Pääosion alkuosa
Valitse yli 1,000,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman
Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta
ebookers ei veloita maksua suurimmasta osasta hotelliperuutuksia tai -muutoksia
Tänä iltana
Tänä viikonloppuna
10.7. - 12.7.
Ensi viikonloppuna
17.7. - 19.7.

Varatuimmat hotellit Harrow

Hae hinnat
Rising Sun Hotel

Rising Sun Hotel

3.0 kautta 5.0 138 Greenford Road, Sudbury Hill, Harrow, Englanti
Rising Sun Hotel on saanut mainiota palautetta alueen julkisista kulkuyhteyksistä. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta SSE Arena, Wembley. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja ravintola. Tässä 3 tähden hotellissa on 11 huonetta.
60 €
Best Western Plus Grim's Dyke Hotel

Best Western Plus Grim's Dyke Hotel

4.0 kautta 5.0 Old Reading, Harrow, Englanti
Best Western Plus Grim's Dyke Hotel on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja ravintola. Tässä 4 tähden hotellissa on 47 huonetta 3 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
Hae hinnat
Kap House

Kap House

4.0 kautta 5.0 31 Elmgrove Road, Harrow, Englanti
Kap House on saanut mahtavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Wembley Stadium. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja pyykinpesutilat. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
Hae hinnat
London Northwick Park by Riis Property

London Northwick Park by Riis Property

4.5 kautta 5.0 Anita House, 7 Northwick Avenue, Harrow, Englanti
London Northwick Park by Riis Property on saanut loistavaa palautetta Wi-Fi-yhteydestään. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta SSE Arena, Wembley. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä 4,5 tähden huoneistohotellissa on 3 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
Hae hinnat
Austin David Apartment-Harrow

Austin David Apartment-Harrow

3.5 kautta 5.0 88 KENTON ROAD, Harrow, Englanti
Austin David Apartment-Harrow sijaitsee lähellä kohdetta SSE Arena, Wembley. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi pyykinpesutilat ja omatoimisen pysäköinnin (lisämaksusta). Tässä 3,5 tähden majatalossa on 7 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
Hae hinnat
The Brent Hotel

The Brent Hotel

3.0 kautta 5.0 165 Preston Hill, Kenton, Harrow, Englanti
The Brent Hotel on saanut hyvää palautetta alueen ostosmahdollisuuksista. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta SSE Arena, Wembley. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja aamiaisen (lisämaksusta). Tässä 3 tähden hotellissa on 14 huonetta 3 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
Hae hinnat
Eurotraveller Hotel-Premier @ Harrow

Eurotraveller Hotel-Premier @ Harrow

2.5 kautta 5.0 56-60, Northolt Road, Harrow, Englanti
Eurotraveller Hotel-Premier @ Harrow on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike on ostoskeskuksen yhteydessä, ja Wembley Stadium sijaitsee lähettyvillä. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja baarin. Tässä vuonna 2010 rakennetussa 2,5 tähden hotellissa on 40 huonetta 5 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja memory foam -patjallisen sängyn.
Hae hinnat
HOTEL 4174

HOTEL 4174

3.5 kautta 5.0 417A Pinner Road, Harrow, Englanti
HOTEL 4174 sijaitsee lähellä kohdetta SSE Arena, Wembley. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä 3,5 tähden aamiaismajoituksessa on 4 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
Hae hinnat
Harrow Central

Harrow Central

13 Fairholme Rd, Harrow, Englanti
Harrow Central sijaitsee lähellä kohdetta SSE Arena, Wembley. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen omatoiminen pysäköinti. Tässä huoneistohotellissa on 2 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja ilmaiset hygieniatuotteet.

Parhaat halvat hotellit ja majoitukset Harrow

Näytä kaikki

Parhaat luksushotellit Harrow

Näytä kaikki

Viimeisimmät hotelliarvostelut kohteessa Harrow