Pääosion alkuosa
Valitse yli 1,000,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman
Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta
ebookers ei veloita maksua suurimmasta osasta hotelliperuutuksia tai -muutoksia
Tänä iltana
Ensi viikonloppuna
2.10. - 4.10.

Suosituimmat Asunnot Pariisi

68 €
Apartments WS Champs Elysées - Ponthieu

Apartments WS Champs Elysées - Ponthieu

25 rue de ponthieu, Pariisi
Apartments WS Champs Elysées - Ponthieu on saanut mainiota palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Champs-Élysées. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa. Tässä huoneistohotellissa on 8 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
Hae hinnat
Edgar Suites Paris Louvre - Bellan

Edgar Suites Paris Louvre - Bellan

3.0 kautta 5.0 34 rue Leopold Bellan, Pariisi, Ile-de-France
Edgar Suites Paris Louvre - Bellan sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Les Halles. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa. Tässä 3 tähden huoneistohotellissa on 7 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käytettäväksi espressokoneen.
66 €
Apartments WS Saint-Lazare - Opera

Apartments WS Saint-Lazare - Opera

117 Rue Saint-Lazare, Pariisi, Paris
Apartments WS Saint-Lazare - Opera on saanut mahtavaa palautetta keskeisestä sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Boulevard Haussmann (bulevardi). Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa ja lentokenttäkuljetukset (lisämaksusta). Tässä huoneistohotellissa on 7 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
Hae hinnat
Villa Medicis Studio

Villa Medicis Studio

14 cours de l'Elbe, Serris
Tämä huoneisto on saanut mainiota palautetta keskeisestä sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Val d'Europe. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Huoneisto tarjoaa asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittonurkkauksen.
Hae hinnat
123home - Le Valley City

123home - Le Valley City

6 rue de la Galmy, Chessy, Ile-de-France
123home - Le Valley City sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Val d'Europe. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja lentokenttäkuljetukset.
Hae hinnat
Domaine du Parc II

Domaine du Parc II

25 Rue de Bruxelles, Montevrain
Tämä huoneistohotelli sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Val d'Europe. Huoneisto tarjoaa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittonurkkauksen.
Hae hinnat
Parissa 1. - Kauppa Bailleul - Louvre

Parissa 1. - Kauppa Bailleul - Louvre

6 Rue Bailleul, Pariisi, Ile-de-France
Tämä huoneistohotelli sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Les Halles. Huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi keittiön ja television.
Hae hinnat
Luxury Apartment Opéra I by Livinparis

Luxury Apartment Opéra I by Livinparis

29 Rue des Petites Écuries, Pariisi
Luxury 2BDR Opera I by Livinparis sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Grands Boulevards. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
Hae hinnat
Jardins de France II

Jardins de France II

13 Cours du Danube, Serris
Tämä huoneistohotelli sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Val d'Europe. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen omatoiminen pysäköinti. Huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittonurkkauksen.
Hae hinnat
Poikkeuksellinen Näkymä Pariisiin

Poikkeuksellinen Näkymä Pariisiin

23 Rue Caulaincourt, Pariisi, Ile-de-France
Tämä huoneistohotelli sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta La Machine du Moulin Rougen yökerho. Huoneisto tarjoaa keittiön ja parvekkeen.
Hae hinnat
Royal Regency by Diamond Resorts

Royal Regency by Diamond Resorts

69/71, rue Defrance, Vincennes, Val-de-Marne
Royal Regency by Diamond Resorts on saanut loistavaa palautetta mukavista sängyistään. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Parc Floral de Paris. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä concierge-palvelut ja pyykinpesutilat. Tässä huoneistohotellissa on 48 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
166 €
HighStay - St-Honoré Serviced Apartments

HighStay - St-Honoré Serviced Apartments

255 rue Saint Honoré, Pariisi
HighStay - St-Honoré Serviced Apartments on saanut loistavaa palautetta sijainnistaan lähellä kaikkea. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Champs-Élysées. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi pyykinpesutilat. Tässä huoneistohotellissa on 6 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
Hae hinnat
Blue Nights Appartements 108

Blue Nights Appartements 108

108 Boulevard de Se´bastopol, Pariisi, Ile-de-France
Blue Nights Appartements 108 sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Les Halles. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja kahvilan. Tässä huoneistohotellissa on 21 huoneistoa.
76 €
Apartments WS Saint Germain - Quartier Latin

Apartments WS Saint Germain - Quartier Latin

22 boulevard Saint Michel, Pariisi
Apartments WS Saint Germain - Quartier Latin on saanut hyvää palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Sorbonnen yliopisto. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa. Tässä huoneistohotellissa on 11 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittonurkkauksen.
60 €
Appartements Résidence Clignancourt

Appartements Résidence Clignancourt

8 rue de Clignancourt, Pariisi
Appartements Résidence Clignancourt on saanut mainiota palautetta alueen nähtävyyksistä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Le Trianonin teatteri ja konserttisali. Tässä huoneistohotellissa on 5 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.

Löydä parhaat Asunnot kohteessa Pariisi, ja säästä selvää rahaa!

Tiesitkö, että voit majoittua kohteessa Pariisi todella vaivattomasti myös tilavaan ja täysin varusteltuun huoneistoon? Saat huoneiston usein huomattavasti hotellihuonetta edullisemmin. Lisäksi oma huoneisto tuo lomailuun aimo annoksen vapautta ja joustavuutta. Voit esimerkiksi ostaa ruokaa matkakohteesi toreilta ja kaupoista, ja loihtia niistä maittavia aterioita huoneistosi keittiössä. Myös paikallisiin viineihin tutustuminen on helppoa ja edullista, kun voit maistella niitä ravintolan sijaan huoneistosi parvekkeella.

Asunnot kohteessa Pariisi – vaihtoehtoja joka makuun

Jos suunnittelet romanttista matkaa kohteeseen Pariisi, sinulle voisi sopia esimerkiksi kaupungin keskustasta löytyvä moderni ja tunnelmallinen kaksio. Lasten kanssa reissaaville sivustoltamme löytyy puolestaan myös huomattavasti tilavampia vaihtoehtoja. Monet niistä sijaitsevat kävelyetäisyydellä kohteen Pariisi nähtävyyksiltä, mikä helpottaa lomailua huomattavasti. Kun huoneistolle pääsee melkeinpä hetkessä, sen suojiin voi palata milloin vain esimerkiksi lounaalle, välipalalle tai vaikka torkuille. Myös yöelämän sykkeessä viihtyville ebookersin Asunnot sopivat paremmin kuin hyvin.

Pariisi sopii yhtä hyvin päivien kuin viikkojenkin mittaiseen lomailuun. Koska alueen Asunnot tarjoavat majoitusta todella moneen makuun, niistä löytyy taatusti myös sinulle sopiva vaihtoehto. Vietettyäsi pitkän päivän kohteen Pariisi nähtävyyksiä kierrellen, kunnon unet tekevät taatusti eetvarttia. Jos haluat nukkua niin rauhassa kuin suinkin mahdollista, sinun kannattaa majoittua hotellin sijaan omaan huoneistoon. Toisin kuin hotellissa, huoneistossa ei aamiaisaikoja tunneta, joten voit nousta ylös vasta silloin, kun siltä tuntuu. Aamupala-ainekset voi ostaa valmiiksi huoneiston jääkaappiin, niin murkinan valmistus onnistuu käden käänteessä huoneiston liedellä.

Vapauden ja joustavuuden ohella kohteen Pariisi Asunnot ovat myös koko lailla edullisia. Etenkin kohteen Pariisi hotelleihin verrattuna sivustoltamme löytyvät Asunnot ovat suorastaan polkuhintaisia. Hintaero näkyy selvimmin hieman suurempien huoneistojen kohdalla, sillä niihin majoittuu helposti vaikka kolmen hotellihuoneen verran väkeä. Kun varaat hotellihuoneen tai -huoneiden sijaan tilavan huoneiston, sinulle jää huomattavasti enemmän rahaa reissusi olennaisimpiin kuluihin, eli retkiin, nähtävyyksiin ja hauskanpitoon!

ebookersilta löydät kaikki parhaat Asunnot kohteessa Pariisi

Sivustollamme on tarkka kartta kohteesta Pariisi, jonka avulla löydät helposti kaikki sen ja lähialueen parhaat Asunnot. Vaihtoehtoja löytyy sekä tärkeimpien nähtävyyksien liepeiltä että vilkkaimpien turistialueiden ulkopuolelta. Valitse aluksi haluamasi kaupunginosa tai alue, ja etsi sen jälkeen hakusuodattimien ja karttatyökalun avulla itsellesi parhaiten sopivat Asunnot. Halutessasi voit majoittua esimerkiksi keskelle parasta ostos- tai ravintolatarjontaa tai aivan kaupungin historialliseen keskustaan – valinta on sinun!

Sinun tarvitsee ainoastaan syöttää matkapäiväsi kätevään hakutyökaluumme, niin saat välittömästi eteesi kaikki kohteen Pariisi parhaat Asunnot! Sivustollemme lisätään jatkuvasti uusia majapaikkoja. joten joka haulla ruutuun voi ilmestyä myös täysin uusia vaihtoehtoja.

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.