Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Löydä täydellinen lentosi yli 400 lentoyhtiön joukosta

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Halvat lennot Helsinki Innsbruck

Hinnat haettu viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Tietoa lennoista välille Helsinki - Innsbruck

Lähtölentokentän IATA-koodi HEL
Kohdelentokentän IATA-koodi INN
Lentovaihtoehtoja 1
Lennon hinta 210 €
Keskimääräinen lentoaika 1 tuntia 40 minuuttia

Kohteen Innsbruck Parhaimmat Pakettimatkat

Innsbruck lento + hotelli economyluokan lennoilla

Halvat lennot Helsingistä Innsbruckiin

Jos pidät talviurheilulajeista tai lähtisit mielelläsi ihastelemaan keskieurooppalaista arkkitehtuuria ja Alppien vehreää luontoa, Innsbruck sopii juuri sinulle! Innsbruck on noin 130 000 asukkaan kaupunki Itävallassa, ja se sijaitsee keskeisellä paikalla Itävallan länsiosassa Saksan Münchenin ja Italian Veronan välimaastossa. Kaikki tuntevat Innsbruckin eritoten talviurheilukeskuksena – se on yksi Keski-Euroopan mäkiviikon neljästä tapahtumapaikasta. Kaupungissa on järjestetty talviolympialaiset kaksi kertaa ja jääkiekon maailmanmestaruuskisat vuonna 2005. Se on loistava lomapaikka kaikille hiihtourheilulajeista kiinnostuneille talvisin ja vuorikiipeilystä innostuneille kesäisin. Olisi kuitenkin liian rajoittavaa mieltää Innsbruck pelkäksi urheiluhullujen lomakohteeksi, koska kaunis arkkitehtuuri ja alueen upea luonto sekä monet monumentit ja museot tekevät Innsbruckista ihastuttavan lomakohteen kenelle tahansa Keski-Eurooppaan suuntaavalla matkaajalle. Innsbruckilla on myös pitkä historia, josta monet eivät ole tietoisia: sen perustivat aikoinaan antiikin roomalaiset. Historiallisissa rakennuksissa kannattaa ehdottomasti vierailla, ja yksi parhaimmista kohteista on renessanssityylinen Ambrasin linna (Schloss Ambras Innsbruck), joka rakennettiin 1500-luvulla. Huomattava nähtävyys on myös kaupungin symbolina pidetty Goldenes Dachl (eli Kultainen katto), vanhassakaupungissa sijaitseva kaupunkipalatsi, joka rakennettiin vuonna 1500 keisari Maksimilian I:lle.

Parhaat lennot Helsingistä Innsbruckiin

Finnair järjestää suoria lentoja Helsingistä Innsbruckiin talvikaudella. Lennot ovat kätevin vaihtoehto päästä Innsbruckiin, eikä matka kestä tällöin kuin 2,5 tuntia. Helsingin ja Innsbruckin välistä reittiä liikennöivät Finnairin lisäksi muun muassa Lufthansa, Austrian Airlines ja Air Berlin. Näiden lentoyhtiöiden lennoilla tehdään välilasku joko Frankfurtissa, Münchenissä tai Berliinissä, ja koko lennon kesto (välilasku mukaan lukien) on noin 5–7,5 tuntia. Lentojen hinnat vaihtelevat vuodenajasta ja lentoyhtiöstä riippuen. Myös varausajankohta vaikuttaa: lippujen hinnat alkavat kallistua yleensä noin kuukautta ennen matkustuspäivää, joten ebookersin sivuilla kannattaa vierailla heti, kun tietää matkustusajankohdan. Halvat lennot Helsingistä Innsbruckiin saa, kun varaa ekonomiset liput ainakin paria kuukautta ennen lähtöpäivää. Vuodenajoilla on tosiaan merkitystä: koska kaikki haluavat matkustaa Innsbruckiin yleensä talvikaudella, lippujen hinnat ovat keskimäärin korkeampia talviurheiluun sopivilla keleillä. Hinnat saattavat nousta hieman myös kesän alussa ja juhannuksen tienoilla. Kaikkein halvimmillaan liput ovat tavallisesti loppukesän ja alkusyksyn aikana.

Matka alkaa Helsinki-Vantaan lentoasemalta

Helsinki-Vantaan lentoasema on Suomen tärkein kansainvälinen kenttä, jonne on helppo saapua sekä julkisilla kulkuvälineillä että omalla autolla. Helsinki-Vantaan kautta kulkee yli 16 miljoona matkustajaa vuodessa, mutta kentällä on vaivatonta liikkua. Vuonna 2015 avattu kehärata yhdistää lentokentän Helsingin keskustaan: junia kulkee päivällä jopa 10 minuutin välein, ja matka-aika joko Tikkurilan tai Myyrmäen kautta on noin puoli tuntia. Muista pääradan junista voi vaihtaa lentokentälle meneviin juniin joko Tikkurilassa, Pasilassa tai Helsingissä. Finnairilla on oma bussinsa, joka kuljettaa matkustajat Elielinaukiolta lentoasemalle. Lisäksi väliä liikennöi seutulinja 615, jonka kyydissä matka kestää noin 40 minuuttia.

Perillä Innsbruckissa

Innsbruckin lentoasema (IATA-koodi INN) sijaitsee vain neljän kilometrin päässä kaupungin keskustasta länteen. Lentokenttää ympäröivät mahtavat Alpit, ja se on sijaintinsa puolesta varmasti yksi Euroopan vihreimmistä ja viehättävimmistä kentistä. Lentokentältä pääsee keskustaan helposti sekä julkisilla kulkuvälineillä että taksilla. F-linjan bussi ajaa kentältä Innsbruckin pääasemalle noin 20 minuutissa. Lentokentän englanninkielisillä sivuilla on kattavat tiedot eri matkustusvaihtoehdoista julkisilla liikennevälineillä. Jos kuitenkin otat mieluummin taksin, voit valita lukemattomista eri taksiyhtiöistä ja muista yksityisistä kuljetuspalveluista. Niistäkin on laadittu pitkä lista lentoaseman verkkosivustolle, josta löytyvät myös kunkin yhtiön yhteystiedot.

Mahtava Innsbruck

Innsbruckissa kelloa täytyy siirtää vain tunnin verran taaksepäin, joten aikaero ei tule vaivaamaan! Kentältä voit suunnata kohti ihastuttavaa keskustaa tai etsiytyä sinua eniten innostavaan talviurheilukeskukseen. Kesällä pääset nauttimaan vehreästä luonnosta ja voit ihmetellä kaupungin ympärillä kohoavia mahtavia vuoria siemaillen kahvia keskusaukiolla. Tunnetko jo Alppien kutsun? Käy ebookersin sivuilla etsimässä halvat lennot Helsingistä Innsbruckiin ja mene rentoutumaan Keski-Eurooppaan!

Helsinki - Innsbruck Lennot FAQ

 • Mikä on halvin hinta lennolle reitillä Helsinki – Innsbruck?

  Halvin löytämämme hinta lennolle reitillä Helsinki -- Innsbruck on 211 €. \nJatkamalla hakua alla löydät runsaasti tietoa, jonka avulla varaat haluamasi lennon ja viimeistelet matkasuunnitelmasi kohteeseen Innsbruck. Voit verrata lentoyhtiöitä ja alueen lentokenttiä sekä löytää mahtavia hotellitarjouksia. Anna ebookersin auttaa, jotta lentosi reitillä Helsinki -- Innsbruck on mahdollisimman edullinen!
 • Kuinka monta lentoa reitillä Helsinki – Innsbruck on tarjolla viikoittain?

  Reitillä Helsinki -- Innsbruck on tarjolla 38 viikoittaista lentoa.
 • Kuinka monta lentoyhtiötä liikennöi reitillä Helsinki – Innsbruck?

  reitillä Helsinki -- Innsbruck liikennöi 4 lentoyhtiötä.
 • Mitkä lentokentät sopivat parhaiten Helsinki – Innsbruck -lennoille?

  Löysimme alueelta Helsinki vain yhden lentoaseman, joka tarjoaa lentoja kohteeseen Innsbruck: Vantaa (HEL). Tämä lentoasema tarjoaa lentoja lentoasemalle Kranebitten (INN), mutta lentoja voi olla tarjolla rajoitetusti, joten varaa heti! Haluamme tarjota sinulle sopivimmat vaihtoehdot. Siten olet valmis nauttimaan kaupungin maisemista, nähtävyyksistä ja mauista heti, kun lentosi laskeutuu kohteeseen Innsbruck.
 • Mitkä ovat suosituimpia lentoyhtiöitä reitillä Helsinki – Innsbruck?

  Kun varaat lentosi suositulta lentoyhtiöltä, löydät usein parhaat lentotarjoukset. Me jopa löysimme lennon reitille Helsinki -- Innsbruck hintaan 211 €! Reitillä Helsinki -- Innsbruck 4 lentoyhtiötä tarjoaa halpoja lentoja, ja alueella Helsinki liikennöivistä suosituimpia ovat:\n\n* Lennot reitillä Helsinki (HEL) -- Innsbruck (INN)\n * Finnair\n * Lufthansa\n * Austrian Airlines\n
 • Mitkä lentoyhtiöt liikennöivät reitillä Helsinki – Innsbruck useimmin?

  * Helsinki (HEL) -- Innsbruck (INN)\n * Finnair -- 13 viikoittaista lentoa reitillä HEL -- INN\n \n\n * Lufthansa -- 12 viikoittaista lentoa reitillä HEL -- INN\n \n\n * Austrian Airlines -- 12 viikoittaista lentoa reitillä HEL -- INN\nSuuremmilla lentokentillä ja lentoyhtiöillä, jotka lentävät tietyllä reitillä useammin, on yleensä tarjolla enemmän istuinpaikkoja, mutta pienemmältä lentokentältä lentäminen voi olla halvempaa.
 • Mitkä alueen Helsinki lentoasemista tarjoavat lentoja kohteeseen Innsbruck joka viikko?

  Lentoyhtiöt, kuten Finnair, liikennöivät viikoittain 13 lentoa reitillä Helsinki -- Innsbruck. Lisätietoja alla:\n\n* Lentoasemalta Helsinki (HEL) liikennöidään viikoittain 38 lentoa kohteeseen Innsbruck (INN).\n
 • Onko reitillä Helsinki – Innsbruck tarjolla suoria lentoja?

  Reitillä Helsinki -- Innsbruck ei ole tarjolla suoria lentoja. Lyhyin löytämämme lento kestää 5 tuntia, 15 minuuttia. Lennettävä etäisyys on 1 872,88 kilometriä. Pisimmät lennot tällä reitillä kestävät yleensä 9 tuntia, 45 minuuttia. Lennon keskimääräinen kesto on 7 tuntia, 4 minuuttia.
 • Mikä on aikaisin ja myöhäisin saatavilla oleva lento reitillä Helsinki – Innsbruck?

  * Lento reitillä Helsinki (HEL) -- Innsbruck (INN)\n * Päivän ensimmäinen lähtevä lento: 06.05\n * Aikaisin saapumisaika: 09.50\n * Päivän viimeinen lähtevä lento: 18.10\n * Myöhäisin saapumisaika: 22.10\n
 • Tarvitsenko passin lennolle Helsinki – Innsbruck?

  Yleensä passi tarvitaan, kun lennetään sen maan ulkopuolelle, jossa passi on myönnetty. Tarkista kuitenkin tarvittavat asiakirjat matkakohteesi tulli- ja matkustustiedoista.

Lentoyhtiö Lento Lähtee: HEL Saapuu: INN ke
26.2
to
27.2
pe
28.2
la
29.2
su
1.3
ma
2.3
ti
3.3
Välilaskut
AY 1493 05:55 am 07:30 am - - - Tarkista hinta - - - 0 välilasku(a)
AY 1491 12:00 pm 01:45 pm - - - Tarkista hinta - - - 0 välilasku(a)

Varatuimmat hotellit Innsbruck

Näytä kaikki 686 majoitusliikettä kohteessa Innsbruck
79 €
AC Hotel by Marriott Innsbruck

AC Hotel by Marriott Innsbruck

4.0 kautta 5.0 Salurner Strasse 15, Innsbruck, Tiroli
AC Hotel by Marriott Innsbruck on saanut loistavaa palautetta mukavista sängyistään. Majoitusliike sijaitsee lentokentän yhteydessä, ja Kultainen katto on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaiset hiihtokuljetukset ja ravintolan. Tässä 4 tähden hotellissa on 187 huonetta 14 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat taulutelevisiot ja jääkaapit.
161 €
ADLERS Hotel

ADLERS Hotel

4.0 kautta 5.0 Bruneckerstraße 1, Innsbruck, Tiroli
ADLERS Hotel on saanut loistavaa palautetta sijainnistaan lähellä kaikkea. Majoitusliike sijaitsee kokouskeskuksen yhteydessä, ja Ostoskeskus Sillpark on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä kahvilan ja kattoterassin. Tässä vuonna 2013 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 80 huonetta 6 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
105 €
Grand Hotel Europa - Since 1869

Grand Hotel Europa - Since 1869

4.0 kautta 5.0 Suedtiroler Platz 2, Innsbruck, Tiroli
Grand Hotel Europa - Since 1869 on saanut hyvää palautetta alueen julkisista kulkuyhteyksistä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Ostoskeskus Sillpark. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaiset hiihtokuljetukset ja ravintolan. Tässä vuonna 1869 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 108 huonetta 5 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-television.

Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.