Pääosion alkuosa

Valitse yli 1,000,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman

Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta

ebookers ei veloita maksua suurimmasta osasta hotelliperuutuksia tai -muutoksia

Tänä iltana
Tänä viikonloppuna
27.11. - 29.11.
Ensi viikonloppuna
4.12. - 6.12.

Suosituimmat hotellit Kings Cross St. Pancras

35 €
Point A Hotel London Kings Cross – St Pancras

Point A Hotel London Kings Cross – St Pancras

2.5 kautta 5.0 324 Gray's Inn Road, Lontoo, Englanti
Point A Hotel London Kings Cross – St Pancras on saanut loistavaa palautetta Wi-Fi-yhteydestään. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta British Library (kirjasto). Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, välipalabaari/deli ja aamiainen (lisämaksusta). Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
75 €
Studios 2 Let Serviced Apartments - Cartwright Gardens

Studios 2 Let Serviced Apartments - Cartwright Gardens

3.5 kautta 5.0 36-37 Cartwright Gardens, Lontoo, Englanti
Studios 2 Let Serviced Apartments - Cartwright Gardens on saanut mahtavaa palautetta alueen nähtävyyksistä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Russell Square. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja kuivapesulapalvelun. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-television.
198 €
The Standard London

The Standard London

5.0 kautta 5.0 10 Argyle Street, Lontoo, Englanti
The Standard London on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta British Museum. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, 2 ravintolaa ja 2 baaria. Tässä 5 tähden hotellissa on 266 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
245 €
Kimpton Fitzroy London

Kimpton Fitzroy London

5.0 kautta 5.0 1-8 Russell Square, Bloomsbury, Lontoo, Englanti
Kimpton Fitzroy London on saanut mahtavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Russell Square. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja kuntokeskuksen. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja satelliittikanavat.
211 €
St. Pancras Renaissance Hotel London

St. Pancras Renaissance Hotel London

5.0 kautta 5.0 Euston Road, Lontoo, Englanti
St. Pancras Renaissance Hotel London on saanut loistavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta British Museum. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 4 ravintolaa ja 2 baaria. Tässä 5 tähden hotellissa on 245 huonetta 7 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat pillowtop-patjat ja LCD-televisiot.
81 €
Crowne Plaza London - Kings Cross

Crowne Plaza London - Kings Cross

4.0 kautta 5.0 1 Kings Cross Road, Lontoo, Englanti
Crowne Plaza London - Kings Cross on saanut mahtavaa palautetta hiljaisesta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Russell Square. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä baarin ja business centerin. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
Hae hinnat
Ambassadors Bloomsbury

Ambassadors Bloomsbury

4.0 kautta 5.0 12 Upper Woburn Place, Lontoo, Englanti
Ambassadors Bloomsbury on saanut loistavaa palautetta keskeisestä sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Russell Square. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja ympäri vuorokauden auki olevan kuntokeskuksen. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-televisiot.
Hae hinnat
The Goodenough on Mecklenburgh Square

The Goodenough on Mecklenburgh Square

4.0 kautta 5.0 23 Mecklenburgh Square, London Borough of Camden, Lontoo, Englanti
The Goodenough on Mecklenburgh Square on saanut loistavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Russell Square. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja baarin. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja ilmaiset hygieniatuotteet.
134 €
Pullman London St Pancras

Pullman London St Pancras

4.0 kautta 5.0 100-110 Euston Road, Lontoo, Englanti
Pullman London St Pancras on saanut mahtavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Russell Square. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja ympäri vuorokauden auki olevan kuntokeskuksen. Tässä 4 tähden hotellissa on 312 huonetta 16 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-television.
46 €
Kings Cross Inn Hotel

Kings Cross Inn Hotel

3.0 kautta 5.0 9-11 Euston Road, Lontoo, Englanti
Kings Cross Inn Hotel on saanut mahtavaa palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Russell Square. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja baarin. Tässä 3 tähden hotellissa on 87 huonetta 4 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LED-televisiot.
93 €
The California

The California

3.0 kautta 5.0 4-8 Belgrove Street, Lontoo, Englanti
The California on saanut hyvää palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Russell Square. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, baari ja aamiainen (lisämaksusta). Tässä 3 tähden hotellissa on 60 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
32 €
YHA London St Pancras - Hostel

YHA London St Pancras - Hostel

4.0 kautta 5.0 79-81 Euston Road, Lontoo, Englanti
YHA London St Pancras - Hostel on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Russell Square. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, baari ja kahvila. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden.
56 €
The House of Toby

The House of Toby

3.0 kautta 5.0 61-65 Swinton Street, Kings Cross, Lontoo, Englanti
The House of Toby on saanut hyvää palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Russell Square. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä baarin ja concierge-palvelut. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja pillowtop-patjallisen sängyn.
Hae hinnat
Howard Winchester Hotel

Howard Winchester Hotel

2.5 kautta 5.0 9 Argyle Square, Lontoo, Englanti
Howard Winchester Hotel on saanut mahtavaa palautetta alueen julkisista kulkuyhteyksistä. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Russell Square. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja aamiaisen (lisämaksusta). Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LED-televisiot.
109 €
Great Northern Hotel, a Tribute Portfolio Hotel, London

Great Northern Hotel, a Tribute Portfolio Hotel, London

5.0 kautta 5.0 King's Cross St Pancras Station, Pancras Road, Lontoo, Englanti
Great Northern Hotel, a Tribute Portfolio Hotel, London on saanut mahtavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta British Library (kirjasto). Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja baarin. Tässä vuonna 1854 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 88 huonetta 5 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.

Majoitus kohteessa Kings Cross St. Pancras

Kun suunnittelet matkaa kohteeseen Kings Cross St. Pancras, ebookersin työkaluilla löydät helposti sinulle sopivamman hotellitarjouksen parhaaseen hintaan. Voit tarkastella hotellien sijainteja kartalta, jolloin tiedät, kuinka lähellä majapaikkasi on nähtävyyksistä, joissa haluat vierailla. Voit myös tarkastella muiden matkustajien antamia palautteita kohteen Kings Cross St. Pancras hotelleista. Voit suodattaa hakutuloksia myös sen mukaan, kuinka lähellä ne ovat kohteen Kings Cross St. Pancras suosituimpia nähtävyyksiä.

 

Matkustaminen hotellillesi kohteessa Kings Cross St. Pancras

Mistä tahansa matkustatkaan, ebookers voi auttaa sinua pääsemään hotellille, jonka varasit kohteesta Kings Cross St. Pancras. Ensinnäkin, meillä on laaja valikoima lentoja, joten voit varata lennot lähimmälle lentoasemalle parhaaseen hintaan. Matkan jatkaminen lentokentältä kohteeseen Kings Cross St. Pancras on helppoa.

Hae ja varaa joku erinomaisista autonvuokraustarjouksistamme, ja voit ajaa hotellille mukavasti itse. Tämän lisäksi vuokra-autolla matkustaessa pääset tutustumaan kohteen Kings Cross St. Pancras ja sen lähialueiden tarjontaan omalla aikataululla. Muistathan, että ebookersin hotellikuvauksissa kerrotaan kunkin majoituspaikan pysäköintimahdollisuuksista, joten ne kannattaa tarkistaa ennen kuin lähdet liikenteeseen.

 

Tekemistä kohteessa Kings Cross St. Pancras

Kohteessa Kings Cross St. Pancras riittää runsaasti tekemistä – etenkin, jos rentoutuminen ja hotellihuoneessa oleskelu lasketaan mukaan. Jos kuitenkin haluat myös muita aktiviteetti-ideoita, kannattaa tutustua Aktiviteetit-sivuun, jonne olemme koonneet kohteen Kings Cross St. Pancras parhaimpia aktiviteetteja.

Jos siis kaipaat hauskaa ja jännittävää tekemistä, opettavaisia retkiä tai vain rentoa menoa, ebookersin avulla saat kaiken irti lomastasi kohteessa Kings Cross St. Pancras.

Viimeisimmät hotelliarvostelut kohteessa Kings Cross St. Pancras

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.