Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Valitse yli 1,000,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman
Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta
ebookers ei veloita maksua suurimmasta osasta hotelliperuutuksia tai -muutoksia
Tänä iltana
Tänä viikonloppuna
25.10. - 27.10.
Ensi viikonloppuna
1.11. - 3.11.

Suosituimmat Pariisi hotellit

La Maison Favart 198 €
La Maison Favart

La Maison Favart

5 rue Marivaux, Pariisi, Paris
   
  4.0 kautta 5.0 Tähteä

  La Maison Favart on saanut mainiota palautetta huoneiden hiljaisuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Grévinin museo. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä sisäuima-altaan ja kuntokeskuksen. Tässä vuonna 1824 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 39 huonetta 6 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.

  Le Cinq Codet 300 €
  Le Cinq Codet

  Le Cinq Codet

  5 rue Louis Codet, Pariisi, Paris
    
   5.0 kautta 5.0 Tähteä

   Le Cinq Codet on saanut mahtavaa palautetta alueen nähtävyyksistä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Rue Cler. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä täyden palvelun kylpylän ja ravintolan. Tässä vuonna 2014 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 67 huonetta 4 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LED-televisiot.

   Hôtel de JoBo 176 €
   Hôtel de JoBo

   Hôtel de JoBo

   10, rue d'Ormesson, Pariisi
     
    4.0 kautta 5.0 Tähteä

    Hôtel de JoBo on saanut mainiota palautetta alueen julkisista kulkuyhteyksistä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Place des Vosges (aukio). Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, baari ja business center. Tässä vuonna 2016 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 24 huonetta 4 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LED-television.

    Hotel d'Aubusson 368 €
    Hotel d'Aubusson

    Hotel d'Aubusson

    33 Rue Dauphine, Pariisi, Paris
      
     5.0 kautta 5.0 Tähteä

     Hotel d'Aubusson on saanut mainiota palautetta huoneiden tilavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Pont Neuf. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä sisäuima-altaan ja ympäri vuorokauden auki olevan kuntokeskuksen. Tässä 5 tähden hotellissa on 50 huonetta 5 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-televisiot.

     Hôtel Gabriel Paris 153 €
     Hôtel Gabriel Paris

     Hôtel Gabriel Paris

     25, Rue du Grand Prieuré, Pariisi, Paris
       
      4.0 kautta 5.0 Tähteä

      Hôtel Gabriel Paris on saanut hyvää palautetta alueen ostosmahdollisuuksista. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Canal Saint-Martin. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, baari ja kuivapesulapalvelut. Tässä 4 tähden hotellissa on 40 huonetta 6 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-televisiot.

      Hotel Ares Eiffel 151 €
      Hotel Ares Eiffel

      Hotel Ares Eiffel

      7 Rue Du General De Larminat, Pariisi, Paris
        
       4.0 kautta 5.0 Tähteä

       Hotel Ares Eiffel on saanut hyvää palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee ostoskeskuksen yhteydessä, ja Rue du Commerce on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, aamiainen (lisämaksusta) ja kuivapesulapalvelut. Tässä 4 tähden hotellissa on 40 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.

       Hotel Original Paris 165 €
       Hotel Original Paris

       Hotel Original Paris

       8 Boulevard Beaumarchais, Pariisi, Paris
         
        4.0 kautta 5.0 Tähteä

        Hotel Original Paris on saanut mainiota palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Canal Saint-Martin. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, baari ja aamiainen (lisämaksusta). Tässä vuonna 1860 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 37 huonetta 6 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.

        Hôtel Le Notre Dame Saint Michel 167 €
        Hôtel Le Notre Dame Saint Michel

        Hôtel Le Notre Dame Saint Michel

        1 Quai Saint Michel, Pariisi, Paris
          
         3.0 kautta 5.0 Tähteä

         Hôtel Le Notre Dame Saint Michel on saanut mainiota palautetta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Notre-Damen katedraali. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä baarin ja kahvilan. Tässä vuonna 1600 rakennetussa 3 tähden hotellissa on 26 huonetta 6 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-televisiot.

         Boutique-hotellit – Pariisi

         Kohteen Pariisi boutique-hotelleissa on luonnetta. Tarjolla on kattavat mukavuudet sekä tyylikäs, usein tietyn teeman ympärille rakentuva sisustus. Tunnelma on kotoisa, mutta silti kaukana tavanomaisesta. Kiinnostuitko? Tarkista kohteen Pariisi boutique-hotellit sivustomme hakukoneella heti, ja varaa majoitus, jota et hetkeen unohda!

         Kohteen Pariisi boutique-hotellit sopivat etenkin niille, joille ei riitä ”se tavanomainen”. Yhteistä niille on verrattain pieni koko, loistava sijainti sekä mieleenpainuva ja omaleimainen sisustus. Viimeksi mainittu voi tarkoittaa melkeinpä mitä tahansa: huippumodernia, eksoottista, todella vanhaa tai sitten yhdistelmää, jossa aikakaudet ja tyylit sulautuvat toisiaan täydentäen. Vaikka kohteen Pariisi boutique-hotellit ovat melko pieniä, kovaa hintaa niissä ei silti aina veloiteta. Joukkoon mahtuu nimittäin myös reppumatkailijoille suunnattuja vaihtoehtoja, ja kysynnän ollessa vähäistä myös tasokkaimmat paikat pudottavat hintojaan – ainakin vähäsen.

         Mukavuuksia arvostavalle boutique-hotelli kohteessa Pariisi voi olla melkoinen elämys. Vaikka nämä hotellit ovat pieniä, niiden huoneissa on yleensä kaikki suurista ketjuhotelleista tutut varusteet, kuten suuri kylpyhuone, televisio ja jääkaappi. Myös sänkyyn ja muihin kalusteisiin on yleensä panostettu, ja värit ja materiaalit on valittu huolella. Jos huoneen sisustus on sellainen, johon eivät laitteet ja liitännät istu, ne on usein asennettu kaappien sisään tai muihin piilopaikkoihin. Hyvin usein huoneet on myös pyritty sisustamaan yksilöllisesti, aivan kuin kyseessä olisi hotellin sijaan koti. Tämä kannattaa muistaa etenkin, jos viivyt hotellissa useamman yön – huonetta vaihtamalla voit päästä täysin toisenlaiseen tunnelmaan.

         Myös huoneen ulkopuolella boutique-hotelleista voi löytyä melkeinpä mitä vain. Aivan suurten ketjuhotellien veroista palvelukattausta niistä löytyy kuitenkin vain harvoin. Yleensä palvelut on suunniteltu hotellin tunnelmaan ja teemaan sopiviksi ja pääosin aikuiseen makuun. Usein palveluita myös räätälöidään asiakaskohtaisesti. Usein edellinen pätee myös hotellin ravintolaan, jossa lista voi olla vain suuntaa-antava. Kysy rohkeasti etenkin paikallisia herkkuja!

         Sivustoltamme löydät kaikki kohteen Pariisi parhaat boutique-hotellit. Sinun tarvitsee vain antaa matkapäiväsi, niin hakukoneemme etsii sinulle hetkessä edullisimmat vaihtoehdot ja hinnat. Suurista ketjuhotelleista poiketen huoneiden määrä on kuitenkin melko rajallinen – tee siis varauksesi jo tänään!

         Viimeksi varatut Pariisi Hotellit

         Viimeisimmät Pariisi hotelliarvostelut

         *Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.