Pääosion alkuosa

Suositut Hostellit – Lontoo

Rest Up London - Hostel 19 €
Rest Up London - Hostel

Rest Up London - Hostel

172 New Kent Road, Lontoo, Englanti
   
  2.0 kautta 5.0 Tähteä

  Rest Up London - Hostel on saanut hyvää palautetta alueen ostosmahdollisuuksista. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta The Shard. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja kahvilan. Tässä 2 tähden hostellissa on 140 huonetta 7 kerroksessa.

  Safestay London Kensington Holland Park 28 €
  Safestay London Kensington Holland Park

  Safestay London Kensington Holland Park

  Holland Walk, Kensington, Lontoo, Englanti
    
   4.0 kautta 5.0 Tähteä

   Safestay London Kensington Holland Park on saanut hyvää palautetta huoneiden siisteydestä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Kensington High Street. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja kahvilan. Tässä 4 tähden hostellissa on 30 huonetta. Kaikki huoneiden tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden.

   YHA London St Pancras - Hostel 36 €
   YHA London St Pancras - Hostel

   YHA London St Pancras - Hostel

   79-81 Euston Road, Lontoo, Englanti
     
    4.0 kautta 5.0 Tähteä

    YHA London St Pancras - Hostel on saanut mainiota palautetta huoneiden siisteydestä. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Russell Square. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, baari ja kahvila. Tässä 4 tähden hostellissa on 40 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden.

    Generator London 59 €
    Generator London

    Generator London

    37 Tavistock Place, Russel Square, Lontoo, Englanti
      
     2.0 kautta 5.0 Tähteä

     Generator London on saanut hyvää palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Russell Square. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja baarin. Tässä 2 tähden hostellissa on 214 huonetta 6 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden.

     Palmers Lodge Swiss Cottage - Hostel 36 €
     Palmers Lodge Swiss Cottage - Hostel

     Palmers Lodge Swiss Cottage - Hostel

     40 College Crescent, Swiss Cottage, Lontoo, Englanti
       
      2.0 kautta 5.0 Tähteä

      Palmers Lodge Swiss Cottage - Hostel on saanut mahtavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta ZSL London Zoo. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja baarin. Tässä vuonna 1881 rakennetussa 2 tähden hostellissa on 34 huonetta 5 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja tallelokerot.

      Wombat's City Hostel London 101 €
      Wombat's City Hostel London

      Wombat's City Hostel London

      7 Dock Street, Lontoo, Englanti
        
       2.0 kautta 5.0 Tähteä

       Wombat's City Hostel London on saanut mainiota palautetta sijainnistaan lähellä kaikkea. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Brick Lane. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä baarin ja aamiaisen (lisämaksusta). Tässä 2 tähden hostellissa on 120 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja täysikokoiset jääkaapit/pakastimet.

       YHA London Central - Hostel 36 €
       YHA London Central - Hostel

       YHA London Central - Hostel

       104 Bolsover Street, Lontoo, Englanti
         
        4.0 kautta 5.0 Tähteä

        YHA London Central - Hostel on saanut mahtavaa palautetta alueen julkisista kulkuyhteyksistä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Regent Street. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä baarin ja kahvilan. Tässä 4 tähden hostellissa on 302 huonetta. Kaikki huoneiden tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden.

        Safestay London Elephant & Castle - Hostel 29 €
        Safestay London Elephant & Castle - Hostel

        Safestay London Elephant & Castle - Hostel

        144-152 Walworth Road, Elephant & Castle, Lontoo, Englanti
          
         2.0 kautta 5.0 Tähteä

         Safestay London Elephant & Castle - Hostel on saanut mahtavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta The Shard. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä baarin ja aamiaisen (lisämaksusta). Tässä 2 tähden hostellissa on 72 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja tallelokerot.

         Clink78 Hostel 47 €
         Clink78 Hostel

         Clink78 Hostel

         78 Kings Cross Road, Lontoo, Englanti
           
          2.0 kautta 5.0 Tähteä

          Clink78 Hostel on saanut hyvää palautetta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Russell Square. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä baarin ja pyykinpesutilat. Tässä vuonna 1800 rakennetussa 2 tähden hostellissa on 125 huonetta 5 kerroksessa. Kaikki huoneiden tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden.

          SoHostel 84 €
          SoHostel

          SoHostel

          91 Dean Street, Lontoo, Englanti
            
           2.0 kautta 5.0 Tähteä

           SoHostel on saanut mainiota palautetta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Oxford Street. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja baarin. Tässä 2 tähden hostellissa on 44 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja egyptinpuuvillaiset lakanat.

           Dover Castle Hostel Hae hinnat
           Dover Castle Hostel

           Dover Castle Hostel

           6a Great Dover Street, Lontoo, Englanti
             
            2.0 kautta 5.0 Tähteä

            Dover Castle Hostel on saanut mainiota palautetta alueen julkisista kulkuyhteyksistä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta The Shard. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja baarin. Tässä 2 tähden hostellissa on 10 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden.

            Hillspring Lodge 26 €
            Hillspring Lodge

            Hillspring Lodge

            233 Willesden Lane, Lontoo, Englanti
              
             2.0 kautta 5.0 Tähteä

             Hillspring Lodge on saanut hyvää palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Wembley Stadium. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja baarin. Tässä vuonna 1932 rakennetussa 2 tähden hostellissa on 71 huonetta 5 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja tallelokeron.

             Varaa Hostellit kohteessa Lontoo ebookersilta

             Kohteen Lontoo hostellit ovat ehdoton valinta tiukalla budjetilla matkaileville. Alueen Hostellit tarjoavat roppakaupalla rentoa tunnelmaa, ja niissä tapaa usein matkalaisia maailman joka kolkalta. Kaikkein halvimpia ovat hostellien makuusalipaikat. Makuusalit ovat täydellinen valinta etenkin yksin matkaileville, sillä niistä löytyy aina juttukavereita ja tunnelmaa. Enemmän yksityisyyttä kaipaaville hostelleissa on usein myös yksityiskäyttöön tarkoitettuja huoneita. Ne sopivat etenkin pariskunnille ja täydellistä hiljaisuutta kaipaaville.

             Löydä uusia ystäviä – tarkasta ebookersin Hostellit kohteessa Lontoo

             Hostelleissa ei tuppisuita tunneta, joten myös kohteessa Lontoo niistä löytyy taatusti seuraa myös sinulle. Toisin kuin ennen, Hostellit ovat nykyisin myös koko lailla moderneja ja tyylikkäitä, eikä niissä todellakaan yövy mitään laitapuolen väkeä. Etenkin hostellien oleskelutilat ovat usein aivan viimeistä huutoa, minkä ansiosta niissä viihtyy helposti pidemmänkin tovin. Monista löytyy myös baari, jossa asukkaat vaihtavat kuulumisia päivän koitosten jälkeen. Jos liikutte porukalla, voitte hyödyntää hostellin yhteistiloja myös yhteisten suunnitelmien hiomiseen. Aamuisin jo kukonlaulun aikaan heräävä voi lisäksi loikoilla niissä siihen asti, kunnes toiset pääsevät ylös.

             Hostellit sijaitsevat yleensä aivan kaupungin tai muun kohteen ytimessä, joten ne sopivat täydellisesti nähtävyyksiä kierteleville. Koska valtaosa hostellien asukkaista käyttää julkisia, lähin pysäkki löytyy yleensä aivan majapaikan nurkilta. Näin myös kohteessa Lontoo. Halpa hinta ja loistava sijainti tekevätkin hostelleista äärimmäisen houkuttelevan vaihtoehdon kenelle tahansa matkalaiselle. Erityisen suosittuja kohteen Lontoo Hostellit ovat nuorten matkailijoiden parissa, sillä useimmat niistä sijaitsevat aivan täkäläisen yöelämän ytimessä. Usein lähin baari tai klubi on vain lyhyen kävelymatkan päässä, mikä helpottaa myös yöllä kotiutumista melkoisesti.

             Kohteen Lontoo Hostellit tarjoavat tämän alueen ylivoimaisesti halvinta majoitusta. Etenkin makuusalipaikat ovat usein viisi tai jopa kymmenen kertaa hotellihuonetta halvempia, joten sellaisen valitsemalla sinulle jää taatusti rahaa myös ravintoloihin, nähtävyyksiin ja muihin huvituksiin. ebookersin Hostellit ovat erittäin viihtyisiä ja siistejä, joten voit huoletta varata sellaisen kohteesta Lontoo vaikka pidemmäksikin aikaa. Hostelleissa väki vaihtuu melko tiheään, joten pitkän visiitin aikana saatat tavata ihmisiä lukuisista eri maista!

             ebookers tarjoaa sinulle kaikki kohteen Lontoo parhaat Hostellit

             Sivustomme kätevillä hakusuodattimilla varmistat, että majapaikassasi on kaikki tarvitsemasi mukavuudet. Haun tulokset näet joko listana tai suoraan kohteen Lontoo kartalla. Kartan avulla voit ottaa tarkasteluun esimerkiksi vain haluamiesi nähtävyyksien lähellä sijaitsevat Hostellit. Syöttämällä hakutyökaluumme omat matkapäiväsi sekä kohteen Lontoo saat näkyviin kaikki kyseisellä ajanjaksolla vapaana olevat majapaikat. Varaa omasi jo nyt, niin pääset heti suunnittelemaan matkaasi kohteeseen Lontoo!

             Kartta

             Suosituimmat hotellit – Lontoo

             Näytä kaikki 16 399 majoitusliikettä kohteessa Lontoo
             Park Plaza Westminster Bridge London 141 €
             Park Plaza Westminster Bridge London

             Park Plaza Westminster Bridge London

             200 Westminster Bridge Road, Lontoo, Englanti
               
              4.0 kautta 5.0 Tähteä

              Southbank Centre Book Market ja Florence Nightingale -museo sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä kylpylälomalle soveltuvasta hotellista. St. Thomas' Hospital ja Sea Life London Aquarium ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä. Waterloon metroasema sijaitsee vain 4 minuutin kävelymatkan päässä ja Lambeth Northin metroasema 6 minuutin kävelymatkan päässä.

              Hyatt Place London Heathrow Airport 64 €
              Hyatt Place London Heathrow Airport

              Hyatt Place London Heathrow Airport

              The Grove, Bath Road, West Drayton, Englanti
                
               4.0 kautta 5.0 Tähteä

               Stockley Park on 4,1 kilometrin päässä tästä hotellista. Brunel University London ja London Motor Museum sijaitsevat 10 kilometrin päässä. Windsorin linna ja Twickenham Stadium ovat myös 15 kilometrin päässä. Heathrow Terminal 1-3:n metroasema on 15 minuutin kävelymatkan päässä, ja Heathrow Centralin liikenneasema on 14 minuutin kävelymatkan päässä.

               Sea Containers London 152 €
               Sea Containers London

               Sea Containers London

               20 Upper Ground, Lontoo, Englanti
                 
                5.0 kautta 5.0 Tähteä

                Tate Modern ja Coca-Cola London Eye sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. The Shard ja Big Ben ovat myös 2 kilometrin päässä. Southwarkin metroasema on 8 minuutin kävelymatkan päässä, ja Blackfriarsin metroasema on 8 minuutin kävelymatkan päässä.

                The Tower Hotel 109 €
                The Tower Hotel

                The Tower Hotel

                St Katharine's Way, Lontoo, Englanti
                  
                 4.0 kautta 5.0 Tähteä

                 Tower Bridge, Lontoon Tower ja HMS Belfast (laivamuseo) sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. The Shard ja ExCeL London ovat myös 15 kilometrin päässä. Tower Gatewayn DLR-liikenneasema on 6 minuutin kävelymatkan päässä, ja Tower Hillin metroasema on 7 minuutin kävelymatkan päässä.

                 *Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.