Pääosion alkuosa

Suositut Hostellit – Lontoo

Safestay London Kensington Holland Park 16 €
Safestay London Kensington Holland Park

Safestay London Kensington Holland Park

Holland Walk, Kensington, Lontoo, Englanti
   
  4.0 kautta 5.0 Tähteä

  Safestay London Kensington Holland Park on saanut hyvää palautetta keskeisestä sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Kensington High Street. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ravintola ja kahvila. Tässä 4 tähden hostellissa on 30 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden.

  Generator London 67 €
  Generator London

  Generator London

  37 Tavistock Place, Russel Square, Lontoo, Englanti
    
   2.0 kautta 5.0 Tähteä

   Generator London on saanut hyvää palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Russell Square. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja baarin. Tässä 2 tähden hostellissa on 214 huonetta 6 kerroksessa. Kaikki huoneiden tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden.

   Rest Up London - Hostel 19 €
   Rest Up London - Hostel

   Rest Up London - Hostel

   172 New Kent Road, Lontoo, Englanti
     
    2.0 kautta 5.0 Tähteä

    Rest Up London - Hostel on saanut mainiota palautetta alueen ostosmahdollisuuksista. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Imperial War Museum (museo). Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja kahvilan. Tässä 2 tähden hostellissa on 140 huonetta 7 kerroksessa.

    Palmers Lodge Swiss Cottage - Hostel 28 €
    Palmers Lodge Swiss Cottage - Hostel

    Palmers Lodge Swiss Cottage - Hostel

    40 College Crescent, Swiss Cottage, Lontoo, Englanti
      
     2.0 kautta 5.0 Tähteä

     Palmers Lodge Swiss Cottage - Hostel on saanut hyvää palautetta alueen nähtävyyksistä. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Lord's Cricket Ground. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ravintola ja baari. Tässä vuonna 1881 rakennetussa 2 tähden hostellissa on 34 huonetta 5 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja tallelokerot.

     YHA London St Pancras - Hostel 38 €
     YHA London St Pancras - Hostel

     YHA London St Pancras - Hostel

     79-81 Euston Road, Lontoo, Englanti
       
      4.0 kautta 5.0 Tähteä

      YHA London St Pancras - Hostel on saanut hyvää palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta British Library (kirjasto). Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä baarin ja kahvilan. Tässä 4 tähden hostellissa on 40 huonetta. Kaikki huoneiden tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden.

      Safestay London Elephant & Castle - Hostel 21 €
      Safestay London Elephant & Castle - Hostel

      Safestay London Elephant & Castle - Hostel

      144-152 Walworth Road, Elephant & Castle, Lontoo, Englanti
        
       2.0 kautta 5.0 Tähteä

       Safestay London Elephant & Castle - Hostel on saanut mainiota palautetta alueen nähtävyyksistä. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Imperial War Museum (museo). Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä baarin ja aamiaisen (lisämaksusta). Tässä 2 tähden hostellissa on 72 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja tallelokerot.

       Hillspring Lodge 26 €
       Hillspring Lodge

       Hillspring Lodge

       233 Willesden Lane, Lontoo, Englanti
         
        2.0 kautta 5.0 Tähteä

        Hillspring Lodge on saanut mainiota palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Wembley Stadium. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja baarin. Tässä vuonna 1932 rakennetussa 2 tähden hostellissa on 71 huonetta 5 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja tallelokerot.

        Abercorn House 37 €
        Abercorn House

        Abercorn House

        28-30 Bute Gardens, Hammersmith, Lontoo, Englanti
          
         2.0 kautta 5.0 Tähteä

         Abercorn House on saanut mainiota palautetta hiljaisesta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Eventim Apollo. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi kahvilan, pyykinpesutilat ja Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa (lisämaksusta). Tässä 2 tähden hostellissa on 125 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille jääkaapit ja Wi-Fi-yhteyden.

         Wombat's City Hostel London 110 €
         Wombat's City Hostel London

         Wombat's City Hostel London

         7 Dock Street, Lontoo, Englanti
           
          2.0 kautta 5.0 Tähteä

          Wombat's City Hostel London on saanut hyvää palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Tower Bridge. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä baarin ja aamiaisen (lisämaksusta). Tässä 2 tähden hostellissa on 120 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja täysikokoisen jääkaapin/pakastimen.

          YHA London Central - Hostel 38 €
          YHA London Central - Hostel

          YHA London Central - Hostel

          104 Bolsover Street, Lontoo, Englanti
            
           4.0 kautta 5.0 Tähteä

           YHA London Central - Hostel on saanut mahtavaa palautetta alueen julkisista kulkuyhteyksistä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta BT Tower. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, baari ja kahvila. Tässä 4 tähden hostellissa on 302 huonetta. Kaikki huoneiden tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden.

           Via Limehouse - Hostel 90 €
           Via Limehouse - Hostel

           Via Limehouse - Hostel

           628-634 Commercial Road, Limehouse, Tower Hamlets, Lontoo, Englanti
             
            2.0 kautta 5.0 Tähteä

            Via Limehouse - Hostel on saanut loistavaa palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Lontoon Tower. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä aamiaisen (lisämaksusta) ja pyykinpesutilat. Tässä 2 tähden hostellissa on 52 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden.

            Home London Hae hinnat
            Home London

            Home London

            54-58 Caledonian Rd, Lontoo, Englanti
              
             2.0 kautta 5.0 Tähteä

             Home London on saanut hyvää palautetta hinta-laatu-suhteestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta British Library (kirjasto). Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja baarin. Tässä 2 tähden hostellissa on 21 huonetta 4 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden.

             Varaa Hostellit kohteessa Lontoo ebookersilta

             Kohteen Lontoo hostellit ovat ehdoton valinta tiukalla budjetilla matkaileville. Alueen Hostellit tarjoavat roppakaupalla rentoa tunnelmaa, ja niissä tapaa usein matkalaisia maailman joka kolkalta. Kaikkein halvimpia ovat hostellien makuusalipaikat. Makuusalit ovat täydellinen valinta etenkin yksin matkaileville, sillä niistä löytyy aina juttukavereita ja tunnelmaa. Enemmän yksityisyyttä kaipaaville hostelleissa on usein myös yksityiskäyttöön tarkoitettuja huoneita. Ne sopivat etenkin pariskunnille ja täydellistä hiljaisuutta kaipaaville.

             Löydä uusia ystäviä – tarkasta ebookersin Hostellit kohteessa Lontoo

             Hostelleissa ei tuppisuita tunneta, joten myös kohteessa Lontoo niistä löytyy taatusti seuraa myös sinulle. Toisin kuin ennen, Hostellit ovat nykyisin myös koko lailla moderneja ja tyylikkäitä, eikä niissä todellakaan yövy mitään laitapuolen väkeä. Etenkin hostellien oleskelutilat ovat usein aivan viimeistä huutoa, minkä ansiosta niissä viihtyy helposti pidemmänkin tovin. Monista löytyy myös baari, jossa asukkaat vaihtavat kuulumisia päivän koitosten jälkeen. Jos liikutte porukalla, voitte hyödyntää hostellin yhteistiloja myös yhteisten suunnitelmien hiomiseen. Aamuisin jo kukonlaulun aikaan heräävä voi lisäksi loikoilla niissä siihen asti, kunnes toiset pääsevät ylös.

             Hostellit sijaitsevat yleensä aivan kaupungin tai muun kohteen ytimessä, joten ne sopivat täydellisesti nähtävyyksiä kierteleville. Koska valtaosa hostellien asukkaista käyttää julkisia, lähin pysäkki löytyy yleensä aivan majapaikan nurkilta. Näin myös kohteessa Lontoo. Halpa hinta ja loistava sijainti tekevätkin hostelleista äärimmäisen houkuttelevan vaihtoehdon kenelle tahansa matkalaiselle. Erityisen suosittuja kohteen Lontoo Hostellit ovat nuorten matkailijoiden parissa, sillä useimmat niistä sijaitsevat aivan täkäläisen yöelämän ytimessä. Usein lähin baari tai klubi on vain lyhyen kävelymatkan päässä, mikä helpottaa myös yöllä kotiutumista melkoisesti.

             Kohteen Lontoo Hostellit tarjoavat tämän alueen ylivoimaisesti halvinta majoitusta. Etenkin makuusalipaikat ovat usein viisi tai jopa kymmenen kertaa hotellihuonetta halvempia, joten sellaisen valitsemalla sinulle jää taatusti rahaa myös ravintoloihin, nähtävyyksiin ja muihin huvituksiin. ebookersin Hostellit ovat erittäin viihtyisiä ja siistejä, joten voit huoletta varata sellaisen kohteesta Lontoo vaikka pidemmäksikin aikaa. Hostelleissa väki vaihtuu melko tiheään, joten pitkän visiitin aikana saatat tavata ihmisiä lukuisista eri maista!

             ebookers tarjoaa sinulle kaikki kohteen Lontoo parhaat Hostellit

             Sivustomme kätevillä hakusuodattimilla varmistat, että majapaikassasi on kaikki tarvitsemasi mukavuudet. Haun tulokset näet joko listana tai suoraan kohteen Lontoo kartalla. Kartan avulla voit ottaa tarkasteluun esimerkiksi vain haluamiesi nähtävyyksien lähellä sijaitsevat Hostellit. Syöttämällä hakutyökaluumme omat matkapäiväsi sekä kohteen Lontoo saat näkyviin kaikki kyseisellä ajanjaksolla vapaana olevat majapaikat. Varaa omasi jo nyt, niin pääset heti suunnittelemaan matkaasi kohteeseen Lontoo!

             Kartta

             Suosituimmat hotellit – Lontoo

             Näytä kaikki 15 133 majoitusliikettä kohteessa Lontoo
             Park Plaza Westminster Bridge London 175 €
             Park Plaza Westminster Bridge London

             Park Plaza Westminster Bridge London

             200 Westminster Bridge Road, Lontoo, Englanti
               
              4.0 kautta 5.0 Tähteä

              Southbank Centre Book Market ja Florence Nightingale -museo sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä kylpylälomalle soveltuvasta hotellista. St. Thomas' Hospital ja Sea Life London Aquarium ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä. Waterloon metroasema sijaitsee vain 4 minuutin kävelymatkan päässä ja Lambeth Northin metroasema 6 minuutin kävelymatkan päässä.

              The Strand Palace Hotel 166 €
              The Strand Palace Hotel

              The Strand Palace Hotel

              372 The Strand, Lontoo, Englanti
                
               4.0 kautta 5.0 Tähteä

               Covent Garden Market, Piccadilly Circus ja London Dungeon sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä ekologisesta/kestävän kehityksen mukaisesta hotellista. Big Ben ja Buckinghamin palatsi ovat myös 2 kilometrin päässä. Charing Crossin metroasema on 5 minuutin kävelymatkan päässä, ja Covent Gardenin metroasema on 5 minuutin kävelymatkan päässä.

               Hyatt Place London Heathrow Airport 61 €
               Hyatt Place London Heathrow Airport

               Hyatt Place London Heathrow Airport

               The Grove, Bath Road, West Drayton, Englanti
                 
                4.0 kautta 5.0 Tähteä

                Stockley Park on 4,1 kilometrin päässä tästä hotellista. Brunel University London ja London Motor Museum sijaitsevat 10 kilometrin päässä. Windsorin linna ja Frogmore House (historiallinen rakennus) ovat myös 15 kilometrin päässä. Heathrow Terminal 1-3:n metroasema on 15 minuutin kävelymatkan päässä, ja Heathrow Centralin liikenneasema on 14 minuutin kävelymatkan päässä.

                The Tower Hotel 105 €
                The Tower Hotel

                The Tower Hotel

                St Katharine's Way, Lontoo, Englanti
                  
                 4.0 kautta 5.0 Tähteä

                 Tower Bridge, Lontoon Tower ja HMS Belfast (laivamuseo) sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Tower Gatewayn DLR-liikenneasema on 6 minuutin kävelymatkan päässä, ja Tower Hillin metroasema on 7 minuutin kävelymatkan päässä.

                 *Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.