Pääosion alkuosa
Tänä iltana
Tänä viikonloppuna
23.10. - 25.10.
Ensi viikonloppuna
30.10. - 1.11.

Varatuimmat hotellit Watford

55 €
Jurys Inn London Watford

Jurys Inn London Watford

4.0 kautta 5.0 31-35 Clarendon Road, Watford, Englanti
Jurys Inn London Watford on saanut mahtavaa palautetta huoneiden tilavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Watford Market. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja baarin. Tässä 4 tähden hotellissa on 216 huonetta 6 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
63 €
Hilton London Watford

Hilton London Watford

4.0 kautta 5.0 Elton Way, Watford, Englanti
Hilton London Watford on saanut loistavaa palautetta kätevästä pysäköinnistään. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Warner Bros. Studio Tour London. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen omatoiminen pysäköinti, ravintola ja kuntokeskus. Tässä vuonna 1972 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 200 huonetta 4 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat taulutelevisiot ja Wi-Fi-yhteyden.
327 €
The Grove

The Grove

5.0 kautta 5.0 Chandlers Cross, Watford, Englanti
The Grove on saanut mainiota palautetta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Warner Bros. Studio Tour London. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen valet-pysäköinti ja 2 ravintolaa. Tässä 5 tähden hotellissa on 215 huonetta 3 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
46 €
Best Western White House Hotel

Best Western White House Hotel

3.0 kautta 5.0 27-31 Upton Road, Watford, Englanti
Best Western White House Hotel on saanut hyvää palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Watford Market. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja baarin. Tässä 3 tähden hotellissa on 67 huonetta 3 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja vuodesohvat.
52 €
Holiday Inn London - Watford Junction

Holiday Inn London - Watford Junction

4.0 kautta 5.0 65-67 Clarendon Road, Watford, Englanti
Holiday Inn London - Watford Junction on saanut hyvää palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Watford Market. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja kuntokeskuksen. Tässä vuonna 2014 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 93 huonetta 5 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
58 €
Holiday Inn Express London-Watford Junction

Holiday Inn Express London-Watford Junction

3.0 kautta 5.0 19 Bridle Path, Watford, Englanti
Holiday Inn Express London-Watford Junction on saanut mahtavaa palautetta alueen julkisista kulkuyhteyksistä. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Watford Market. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ravintolan. Tässä vuonna 2008 rakennetussa 3 tähden hotellissa on 98 huonetta 7 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
62 €
OYO Le Grove Apartments

OYO Le Grove Apartments

4.0 kautta 5.0 65-67 Clarendon Road, Watford, Englanti
OYO Le Grove Apartments on saanut mahtavaa palautetta huoneistojen tilavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Watford Market. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, baari ja kahvila. Tässä 4 tähden huoneistohotellissa on 52 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
Hae hinnat
Watford General Suites

Watford General Suites

4.0 kautta 5.0 Merton Road, Watford, Englanti
Watford General Suites sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Vicarage Road. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja omatoimisen pysäköinnin (lisämaksusta). Tässä 4 tähden huoneistohotellissa on 4 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
55 €
Mercure London Watford Hotel

Mercure London Watford Hotel

4.0 kautta 5.0 A41 Watford-by-pass, Watford, Englanti
Mercure London Watford Hotel on saanut loistavaa palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Warner Bros. Studio Tour London. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä täyden palvelun kylpylän ja sisäuima-altaan. Tässä 4 tähden hotellissa on 218 huonetta 5 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LED-television.
Hae hinnat
St Johns Road Apartments

St Johns Road Apartments

3.5 kautta 5.0 17 & 19 St Johns Road, Watford, Englanti
St Johns Road Apartments on saanut loistavaa palautetta mukavista sängyistään. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Watford Market. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja pyykinpesutilat. Tässä 3,5 tähden huoneistohotellissa on 4 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja 2 kylpyhuonetta.
Hae hinnat
Upton Road Apartments

Upton Road Apartments

4.0 kautta 5.0 Flat 5, 18 Upton Road, Watford, Englanti
Upton Road Apartments on saanut loistavaa palautetta keskeisestä sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Watford Market. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa. Tässä 4 tähden huoneistohotellissa on 3 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
Hae hinnat
Watford Central Serviced Apartments

Watford Central Serviced Apartments

3.5 kautta 5.0 Flat 5, 74a High Street, Watford, Englanti
Watford Central Serviced Apartments sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Watford Market. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja kahvilan.
Hae hinnat
Watford Premier Serviced Apartments

Watford Premier Serviced Apartments

3.5 kautta 5.0 74 High Street, Watford, Englanti
Watford Premier Serviced Apartments sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Watford Market. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ravintola ja omatoiminen pysäköinti (lisämaksusta). Tässä 3,5 tähden huoneistohotellissa on 2 huoneistoa.
160 €
Egale Apartments

Egale Apartments

3.5 kautta 5.0 137 St Albans Road, Watford, Englanti
Egale Apartments sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Watford Market. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa.
Hae hinnat
Cristol Clear Living at Thornhill House

Cristol Clear Living at Thornhill House

3.5 kautta 5.0 14 Upton Rd, Watford, Englanti
Cristol Clear Living at Thornhill House on saanut loistavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Watford Market. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja baarin. Tässä 3,5 tähden huoneistohotellissa on 5 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käytettäväksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden.

Parhaat halvat hotellit ja majoitukset Watford

Näytä kaikki

Parhaat luksushotellit Watford

Näytä kaikki

Viimeksi varatut hotellit Watford