Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

Monet lentoyhtiöt tarjoavat joustavia käytäntöjä muutosten suhteen

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Halvat lennot Helsinki Valletta

Hinnat haettu viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Tietoa lennoista välille Helsinki - Valletta

Lähtölentokentän IATA-koodi HEL
Kohdelentokentän IATA-koodi MLA
Lennon hinta 148 €

Lennot Helsingistä Vallettaan

Maltan pääkaupunki Valletta on yksi Unescon maailmanperintökohteista, joka tarjoaa Euroopan unionin pienimmän pääkaupungin täydeltä historiallisia nähtävyyksiä ja upeaa arkkitehtuuria. Yhdistettynä välimerelliseen ilmapiiriin ja kulinaarisiin nautintoihin voi Vallettassa viettää unelmien kaupunkiloman. Suomesta Vallettaan pääsee esimerkiksi Finnairin suorilla lennoilla Helsingistä. Sivustoltamme löydät kaikki saatavilla olevat yhteydet mahdollisine välilaskuineen ja voit valita itsellesi sopivimman vaihtoehdon sekä parhaimman hinnan. Etsi lennot Helsingistä Vallettaan ja koe mieliinpainuva loma upealla Välimeren saarella.

Milloin Vallettaan kannattaa matkustaa?

Vallettassa, kuten koko Maltalla, vallitsee tyypillinen välimerenilmasto, jossa kesät ovat kuumia ja talvet viileitä ja kosteita. Mereltä puhaltavat tuulet toisinaan viilentävät helteitä mutta toisaalta tuovat toisinaan myös kuumaa ilmaa Afrikasta, mikä saattaa pidentää hellejakson kestoa. Lämpimintä Vallettassa on heinäkuun ja syyskuun välisenä aikana, jolloin lämpötilat päivisin ovat keskimäärin +25 astetta, mutta rantalomailuun mainiot puitteet tarjoavia lämpimiä päiviä riittää aina lokakuulle saakka. Erityisen runsassateisena saarena ei Maltaa voi pitää ja kesäaikaan siellä voi olla hyvinkin kuivaa. Viileimpinä talvikuukausina lämpötila on +10 asteen tienoilla.

Milloin voin varata halvat lennot Helsingistä Vallettaan?

Parhaimmat mahdollisuudet löytää halpa lento Helsingistä Vallettaan on kiivaimman lomasesongin ulkopuolella esimerkiksi syksyllä, syys−lokakuussa. Finnair lentää kausiluontoisesti suoraan Helsinki-Vantaalta Maltan Luqan kansainväliselle lentokentälle, joka sijaitsee noin kymmenen kilometrin päässä Vallettan keskustasta. Lentoaika on neljä tuntia. Välilaskullisia yhteyksiä operoivat muiden muassa KLM, Air Malta, Turkish Airlines ja Lufthansa ja näillä matkan kokonaiskesto voi vaihdella paljonkin. Sivustoltamme näet kätevästi kaikki vaihtoehdot ja voit varata itsellesi parhaimmin sopivat halvat lennot Helsingistä Vallettaan vain muutamalla klikkauksella.

Lennot Helsinki-Vantaan lentokentältä (HEL)

Helsinki-Vantaan lentoasema avattiin liikenteelle vuonna 1952 ennen Helsingin olympialaisia ja se on Suomen vilkkaimmin liikennöity lentokenttä ja eurooppalaisittain merkittävä Aasiaan suuntautuvan liikenteen solmukohta. Noin 20 kilometrin matkan Helsingin keskustasta Helsinki-Vantaalle voi tätä nykyä taittaa suoralla junayhteydellä, ja muualta päin Suomea lentoasemalle on erinomaiset linja-autoyhteydet. Henkilöautoille Helsinki-Vantaalla on runsaasti pysäköintitilaa viidellä eri paikoitusalueella, joista osa on tarkoitettu pitkäaikaispysäköintiin ja sijaitsee hieman kauempana terminaaleista. Terminaaleja Helsinki-Vantaan lentoasemalla on kaksi, ja omasta matkavarauksestasi tai lentoyhtiön internetsivuilta voit tarkistaa, kummasta lentosi lähtee. Helsinki-Vantaan lentoaseman palvelut ovat kansainvälisestikin katsoen erinomaiset ja aikasi kuluu niistä nauttien kuin siivillä lennon lähtöä odotellessasi.

Saapuminen Vallettan lentoasemalle (MLA)

Lähellä Vallettaa sijaitseva Luqan kansainvälinen lentoasema on pieni ja sujuvatoiminen lentoasema, jonne liikennöi eri puolilta Maltaa neljä eri bussilinjaa (X1, X2, X3 ja X4). Malta Transfer -busseilla puolestaan pääset lentoasemalta kätevästi useille hotelleille. Takseja lentoasemalla on saatavilla vuorokauden ympäri, ja Luqan lentoasemalla toimii myös useita autovuokraamoja, jollei Maltan vasemmanpuoleinen liikenne pelota, vaan haluat tutustua saareen omatoimisesti autolla liikkuen.

Miten voin viettää aikaani Vallettassa?

Maltan saarivaltion pääkaupunki Valletta sijaitsee pääsaarella Maltalla. Postikorttimaisen kauniissa kaupungissa voit kävellä saarta hallinneen Johanniittain ritarikunnan jalanjälkiä nähtävyydeltä toiselle. Unescon maailmanperintökohteiden luetteloon lisätty Maltan vanhakaupunki kätkee sisäänsä upeita linnoituksia, kauniita kirkkoja ja silmiä hivelevää barokkiarkkitehtuuria. Vallettassa on peräti 30 kirkkoa, joista ehkä tunnetuin ja näyttävin on vuonna 1577 valmistunut ja Johannes Kastajan mukaan nimetty Pyhän Johanneksen katedraali. Ulkoapäin se saattaa antaa hivenen vaatimattomankin vaikutelman, mutta sisätiloissa barokin taidonnäytteet esittäytyvät upeimmillaan. Muita vallettalaisia nähtävyyksiä ovat mm. Suurmestarin palatsi, Manoelin teatteri ja St. Elmon linnoitus. Iltaa Vallettassa on mukava istua esimerkiksi vanhankaupungin kapeiden kujien varsilla erinomaista ruokaa ja juomaa nauttien.

Liikkuminen Vallettassa

Pienikokoisessa Vallettassa pärjää hyvin pitkälle jalan. Jalankulkijankin on kuitenkin syytä huomioida vasemmanpuoleisen liikenne ja suomalaista kiivastahtisempi liikennekulttuuri. Pidemmille matkoille Maltan muihin osiin tutustumiseen bussi on erinomainen ja edullinen vaihtoehto, ja Vallettasta on hyvät yhteydet joka suuntaan. Jos päädyt ottamaan taksin, kannattaa hinta sopia kuljettajan kanssa jo ennen matkaa. Saarelta toiselle pääsee siirtymään lautalla. Vuokra-autoa ei välttämättä kannata ottaa koko loman ajaksi, sillä pieni Maltan saari on autolla kierretty yhdessä päivässä.

Lennot Helsinki – Valletta

Onko kohteiden Helsinki ja Valletta välillä suoria lentoja?

Jos haluat varata suoran lennon kohteiden Helsinki ja Valletta välillä, se ei ole mahdollista tällä hetkellä. Tällä reitillä ei tarjota suoria lentoja. Mutta muutama yhtiö myy välilaskullisia lentoja.

Mitkä ovat parhaat lentokentät kohteiden Helsinki ja Valletta välisille lennoille?

Jos olet matkalla kohteiden Helsinki ja Valletta välillä, Helsinki (HEL-Helsinki-Vantaa) tulee mitä todennäköisemmin olemaan lähtökenttäsi ja Luqa (MLA-Maltan kansainvälinen lentoasema) saapumiskenttäsi.

Mitkä ovat suosituimpia kohteiden Helsinki ja Valletta välillä lentäviä lentoyhtiöitä?

Olet säästänyt kovalla työllä ansaitut rahasi matkaa varten, ja nyt on aika hankkia lennot. Sinulla on pari vaihtoehtoa lennoille kohteiden Valletta ja Helsinki välillä. Yksi parhaimmista vaihtoehdoista on Lufthansa, joka liikennöi 73 lentoa kuukaudessa. Harkinnan arvoinen on myös United Airlines, joka lentää 50 lentoa näiden kaupunkien välillä kuukaudessa. Jos käytät hieman aikaa eri vaihtoehtojen tutkimiseen, voit taata, että olet löytänyt halvimman hinnan.

Kuinka monta lentoa kohteiden Helsinki ja Valletta välillä on?

Välillä Helsinki – Valletta operoidaan noin 4 lentoa päivässä. Seuraavan loman varaaminen käy siis todella helposti.

Varatuimmat hotellit Valletta

Näytä kaikki 1 276 majoitusliikettä kohteessa Valletta
107 €
Palais Le Brun

Palais Le Brun

4.5 kautta 5.0 101 old bakery street, Valletta
Palais Le Brun on saanut loistavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Vallettan stama. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ravintolan. Tässä 4,5 tähden hotellissa on 28 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
90 €
La Falconeria Hotel

La Falconeria Hotel

4.0 kautta 5.0 62 Melita Street, Valletta
La Falconeria Hotel on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Vallettan stama. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen aamiainen, ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa ja sisäuima-allas. Tässä vuonna 2016 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 43 huonetta 6 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-television.
72 €
De Vilhena Boutique Hotel

De Vilhena Boutique Hotel

4.0 kautta 5.0 55 Old Theatre Street, Valletta
De Vilhena Boutique Hotel on saanut loistavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Vallettan stama. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja baarin. Tässä vuonna 2016 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 22 huonetta 5 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.

Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.