Pääosion alkuosa

Suositut Hostellit – Amsterdam

a&o Amsterdam Zuidoost 49 €
a&o Amsterdam Zuidoost

a&o Amsterdam Zuidoost

Hogehilweg 22, Amsterdam
   
  2.0 kautta 5.0 Tähteä

  A&o Amsterdam Zuidoost on saanut mainiota palautetta keskeisestä sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta AFAS Liven konserttisali. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä baarin ja aamiaisen (lisämaksusta). Tässä 2 tähden hostellissa on 353 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja televisiot.

  Generator Amsterdam 70 €
  Generator Amsterdam

  Generator Amsterdam

  Mauritskade 57, Amsterdam
    
   2.0 kautta 5.0 Tähteä

   Generator Amsterdam on saanut mainiota palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Oosterpark (puisto). Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 2 baaria ja ravintolan. Tässä 2 tähden hostellissa on 168 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden.

   MEININGER Hotel Amsterdam City West 49 €
   MEININGER Hotel Amsterdam City West

   MEININGER Hotel Amsterdam City West

   Orlyplein 1-67, Amsterdam
     
    2.0 kautta 5.0 Tähteä

    MEININGER Hotel Amsterdam City West on saanut mainiota palautetta huoneiden hiljaisuudesta. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Anne Frankin talo. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä baarin ja aamiaisen (lisämaksusta). Tässä 2 tähden hostellissa on 270 huonetta 8 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.

    Tourist Inn Budget Hotel - Hostel 74 €
    Tourist Inn Budget Hotel - Hostel

    Tourist Inn Budget Hotel - Hostel

    Spuistraat 52, Amsterdam
      
     2.0 kautta 5.0 Tähteä

     Tourist Inn Budget Hotel - Hostel on saanut hyvää palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Uusi kirkko. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja baarin. Tässä 2 tähden hostellissa on 36 huonetta 4 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja kaapeli.

     Via Amsterdam 76 €
     Via Amsterdam

     Via Amsterdam

     Diemerhof 20, Diemen
       
      2.0 kautta 5.0 Tähteä

      Via Amsterdam on saanut mainiota palautetta sijainnistaan lähellä lentokenttää. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Johan Cruyff Arena. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja baarin. Tässä vuonna 2017 rakennetussa 2 tähden hostellissa on 170 huonetta 9 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja tallelokeron.

      WOW Hostel Amsterdam 80 €
      WOW Hostel Amsterdam

      WOW Hostel Amsterdam

      Wiltzanghlaan 60, Amsterdam
        
       2.0 kautta 5.0 Tähteä

       WOW Hostel Amsterdam on saanut hyvää palautetta mukavista sängyistään. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Anne Frankin talo. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen aamiainen, ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa ja ravintola. Tässä 2 tähden hostellissa on 57 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja ilmaiset hygieniatuotteet.

       The Flying Pig Downtown Youth Hostel 31 €
       The Flying Pig Downtown Youth Hostel

       The Flying Pig Downtown Youth Hostel

       Nieuwendijk 100, Amsterdam
         
        2.0 kautta 5.0 Tähteä

        The Flying Pig Downtown Youth Hostel on saanut mainiota palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Vanha kirkko. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä baarin ja aamiaisen (lisämaksusta). Tässä 2 tähden hostellissa on 30 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja tallelokeron.

        ClinkNOORD - Hostel 58 €
        ClinkNOORD - Hostel

        ClinkNOORD - Hostel

        Badhuiskade 3, Amsterdam
          
         2.0 kautta 5.0 Tähteä

         ClinkNOORD - Hostel on saanut mainiota palautetta keskeisestä sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Eye Film Institute (elokuvainstituutti). Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja baarin. Tässä vuonna 1920 rakennetussa 2 tähden hostellissa on 213 huonetta 5 kerroksessa. Kaikki huoneiden tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden.

         St. Christopher's at The Winston 99 €
         St. Christopher's at The Winston

         St. Christopher's at The Winston

         Warmoesstraat 129, Amsterdam
           
          2.0 kautta 5.0 Tähteä

          St. Christopher's at The Winston on saanut hyvää palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Vanha kirkko. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja baarin. Tässä 2 tähden hostellissa on 60 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden.

          The Flying Pig Uptown Hostel 27 €
          The Flying Pig Uptown Hostel

          The Flying Pig Uptown Hostel

          Vossiusstraat 46, Amsterdam
            
           2.0 kautta 5.0 Tähteä

           The Flying Pig Uptown Hostel on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Van Goghin museo. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä baarin ja aamiaisen (lisämaksusta). Tässä 2 tähden hostellissa on 30 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja tallelokerot.

           Heart Of Amsterdam - Hostel 90 €
           Heart Of Amsterdam - Hostel

           Heart Of Amsterdam - Hostel

           Oudezijds Achterburgwal 118-120, Amsterdam
             
            2.0 kautta 5.0 Tähteä

            Heart Of Amsterdam - Hostel on saanut hyvää palautetta mukavista sängyistään. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Vanha kirkko. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja aamiaisen (lisämaksusta). Tässä 2 tähden hostellissa on 24 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja tallelokerot.

            XO Hotels Infinity 45 €
            XO Hotels Infinity

            XO Hotels Infinity

            Slotermeerlaan 133, Amsterdam
              
             2.0 kautta 5.0 Tähteä

             XO Hotels Infinity on saanut hyvää palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Sloterpark ja Sloterplas. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä aamiaisen (lisämaksusta) ja omatoimisen pysäköinnin (lisämaksusta). Tässä 2 tähden hostellissa on 100 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja satelliitti.

             Varaa Hostellit kohteessa Amsterdam ebookersilta

             Kohteen Amsterdam hostellit ovat ehdoton valinta tiukalla budjetilla matkaileville. Alueen Hostellit tarjoavat roppakaupalla rentoa tunnelmaa, ja niissä tapaa usein matkalaisia maailman joka kolkalta. Kaikkein halvimpia ovat hostellien makuusalipaikat. Makuusalit ovat täydellinen valinta etenkin yksin matkaileville, sillä niistä löytyy aina juttukavereita ja tunnelmaa. Enemmän yksityisyyttä kaipaaville hostelleissa on usein myös yksityiskäyttöön tarkoitettuja huoneita. Ne sopivat etenkin pariskunnille ja täydellistä hiljaisuutta kaipaaville.

             Löydä uusia ystäviä – tarkasta ebookersin Hostellit kohteessa Amsterdam

             Hostelleissa ei tuppisuita tunneta, joten myös kohteessa Amsterdam niistä löytyy taatusti seuraa myös sinulle. Toisin kuin ennen, Hostellit ovat nykyisin myös koko lailla moderneja ja tyylikkäitä, eikä niissä todellakaan yövy mitään laitapuolen väkeä. Etenkin hostellien oleskelutilat ovat usein aivan viimeistä huutoa, minkä ansiosta niissä viihtyy helposti pidemmänkin tovin. Monista löytyy myös baari, jossa asukkaat vaihtavat kuulumisia päivän koitosten jälkeen. Jos liikutte porukalla, voitte hyödyntää hostellin yhteistiloja myös yhteisten suunnitelmien hiomiseen. Aamuisin jo kukonlaulun aikaan heräävä voi lisäksi loikoilla niissä siihen asti, kunnes toiset pääsevät ylös.

             Hostellit sijaitsevat yleensä aivan kaupungin tai muun kohteen ytimessä, joten ne sopivat täydellisesti nähtävyyksiä kierteleville. Koska valtaosa hostellien asukkaista käyttää julkisia, lähin pysäkki löytyy yleensä aivan majapaikan nurkilta. Näin myös kohteessa Amsterdam. Halpa hinta ja loistava sijainti tekevätkin hostelleista äärimmäisen houkuttelevan vaihtoehdon kenelle tahansa matkalaiselle. Erityisen suosittuja kohteen Amsterdam Hostellit ovat nuorten matkailijoiden parissa, sillä useimmat niistä sijaitsevat aivan täkäläisen yöelämän ytimessä. Usein lähin baari tai klubi on vain lyhyen kävelymatkan päässä, mikä helpottaa myös yöllä kotiutumista melkoisesti.

             Kohteen Amsterdam Hostellit tarjoavat tämän alueen ylivoimaisesti halvinta majoitusta. Etenkin makuusalipaikat ovat usein viisi tai jopa kymmenen kertaa hotellihuonetta halvempia, joten sellaisen valitsemalla sinulle jää taatusti rahaa myös ravintoloihin, nähtävyyksiin ja muihin huvituksiin. ebookersin Hostellit ovat erittäin viihtyisiä ja siistejä, joten voit huoletta varata sellaisen kohteesta Amsterdam vaikka pidemmäksikin aikaa. Hostelleissa väki vaihtuu melko tiheään, joten pitkän visiitin aikana saatat tavata ihmisiä lukuisista eri maista!

             ebookers tarjoaa sinulle kaikki kohteen Amsterdam parhaat Hostellit

             Sivustomme kätevillä hakusuodattimilla varmistat, että majapaikassasi on kaikki tarvitsemasi mukavuudet. Haun tulokset näet joko listana tai suoraan kohteen Amsterdam kartalla. Kartan avulla voit ottaa tarkasteluun esimerkiksi vain haluamiesi nähtävyyksien lähellä sijaitsevat Hostellit. Syöttämällä hakutyökaluumme omat matkapäiväsi sekä kohteen Amsterdam saat näkyviin kaikki kyseisellä ajanjaksolla vapaana olevat majapaikat. Varaa omasi jo nyt, niin pääset heti suunnittelemaan matkaasi kohteeseen Amsterdam!

             Kartta

             Suosituimmat hotellit – Amsterdam

             Näytä kaikki 1 704 majoitusliikettä kohteessa Amsterdam
             citizenM Schiphol Airport Hotel 84 €
             citizenM Schiphol Airport Hotel

             citizenM Schiphol Airport Hotel

             Jan Plezierweg 2, Schiphol
               
              4.0 kautta 5.0 Tähteä

              RijksMuseum Amsterdam Schiphol (museo) on 0,8 kilometrin päässä tästä lähellä lentokenttää sijaitsevasta hotellista. Van Goghin museo ja Amsterdam RAI (kokous -ja messukeskus) sijaitsevat 15 kilometrin päässä. Heineken Experience ja Anne Frankin talo ovat myös 15 kilometrin päässä. Schiphol Airportin asema sijaitsee 7 minuutin kävelymatkan päässä.

              DoubleTree by Hilton Hotel Amsterdam Centraal Station 176 €
              DoubleTree by Hilton Hotel Amsterdam Centraal Station

              DoubleTree by Hilton Hotel Amsterdam Centraal Station

              Oosterdoksstraat 4, Amsterdam
                
               4.0 kautta 5.0 Tähteä

               Nieuwmarktin aukio ja Vanha kirkko sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Dam-aukio ja Anne Frankin talo ovat myös 2 kilometrin päässä. Amsterdam Centraalin metroasema sijaitsee vain 4 minuutin kävelymatkan päässä ja Nieuwmarktin asema 9 minuutin kävelymatkan päässä.

               NH Collection Amsterdam Grand Hotel Krasnapolsky 142 €
               NH Collection Amsterdam Grand Hotel Krasnapolsky

               NH Collection Amsterdam Grand Hotel Krasnapolsky

               Dam 9, Amsterdam
                 
                5.0 kautta 5.0 Tähteä

                Kukkamarkkinat ja Anne Frankin talo sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Artisin eläintarha ja Heineken Experience ovat myös 2 kilometrin päässä. Nieuwmarktin asema on 6 minuutin kävelymatkan päässä, ja Amsterdam Centraalin metroasema on 9 minuutin kävelymatkan päässä.

                Movenpick Hotel Amsterdam City Centre 111 €
                Movenpick Hotel Amsterdam City Centre

                Movenpick Hotel Amsterdam City Centre

                Piet Heinkade 11, Amsterdam
                  
                 4.0 kautta 5.0 Tähteä

                 Muziekgebouw aan 't IJ (konserttisali) ja Amsterdamin matkustajaterminaali (PTA) sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä perheystävällisestä hotellista. Alankomaiden kansallinen merimuseo ja Vanha kirkko ovat myös 2 kilometrin päässä. Amsterdam Centraalin metroasema on 16 minuutin kävelymatkan päässä, ja Amsterdamin keskusrautatieasema on 18 minuutin kävelymatkan päässä.

                 *Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.