Pääosion alkuosa
Valitse yli 1,000,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman
Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta
ebookers ei veloita maksua suurimmasta osasta hotelliperuutuksia tai -muutoksia
Tänä iltana
Tänä viikonloppuna
23.10. - 25.10.
Ensi viikonloppuna
30.10. - 1.11.

Suosituimmat Huvilat Pariisi

Hae hinnat
La Résidence Paris

La Résidence Paris

Rue Windsor - Quartier Saint-James, Neuilly-sur-Seine
La Résidence Paris sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Bois de Boulogne (puisto). Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja sisäuima-altaan. Jokainen huvila tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen kiinteän internetyhteyden ja yksityisen uima-altaan.
Hae hinnat
Cassius House

Cassius House

6 Rue des Pommiers, Chessy
Tämä huvila sijaitsee ostoskeskuksen yhteydessä ja lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Val d'Europe. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Huvila tarjoaa asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
Hae hinnat
Villa d'Exception - Disneyland Paris

Villa d'Exception - Disneyland Paris

3 Rue des Blanchets, Gouvernes
Tämä huvila sijaitsee ostoskeskuksen yhteydessä ja lähellä kohdetta Val d'Europe -ostoskeskus. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen omatoimisen pysäköinnin sekä ympäri vuorokauden auki olevan kuntokeskuksen ja ulkouima-altaan (kauden mukaan). Huvila tarjoaa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
Hae hinnat
20 Min de Paris - Villa de LUXE

20 Min de Paris - Villa de LUXE

Tämä huvila sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Créteil Soleil. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen omatoiminen pysäköinti, sisäuima-allas ja kuntokeskus. Tässä huvilassa on 7 huvilaa 3 kerroksessa. Huvila tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja syvän kylpyammeen.
Hae hinnat
Superb Marriott Villa Lähellä Disneyland Paris

Superb Marriott Villa Lähellä Disneyland Paris

Allée de l'Orme Rond, Bailly-Romainvilliers, Ile-de-France
Tämä huvila sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Val d'Europe. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi sisäuima-altaan, kuntokeskuksen ja porealtaan. Huvila tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi keittiön ja 2 kylpyhuonetta.
Hae hinnat
La Maison Jules

La Maison Jules

29 Rue Jules Lopard, Esbly
Tämä huvila sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Val d'Europe. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Huvila tarjoaa asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
Hae hinnat
Maison des Legnots

Maison des Legnots

18 Rue des Legnots, Bailly-Romainvilliers
Tämä huvila sijaitsee ostoskeskuksen yhteydessä ja lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Val d'Europe. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Huvila tarjoaa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
Hae hinnat
Huvila Mariott-kylässä, ile de France, 5 Minuutin Päässä Pariisin Disney Landista

Huvila Mariott-kylässä, ile de France, 5 Minuutin Päässä Pariisin Disney Landista

Allée de l'Orme Rond, Bailly-Romainvilliers, Ile-de-France
Tämä huvila sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Val d'Europe. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi sisäuima-altaan, kuntokeskuksen ja porealtaan. Huvila tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa keittiön ja 3 kylpyhuonetta.
Hae hinnat
Pariisi Bella Vista, Josta on Panoraamanäkymät Pariisin Kaupunkiin ja Eiffel-torniin

Pariisi Bella Vista, Josta on Panoraamanäkymät Pariisin Kaupunkiin ja Eiffel-torniin

Tämä huvila sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Bois de Boulogne (puisto). Huvila tarjoaa asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
Hae hinnat
Huvila 1100 Neliön Puutarha, Rauhallisella Paikalla

Huvila 1100 Neliön Puutarha, Rauhallisella Paikalla

1 BIS Rue les Armières, Bailly-Romainvilliers, Ile-de-France
Tämä huvila sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Val d'Europe. Huvila tarjoaa keittiön ja 3 kylpyhuonetta.
Hae hinnat
House and swimming pool.

House and swimming pool.

rue de truel, Paray-Vieille-Poste, Essone
Tämä huvila sijaitsee lähellä kohdetta Maison des Examens. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen omatoiminen pysäköinti ja ulkouima-allas. Tässä huvilassa on 5 huvilaa. Huvila tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden.
Hae hinnat
450m2 LUX 5 Floors Villa With Garden: Eiffel Tower

450m2 LUX 5 Floors Villa With Garden: Eiffel Tower

57B Rue Spontini, Pariisi, Ile-de-France
Tämä huvila sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Bois de Boulogne (puisto). Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen aamiaisen. Huvila tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi keittiön ja 5 kylpyhuonetta.
Hae hinnat
La Résidence Paris

La Résidence Paris

Rue Windsor, Neuilly-sur-Seine, Hauts-de-Seine
Tämä huvila sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Bois de Boulogne (puisto). Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen aamiainen, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja sisäuima-allas. Tässä huvilassa on 4 huvilaa. Huvila tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja yksityisen uima-altaan.
Hae hinnat
Nicollet Maison 6 Personnes

Nicollet Maison 6 Personnes

2 rue des Arènes, Pariisi
Tämä huvila sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Pantheon. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ulkouima-altaan. Tässä huvilassa on 4 huvilaa. Huvila tarjoaa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
Hae hinnat
Cosy House

Cosy House

40 Rue du Poncelet, Serris
Tämä huvila sijaitsee ostoskeskuksen yhteydessä ja lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Val d'Europe. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Huvila tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.

Kohteen Pariisi Huvilat – lomaile tilasta ja mukavuuksista tinkimättä

Jos etsit kohteen Pariisi parasta majoitusta, sinun kannattaa ehdottomasti huomioida myös tällä alueella sjaitsevat Huvilat. Näissä majapaikoissa on sitä jotain – tarjolla on esimerkiksi suuren uima-altaan ja puutarhan tarjoavia luksushuviloita, joiden tilat kelpaisivat vaikka kuninkaallisille. Sisätilaa on reippaasti ja se on sisustettu tyylillä. Tarjolla voi olla esimerkiksi modernia taidetta, paikallisia koriste-esineitä tai kiehtovia värisommitelmia. Kenties kaikkein parasta on kuitenkin huvilan tarjoama yksityisyys – täällä kaikki on vain ja ainoastaan teidän, eikä lomaanne häiritse kukaan.

Suurissa hotelleissa on toki puolensa, mutta täydellistä vapautta ne eivät koskaan tarjoa. Joudut esimerkiksi syömään aamiaisen määrättynä aikana, ruokalista on mikä on ja aurinkotuolitkin on varattava. Huvilassa kaikki on toisin. Sen suojissa et joudu tekemään mitään kompromisseja – teet mitä haluat, milloin haluat ja miten haluat. Kun toisia asiakkaita ei ole, saat aina sen paikan, jonka haluat. Itse asiassa kaikki on aivan kuin kotonasi!

Kohteen Pariisi Huvilat – tilaa, vapautta ja kaikki haluamasi mukavuudet

Huvila valitaan aina ennen muuta oman rauhan, vapauden ja ylivertaisten tilojen vuoksi. Kylpylää, ravintolaa tai muita hotellipalveluita sen tiloista ei löydy, mutta tämä on harvoin ongelma, sillä kaikki mainitut löytää usein helposti huvilan lähialueelta. Yleensä jopa hyvin lähellä keskustaa sijaitsevat huvilat on sijoitettu johonkin suojaiseen nurkkaan tai kolkkaan, johon lähialueen häly ja melu tai vieraiden katseet eivät yllä. Sen sisätiloista löytyy aina suuri oleskelutila, jossa on usein muhkeita sohvia ja tilava ruokapöytä. Valtaosan yhteydessä on myös tilava piha-alue, jolta saattaa löytyä uima-allas, puutarha tai molemmat. Lisäksi tarjolla on yleensä aurinkotuoleja sekä kalustettu patio. Suurten ulko- ja sisätilojen arvoa nostaa etenkin se, että voit tehdä niissä tasan mitä haluat. Jos väkeä on reilummin, jokaiselle löytyy taatusti omaa tilaa, eikä kylpyhuoneisiinkaan tarvitse suuremmin jonottaa. Myös altaalla on aina tilaa – nouset sitten aikaisin tai et.

Kohteen Pariisi Huvilat – paikallinen tyyli, kotoa tutut mukavuudet

Kohteen Pariisi Huvilat tarjoavat aina jotain täysin ainutlaatuista. Ne ovat usein täydellinen yhdistelmä paikallista estetiikkaa ja kotoa tuttuja mukavuuksia, mikä varmistaa loman, joka on samaan aikaan sekä unohtumaton että äärimmäisen miellyttävä. Erityisen paljon paikallinen estetiikka näkyy sisustuksessa, joka voi parhaimmillaan olla hyvin kaukana tavanomaisesta. Esimerkiksi elektroniikka on sen sijaan yleensä täsmälleen samaa kuin kotonasi. Kuulostaako hyvältä? ebookersin tarjonnan kohteessa Pariisi näet helposti sivustomme hakukoneella. Vaihtoehtoja on moneen makuun, joten niihin kannattaa tutustua huolellisesti ennen varauksen tekemistä.

Löydä ebookersin hakukoneella parhaat Huvilat kohteessa Pariisi

Kohteen Pariisi Huvilat tarjoavat loistavaa majoitusta kaikille pariskunnista suurperheisiin. Etsi kohteen Pariisi Huvilat sivustollamme nyt ja lähde lomalle, jolta ei tilaa ja vapautta puutu. Sivustomme hakutyökaluilla löydät helposti juuri sinulle sopivan huvilan. Hakusuodattimien avulla pystyt varmistamaan, että saat käyttöösi kaikki haluamasi mukavuudet. Kätevää karttatyökalua käyttämällä voit lisäksi valita vain haluamallasi alueella sijaitsevat huvilat tai etsiä niitä lähialueen syrjäisimmistä nurkista.

Suosituimmat hotellit Pariisi

Näytä kaikki
*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.