Pääosion alkuosa
Valitse yli 1,000,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman
Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta
ebookers ei veloita maksua suurimmasta osasta hotelliperuutuksia tai -muutoksia
Tänä iltana
Ensi viikonloppuna
25.9. - 27.9.

Suosituimmat hotellit Victoria

217 €
The Rubens At The Palace

The Rubens At The Palace

5.0 kautta 5.0 39 Buckingham Palace Road, Lontoo, Englanti
The Rubens At The Palace on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Apollo Victoria Theatre. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 2 ravintolaa ja 4 baaria. Tässä vuonna 1911 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 161 huonetta 4 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja satelliittikanavat.
156 €
St. James' Court, A Taj Hotel, London

St. James' Court, A Taj Hotel, London

4.0 kautta 5.0 54 Buckingham Gate, Lontoo, Englanti
St. James' Court, A Taj Hotel, London on saanut mahtavaa palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Buckinghamin palatsi. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 2 ravintolaa ja täyden palvelun kylpylän. Tässä 4 tähden hotellissa on 329 huonetta 8 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-televisiot.
324 €
41

41

5.0 kautta 5.0 41 Buckingham Palace Road, Lontoo, Englanti
41 on saanut loistavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Apollo Victoria Theatre. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä baarin ja ympäri vuorokauden auki olevan business centerin. Tässä 5 tähden hotellissa on 28 huonetta 1 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat plasmatelevisiot ja minibaarit.
59 €
OYO Townhouse New England Victoria

OYO Townhouse New England Victoria

3.0 kautta 5.0 20 Saint Georges Drive, Victoria, Lontoo, Englanti
OYO Townhouse New England Victoria on saanut hyvää palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Apollo Victoria Theatre. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen aamiaisen ja ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa. Tässä 3 tähden aamiaismajoituksessa on 25 huonetta 4 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LED-televisiot.
213 €
Great Scotland Yard Hotel - the Unbound Collection by Hyatt

Great Scotland Yard Hotel - the Unbound Collection by Hyatt

4.5 kautta 5.0 3-5, Great Scotland Yard, Lontoo, Englanti
Great Scotland Yard Hotel - the Unbound Collection by Hyatt sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta The Strand. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, 3 baaria ja ravintola. Tässä 4,5 tähden hotellissa on 152 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja älytelevision.
127 €
DoubleTree by Hilton London Victoria

DoubleTree by Hilton London Victoria

4.0 kautta 5.0 2 Bridge Place, Victoria, Lontoo, Englanti
DoubleTree by Hilton London Victoria on saanut mainiota palautetta huoneiden hiljaisuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Apollo Victoria Theatre. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja ympäri vuorokauden auki olevan kuntokeskuksen. Tässä vuonna 2012 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 232 huonetta 7 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-television.
57 €
St George's Inn Victoria

St George's Inn Victoria

3.0 kautta 5.0 25 Belgrave Road, Victoria, Lontoo, Englanti
St George's Inn Victoria on saanut mainiota palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Apollo Victoria Theatre. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä concierge-palvelut ja pyykinpesutilat. Tässä 3 tähden aamiaismajoituksessa on 22 huonetta 5 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja pillowtop-patjallisen sängyn.
84 €
The Beverley Hotel

The Beverley Hotel

3.5 kautta 5.0 13 Belgrave Road, Lontoo, Englanti
The Beverley Hotel on saanut hyvää palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Apollo Victoria Theatre. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa ja lentokenttäkuljetukset (lisämaksusta). Tässä 3,5 tähden hotellissa on 15 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
38 €
Belgravia Rooms

Belgravia Rooms

3.0 kautta 5.0 104 Ebury Street, Lontoo, Englanti
Belgravia Rooms on saanut loistavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Apollo Victoria Theatre. Tässä 3 tähden hotellissa on 32 huonetta 6 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja television.
33 €
OYO Vegas Hotel

OYO Vegas Hotel

2.5 kautta 5.0 104 Warwick Way, Victoria, Lontoo, Englanti
OYO Vegas Hotel on saanut mainiota palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Apollo Victoria Theatre. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa. Tässä 2,5 tähden hotellissa on 16 huonetta 5 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-televisiot.
46 €
OYO Bakers Hotel

OYO Bakers Hotel

2.5 kautta 5.0 126 Warwick Way, Victoria, Lontoo, Englanti
OYO Bakers Hotel on saanut loistavaa palautetta huoneiden siisteydestä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Apollo Victoria Theatre. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen aamiaisen ja ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa. Tässä 2,5 tähden hotellissa on 11 huonetta 3 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
43 €
The Dover

The Dover

2.0 kautta 5.0 42-44 Belgrave Rd, Victoria, Lontoo, Englanti
The Dover on saanut mainiota palautetta alueen julkisista kulkuyhteyksistä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Apollo Victoria Theatre. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen aamiaisen ja ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa. Tässä 2 tähden majatalossa on 34 huonetta 5 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja television.
44 €
OYO The Park Hotel

OYO The Park Hotel

3.0 kautta 5.0 64 Belgrave Road, Victoria, Lontoo, Englanti
OYO The Park Hotel on saanut hyvää palautetta hinta-laatu-suhteestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Apollo Victoria Theatre. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja aamiaisen (lisämaksusta). Tässä 3 tähden hotellissa on 18 huonetta 4 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja sadesuihkupäät.
349 €
Taj 51 Buckingham Gate, Suites and Residences

Taj 51 Buckingham Gate, Suites and Residences

5.0 kautta 5.0 51 Buckingham Gate, Lontoo, Englanti
Taj 51 Buckingham Gate, Suites and Residences on saanut mahtavaa palautetta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Buckinghamin palatsi. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 3 ravintolaa ja täyden palvelun kylpylän. Tässä 5 tähden hotellissa on 86 huonetta 7 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiöt.
39 €
OYO Huttons Hotel

OYO Huttons Hotel

3.0 kautta 5.0 53-57 Belgrave Road, Lontoo, Englanti
OYO Huttons Hotel on saanut mainiota palautetta alueen julkisista kulkuyhteyksistä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Apollo Victoria Theatre. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja concierge-palvelut. Tässä 3 tähden majatalossa on 57 huonetta 6 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja pillowtop-patjat.

Majoitus kohteessa Victoria

Kun suunnittelet matkaa kohteeseen Victoria, ebookersin työkaluilla löydät helposti sinulle sopivamman hotellitarjouksen parhaaseen hintaan. Voit tarkastella hotellien sijainteja kartalta, jolloin tiedät, kuinka lähellä majapaikkasi on nähtävyyksistä, joissa haluat vierailla. Voit myös tarkastella muiden matkustajien antamia palautteita kohteen Victoria hotelleista. Voit suodattaa hakutuloksia myös sen mukaan, kuinka lähellä ne ovat kohteen Victoria suosituimpia nähtävyyksiä.

 

Matkustaminen hotellillesi kohteessa Victoria

Mistä tahansa matkustatkaan, ebookers voi auttaa sinua pääsemään hotellille, jonka varasit kohteesta Victoria. Ensinnäkin, meillä on laaja valikoima lentoja, joten voit varata lennot lähimmälle lentoasemalle parhaaseen hintaan. Matkan jatkaminen lentokentältä kohteeseen Victoria on helppoa.

Hae ja varaa joku erinomaisista autonvuokraustarjouksistamme, ja voit ajaa hotellille mukavasti itse. Tämän lisäksi vuokra-autolla matkustaessa pääset tutustumaan kohteen Victoria ja sen lähialueiden tarjontaan omalla aikataululla. Muistathan, että ebookersin hotellikuvauksissa kerrotaan kunkin majoituspaikan pysäköintimahdollisuuksista, joten ne kannattaa tarkistaa ennen kuin lähdet liikenteeseen.

 

Tekemistä kohteessa Victoria

Kohteessa Victoria riittää runsaasti tekemistä – etenkin, jos rentoutuminen ja hotellihuoneessa oleskelu lasketaan mukaan. Jos kuitenkin haluat myös muita aktiviteetti-ideoita, kannattaa tutustua Aktiviteetit-sivuun, jonne olemme koonneet kohteen Victoria parhaimpia aktiviteetteja.

Jos siis kaipaat hauskaa ja jännittävää tekemistä, opettavaisia retkiä tai vain rentoa menoa, ebookersin avulla saat kaiken irti lomastasi kohteessa Victoria.

Viimeisimmät hotelliarvostelut kohteessa Victoria

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.