Pääosion alkuosa

Suositut Hostellit – Amsterdam

a&o Amsterdam Zuidoost 36 €
a&o Amsterdam Zuidoost

a&o Amsterdam Zuidoost

Hogehilweg 22, Amsterdam
   
  2.0 kautta 5.0 Tähteä

  A&o Amsterdam Zuidoost on saanut mainiota palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Johan Cruyff Arena. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä baarin ja aamiaisen (lisämaksusta). Tässä 2 tähden hostellissa on 353 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja televisiot.

  The Flying Pig Downtown Youth Hostel 21 €
  The Flying Pig Downtown Youth Hostel

  The Flying Pig Downtown Youth Hostel

  Nieuwendijk 100, Amsterdam
    
   2.0 kautta 5.0 Tähteä

   The Flying Pig Downtown Youth Hostel on saanut mainiota palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Dam-aukio. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä baarin ja aamiaisen (lisämaksusta). Tässä 2 tähden hostellissa on 30 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja tallelokeron.

   Generator Amsterdam 62 €
   Generator Amsterdam

   Generator Amsterdam

   Mauritskade 57, Amsterdam
     
    2.0 kautta 5.0 Tähteä

    Generator Amsterdam on saanut hyvää palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Oosterpark (puisto). Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 2 baaria ja ravintolan. Tässä 2 tähden hostellissa on 168 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden.

    Via Amsterdam 68 €
    Via Amsterdam

    Via Amsterdam

    Diemerhof 20, Diemen
      
     2.0 kautta 5.0 Tähteä

     Via Amsterdam on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Johan Cruyff Arena. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja baarin. Tässä vuonna 2017 rakennetussa 2 tähden hostellissa on 170 huonetta 9 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja tallelokeron.

     MEININGER Hotel Amsterdam City West 50 €
     MEININGER Hotel Amsterdam City West

     MEININGER Hotel Amsterdam City West

     Orlyplein 1-67, Amsterdam
       
      2.0 kautta 5.0 Tähteä

      MEININGER Hotel Amsterdam City West on saanut mahtavaa palautetta keskeisestä sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Anne Frankin talo. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä baarin ja omatoimisen pysäköinnin (lisämaksusta). Tässä 2 tähden hostellissa on 270 huonetta 8 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.

      Tourist Inn Budget Hotel - Hostel 68 €
      Tourist Inn Budget Hotel - Hostel

      Tourist Inn Budget Hotel - Hostel

      Spuistraat 52, Amsterdam
        
       2.0 kautta 5.0 Tähteä

       Tourist Inn Budget Hotel - Hostel on saanut mahtavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Kuninkaanlinna. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, baari ja kahvila. Tässä 2 tähden hostellissa on 36 huonetta 4 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja kaapeli.

       The Flying Pig Uptown Hostel 20 €
       The Flying Pig Uptown Hostel

       The Flying Pig Uptown Hostel

       Vossiusstraat 46, Amsterdam
         
        2.0 kautta 5.0 Tähteä

        The Flying Pig Uptown Hostel on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Van Goghin museo. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä baarin ja aamiaisen (lisämaksusta). Tässä 2 tähden hostellissa on 30 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja tallelokerot.

        St. Christopher's at The Winston 61 €
        St. Christopher's at The Winston

        St. Christopher's at The Winston

        Warmoesstraat 129, Amsterdam
          
         2.0 kautta 5.0 Tähteä

         St. Christopher's at The Winston on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Dam-aukio. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja baarin. Tässä 2 tähden hostellissa on 60 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden.

         WOW Hostel Amsterdam 51 €
         WOW Hostel Amsterdam

         WOW Hostel Amsterdam

         Wiltzanghlaan 60, Amsterdam
           
          2.0 kautta 5.0 Tähteä

          WOW Hostel Amsterdam on saanut hyvää palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Anne Frankin talo. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ravintola ja concierge-palvelut. Tässä 2 tähden hostellissa on 57 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja ilmaiset hygieniatuotteet.

          Stayokay Amsterdam Vondelpark - Hostel 68 €
          Stayokay Amsterdam Vondelpark - Hostel

          Stayokay Amsterdam Vondelpark - Hostel

          Zandpad 5, Amsterdam
            
           2.0 kautta 5.0 Tähteä

           Stayokay Amsterdam Vondelpark - Hostel on saanut mahtavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Vondelpark (puisto). Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja baarin. Tässä 2 tähden hostellissa on 104 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja tallelokeron.

           Stayokay Amsterdam Oost - Hostel 42 €
           Stayokay Amsterdam Oost - Hostel

           Stayokay Amsterdam Oost - Hostel

           Timorplein 21, Amsterdam
             
            2.0 kautta 5.0 Tähteä

            Stayokay Amsterdam Oost - Hostel on saanut hyvää palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Artisin eläintarha. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja baarin. Tässä 2 tähden hostellissa on 96 huonetta 3 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja tallelokeron.

            Amigo Budget Hostel 32 €
            Amigo Budget Hostel

            Amigo Budget Hostel

            Linnaeusstraat 199, Amsterdam
              
             1.5 kautta 5.0 Tähteä

             Amigo Budget Hostel on saanut mainiota palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Tropenmuseum (museo). Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa. Tässä 1,5 tähden hostellissa on 18 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden.

             Varaa Hostellit kohteessa Amsterdam ebookersilta

             Kohteen Amsterdam hostellit ovat ehdoton valinta tiukalla budjetilla matkaileville. Alueen Hostellit tarjoavat roppakaupalla rentoa tunnelmaa, ja niissä tapaa usein matkalaisia maailman joka kolkalta. Kaikkein halvimpia ovat hostellien makuusalipaikat. Makuusalit ovat täydellinen valinta etenkin yksin matkaileville, sillä niistä löytyy aina juttukavereita ja tunnelmaa. Enemmän yksityisyyttä kaipaaville hostelleissa on usein myös yksityiskäyttöön tarkoitettuja huoneita. Ne sopivat etenkin pariskunnille ja täydellistä hiljaisuutta kaipaaville.

             Löydä uusia ystäviä – tarkasta ebookersin Hostellit kohteessa Amsterdam

             Hostelleissa ei tuppisuita tunneta, joten myös kohteessa Amsterdam niistä löytyy taatusti seuraa myös sinulle. Toisin kuin ennen, Hostellit ovat nykyisin myös koko lailla moderneja ja tyylikkäitä, eikä niissä todellakaan yövy mitään laitapuolen väkeä. Etenkin hostellien oleskelutilat ovat usein aivan viimeistä huutoa, minkä ansiosta niissä viihtyy helposti pidemmänkin tovin. Monista löytyy myös baari, jossa asukkaat vaihtavat kuulumisia päivän koitosten jälkeen. Jos liikutte porukalla, voitte hyödyntää hostellin yhteistiloja myös yhteisten suunnitelmien hiomiseen. Aamuisin jo kukonlaulun aikaan heräävä voi lisäksi loikoilla niissä siihen asti, kunnes toiset pääsevät ylös.

             Hostellit sijaitsevat yleensä aivan kaupungin tai muun kohteen ytimessä, joten ne sopivat täydellisesti nähtävyyksiä kierteleville. Koska valtaosa hostellien asukkaista käyttää julkisia, lähin pysäkki löytyy yleensä aivan majapaikan nurkilta. Näin myös kohteessa Amsterdam. Halpa hinta ja loistava sijainti tekevätkin hostelleista äärimmäisen houkuttelevan vaihtoehdon kenelle tahansa matkalaiselle. Erityisen suosittuja kohteen Amsterdam Hostellit ovat nuorten matkailijoiden parissa, sillä useimmat niistä sijaitsevat aivan täkäläisen yöelämän ytimessä. Usein lähin baari tai klubi on vain lyhyen kävelymatkan päässä, mikä helpottaa myös yöllä kotiutumista melkoisesti.

             Kohteen Amsterdam Hostellit tarjoavat tämän alueen ylivoimaisesti halvinta majoitusta. Etenkin makuusalipaikat ovat usein viisi tai jopa kymmenen kertaa hotellihuonetta halvempia, joten sellaisen valitsemalla sinulle jää taatusti rahaa myös ravintoloihin, nähtävyyksiin ja muihin huvituksiin. ebookersin Hostellit ovat erittäin viihtyisiä ja siistejä, joten voit huoletta varata sellaisen kohteesta Amsterdam vaikka pidemmäksikin aikaa. Hostelleissa väki vaihtuu melko tiheään, joten pitkän visiitin aikana saatat tavata ihmisiä lukuisista eri maista!

             ebookers tarjoaa sinulle kaikki kohteen Amsterdam parhaat Hostellit

             Sivustomme kätevillä hakusuodattimilla varmistat, että majapaikassasi on kaikki tarvitsemasi mukavuudet. Haun tulokset näet joko listana tai suoraan kohteen Amsterdam kartalla. Kartan avulla voit ottaa tarkasteluun esimerkiksi vain haluamiesi nähtävyyksien lähellä sijaitsevat Hostellit. Syöttämällä hakutyökaluumme omat matkapäiväsi sekä kohteen Amsterdam saat näkyviin kaikki kyseisellä ajanjaksolla vapaana olevat majapaikat. Varaa omasi jo nyt, niin pääset heti suunnittelemaan matkaasi kohteeseen Amsterdam!

             Kartta

             Suosituimmat hotellit – Amsterdam

             Näytä kaikki 1 543 majoitusliikettä kohteessa Amsterdam
             citizenM Schiphol Airport Hotel 94 €
             citizenM Schiphol Airport Hotel

             citizenM Schiphol Airport Hotel

             Jan Plezierweg 2, Schiphol
               
              4.0 kautta 5.0 Tähteä

              RijksMuseum Amsterdam Schiphol (museo) on 0,8 kilometrin päässä tästä lähellä lentokenttää sijaitsevasta hotellista. Van Goghin museo ja Amsterdam RAI (kokous -ja messukeskus) sijaitsevat 15 kilometrin päässä. Heineken Experience ja Anne Frankin talo ovat myös 15 kilometrin päässä. Schiphol Airportin asema sijaitsee 7 minuutin kävelymatkan päässä.

              Movenpick Hotel Amsterdam City Centre 125 €
              Movenpick Hotel Amsterdam City Centre

              Movenpick Hotel Amsterdam City Centre

              Piet Heinkade 11, Amsterdam
                
               4.0 kautta 5.0 Tähteä

               Muziekgebouw aan 't IJ (konserttisali) ja Amsterdamin matkustajaterminaali (PTA) sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä perheystävällisestä hotellista. Alankomaiden kansallinen merimuseo ja Vanha kirkko ovat myös 2 kilometrin päässä. Amsterdam Centraalin metroasema on 16 minuutin kävelymatkan päässä, ja Amsterdamin keskusrautatieasema on 18 minuutin kävelymatkan päässä.

               Sheraton Amsterdam Airport Hotel & Conference Center 135 €
               Sheraton Amsterdam Airport Hotel & Conference Center

               Sheraton Amsterdam Airport Hotel & Conference Center

               Schiphol Boulevard 101, Schiphol
                 
                4.0 kautta 5.0 Tähteä

                World Trade Center Schiphol Airport on 0,1 kilometrin päässä tästä lähellä lentokenttää sijaitsevasta hotellista. Van Goghin museo ja Alankomaiden kansallismuseo sijaitsevat 15 kilometrin päässä. Amsterdam RAI (kokous -ja messukeskus) ja Heineken Experience ovat myös 15 kilometrin päässä. Schiphol Airportin asema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä.

                Corendon Village Hotel Amsterdam 59 €
                Corendon Village Hotel Amsterdam

                Corendon Village Hotel Amsterdam

                Schipholweg 275, Badhoevedorp
                  
                 4.0 kautta 5.0 Tähteä

                 De Meervaart Theater (teatteri) on 4,9 kilometrin päässä tästä lähellä lentokenttää sijaitsevasta kylpylälomalle soveltuvasta hotellista. Vondelpark (puisto) ja Van Goghin museo sijaitsevat 10 kilometrin päässä. World Trade Center Schiphol Airport ja RijksMuseum Amsterdam Schiphol (museo) ovat myös 10 kilometrin päässä.

                 *Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.