Pääosion alkuosa

Suositut Hostellit – Pariisi

Generator Paris 78 €
Generator Paris

Generator Paris

9-11 Place du Colonel Fabien, Pariisi, Paris
   
  0.0 kautta 5.0 Tähteä

  Generator Paris on saanut hyvää palautetta alueen julkisista kulkuyhteyksistä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Canal Saint-Martin. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, baari ja kahvila. Tässä hostellissa on 199 huonetta 9 kerroksessa. Kaikki huoneiden tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden.

  Smart Place Paris Gare du Nord by Hiphophostels 60 €
  Smart Place Paris Gare du Nord by Hiphophostels

  Smart Place Paris Gare du Nord by Hiphophostels

  28 Rue de Dunkerque, Pariisi, Paris
    
   0.0 kautta 5.0 Tähteä

   Smart Place Paris Gare du Nord by Hiphophostels on saanut hyvää palautetta hinta-laatu-suhteestaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Basilique du Sacré-Cœur. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä baarin ja aamiaisen (lisämaksusta). Tässä hostellissa on 28 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja jääkaapit.

   FIAP - Hostel 80 €
   FIAP - Hostel

   FIAP - Hostel

   30 rue Cabanis, Pariisi
     
    0.0 kautta 5.0 Tähteä

    FIAP - Hostel on saanut mainiota palautetta alueen julkisista kulkuyhteyksistä. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Pariisin katakombit. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja 2 ravintolaa. Tässä hostellissa on 194 huonetta 5 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja tallelokeron.

    St Christopher's Inns The Canal Hostel 50 €
    St Christopher's Inns The Canal Hostel

    St Christopher's Inns The Canal Hostel

    159 rue de Crimee, Pariisi, Paris
      
     0.0 kautta 5.0 Tähteä

     St Christopher's Inns The Canal Hostel on saanut hyvää palautetta huoneiden tilavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Canal Saint-Martin. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja baarin. Tässä hostellissa on 66 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja pesukoneet/kuivausrummut.

     Les Piaules Hostel 110 €
     Les Piaules Hostel

     Les Piaules Hostel

     59 Boulevard de Belleville, Hotel Les Piaules, Pariisi, France
       
      0.0 kautta 5.0 Tähteä

      Les Piaules Hostel on saanut hyvää palautetta keskeisestä sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Grands Boulevards. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja baarin. Tässä hostellissa on 34 huonetta 5 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja ylelliset vuodevaatteet.

      Vintage Paris Gare du Nord by Hiphophostels 73 €
      Vintage Paris Gare du Nord by Hiphophostels

      Vintage Paris Gare du Nord by Hiphophostels

      73 Rue De Dunkerque, Pariisi, Paris
        
       0.0 kautta 5.0 Tähteä

       Vintage Paris Gare du Nord by Hiphophostels on saanut hyvää palautetta huoneiden hiljaisuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Basilique du Sacré-Cœur. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä kuntokeskuksen ja baarin. Tässä hostellissa on 48 huonetta 6 kerroksessa. Kaikki huoneiden tarjoavat tallelokerot.

       Trendy Hostel Hae hinnat
       Trendy Hostel

       Trendy Hostel

       2 ter rue edouard vasseur, Ivry-sur-Seine, Paris
         
        0.0 kautta 5.0 Tähteä

        Trendy Hostel on saanut mainiota palautetta alueen julkisista kulkuyhteyksistä. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Ranskan kansalliskirjasto. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, kahvila ja aamiainen (lisämaksusta). Tässä hostellissa on 5 huonetta 1 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja syvän kylpyammeen.

        Arty Paris Porte de Versailles by Hiphophostels 64 €
        Arty Paris Porte de Versailles by Hiphophostels

        Arty Paris Porte de Versailles by Hiphophostels

        62 Rue des Morillons, Pariisi, Paris
          
         0.0 kautta 5.0 Tähteä

         Arty Paris Porte de Versailles by Hiphophostels on saanut hyvää palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Paris Expo Porte de Versailles. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, baari ja aamiainen (lisämaksusta). Tässä vuonna 1960 rakennetussa hostellissa on 54 huonetta 5 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja ilmaiset hygieniatuotteet.

         St Christopher's Inn Gare Du Nord - Hostel 61 €
         St Christopher's Inn Gare Du Nord - Hostel

         St Christopher's Inn Gare Du Nord - Hostel

         5 rue de Dunkerque, Pariisi, Paris
           
          0.0 kautta 5.0 Tähteä

          St Christopher's Inn Gare Du Nord - Hostel on saanut hyvää palautetta sijainnistaan lähellä lentokenttää. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Canal Saint-Martin. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja baarin. Tässä hostellissa on 128 huonetta 6 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja pesukoneet/kuivausrummut.

          Peace & Love - Hostel 54 €
          Peace & Love - Hostel

          Peace & Love - Hostel

          245 Rue La Fayette, Pariisi, Paris
            
           0.0 kautta 5.0 Tähteä

           Peace & Love - Hostel on saanut mainiota palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Canal Saint-Martin. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, baari ja kahvila. Tässä hostellissa on 18 huonetta 7 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja memory foam -patjalliset sängyt.

           JO&JOE Paris - Gentilly Hotel - Hostel 60 €
           JO&JOE Paris - Gentilly Hotel - Hostel

           JO&JOE Paris - Gentilly Hotel - Hostel

           89 - 91 Avenue Paul Vaillant Couturier, Gentilly
             
            0.0 kautta 5.0 Tähteä

            JO&JOE Paris - Gentilly Hotel - Hostel on saanut hyvää palautetta mukavista sängyistään. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Parc Montsouris (puisto). Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ravintola ja baari. Tässä vuonna 2019 rakennetussa hostellissa on 485 huonetta 7 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden.

            Mije Fourcy Fauconnier Maubuisson Hostel 96 €
            Mije Fourcy Fauconnier Maubuisson Hostel

            Mije Fourcy Fauconnier Maubuisson Hostel

            6 rue de Fourcy, 11 rue du Fauconnier, 12 rue des Barres, Pariisi
              
             0.0 kautta 5.0 Tähteä

             Mije Fourcy Fauconnier Maubuisson Hostel on saanut mainiota palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Place des Vosges (aukio). Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja kokoushuoneet. Tässä vuonna 1600 rakennetussa hostellissa on 124 huonetta.

             Varaa Hostellit kohteessa Pariisi ebookersilta

             Kohteen Pariisi hostellit ovat ehdoton valinta tiukalla budjetilla matkaileville. Alueen Hostellit tarjoavat roppakaupalla rentoa tunnelmaa, ja niissä tapaa usein matkalaisia maailman joka kolkalta. Kaikkein halvimpia ovat hostellien makuusalipaikat. Makuusalit ovat täydellinen valinta etenkin yksin matkaileville, sillä niistä löytyy aina juttukavereita ja tunnelmaa. Enemmän yksityisyyttä kaipaaville hostelleissa on usein myös yksityiskäyttöön tarkoitettuja huoneita. Ne sopivat etenkin pariskunnille ja täydellistä hiljaisuutta kaipaaville.

             Löydä uusia ystäviä – tarkasta ebookersin Hostellit kohteessa Pariisi

             Hostelleissa ei tuppisuita tunneta, joten myös kohteessa Pariisi niistä löytyy taatusti seuraa myös sinulle. Toisin kuin ennen, Hostellit ovat nykyisin myös koko lailla moderneja ja tyylikkäitä, eikä niissä todellakaan yövy mitään laitapuolen väkeä. Etenkin hostellien oleskelutilat ovat usein aivan viimeistä huutoa, minkä ansiosta niissä viihtyy helposti pidemmänkin tovin. Monista löytyy myös baari, jossa asukkaat vaihtavat kuulumisia päivän koitosten jälkeen. Jos liikutte porukalla, voitte hyödyntää hostellin yhteistiloja myös yhteisten suunnitelmien hiomiseen. Aamuisin jo kukonlaulun aikaan heräävä voi lisäksi loikoilla niissä siihen asti, kunnes toiset pääsevät ylös.

             Hostellit sijaitsevat yleensä aivan kaupungin tai muun kohteen ytimessä, joten ne sopivat täydellisesti nähtävyyksiä kierteleville. Koska valtaosa hostellien asukkaista käyttää julkisia, lähin pysäkki löytyy yleensä aivan majapaikan nurkilta. Näin myös kohteessa Pariisi. Halpa hinta ja loistava sijainti tekevätkin hostelleista äärimmäisen houkuttelevan vaihtoehdon kenelle tahansa matkalaiselle. Erityisen suosittuja kohteen Pariisi Hostellit ovat nuorten matkailijoiden parissa, sillä useimmat niistä sijaitsevat aivan täkäläisen yöelämän ytimessä. Usein lähin baari tai klubi on vain lyhyen kävelymatkan päässä, mikä helpottaa myös yöllä kotiutumista melkoisesti.

             Kohteen Pariisi Hostellit tarjoavat tämän alueen ylivoimaisesti halvinta majoitusta. Etenkin makuusalipaikat ovat usein viisi tai jopa kymmenen kertaa hotellihuonetta halvempia, joten sellaisen valitsemalla sinulle jää taatusti rahaa myös ravintoloihin, nähtävyyksiin ja muihin huvituksiin. ebookersin Hostellit ovat erittäin viihtyisiä ja siistejä, joten voit huoletta varata sellaisen kohteesta Pariisi vaikka pidemmäksikin aikaa. Hostelleissa väki vaihtuu melko tiheään, joten pitkän visiitin aikana saatat tavata ihmisiä lukuisista eri maista!

             ebookers tarjoaa sinulle kaikki kohteen Pariisi parhaat Hostellit

             Sivustomme kätevillä hakusuodattimilla varmistat, että majapaikassasi on kaikki tarvitsemasi mukavuudet. Haun tulokset näet joko listana tai suoraan kohteen Pariisi kartalla. Kartan avulla voit ottaa tarkasteluun esimerkiksi vain haluamiesi nähtävyyksien lähellä sijaitsevat Hostellit. Syöttämällä hakutyökaluumme omat matkapäiväsi sekä kohteen Pariisi saat näkyviin kaikki kyseisellä ajanjaksolla vapaana olevat majapaikat. Varaa omasi jo nyt, niin pääset heti suunnittelemaan matkaasi kohteeseen Pariisi!

             Kartta

             Suosituimmat hotellit – Pariisi

             Näytä kaikki 7 944 majoitusliikettä kohteessa Pariisi
             OKKO Hotels Paris Gare de l'Est 99 €
             OKKO Hotels Paris Gare de l'Est

             OKKO Hotels Paris Gare de l'Est

             30 A rue d'Alsace, Pariisi
               
              4.0 kautta 5.0 Tähteä

              Canal Saint-Martin ja Grands Boulevards sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Basilique du Sacré-Cœur ja Grévinin museo ovat myös 2 kilometrin päässä. Magentan metroasema ja Gare de l'Estin asema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

              citizenM Paris Charles de Gaulle 79 €
              citizenM Paris Charles de Gaulle

              citizenM Paris Charles de Gaulle

              7 Rue de Rome, Roissypole, Terminal 3, Tremblay-en-France, Seine-Saint-Denis
                
               4.0 kautta 5.0 Tähteä

               Paris Nord Villepinte -messukeskus on 7,5 kilometrin päässä tästä lähellä lentokenttää sijaitsevasta boutique-tyylinen hotellista. Parc Asterix (huvipuisto) ja Parc de la Villette (puisto) sijaitsevat 20 kilometrin päässä. Stade de France ja Philharmonie de Paris ovat myös 25 kilometrin päässä. Charles-de-Gaullen lentoaseman asema sijaitsee vain 5 minuutin kävelymatkan päässä ja CDG Airport Terminal 1:n asema 20 minuutin kävelymatkan päässä.

               ibis Paris CDG Airport 76 €
               ibis Paris CDG Airport

               ibis Paris CDG Airport

               3 Rue de Bruxelles, BP 11122, Tremblay-en-France, Seine-Saint-Denis
                 
                3.0 kautta 5.0 Tähteä

                Aéroville-ostoskeskus on 4,9 kilometrin päässä tästä lähellä lentokenttää sijaitsevasta hotellista. Usines Centre -outletmyymälä ja Paris Nord Villepinte -messukeskus sijaitsevat 10 kilometrin päässä. Paris-Le-Bourget ja Musee de l'Air et de l'Espace (ilmailumuseo) ovat myös 15 kilometrin päässä. Charles-de-Gaullen lentoaseman asema on 9 minuutin kävelymatkan päässä, ja CDG Airport Terminal 1:n asema on 22 minuutin kävelymatkan päässä.

                Hyatt Regency Paris Etoile 134 €
                Hyatt Regency Paris Etoile

                Hyatt Regency Paris Etoile

                3, Place du Général Kœnig, Pariisi, Paris
                  
                 4.0 kautta 5.0 Tähteä

                 Palais des Congres de Paris (tapahtumakeskus), Champs-Élysées ja Riemukaari sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä hotellista. Fondation Luis Vuittonin museo ja Grand Palais ovat myös 5 kilometrin päässä. Paris Neuilly-Porte-Maillot'n asema sijaitsee vain 4 minuutin kävelymatkan päässä ja Porte Maillotin asema 5 minuutin kävelymatkan päässä.

                 *Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.