Pääosion alkuosa
Valitse yli 1,000,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman
Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta
ebookers ei veloita maksua suurimmasta osasta hotelliperuutuksia tai -muutoksia
Tänä iltana
Ensi viikonloppuna
21.8. - 23.8.

Suosituimmat hotellit Chelsea

334 €
11 Cadogan Gardens

11 Cadogan Gardens

5.0 kautta 5.0 11 Cadogan Gardens, Knightsbridge, Lontoo, Englanti
11 Cadogan Gardens on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Saatchi Gallery (museo). Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja baarin. Tässä 5 tähden hotellissa on 56 huonetta 4 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-televisiot.
131 €
Sloane Place

Sloane Place

4.0 kautta 5.0 62-64 Lower Sloane Street, Lontoo, Englanti
Sloane Place on saanut loistavaa palautetta mukavista sängyistään. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Saatchi Gallery (museo). Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja baarin. Tässä 4 tähden hotellissa on 27 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
199 €
Sloane Square Hotel

Sloane Square Hotel

4.0 kautta 5.0 7–12 Sloane Square, Lontoo, Englanti
Sloane Square Hotel on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Saatchi Gallery (museo). Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja baarin. Tässä 4 tähden hotellissa on 100 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
Hae hinnat
The Apartments Chelsea

The Apartments Chelsea

4.0 kautta 5.0 41 Draycott Pl, Lontoo, Englanti
The Apartments Chelsea sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Saatchi Gallery (museo). Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä concierge-palvelut ja pyykinpesutilat. Tässä 4 tähden huoneistohotellissa on 10 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
Hae hinnat
Nell Gwynn Chelsea Accommodation

Nell Gwynn Chelsea Accommodation

3.5 kautta 5.0 Sloane Avenue, Chelsea, Lontoo, Englanti
Nell Gwynn Chelsea Accommodation sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Victoria and Albert Museum. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi concierge-palvelut. Tässä 3,5 tähden huoneistohotellissa on 45 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
318 €
The Egerton House Hotel

The Egerton House Hotel

5.0 kautta 5.0 17-19 Egerton Terrace, Knightsbridge, Lontoo, Englanti
The Egerton House Hotel on saanut loistavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Victoria and Albert Museum. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja baarin. Tässä 5 tähden hotellissa on 28 huonetta 5 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-televisiot.
158 €
The Chelsea Harbour Hotel

The Chelsea Harbour Hotel

5.0 kautta 5.0 Chelsea Harbour, Lontoo, Englanti
The Chelsea Harbour Hotel on saanut mahtavaa palautetta sijainnistaan lähellä kaikkea. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Stamford Bridge Stadium. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä täyden palvelun kylpylän ja sisäuima-altaan. Tässä 5 tähden hotellissa on 158 huonetta 8 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja syvän kylpyammeen.
247 €
The Thurloe Square - Modern & Bright 1bdr Apartment

The Thurloe Square - Modern & Bright 1bdr Apartment

3.5 kautta 5.0 Thurloe Square 5, Lontoo, Englanti
Tämä huoneistohotelli sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Victoria and Albert Museum. Huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
Hae hinnat
Draycott Hotel by Mantis

Draycott Hotel by Mantis

5.0 kautta 5.0 26 Cadogan Gardens, Lontoo, Englanti
Draycott Hotel by Mantis on saanut hyvää palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Saatchi Gallery (museo). Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja baarin. Tässä 5 tähden hotellissa on 35 huonetta 4 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja kaapelikanavat.
206 €
Cheval Phoenix House

Cheval Phoenix House

5.0 kautta 5.0 1 Wilbraham Place, Lontoo, Englanti
Cheval Phoenix House on saanut mainiota palautetta alueen julkisista kulkuyhteyksistä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Saatchi Gallery (museo). Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, kuntokeskus ja kuivapesulapalvelut. Tässä 5 tähden huoneistohotellissa on 33 huoneistoa 6 kerroksessa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
271 €
The Hari

The Hari

5.0 kautta 5.0 20 Chesham Place, Lontoo, Englanti
The Hari on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Hyde Park. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja ympäri vuorokauden auki olevan kuntokeskuksen. Tässä 5 tähden hotellissa on 85 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja pillowtop-patjat.
65 €
Chelsea Cloisters

Chelsea Cloisters

3.5 kautta 5.0 Sloane Avenue, Lontoo, Englanti
Chelsea Cloisters on saanut loistavaa palautetta huoneistojen mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Victoria and Albert Museum. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi 2 ravintolaa, 2 baaria ja kuivapesulapalvelut. Tässä 3,5 tähden huoneistohotellissa on 250 huoneistoa 9 kerroksessa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi keittonurkkauksen ja pesukoneen/kuivausrummun.
Hae hinnat
Nell Gwynn House

Nell Gwynn House

3.5 kautta 5.0 Nell Gwyn House, Sloane Avenue, Lontoo, Englanti
Nell Gwynn House on saanut hyvää palautetta hinta-laatu-suhteestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Victoria and Albert Museum. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä pyykinpesutilat ja omatoimisen pysäköinnin (lisämaksusta). Tässä 3,5 tähden huoneistohotellissa on 240 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
159 €
Sydney House Chelsea

Sydney House Chelsea

5.0 kautta 5.0 9-11 Sydney Street, Chelsea, Lontoo, Englanti
Sydney House Chelsea on saanut loistavaa palautetta alueen julkisista kulkuyhteyksistä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Victoria and Albert Museum. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä baarin ja aamiaisen (lisämaksusta). Tässä vuonna 1823 rakennetussa 5 tähden majatalossa on 21 huonetta 7 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
Hae hinnat
Chelsea Green Apartments

Chelsea Green Apartments

4.0 kautta 5.0 2 Elystan St, Lontoo, Englanti
Chelsea Green Apartments on saanut mahtavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Saatchi Gallery (museo). Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja pyykinpesutilat. Tässä 4 tähden huoneistohotellissa on 6 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.

Majoitus kohteessa Chelsea

Kun suunnittelet matkaa kohteeseen Chelsea, ebookersin työkaluilla löydät helposti sinulle sopivamman hotellitarjouksen parhaaseen hintaan. Voit tarkastella hotellien sijainteja kartalta, jolloin tiedät, kuinka lähellä majapaikkasi on nähtävyyksistä, joissa haluat vierailla. Voit myös tarkastella muiden matkustajien antamia palautteita kohteen Chelsea hotelleista. Voit suodattaa hakutuloksia myös sen mukaan, kuinka lähellä ne ovat kohteen Chelsea suosituimpia nähtävyyksiä.

 

Matkustaminen hotellillesi kohteessa Chelsea

Mistä tahansa matkustatkaan, ebookers voi auttaa sinua pääsemään hotellille, jonka varasit kohteesta Chelsea. Ensinnäkin, meillä on laaja valikoima lentoja, joten voit varata lennot lähimmälle lentoasemalle parhaaseen hintaan. Matkan jatkaminen lentokentältä kohteeseen Chelsea on helppoa.

Hae ja varaa joku erinomaisista autonvuokraustarjouksistamme, ja voit ajaa hotellille mukavasti itse. Tämän lisäksi vuokra-autolla matkustaessa pääset tutustumaan kohteen Chelsea ja sen lähialueiden tarjontaan omalla aikataululla. Muistathan, että ebookersin hotellikuvauksissa kerrotaan kunkin majoituspaikan pysäköintimahdollisuuksista, joten ne kannattaa tarkistaa ennen kuin lähdet liikenteeseen.

 

Tekemistä kohteessa Chelsea

Kohteessa Chelsea riittää runsaasti tekemistä – etenkin, jos rentoutuminen ja hotellihuoneessa oleskelu lasketaan mukaan. Jos kuitenkin haluat myös muita aktiviteetti-ideoita, kannattaa tutustua Aktiviteetit-sivuun, jonne olemme koonneet kohteen Chelsea parhaimpia aktiviteetteja.

Jos siis kaipaat hauskaa ja jännittävää tekemistä, opettavaisia retkiä tai vain rentoa menoa, ebookersin avulla saat kaiken irti lomastasi kohteessa Chelsea.

Viimeisimmät hotelliarvostelut kohteessa Chelsea

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.