Pääosion alkuosa
Valitse yli 1,000,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman
Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta
ebookers ei veloita maksua suurimmasta osasta hotelliperuutuksia tai -muutoksia
Tänä iltana
Tänä viikonloppuna
23.10. - 25.10.
Ensi viikonloppuna
30.10. - 1.11.

Varatuimmat hotellit St Albans

218 €
Sopwell House

Sopwell House

4.0 kautta 5.0 Cottonmill Lane, St Albans, Englanti
Sopwell House on saanut loistavaa palautetta keskeisestä sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta St Albans Organ Theatre. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä 4 tähden hotellissa on 128 huonetta 2 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
48 €
Holiday Inn Express St. Albans - M25, Jct.22

Holiday Inn Express St. Albans - M25, Jct.22

3.5 kautta 5.0 Colney Field Retail Park, St Albans, Englanti
Holiday Inn Express St. Albans - M25, Jct.22 on saanut loistavaa palautetta alueen ostosmahdollisuuksista. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta University of Hertfordshire. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä vuonna 2016 rakennetussa 3,5 tähden hotellissa on 96 huonetta 3 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
49 €
Clarion Collection Hotel St Albans City Centre

Clarion Collection Hotel St Albans City Centre

4.0 kautta 5.0 Ryder House 27 Holywell Hill, St Albans, Englanti
Clarion Collection Hotel St Albans City Centre on saanut mahtavaa palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta St Albans South Signal Box. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ravintolan. Tässä vuonna 1999 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 60 huonetta 3 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja syvän kylpyammeen.
57 €
Mercure St Albans Noke

Mercure St Albans Noke

4.0 kautta 5.0 Watford Road, St Albans, Englanti
Mercure St Albans Noke on saanut loistavaa palautetta uima-altaastaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Royal National Rose Society Gardens. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja 2 ravintolaa. Tässä 4 tähden hotellissa on 110 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-televisiot.
55 €
Aubrey Park

Aubrey Park

4.0 kautta 5.0 Hemel Hempstead Road, Redbourn, St Albans, Englanti
Aubrey Park on saanut loistavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Hertfordshire County Showground. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja baarin. Tässä 4 tähden hotellissa on 137 huonetta 2 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
70 €
Keyfield Terrace

Keyfield Terrace

2.5 kautta 5.0 20 Keyfield Terrace, St Albans, Englanti
Keyfield Terrace sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta St Albans South Signal Box. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen aamiainen, ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa ja pyykinpesutilat. Tässä 2,5 tähden majatalossa on 7 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
90 €
Ardmore House Hotel

Ardmore House Hotel

3.0 kautta 5.0 54 Lemsford Rd, St Albans, Englanti
Ardmore House Hotel on saanut mahtavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta St Albans South Signal Box. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja ravintola. Tässä 3 tähden hotellissa on 40 huonetta 3 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja kaapelikanavat.
59 €
The White Hart Hotel

The White Hart Hotel

3.0 kautta 5.0 23-25 Holywell Hill, St Albans, Englanti
The White Hart Hotel on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta St Albans South Signal Box. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 2 baaria ja ravintolan. Tässä vuonna 1470 rakennetussa 3 tähden hotellissa on 15 huonetta 2 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja plasmatelevisiot.
192 €
Torrington Hall

Torrington Hall

3.5 kautta 5.0 47 Holywell Hill, St Albans, Englanti
Torrington Hall on saanut loistavaa palautetta huoneiden tilavuudesta. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Verulamium Park. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja kuivapesulapalvelun. Tässä vuonna 1882 rakennetussa 3,5 tähden maalaistalossa on 13 huonetta 3 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja takan.
Hae hinnat
HomefromHolme Alban House

HomefromHolme Alban House

4.0 kautta 5.0 Alban House, Saint Peter's Street, St Albans, Englanti
HomefromHolme Alban House on saanut loistavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta St Albans South Signal Box. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa ja ilmainen omatoiminen pysäköinti. Tässä 4 tähden huoneistohotellissa on 11 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
Hae hinnat
Abbott House by Flying Butler

Abbott House by Flying Butler

4.0 kautta 5.0 Abbott House, Abbey View, Everard Close, St Albans, Englanti
Abbott House by Flying Butler sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Verulamium Park. Majoitusliikkeessä on saatavilla omatoiminen pysäköinti (lisämaksusta). Tässä 4 tähden huoneistohotellissa on 16 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
51 €
Holiday Inn Luton-South M1, Jct.9

Holiday Inn Luton-South M1, Jct.9

3.0 kautta 5.0 London Road, Markyate, St Albans, Englanti
Holiday Inn Luton-South M1, Jct.9 on saanut loistavaa palautetta kätevästä pysäköinnistään. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Chiltern Hills. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja sisäuima-altaan. Tässä 3 tähden hotellissa on 140 huonetta 3 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja vuodesohvan.
Hae hinnat
HomefromHolme St Peters Mews

HomefromHolme St Peters Mews

4.0 kautta 5.0 St Peters Mews, 101B St Peter's Street, St Albans, Englanti
Tämä huoneistohotelli sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta St Albans South Signal Box. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä 4 tähden huoneistohotellissa on 6 huoneistoa. Huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
Hae hinnat
St Michaels Cottage

St Michaels Cottage

3.5 kautta 5.0 190 Fishpool Street, St Albans, Englanti
Tämä mökki sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Verulamium Museum. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Mökki tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
Hae hinnat
Latium Close

Latium Close

3.5 kautta 5.0 2 Latium Close, St Albans, Englanti
tämä huoneistohotelli on saanut mainiota palautetta alueen julkisista kulkuyhteyksistä. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Verulamium Park. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja pyykinpesutilat. Huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.

Parhaat halvat hotellit ja majoitukset St Albans

Näytä kaikki

Parhaat luksushotellit St Albans

Näytä kaikki

Kohteen St Albans hotellit

Harkitsetko lomaa kohteeseen St Albans? Jos haluat löytää majoituspaikan, joka sijaitsee nähtävyyksien lähellä, voit antaa lomapäiväsi ja käyttää hakutulosten vieressä olevia suodattimia löytääksesi majoituspaikan, joka on lähellä alueen nähtävyyksiä. Voit valita 74 hotellista ja muusta majoitusvaihtoehdosta kohteessa St Albans löytääksesi itsellesi sopivan yöpymispaikan.

Etsitpä sitten halpoja hotelleja kohteessa St Albans, perhelomaa varten sopivia majoitusliikkeitä tai majoituksia, joihin voit ottaa lemmikkisi mukaan, St Albans tarjoaa useita erilaisia majoituspaikkoja, joista voit löytää itsellesi sopivan vaihtoehdon:

 • 4 halpaa hotellia
 • 10 lapsiystävällistä hotellia
 • 5 luksushotellia
 • 2 lemmikkiystävällistä hotellia

Suosittuja hotelleja ja muita majoitusvaihtoehtoja kohteessa St Albans

Kun etsit itsellesi sopivaa yöpymispaikkaa kohteessa St Albans, voit käyttää ebookersin sivustoa löytääksesi hotellin, joka tarjoaa palveluja kuten internetyhteyden, ilmaiset lentokenttäkuljetukset tai uima-altaan. Voit hyödyntää suodattimia rajataksesi hotellihakuasi, jotta näet vain sinulle tärkeät palvelut, kuten ilmastoinnin ja huoneessa olevan keittiön.

Asiakkaat arvostavat seuraavia hotelleja kohteessa St Albans niiden ilmaisen aamupalan takia:

 • Holiday Inn Express St. Albans - M25, Jct.22
 • Sopwell House
 • Premier Inn Luton South M1, JCT.9

Nämä kohteen St Albans hotellit ovat suosittuja matkailijoiden keskuudessa niiden uima-altaiden takia:

 • Mercure St Albans Noke
 • Sopwell House
 • Holiday Inn Luton-South M1, Jct.9

Asiakkaat, jotka yöpyivät näissä kohteen St Albans hotelleissa pitivät paikan päällä olevasta kuntosalista:

 • Mercure St Albans Noke
 • Holiday Inn Luton-South M1, Jct.9
 • Sopwell House

Kohteeseen St Albans tutustuminen

Ystävällinen St Albans on tunnettu katedraalistaan, kiertoajeluista ja puutarhoistaan. Suosittuihin nähtävyyksiin kohteessa St Albans ja sen lähellä kuuluu:

 • Hertfordshire County Showground
 • Chiltern Hills
 • St Albans South Signal Box
 • Verulamium Park
 • Verulamium Museum
 • St Albans Organ Theatre
 • Royal National Rose Society Gardens

Kun järjestät lomaa kohteeseen St Albans, voit varata ebookersin kautta myös lennot kohteeseen Lontoo (LHR-Heathrow). Voit rajata hakuasi välilaskujen, lentoyhtiön tai lähtöajan mukaan löytääksesi tarpeitasi vastaavan vaihtoehdon.

Milloin on paras aika vierailla kohteessa St Albans?

Jos harkitset parasta mahdollista aikaa käydä kohteessa St Albans, saatat hyötyä näistä vuodenajan säätä koskevista tiedoista lomaasi suunnitellessasi. Heinäkuu ja elokuu ovat yleensä lämpimimmät kuukaudet kohteessa St Albans, kun taas kylmimmät kuukaudet ovat yleensä tammikuu ja joulukuu. Lokakuu ja joulukuu ovat sateisimmat kuukaudet, kun taas toukokuu ja helmikuu ovat kuivimmat.

Tässä on katsaus kohteen keskimääräiseen sademäärään ja lämpötilaan:

 • Keskimääräinen lämpötila päivisin tammikuusta maaliskuuhun on 10 °C ja öisin -1 °C. Kauden keskimääräinen sademäärä on 144 mm.
 • Jos vierailet huhtikuun ja kesäkuun välisenä aikana, voit odottaa keskimääräisen lämpötilan olevan 20 °C päivisin ja 3 °C öisin. Keskimääräinen sademäärä tänä aikana on 108 mm.
 • Keskimääräinen lämpötila heinäkuusta syyskuuhun on päivisin 20 °C ja öisin 8 °C. Kauden keskimääräinen sademäärä on 160 mm.
 • Keskimääräinen lämpötila päivisin lokakuusta ja joulukuuhun on 16 °C ja 0 °C öisin. Kauden keskimääräinen sademäärä on 227 mm.
 • Keskimääräinen sademäärä vuodessa kohteessa St Albans on 639 cm.

Viimeksi varatut hotellit St Albans

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.