Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

Monet lentoyhtiöt tarjoavat joustavia käytäntöjä muutosten suhteen

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Halvat lennot Helsinki Innsbruck

Hinnat haettu viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Tietoa lennoista välille Helsinki - Innsbruck

Lähtölentokentän IATA-koodi HEL
Kohdelentokentän IATA-koodi INN
Lennon hinta 177 €

Halvat lennot Helsingistä Innsbruckiin

Jos pidät talviurheilulajeista tai lähtisit mielelläsi ihastelemaan keskieurooppalaista arkkitehtuuria ja Alppien vehreää luontoa, Innsbruck sopii juuri sinulle! Innsbruck on noin 130 000 asukkaan kaupunki Itävallassa, ja se sijaitsee keskeisellä paikalla Itävallan länsiosassa Saksan Münchenin ja Italian Veronan välimaastossa. Kaikki tuntevat Innsbruckin eritoten talviurheilukeskuksena – se on yksi Keski-Euroopan mäkiviikon neljästä tapahtumapaikasta. Kaupungissa on järjestetty talviolympialaiset kaksi kertaa ja jääkiekon maailmanmestaruuskisat vuonna 2005. Se on loistava lomapaikka kaikille hiihtourheilulajeista kiinnostuneille talvisin ja vuorikiipeilystä innostuneille kesäisin. Olisi kuitenkin liian rajoittavaa mieltää Innsbruck pelkäksi urheiluhullujen lomakohteeksi, koska kaunis arkkitehtuuri ja alueen upea luonto sekä monet monumentit ja museot tekevät Innsbruckista ihastuttavan lomakohteen kenelle tahansa Keski-Eurooppaan suuntaavalla matkaajalle. Innsbruckilla on myös pitkä historia, josta monet eivät ole tietoisia: sen perustivat aikoinaan antiikin roomalaiset. Historiallisissa rakennuksissa kannattaa ehdottomasti vierailla, ja yksi parhaimmista kohteista on renessanssityylinen Ambrasin linna (Schloss Ambras Innsbruck), joka rakennettiin 1500-luvulla. Huomattava nähtävyys on myös kaupungin symbolina pidetty Goldenes Dachl (eli Kultainen katto), vanhassakaupungissa sijaitseva kaupunkipalatsi, joka rakennettiin vuonna 1500 keisari Maksimilian I:lle.

Parhaat lennot Helsingistä Innsbruckiin

Finnair järjestää suoria lentoja Helsingistä Innsbruckiin talvikaudella. Lennot ovat kätevin vaihtoehto päästä Innsbruckiin, eikä matka kestä tällöin kuin 2,5 tuntia. Helsingin ja Innsbruckin välistä reittiä liikennöivät Finnairin lisäksi muun muassa Lufthansa, Austrian Airlines ja Air Berlin. Näiden lentoyhtiöiden lennoilla tehdään välilasku joko Frankfurtissa, Münchenissä tai Berliinissä, ja koko lennon kesto (välilasku mukaan lukien) on noin 5–7,5 tuntia. Lentojen hinnat vaihtelevat vuodenajasta ja lentoyhtiöstä riippuen. Myös varausajankohta vaikuttaa: lippujen hinnat alkavat kallistua yleensä noin kuukautta ennen matkustuspäivää, joten ebookersin sivuilla kannattaa vierailla heti, kun tietää matkustusajankohdan. Halvat lennot Helsingistä Innsbruckiin saa, kun varaa ekonomiset liput ainakin paria kuukautta ennen lähtöpäivää. Vuodenajoilla on tosiaan merkitystä: koska kaikki haluavat matkustaa Innsbruckiin yleensä talvikaudella, lippujen hinnat ovat keskimäärin korkeampia talviurheiluun sopivilla keleillä. Hinnat saattavat nousta hieman myös kesän alussa ja juhannuksen tienoilla. Kaikkein halvimmillaan liput ovat tavallisesti loppukesän ja alkusyksyn aikana.

Matka alkaa Helsinki-Vantaan lentoasemalta

Helsinki-Vantaan lentoasema on Suomen tärkein kansainvälinen kenttä, jonne on helppo saapua sekä julkisilla kulkuvälineillä että omalla autolla. Helsinki-Vantaan kautta kulkee yli 16 miljoona matkustajaa vuodessa, mutta kentällä on vaivatonta liikkua. Vuonna 2015 avattu kehärata yhdistää lentokentän Helsingin keskustaan: junia kulkee päivällä jopa 10 minuutin välein, ja matka-aika joko Tikkurilan tai Myyrmäen kautta on noin puoli tuntia. Muista pääradan junista voi vaihtaa lentokentälle meneviin juniin joko Tikkurilassa, Pasilassa tai Helsingissä. Finnairilla on oma bussinsa, joka kuljettaa matkustajat Elielinaukiolta lentoasemalle. Lisäksi väliä liikennöi seutulinja 615, jonka kyydissä matka kestää noin 40 minuuttia.

Perillä Innsbruckissa

Innsbruckin lentoasema (IATA-koodi INN) sijaitsee vain neljän kilometrin päässä kaupungin keskustasta länteen. Lentokenttää ympäröivät mahtavat Alpit, ja se on sijaintinsa puolesta varmasti yksi Euroopan vihreimmistä ja viehättävimmistä kentistä. Lentokentältä pääsee keskustaan helposti sekä julkisilla kulkuvälineillä että taksilla. F-linjan bussi ajaa kentältä Innsbruckin pääasemalle noin 20 minuutissa. Lentokentän englanninkielisillä sivuilla on kattavat tiedot eri matkustusvaihtoehdoista julkisilla liikennevälineillä. Jos kuitenkin otat mieluummin taksin, voit valita lukemattomista eri taksiyhtiöistä ja muista yksityisistä kuljetuspalveluista. Niistäkin on laadittu pitkä lista lentoaseman verkkosivustolle, josta löytyvät myös kunkin yhtiön yhteystiedot.

Mahtava Innsbruck

Innsbruckissa kelloa täytyy siirtää vain tunnin verran taaksepäin, joten aikaero ei tule vaivaamaan! Kentältä voit suunnata kohti ihastuttavaa keskustaa tai etsiytyä sinua eniten innostavaan talviurheilukeskukseen. Kesällä pääset nauttimaan vehreästä luonnosta ja voit ihmetellä kaupungin ympärillä kohoavia mahtavia vuoria siemaillen kahvia keskusaukiolla. Tunnetko jo Alppien kutsun? Käy ebookersin sivuilla etsimässä halvat lennot Helsingistä Innsbruckiin ja mene rentoutumaan Keski-Eurooppaan!

Lennot Helsinki – Innsbruck

Onko kohteiden Helsinki ja Innsbruck välillä suoria lentoja?

Jos haluat varata suorat lennot kohteiden Helsinki ja Innsbruck välillä, se ei ole mahdollista juuri nyt. Tällä reitillä ei ole yhtään suoraan lentoa. Mutta muutama yhtiö tarjoaa välilaskullisia lentoja.

Mitkä ovat parhaat lentokentät kohteiden Helsinki ja Innsbruck välisille lennoille?

Helsinki (HEL-Helsinki-Vantaa) on todennäköisesti lähtölentokenttäsi, jos olet lentämässä kohteiden Helsinki ja Innsbruck välillä. Oletko kiinnostunut tietämään mille kentälle tulet laskeutumaan? Kenttä on mitä todennäköisemmin Innsbruck (INN-Kranebitten).

Mitkä ovat suosituimpia kohteiden Helsinki ja Innsbruck välillä lentäviä lentoyhtiöitä?

Olet säästänyt kovalla työllä ansaitut rahasi matkaa varten, ja nyt on aika hankkia lentoliput. Sinulla on pari vaihtoehtoa lennoille kohteiden Innsbruck ja Helsinki välillä. Yksi suosituimmista vaihtoehdoista on Austrian, joka tarjoaa 81 lentoa kuukaudessa. Mutta mitä runsaammin valinnanvaraa, sitä parempi. Lufthansa on toinen suosittu yhtiö, joka tarjoaa 81 lentoa kohteiden Helsinki ja Innsbruck välillä joka kuukausi. Minkä tahansa valinnan teetkin, lentosi tulee varmasti olemaan täydellinen.

Kuinka monta lentoa kohteiden Helsinki ja Innsbruck välillä on?

Reitillä Helsinki – Innsbruck lennetään noin 3 lentoa päivässä. Seuraavan loman suunnittelu ei siis ole iso ongelma.

Varatuimmat hotellit Innsbruck

Näytä kaikki 1 064 majoitusliikettä kohteessa Innsbruck
139 €
ADLERS Hotel

ADLERS Hotel

4.0 kautta 5.0 Bruneckerstraße 1, Innsbruck, Tiroli
ADLERS Hotel on saanut loistavaa palautetta sijainnistaan lähellä kaikkea. Majoitusliike sijaitsee kokouskeskuksen yhteydessä, ja Ostoskeskus Sillpark on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja baarin. Tässä vuonna 2013 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 80 huonetta 6 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
101 €
NALA individuellhotel

NALA individuellhotel

4.0 kautta 5.0 Müllerstrasse 15, Innsbruck, Tiroli
NALA individuellhotel on saanut mahtavaa palautetta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Maria-Theresien-Strasse. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja kuntokeskuksen. Tässä vuonna 2014 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 57 huonetta 5 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
87 €
Austria Trend Hotel Congress Innsbruck

Austria Trend Hotel Congress Innsbruck

4.0 kautta 5.0 Rennweg 12a, Innsbruck, Tiroli
Austria Trend Hotel Congress Innsbruck on saanut mahtavaa palautetta huoneiden tilavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Hovipuutarha. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaiset hiihtokuljetukset ja ravintolan. Tässä 4 tähden hotellissa on 106 huonetta 5 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja syvät kylpyammeet.

Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.