Pääosion alkuosa

Suositut Hostellit – Espoo

Eurohostel 43 €
Eurohostel

Eurohostel

Linnankatu 9, Helsinki
   
  2.0 kautta 5.0 Tähteä

  Eurohostel on saanut mainiota palautetta hiljaisesta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Uspenskin katedraali. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja aamiaisen (lisämaksusta). Tässä 2 tähden hostellissa on 135 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja tallelokerot.

  Both Helsinki 55 €
  Both Helsinki

  Both Helsinki

  Hietaniemenkatu 14, Helsinki
    
   2.0 kautta 5.0 Tähteä

   Both Helsinki on saanut hyvää palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Temppeliaukion kirkko. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ravintola ja aamiainen (lisämaksusta). Tässä 2 tähden hostellissa on 326 huonetta 7 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittonurkkauksen.

   CheapSleep Helsinki 58 €
   CheapSleep Helsinki

   CheapSleep Helsinki

   Sturenkatu 27B, Helsinki
     
    2.0 kautta 5.0 Tähteä

    CheapSleep Helsinki on saanut mainiota palautetta alueen julkisista kulkuyhteyksistä. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Helsingin messukeskus. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja pyykinpesutilat. Tässä 2 tähden hostellissa on 37 huonetta 2 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja ilmaiset hygieniatuotteet.

    Forenom Hostel Vantaa Aviapolis 60 €
    Forenom Hostel Vantaa Aviapolis

    Forenom Hostel Vantaa Aviapolis

    Ilmailutie 13, Vantaa
      
     2.0 kautta 5.0 Tähteä

     Forenom Hostel Vantaa Aviapolis on saanut hyvää palautetta sijainnistaan lähellä kaikkea. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Suomen ilmailumuseo. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja pyykinpesutilat. Tässä 2 tähden hostellissa on 57 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja takan.

     Hostel Diana Park 68 €
     Hostel Diana Park

     Hostel Diana Park

     Uudenmaankatu 9, Helsinki
       
      2.0 kautta 5.0 Tähteä

      Hostel Diana Park on saanut hyvää palautetta alueen ostosmahdollisuuksista. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Ateneumin taidemuseo. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä aamiaisen (lisämaksusta) ja pyykinpesutilat. Tässä 2 tähden hostellissa on 15 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden.

      20Rooms 60 €
      20Rooms

      20Rooms

      Kyläkaivontie 6 D, Vantaa
        
       2.0 kautta 5.0 Tähteä

       20Rooms on saanut hyvää palautetta huoneiden tilavuudesta. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Tiedekeskus Heureka. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja kirjaston. Tässä 2 tähden hostellissa on 20 huonetta 1 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.

       The Yard Concept Hostel 109 €
       The Yard Concept Hostel

       The Yard Concept Hostel

       Kalevankatu 3 A 45, Helsinki
         
        2.0 kautta 5.0 Tähteä

        The Yard Concept Hostel on saanut hyvää palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee ostoskeskuksen yhteydessä, ja Ateneumin taidemuseo on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaiset hotellinjohtajan kutsut. Tässä vuonna 1907 rakennetussa 2 tähden hostellissa on 11 huonetta 3 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja ilmaiset hygieniatuotteet.

        Forenom Hostel Helsinki Merihaka 54 €
        Forenom Hostel Helsinki Merihaka

        Forenom Hostel Helsinki Merihaka

        Haapaniemenkatu 7-9, Helsinki
          
         2.0 kautta 5.0 Tähteä

         Forenom Hostel Helsinki Merihaka on saanut mainiota palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Hakaniemi. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, pyykinpesutilat ja omatoiminen pysäköinti (lisämaksusta). Tässä 2 tähden hostellissa on 29 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja television.

         Hostel Suomenlinna 62 €
         Hostel Suomenlinna

         Hostel Suomenlinna

         Suomenlinna C 9, Helsinki
           
          2.0 kautta 5.0 Tähteä

          Hostel Suomenlinna on saanut hyvää palautetta alueen ostosmahdollisuuksista. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Suomenlinnan linnoitus. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja aamiaisen (lisämaksusta). Tässä vuonna 1908 rakennetussa 2 tähden hostellissa on 8 huonetta 2 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden.

          SweetDream Guesthouse 55 €
          SweetDream Guesthouse

          SweetDream Guesthouse

          Hämeentie 21 G, Helsinki
            
           2.0 kautta 5.0 Tähteä

           SweetDream Guesthouse on saanut mahtavaa palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Kallion kirkko. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa. Tässä 2 tähden hostellissa on 5 huonetta. Kaikki huoneiden tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden.

           Forenom Hostel Helsinki Pitäjänmäki 57 €
           Forenom Hostel Helsinki Pitäjänmäki

           Forenom Hostel Helsinki Pitäjänmäki

           Kornetintie 10, Helsinki
             
            2.0 kautta 5.0 Tähteä

            Forenom Hostel Helsinki Pitäjänmäki on saanut hyvää palautetta huoneiden siisteydestä. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Seurasaaren ulkomuseo. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja pyykinpesutilat. Tässä 2 tähden hostellissa on 116 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittonurkkauksen.

            Forenom Hostel Helsinki Kutomotie Hae hinnat
            Forenom Hostel Helsinki Kutomotie

            Forenom Hostel Helsinki Kutomotie

            Kutomotie 9, Helsinki
              
             2.0 kautta 5.0 Tähteä

             Forenom Hostel Helsinki Kutomotie sijaitsee lähellä kohdetta Seurasaaren ulkomuseo. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä pyykinpesutilat ja omatoimisen pysäköinnin (lisämaksusta). Tässä 2 tähden hostellissa on 192 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.

             Varaa Hostellit kohteessa Espoo ebookersilta

             Kohteen Espoo hostellit ovat ehdoton valinta tiukalla budjetilla matkaileville. Alueen Hostellit tarjoavat roppakaupalla rentoa tunnelmaa, ja niissä tapaa usein matkalaisia maailman joka kolkalta. Kaikkein halvimpia ovat hostellien makuusalipaikat. Makuusalit ovat täydellinen valinta etenkin yksin matkaileville, sillä niistä löytyy aina juttukavereita ja tunnelmaa. Enemmän yksityisyyttä kaipaaville hostelleissa on usein myös yksityiskäyttöön tarkoitettuja huoneita. Ne sopivat etenkin pariskunnille ja täydellistä hiljaisuutta kaipaaville.

             Löydä uusia ystäviä – tarkasta ebookersin Hostellit kohteessa Espoo

             Hostelleissa ei tuppisuita tunneta, joten myös kohteessa Espoo niistä löytyy taatusti seuraa myös sinulle. Toisin kuin ennen, Hostellit ovat nykyisin myös koko lailla moderneja ja tyylikkäitä, eikä niissä todellakaan yövy mitään laitapuolen väkeä. Etenkin hostellien oleskelutilat ovat usein aivan viimeistä huutoa, minkä ansiosta niissä viihtyy helposti pidemmänkin tovin. Monista löytyy myös baari, jossa asukkaat vaihtavat kuulumisia päivän koitosten jälkeen. Jos liikutte porukalla, voitte hyödyntää hostellin yhteistiloja myös yhteisten suunnitelmien hiomiseen. Aamuisin jo kukonlaulun aikaan heräävä voi lisäksi loikoilla niissä siihen asti, kunnes toiset pääsevät ylös.

             Hostellit sijaitsevat yleensä aivan kaupungin tai muun kohteen ytimessä, joten ne sopivat täydellisesti nähtävyyksiä kierteleville. Koska valtaosa hostellien asukkaista käyttää julkisia, lähin pysäkki löytyy yleensä aivan majapaikan nurkilta. Näin myös kohteessa Espoo. Halpa hinta ja loistava sijainti tekevätkin hostelleista äärimmäisen houkuttelevan vaihtoehdon kenelle tahansa matkalaiselle. Erityisen suosittuja kohteen Espoo Hostellit ovat nuorten matkailijoiden parissa, sillä useimmat niistä sijaitsevat aivan täkäläisen yöelämän ytimessä. Usein lähin baari tai klubi on vain lyhyen kävelymatkan päässä, mikä helpottaa myös yöllä kotiutumista melkoisesti.

             Kohteen Espoo Hostellit tarjoavat tämän alueen ylivoimaisesti halvinta majoitusta. Etenkin makuusalipaikat ovat usein viisi tai jopa kymmenen kertaa hotellihuonetta halvempia, joten sellaisen valitsemalla sinulle jää taatusti rahaa myös ravintoloihin, nähtävyyksiin ja muihin huvituksiin. ebookersin Hostellit ovat erittäin viihtyisiä ja siistejä, joten voit huoletta varata sellaisen kohteesta Espoo vaikka pidemmäksikin aikaa. Hostelleissa väki vaihtuu melko tiheään, joten pitkän visiitin aikana saatat tavata ihmisiä lukuisista eri maista!

             ebookers tarjoaa sinulle kaikki kohteen Espoo parhaat Hostellit

             Sivustomme kätevillä hakusuodattimilla varmistat, että majapaikassasi on kaikki tarvitsemasi mukavuudet. Haun tulokset näet joko listana tai suoraan kohteen Espoo kartalla. Kartan avulla voit ottaa tarkasteluun esimerkiksi vain haluamiesi nähtävyyksien lähellä sijaitsevat Hostellit. Syöttämällä hakutyökaluumme omat matkapäiväsi sekä kohteen Espoo saat näkyviin kaikki kyseisellä ajanjaksolla vapaana olevat majapaikat. Varaa omasi jo nyt, niin pääset heti suunnittelemaan matkaasi kohteeseen Espoo!

             Kartta

             Suosituimmat hotellit – Espoo

             Näytä kaikki 998 majoitusliikettä kohteessa Espoo
             Radisson Blu Hotel, Espoo 120 €
             Radisson Blu Hotel, Espoo

             Radisson Blu Hotel, Espoo

             Otaranta 2, Espoo
               
              4.0 kautta 5.0 Tähteä

              Aalto-yliopisto on 0,7 kilometrin ja Seurasaaren ulkomuseo on 4,5 kilometrin päässä tästä ekologisesta/kestävän kehityksen mukaisesta hotellista. Aalto-yliopiston teknillinen korkeakoulu ja Espoon modernin taiteen museo ovat myös 3 kilometrin päässä.

              Hellsten Espoo 80 €
              Hellsten Espoo

              Hellsten Espoo

              Porarinkatu 3, Espoo
                
               3.0 kautta 5.0 Tähteä

               Kauppakeskus Sello on 1,2 kilometrin päässä tästä hotellista. Seurasaaren ulkomuseo ja Hartwall-areena sijaitsevat 10 kilometrin päässä. Helsingin messukeskus ja Kauppakeskus Myyrmanni ovat myös 10 kilometrin päässä.

               GLO Hotel Espoo Sello 116 €
               GLO Hotel Espoo Sello

               GLO Hotel Espoo Sello

               Leppaevaarankatu 1, Espoo
                 
                4.0 kautta 5.0 Tähteä

                Kauppakeskus Sello on 0,1 kilometrin ja Aalto-yliopiston teknillinen korkeakoulu on 5 kilometrin päässä tästä ekologisesta/kestävän kehityksen mukaisesta hotellista. Seurasaaren ulkomuseo ja Kansallismuseo ovat myös 10 kilometrin päässä.

                Hotelli Korpilampi 78 €
                Hotelli Korpilampi

                Hotelli Korpilampi

                Korpilammentie 5, Espoo
                  
                 3.5 kautta 5.0 Tähteä

                 Vesipuisto Serena on 0,6 kilometrin päässä tästä rannalla sijaitsevasta perheystävällisestä hotellista. Espoo Ringside Golf ja Keimola Golf sijaitsevat 20 kilometrin päässä. Laskettelukeskus Solvalla-Swinghill sijaitsee 33 kilometrin päässä.

                 *Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.