Pääosion alkuosa

Suositut Hostellit – Amsterdam

Generator Amsterdam 96 €
Generator Amsterdam

Generator Amsterdam

Mauritskade 57, Amsterdam
   
  2.0 kautta 5.0 Tähteä

  Generator Amsterdam on saanut mainiota palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Artisin eläintarha. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 2 baaria ja ravintolan. Tässä 2 tähden hostellissa on 168 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden.

  Via Amsterdam 78 €
  Via Amsterdam

  Via Amsterdam

  Diemerhof 20, Diemen
    
   2.0 kautta 5.0 Tähteä

   Via Amsterdam on saanut mainiota palautetta sijainnistaan lähellä lentokenttää. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Amsterdam ArenA (stadion). Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja baarin. Tässä vuonna 2017 rakennetussa 2 tähden hostellissa on 170 huonetta 9 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden.

   MEININGER Hotel Amsterdam City West 59 €
   MEININGER Hotel Amsterdam City West

   MEININGER Hotel Amsterdam City West

   Orlyplein 1-67, Amsterdam
     
    2.0 kautta 5.0 Tähteä

    MEININGER Hotel Amsterdam City West on saanut mainiota palautetta huoneiden hiljaisuudesta. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Anne Frankin talo. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä baarin ja aamiaisen (lisämaksusta). Tässä 2 tähden hostellissa on 270 huonetta 8 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.

    Tourist Inn Budget Hotel - Hostel 100 €
    Tourist Inn Budget Hotel - Hostel

    Tourist Inn Budget Hotel - Hostel

    Spuistraat 52, Amsterdam
      
     2.0 kautta 5.0 Tähteä

     Tourist Inn Budget Hotel - Hostel on saanut hyvää palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Uusi kirkko. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja baarin. Tässä 2 tähden hostellissa on 36 huonetta 4 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja kaapelikanavat.

     WOW Hostel Amsterdam 94 €
     WOW Hostel Amsterdam

     WOW Hostel Amsterdam

     Wiltzanghlaan 60, Amsterdam
       
      2.0 kautta 5.0 Tähteä

      WOW Hostel Amsterdam on saanut hyvää palautetta mukavista sängyistään. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Anne Frankin talo. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen aamiainen, ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa ja ravintola. Tässä 2 tähden hostellissa on 57 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja ilmaiset hygieniatuotteet.

      a&o Amsterdam Zuidoost 52 €
      a&o Amsterdam Zuidoost

      a&o Amsterdam Zuidoost

      Hogehilweg 22, Amsterdam
        
       2.0 kautta 5.0 Tähteä

       A&o Amsterdam Zuidoost on saanut mainiota palautetta keskeisestä sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta AFAS Liven konserttisali. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä baarin ja aamiaisen (lisämaksusta). Tässä 2 tähden hostellissa on 353 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja televisiot.

       ClinkNOORD - Hostel 78 €
       ClinkNOORD - Hostel

       ClinkNOORD - Hostel

       Badhuiskade 3, Amsterdam
         
        2.0 kautta 5.0 Tähteä

        ClinkNOORD - Hostel on saanut mainiota palautetta keskeisestä sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Eye Film Institute (elokuvainstituutti). Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja baarin. Tässä vuonna 1920 rakennetussa 2 tähden hostellissa on 213 huonetta 5 kerroksessa. Kaikki huoneiden tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden.

        The Flying Pig Downtown Youth Hostel 50 €
        The Flying Pig Downtown Youth Hostel

        The Flying Pig Downtown Youth Hostel

        Nieuwendijk 100, Amsterdam
          
         2.0 kautta 5.0 Tähteä

         The Flying Pig Downtown Youth Hostel on saanut mainiota palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Vanha kirkko. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä baarin ja aamiaisen (lisämaksusta). Tässä 2 tähden hostellissa on 30 huonetta.

         The Flying Pig Uptown Hostel 31 €
         The Flying Pig Uptown Hostel

         The Flying Pig Uptown Hostel

         Vossiusstraat 46, Amsterdam
           
          2.0 kautta 5.0 Tähteä

          The Flying Pig Uptown Hostel on saanut mainiota palautetta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Van Goghin museo. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja baarin. Tässä 2 tähden hostellissa on 30 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden.

          Amigo Budget Hostel 45 €
          Amigo Budget Hostel

          Amigo Budget Hostel

          Linnaeusstraat 199, Amsterdam
            
           1.5 kautta 5.0 Tähteä

           Amigo Budget Hostel on saanut mainiota palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Tropenmuseum (museo). Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa. Tässä 1,5 tähden hostellissa on 18 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden.

           XO Hotels Infinity 50 €
           XO Hotels Infinity

           XO Hotels Infinity

           Slotermeerlaan 133, Amsterdam
             
            2.0 kautta 5.0 Tähteä

            XO Hotels Infinity on saanut hyvää palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Sloterpark ja Sloterplas. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä aamiaisen (lisämaksusta) ja omatoimisen pysäköinnin (lisämaksusta). Tässä 2 tähden hostellissa on 100 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja satelliittikanavat.

            Stayokay Amsterdam Oost - Hostel 46 €
            Stayokay Amsterdam Oost - Hostel

            Stayokay Amsterdam Oost - Hostel

            Timorplein 21, Amsterdam
              
             2.0 kautta 5.0 Tähteä

             Stayokay Amsterdam Oost - Hostel on saanut hyvää palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Alankomaiden kansallinen merimuseo. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja baarin. Tässä 2 tähden hostellissa on 96 huonetta 3 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja tallelokeron.

             Varaa Hostellit kohteessa Amsterdam ebookersilta

             Kohteen Amsterdam hostellit ovat ehdoton valinta tiukalla budjetilla matkaileville. Alueen Hostellit tarjoavat roppakaupalla rentoa tunnelmaa, ja niissä tapaa usein matkalaisia maailman joka kolkalta. Kaikkein halvimpia ovat hostellien makuusalipaikat. Makuusalit ovat täydellinen valinta etenkin yksin matkaileville, sillä niistä löytyy aina juttukavereita ja tunnelmaa. Enemmän yksityisyyttä kaipaaville hostelleissa on usein myös yksityiskäyttöön tarkoitettuja huoneita. Ne sopivat etenkin pariskunnille ja täydellistä hiljaisuutta kaipaaville.

             Löydä uusia ystäviä – tarkasta ebookersin Hostellit kohteessa Amsterdam

             Hostelleissa ei tuppisuita tunneta, joten myös kohteessa Amsterdam niistä löytyy taatusti seuraa myös sinulle. Toisin kuin ennen, Hostellit ovat nykyisin myös koko lailla moderneja ja tyylikkäitä, eikä niissä todellakaan yövy mitään laitapuolen väkeä. Etenkin hostellien oleskelutilat ovat usein aivan viimeistä huutoa, minkä ansiosta niissä viihtyy helposti pidemmänkin tovin. Monista löytyy myös baari, jossa asukkaat vaihtavat kuulumisia päivän koitosten jälkeen. Jos liikutte porukalla, voitte hyödyntää hostellin yhteistiloja myös yhteisten suunnitelmien hiomiseen. Aamuisin jo kukonlaulun aikaan heräävä voi lisäksi loikoilla niissä siihen asti, kunnes toiset pääsevät ylös.

             Hostellit sijaitsevat yleensä aivan kaupungin tai muun kohteen ytimessä, joten ne sopivat täydellisesti nähtävyyksiä kierteleville. Koska valtaosa hostellien asukkaista käyttää julkisia, lähin pysäkki löytyy yleensä aivan majapaikan nurkilta. Näin myös kohteessa Amsterdam. Halpa hinta ja loistava sijainti tekevätkin hostelleista äärimmäisen houkuttelevan vaihtoehdon kenelle tahansa matkalaiselle. Erityisen suosittuja kohteen Amsterdam Hostellit ovat nuorten matkailijoiden parissa, sillä useimmat niistä sijaitsevat aivan täkäläisen yöelämän ytimessä. Usein lähin baari tai klubi on vain lyhyen kävelymatkan päässä, mikä helpottaa myös yöllä kotiutumista melkoisesti.

             Kohteen Amsterdam Hostellit tarjoavat tämän alueen ylivoimaisesti halvinta majoitusta. Etenkin makuusalipaikat ovat usein viisi tai jopa kymmenen kertaa hotellihuonetta halvempia, joten sellaisen valitsemalla sinulle jää taatusti rahaa myös ravintoloihin, nähtävyyksiin ja muihin huvituksiin. ebookersin Hostellit ovat erittäin viihtyisiä ja siistejä, joten voit huoletta varata sellaisen kohteesta Amsterdam vaikka pidemmäksikin aikaa. Hostelleissa väki vaihtuu melko tiheään, joten pitkän visiitin aikana saatat tavata ihmisiä lukuisista eri maista!

             ebookers tarjoaa sinulle kaikki kohteen Amsterdam parhaat Hostellit

             Sivustomme kätevillä hakusuodattimilla varmistat, että majapaikassasi on kaikki tarvitsemasi mukavuudet. Haun tulokset näet joko listana tai suoraan kohteen Amsterdam kartalla. Kartan avulla voit ottaa tarkasteluun esimerkiksi vain haluamiesi nähtävyyksien lähellä sijaitsevat Hostellit. Syöttämällä hakutyökaluumme omat matkapäiväsi sekä kohteen Amsterdam saat näkyviin kaikki kyseisellä ajanjaksolla vapaana olevat majapaikat. Varaa omasi jo nyt, niin pääset heti suunnittelemaan matkaasi kohteeseen Amsterdam!

             Kartta

             Suosituimmat hotellit – Amsterdam

             Näytä kaikki 1 322 majoitusliikettä kohteessa Amsterdam
             Inntel Hotels Amsterdam Centre 154 €
             Inntel Hotels Amsterdam Centre

             Inntel Hotels Amsterdam Centre

             Nieuwezijds Kolk 19, Amsterdam
               
              4.0 kautta 5.0 Tähteä

              Body Worldsin turistinähtävyys, Uusi kirkko ja Vanha kirkko sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä kylpylälomalle soveltuvasta hotellista. Kuninkaanlinna ja Dam-aukio ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Amsterdam Centraalin metroasema on 7 minuutin kävelymatkan päässä, ja Nieuwmarktin asema on 10 minuutin kävelymatkan päässä.

              citizenM Schiphol Airport Hotel 119 €
              citizenM Schiphol Airport Hotel

              citizenM Schiphol Airport Hotel

              Jan Plezierweg 2, Schiphol
                
               4.0 kautta 5.0 Tähteä

               RijksMuseum Amsterdam Schiphol (museo) on 0,8 kilometrin päässä tästä lähellä lentokenttää sijaitsevasta hotellista. Van Goghin museo ja Amsterdam RAI (kokous -ja messukeskus) sijaitsevat 15 kilometrin päässä. Heineken Experience ja Anne Frankin talo ovat myös 15 kilometrin päässä. Schiphol Airportin asema sijaitsee 7 minuutin kävelymatkan päässä.

               Leonardo Royal Hotel Amsterdam 97 €
               Leonardo Royal Hotel Amsterdam

               Leonardo Royal Hotel Amsterdam

               Paul van Vlissingenstraat, Amsterdam, Pohjois-Hollanti
                 
                4.0 kautta 5.0 Tähteä

                Amstel Business Park on 0,1 kilometrin päässä tästä hotellista. Ziggo Dome (areena) ja Amsterdam ArenA (stadion) sijaitsevat 5 kilometrin päässä. AFAS Liven konserttisali ja Skinny Bridge (Magere Brug) ovat myös 5 kilometrin päässä. Overamstelin asema sijaitsee vain 3 minuutin kävelymatkan päässä ja Spaklerwegin asema 13 minuutin kävelymatkan päässä.

                Corendon Village Hotel Amsterdam 72 €
                Corendon Village Hotel Amsterdam

                Corendon Village Hotel Amsterdam

                Schipholweg 275, Badhoevedorp
                  
                 4.0 kautta 5.0 Tähteä

                 De Meervaart Theater (teatteri) on 4,9 kilometrin päässä tästä lähellä lentokenttää sijaitsevasta kylpylälomalle soveltuvasta hotellista. World Trade Center Schiphol Airport ja RijksMuseum Amsterdam Schiphol (museo) sijaitsevat 10 kilometrin päässä. Vondelpark (puisto) ja Olympiastadion ovat myös 15 kilometrin päässä.

                 *Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.