Pääosion alkuosa

Suositut Hostellit – Pariisi

Generator Paris 77 €
Generator Paris

Generator Paris

9-11 Place du Colonel Fabien, Pariisi, Paris
   
  0.0 kautta 5.0 Tähteä

  Generator Paris on saanut hyvää palautetta hinta-laatu-suhteestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Canal Saint-Martin. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä baarin ja kahvilan. Tässä hostellissa on 199 huonetta 9 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden.

  MIJE Marais 96 €
  MIJE Marais

  MIJE Marais

  6 rue de Fourcy, 11 rue du Fauconnier, 12 rue des Barres, Pariisi
    
   0.0 kautta 5.0 Tähteä

   MIJE Marais on saanut mainiota palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Rue de Rivoli. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja kokoushuoneet. Tässä vuonna 1600 rakennetussa hostellissa on 124 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja sadesuihkupäät.

   Smart Place Paris Gare du Nord by Hiphophostels 60 €
   Smart Place Paris Gare du Nord by Hiphophostels

   Smart Place Paris Gare du Nord by Hiphophostels

   28 Rue de Dunkerque, Pariisi, Paris
     
    0.0 kautta 5.0 Tähteä

    Smart Place Paris Gare du Nord by Hiphophostels on saanut mahtavaa palautetta alueen julkisista kulkuyhteyksistä. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Canal Saint-Martin. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, baari ja aamiainen (lisämaksusta). Tässä hostellissa on 28 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja jääkaapin.

    JO&JOE Paris - Gentilly Hotel - Hostel 48 €
    JO&JOE Paris - Gentilly Hotel - Hostel

    JO&JOE Paris - Gentilly Hotel - Hostel

    89 - 91 Avenue Paul Vaillant Couturier, Gentilly
      
     0.0 kautta 5.0 Tähteä

     JO&JOE Paris - Gentilly Hotel - Hostel on saanut mainiota palautetta huoneiden tilavuudesta. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Maison des Examens. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja baarin. Tässä vuonna 2019 rakennetussa hostellissa on 485 huonetta 7 kerroksessa. Kaikki huoneiden tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden.

     St Christopher's Inns The Canal Hostel 50 €
     St Christopher's Inns The Canal Hostel

     St Christopher's Inns The Canal Hostel

     159 rue de Crimee, Pariisi, Paris
       
      0.0 kautta 5.0 Tähteä

      St Christopher's Inns The Canal Hostel on saanut mahtavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Canal Saint-Martin. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ravintola ja baari. Tässä hostellissa on 66 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja pesukoneet/kuivausrummut.

      St Christopher's Inn Gare Du Nord - Hostel 61 €
      St Christopher's Inn Gare Du Nord - Hostel

      St Christopher's Inn Gare Du Nord - Hostel

      5 rue de Dunkerque, Pariisi, Paris
        
       0.0 kautta 5.0 Tähteä

       St Christopher's Inn Gare Du Nord - Hostel on saanut mahtavaa palautetta alueen julkisista kulkuyhteyksistä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Canal Saint-Martin. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja baarin. Tässä hostellissa on 128 huonetta 6 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja pesukoneet/kuivausrummut.

       Appartement Effi 50 €
       Appartement Effi

       Appartement Effi

       37 Boulevard Exelmans, Pariisi
         
        0.0 kautta 5.0 Tähteä

        Appartement Effi sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Parc des Princes (stadion). Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen aamiainen ja pyykinpesutilat. Kaikki huoneiden tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden.

        The Loft Boutique Hostel & Hotel 69 €
        The Loft Boutique Hostel & Hotel

        The Loft Boutique Hostel & Hotel

        70 rue Julien Lacroix, Pariisi, Paris
          
         0.0 kautta 5.0 Tähteä

         The Loft Boutique Hostel & Hotel on saanut hyvää palautetta huoneiden tilavuudesta. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Canal Saint-Martin. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, baari ja aamiainen (lisämaksusta). Tässä hostellissa on 29 huonetta 2 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa tallelokeron (johon mahtuu kannettava tietokone).

         Auberge Internationale des Jeunes 42 €
         Auberge Internationale des Jeunes

         Auberge Internationale des Jeunes

         10 rue Trousseau, Pariisi
           
          0.0 kautta 5.0 Tähteä

          Auberge Internationale des Jeunes on saanut hyvää palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Opera Bastille (oopperatalo). Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja välipalabaarin/delin. Kaikki huoneiden tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden.

          Les Piaules Hostel 110 €
          Les Piaules Hostel

          Les Piaules Hostel

          59 Boulevard de Belleville, Hotel Les Piaules, Pariisi, France
            
           0.0 kautta 5.0 Tähteä

           Les Piaules Hostel on saanut mainiota palautetta alueen julkisista kulkuyhteyksistä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Grands Boulevards. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ravintola ja baari. Tässä hostellissa on 34 huonetta 5 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja ylelliset vuodevaatteet.

           Trendy Hostel Hae hinnat
           Trendy Hostel

           Trendy Hostel

           2 ter rue edouard vasseur, Ivry-sur-Seine, Paris
             
            0.0 kautta 5.0 Tähteä

            Trendy Hostel on saanut hyvää palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Ranskan kansalliskirjasto. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä kahvilan ja aamiaisen (lisämaksusta). Tässä hostellissa on 5 huonetta 1 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja syvän kylpyammeen.

            Vintage Paris Gare du Nord by Hiphophostels 72 €
            Vintage Paris Gare du Nord by Hiphophostels

            Vintage Paris Gare du Nord by Hiphophostels

            73 Rue De Dunkerque, Pariisi, Paris
              
             0.0 kautta 5.0 Tähteä

             Vintage Paris Gare du Nord by Hiphophostels on saanut loistavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Basilique du Sacré-Cœur. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä kuntokeskuksen ja baarin. Tässä hostellissa on 48 huonetta 6 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi tallelokeron.

             Varaa Hostellit kohteessa Pariisi ebookersilta

             Kohteen Pariisi hostellit ovat ehdoton valinta tiukalla budjetilla matkaileville. Alueen Hostellit tarjoavat roppakaupalla rentoa tunnelmaa, ja niissä tapaa usein matkalaisia maailman joka kolkalta. Kaikkein halvimpia ovat hostellien makuusalipaikat. Makuusalit ovat täydellinen valinta etenkin yksin matkaileville, sillä niistä löytyy aina juttukavereita ja tunnelmaa. Enemmän yksityisyyttä kaipaaville hostelleissa on usein myös yksityiskäyttöön tarkoitettuja huoneita. Ne sopivat etenkin pariskunnille ja täydellistä hiljaisuutta kaipaaville.

             Löydä uusia ystäviä – tarkasta ebookersin Hostellit kohteessa Pariisi

             Hostelleissa ei tuppisuita tunneta, joten myös kohteessa Pariisi niistä löytyy taatusti seuraa myös sinulle. Toisin kuin ennen, Hostellit ovat nykyisin myös koko lailla moderneja ja tyylikkäitä, eikä niissä todellakaan yövy mitään laitapuolen väkeä. Etenkin hostellien oleskelutilat ovat usein aivan viimeistä huutoa, minkä ansiosta niissä viihtyy helposti pidemmänkin tovin. Monista löytyy myös baari, jossa asukkaat vaihtavat kuulumisia päivän koitosten jälkeen. Jos liikutte porukalla, voitte hyödyntää hostellin yhteistiloja myös yhteisten suunnitelmien hiomiseen. Aamuisin jo kukonlaulun aikaan heräävä voi lisäksi loikoilla niissä siihen asti, kunnes toiset pääsevät ylös.

             Hostellit sijaitsevat yleensä aivan kaupungin tai muun kohteen ytimessä, joten ne sopivat täydellisesti nähtävyyksiä kierteleville. Koska valtaosa hostellien asukkaista käyttää julkisia, lähin pysäkki löytyy yleensä aivan majapaikan nurkilta. Näin myös kohteessa Pariisi. Halpa hinta ja loistava sijainti tekevätkin hostelleista äärimmäisen houkuttelevan vaihtoehdon kenelle tahansa matkalaiselle. Erityisen suosittuja kohteen Pariisi Hostellit ovat nuorten matkailijoiden parissa, sillä useimmat niistä sijaitsevat aivan täkäläisen yöelämän ytimessä. Usein lähin baari tai klubi on vain lyhyen kävelymatkan päässä, mikä helpottaa myös yöllä kotiutumista melkoisesti.

             Kohteen Pariisi Hostellit tarjoavat tämän alueen ylivoimaisesti halvinta majoitusta. Etenkin makuusalipaikat ovat usein viisi tai jopa kymmenen kertaa hotellihuonetta halvempia, joten sellaisen valitsemalla sinulle jää taatusti rahaa myös ravintoloihin, nähtävyyksiin ja muihin huvituksiin. ebookersin Hostellit ovat erittäin viihtyisiä ja siistejä, joten voit huoletta varata sellaisen kohteesta Pariisi vaikka pidemmäksikin aikaa. Hostelleissa väki vaihtuu melko tiheään, joten pitkän visiitin aikana saatat tavata ihmisiä lukuisista eri maista!

             ebookers tarjoaa sinulle kaikki kohteen Pariisi parhaat Hostellit

             Sivustomme kätevillä hakusuodattimilla varmistat, että majapaikassasi on kaikki tarvitsemasi mukavuudet. Haun tulokset näet joko listana tai suoraan kohteen Pariisi kartalla. Kartan avulla voit ottaa tarkasteluun esimerkiksi vain haluamiesi nähtävyyksien lähellä sijaitsevat Hostellit. Syöttämällä hakutyökaluumme omat matkapäiväsi sekä kohteen Pariisi saat näkyviin kaikki kyseisellä ajanjaksolla vapaana olevat majapaikat. Varaa omasi jo nyt, niin pääset heti suunnittelemaan matkaasi kohteeseen Pariisi!

             Kartta

             Suosituimmat hotellit – Pariisi

             Näytä kaikki 8 140 majoitusliikettä kohteessa Pariisi
             ibis Paris CDG Airport 79 €
             ibis Paris CDG Airport

             ibis Paris CDG Airport

             3 Rue de Bruxelles, BP 11122, Tremblay-en-France, Seine-Saint-Denis
               
              3.0 kautta 5.0 Tähteä

              Aéroville-ostoskeskus on 4,9 kilometrin päässä tästä lähellä lentokenttää sijaitsevasta hotellista. Usines Centre -outletmyymälä ja Paris Nord Villepinte -messukeskus sijaitsevat 10 kilometrin päässä. Paris-Le-Bourget ja Musee de l'Air et de l'Espace (ilmailumuseo) ovat myös 15 kilometrin päässä. Charles-de-Gaullen lentoaseman asema on 9 minuutin kävelymatkan päässä, ja CDG Airport Terminal 1:n asema on 22 minuutin kävelymatkan päässä.

              B&B Hotel at Disneyland® Paris 69 €
              B&B Hotel at Disneyland® Paris

              B&B Hotel at Disneyland® Paris

              Disneyland® Paris, 60 Avenue De La Fosse Des Pressoirs, Magny-le-Hongre
                
               2.0 kautta 5.0 Tähteä

               Val d'Europe, Disneyland® Pariisi ja Val d'Europe -ostoskeskus sijaitsevat 5 kilometrin päässä tästä hotellista. Disney Villagen huvipuisto ja Walt Disney Studios Park ovat myös 5 kilometrin päässä. Marine la Vallée-Chessyn asema on 28 minuutin kävelymatkan päässä, ja Paris Les Champs-Fortsin asema on 29 minuutin kävelymatkan päässä.

               citizenM Paris Charles de Gaulle 80 €
               citizenM Paris Charles de Gaulle

               citizenM Paris Charles de Gaulle

               7 Rue de Rome, Roissypole, Terminal 3, Tremblay-en-France, Seine-Saint-Denis
                 
                4.0 kautta 5.0 Tähteä

                Paris Nord Villepinte -messukeskus on 7,5 kilometrin päässä tästä boutique-tyylinen hotellista. Parc Asterix (huvipuisto) ja Parc de la Villette (puisto) sijaitsevat 20 kilometrin päässä. Stade de France ja Philharmonie de Paris ovat myös 25 kilometrin päässä. Charles-de-Gaullen lentoaseman asema sijaitsee vain 5 minuutin kävelymatkan päässä ja Aéroport Charles de Gaulle 2 TGV -asema 23 minuutin kävelymatkan päässä.

                Explorers Hotel Marne-la-Vallée 109 €
                Explorers Hotel Marne-la-Vallée

                Explorers Hotel Marne-la-Vallée

                  
                 3.0 kautta 5.0 Tähteä

                 Val d'Europe, Disneyland® Pariisi ja Walt Disney Studios Park sijaitsevat 3 kilometrin päässä tästä perheystävällisestä järven rannalla sijaitsevasta hotellista. Golf Disneyland® Paris ja Disney Villagen huvipuisto ovat myös 3 kilometrin päässä. Marine la Vallée-Chessyn asema on 28 minuutin kävelymatkan päässä, ja Paris Les Champs-Fortsin asema on 29 minuutin kävelymatkan päässä.

                 *Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.