Pääosion alkuosa

Suositut Hostellit – Rooma

The RomeHello - Hostel 64 €
The RomeHello - Hostel

The RomeHello - Hostel

Via Torino, 45, Rooma
   
  0.0 kautta 5.0 Tähteä

  The RomeHello - Hostel on saanut mahtavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee lentokentän yhteydessä, ja Nazionale-katu on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja baarin. Tässä vuonna 2018 rakennetussa hostellissa on 60 huonetta 5 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja memory foam -patjallisen sängyn.

  Generator Rome 40 €
  Generator Rome

  Generator Rome

  Via Principe Amedeo 251, Rooma, RM
    
   0.0 kautta 5.0 Tähteä

   Generator Rome on saanut hyvää palautetta huoneiden tilavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Basilica di Santa Maria Maggiore (kirkko). Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja baarin. Tässä vuonna 2001 rakennetussa hostellissa on 75 huonetta 7 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden.

   The Yellow - Hostel 44 €
   The Yellow - Hostel

   The Yellow - Hostel

   Via Palestro, 51, Rooma, RM
     
    0.0 kautta 5.0 Tähteä

    The Yellow - Hostel on saanut mainiota palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Nazionale-katu. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja baarin. Tässä hostellissa on 70 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden.

    New Generation Hostel S. Maria Maggiore Hae hinnat
    New Generation Hostel S. Maria Maggiore

    New Generation Hostel S. Maria Maggiore

    Via dei Quattro Cantoni 35 Rione Monti, Rooma
      
     0.0 kautta 5.0 Tähteä

     New Generation Hostel S. Maria Maggiore sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Nazionale-katu. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa. Tässä hostellissa on 20 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja jääkaapin.

     Free Hostels Roma 40 €
     Free Hostels Roma

     Free Hostels Roma

     Via Luigi Luzzatti 3, Rooma
       
      0.0 kautta 5.0 Tähteä

      Free Hostels Roma on saanut hyvää palautetta mukavista sängyistään. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Piazza Vittorio Emanuele II (aukio). Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä baarin ja aamiaisen (lisämaksusta). Tässä vuonna 2018 rakennetussa hostellissa on 16 huonetta 3 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja tallelokerot.

      Alessandro Downtown Hostel 39 €
      Alessandro Downtown Hostel

      Alessandro Downtown Hostel

      Via Carlo Cattaneo 23, Rooma, RM
        
       0.0 kautta 5.0 Tähteä

       Alessandro Downtown & Bar on saanut mahtavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Nazionale-katu. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä baarin ja aamiaisen (lisämaksusta). Tässä hostellissa on 18 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja jääkaapin.

       Orsa Maggiore Hostel for Women Only 33 €
       Orsa Maggiore Hostel for Women Only

       Orsa Maggiore Hostel for Women Only

       Via san Francesco di Sales 1/a, Rooma, RM
         
        0.0 kautta 5.0 Tähteä

        Orsa Maggiore Hostel for Women Only on saanut hyvää palautetta alueen nähtävyyksistä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Bambino Gesù -sairaala. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja baarin. Tässä vuonna 1600 rakennetussa hostellissa on 13 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja jääkaapit.

        Carlito Budget Rooms 32 €
        Carlito Budget Rooms

        Carlito Budget Rooms

        Via Villafranca 22, Rooma, Roma
          
         0.0 kautta 5.0 Tähteä

         Carlito Budget Rooms on saanut hyvää palautetta huoneiden tilavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Via Marsala. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja aamiaisen (lisämaksusta). Tässä hostellissa on 15 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-television.

         The Bricks Rome 40 €
         The Bricks Rome

         The Bricks Rome

         Via dei Laterizi 16, Rooma
           
          0.0 kautta 5.0 Tähteä

          The Bricks Rome on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Vatikaanin puutarha. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja kattoterassin. Tässä hostellissa on 6 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-television.

          Alessandro Palace & Bar 52 €
          Alessandro Palace & Bar

          Alessandro Palace & Bar

          Via Vicenza 42, Rooma, RM
            
           0.0 kautta 5.0 Tähteä

           Alessandro Palace & Bar on saanut hyvää palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Via Marsala. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 2 ravintolaa ja 2 baaria. Tässä hostellissa on 25 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja tallelokerot.

           Hostel Trastevere 46 €
           Hostel Trastevere

           Hostel Trastevere

           Via Francesco Benaglia 13, Rooma, RM
             
            0.0 kautta 5.0 Tähteä

            Hostel Trastevere on saanut mainiota palautetta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Porta Portesen tori. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, baari ja kuivapesulapalvelut. Tässä vuonna 2017 rakennetussa hostellissa on 28 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden.

            Palace Rome 32 €
            Palace Rome

            Palace Rome

            61 Via Osimo, Rooma
              
             0.0 kautta 5.0 Tähteä

             Palace Rome sijaitsee lentokentän yhteydessä ja kävelymatkan päässä kohteesta Via Nomentana. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä lentokenttäkuljetukset (lisämaksusta) ja omatoimisen pysäköinnin (lisämaksusta). Tässä hostellissa on 41 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.

             Varaa Hostellit kohteessa Rooma ebookersilta

             Kohteen Rooma hostellit ovat ehdoton valinta tiukalla budjetilla matkaileville. Alueen Hostellit tarjoavat roppakaupalla rentoa tunnelmaa, ja niissä tapaa usein matkalaisia maailman joka kolkalta. Kaikkein halvimpia ovat hostellien makuusalipaikat. Makuusalit ovat täydellinen valinta etenkin yksin matkaileville, sillä niistä löytyy aina juttukavereita ja tunnelmaa. Enemmän yksityisyyttä kaipaaville hostelleissa on usein myös yksityiskäyttöön tarkoitettuja huoneita. Ne sopivat etenkin pariskunnille ja täydellistä hiljaisuutta kaipaaville.

             Löydä uusia ystäviä – tarkasta ebookersin Hostellit kohteessa Rooma

             Hostelleissa ei tuppisuita tunneta, joten myös kohteessa Rooma niistä löytyy taatusti seuraa myös sinulle. Toisin kuin ennen, Hostellit ovat nykyisin myös koko lailla moderneja ja tyylikkäitä, eikä niissä todellakaan yövy mitään laitapuolen väkeä. Etenkin hostellien oleskelutilat ovat usein aivan viimeistä huutoa, minkä ansiosta niissä viihtyy helposti pidemmänkin tovin. Monista löytyy myös baari, jossa asukkaat vaihtavat kuulumisia päivän koitosten jälkeen. Jos liikutte porukalla, voitte hyödyntää hostellin yhteistiloja myös yhteisten suunnitelmien hiomiseen. Aamuisin jo kukonlaulun aikaan heräävä voi lisäksi loikoilla niissä siihen asti, kunnes toiset pääsevät ylös.

             Hostellit sijaitsevat yleensä aivan kaupungin tai muun kohteen ytimessä, joten ne sopivat täydellisesti nähtävyyksiä kierteleville. Koska valtaosa hostellien asukkaista käyttää julkisia, lähin pysäkki löytyy yleensä aivan majapaikan nurkilta. Näin myös kohteessa Rooma. Halpa hinta ja loistava sijainti tekevätkin hostelleista äärimmäisen houkuttelevan vaihtoehdon kenelle tahansa matkalaiselle. Erityisen suosittuja kohteen Rooma Hostellit ovat nuorten matkailijoiden parissa, sillä useimmat niistä sijaitsevat aivan täkäläisen yöelämän ytimessä. Usein lähin baari tai klubi on vain lyhyen kävelymatkan päässä, mikä helpottaa myös yöllä kotiutumista melkoisesti.

             Kohteen Rooma Hostellit tarjoavat tämän alueen ylivoimaisesti halvinta majoitusta. Etenkin makuusalipaikat ovat usein viisi tai jopa kymmenen kertaa hotellihuonetta halvempia, joten sellaisen valitsemalla sinulle jää taatusti rahaa myös ravintoloihin, nähtävyyksiin ja muihin huvituksiin. ebookersin Hostellit ovat erittäin viihtyisiä ja siistejä, joten voit huoletta varata sellaisen kohteesta Rooma vaikka pidemmäksikin aikaa. Hostelleissa väki vaihtuu melko tiheään, joten pitkän visiitin aikana saatat tavata ihmisiä lukuisista eri maista!

             ebookers tarjoaa sinulle kaikki kohteen Rooma parhaat Hostellit

             Sivustomme kätevillä hakusuodattimilla varmistat, että majapaikassasi on kaikki tarvitsemasi mukavuudet. Haun tulokset näet joko listana tai suoraan kohteen Rooma kartalla. Kartan avulla voit ottaa tarkasteluun esimerkiksi vain haluamiesi nähtävyyksien lähellä sijaitsevat Hostellit. Syöttämällä hakutyökaluumme omat matkapäiväsi sekä kohteen Rooma saat näkyviin kaikki kyseisellä ajanjaksolla vapaana olevat majapaikat. Varaa omasi jo nyt, niin pääset heti suunnittelemaan matkaasi kohteeseen Rooma!

             Kartta

             Suosituimmat hotellit – Rooma

             Näytä kaikki 11 721 majoitusliikettä kohteessa Rooma
             Hotel Quirinale 90 €
             Hotel Quirinale

             Hotel Quirinale

             Via Nazionale 7, Rooma, RM
               
              4.0 kautta 5.0 Tähteä

              Rooman oopperatalo, Nazionale-katu ja Via XX Settembre sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä perheystävällisestä hotellista. Via Veneto ja Basilica di Santa Maria Maggiore (kirkko) ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Repubblica - Teatro dell'Operan asema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Barberinin asema 8 minuutin kävelymatkan päässä.

              iQ Hotel Roma 86 €
              iQ Hotel Roma

              iQ Hotel Roma

              Via Firenze, 8, Rooma, RM
                
               4.0 kautta 5.0 Tähteä

               Rooman oopperatalo ja Nazionale-katu sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä hotellista. Via XX Settembre ja Piazza della Repubblica ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä. Repubblica - Teatro dell'Operan asema sijaitsee vain 4 minuutin kävelymatkan päässä ja Barberinin asema 9 minuutin kävelymatkan päässä.

               Hotel Artemide 97 €
               Hotel Artemide

               Hotel Artemide

               Via Nazionale 22, Rooma, RM
                 
                4.0 kautta 5.0 Tähteä

                Thermae Diocletianin roomalaisen kylpylän rauniot, Fontana di Trevi ja Espanjalaiset portaat sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä kylpylälomalle soveltuvasta hotellista. Forum Romanum ja Villa Borghesen puisto ovat myös 2 kilometrin päässä. Repubblica - Teatro dell'Operan asema sijaitsee vain 4 minuutin kävelymatkan päässä ja Barberinin asema 8 minuutin kävelymatkan päässä.

                Best Western Plus Hotel Universo 83 €
                Best Western Plus Hotel Universo

                Best Western Plus Hotel Universo

                Via Principe Amedeo 5/B, Rooma, RM
                  
                 4.0 kautta 5.0 Tähteä

                 Thermae Diocletianin roomalaisen kylpylän rauniot, Basilica di Santa Maria Maggiore (kirkko) ja Palazzo delle Esposizioni sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Repubblica - Teatro dell'Operan asema sijaitsee vain 4 minuutin kävelymatkan päässä ja Rooman Terminin asema 5 minuutin kävelymatkan päässä.

                 *Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.