupaikkaa sekä pulkkamäkeä. ...

   Lapland Hotels Akashotelli110 €

   Lapland Hotels Akashotelli110 €
   Hotel Hullu Poro

   Hotel Hullu Poro

   Rakkavaarantie 5, Levi, Kittilä
    4.0 kautta 5.0
     
     
    3,5/5 (151 arvostelua)

    Levi on 0,5 kilometrin päässä tästä hotellista, sekä lähellä latuja ja lumikenkäkävelypaikkaa. Taidemuseo Einari Junttila sijaitsee 19,3 kilometrin päässä.

    Hotel Hullu Poro96 €

    Hotel Hullu Poro96 €
    Hotel K5 Levi

    Hotel K5 Levi

    Katkanrannantie 2, Kittilä
     3.5 kautta 5.0
      
      
     4,0/5 (12 arvostelua)

     Levi on 0,6 kilometrin päässä tästä kaupungin keskustassa sijaitsevasta hotellista, sekä lähellä latuja ja hiihtokoulua. Taidemuseo Einari Junttila sijaitsee ...

     Hotel K5 Levi96 €

     Hotel K5 Levi96 €
     Northern Lights Village Levi

     Northern Lights Village Levi

     Muoniontie 1554, Kittilä
      4.0 kautta 5.0
       
       
      4,0/5 (2 arvostelua)

      Pallas-Yllästunturin kansallispuisto on 7,5 kilometrin päässä tästä huvilasta. Levi ja Jerisjärvi sijaitsevat 20 kilometrin päässä. Taidemuseo Einari Junttila ...

      Northern Lights Village Levi189 €

      Northern Lights Village Levi189 €
      Lapland Hotels Saaga

      Lapland Hotels Saaga

      Iso-Ylläksentie 42, Ylläs
       4.0 kautta 5.0
        
        
       4,2/5 (18 arvostelua)

       Ylläksen hiihtokeskus ja Kesänkijärvi sijaitsevat 20 kilometrin kävelymatkan päässä tästä hotellista, sekä lähellä hiihtokoulua ja lumikenkäkävelypaikkaa. Särestöniemi-museo ...

       Lapland Hotels Saaga149 €

       Lapland Hotels Saaga149 €

       ^Säästöt perustuvat kaikkiin lento + hotelli -pakettivarauksiin ebookers.fi-sivustolla tammikuusta joulukuuhun 2019 verrattuna samojen komponenttien hintaan erikseen varattuina. Säästöt riippuvat lähtö-/kohdepaikasta, matkan pituudesta, majoituspäivistä ja valituista matkanjärjestäjistä. Säästöt eivät koske kaikkia pakettimatkoja.

       Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

       Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

       Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.