Icelandair lennot alkaen 448 €

Monet lentoyhtiöt tarjoavat joustavia käytäntöjä muutosten suhteen

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Parhaat Icelandair lentotarjoukset – 2023

Halvimmat viimeisten 7 päivän aikana löydetyt hinnat kohteeseen olivat annetulla aikavälillä 448 € (yhdensuuntaiset lennot) ja (menopaluu). Sivustomme avulla saat hyvät lentoyhtiön Icelandair tarjoukset vuodelle 2023. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.

Icelandair

Icelandair – lentokentät
Hyppää lentoyhtiön Icelandair lennolle tänään ja matkaa moniin eri kohteisiin näiltä maan sisäisiä tai kansainvälisiä lentoja tarjoavilta lentokentiltä:
Lentokenttäkoodi
Maa
Lentokentän nimi
Lentojen määrä
KEFISLKeflavik Intl.23
SEAUSASeattle - Tacoma Intl.3
TPAUSATampa Intl.2
CPHDNKKastrup2
SFOUSASan Francisco Intl.2
LAXUSALos Angeles Intl.2
MCOUSAOrlando Intl.2
HELFINVantaa2
LHRGBRHeathrow2
ORDUSAO'Hare Intl.1

Icelandair, Islannin lentoyhtiö, tarjoaa 70 vuoden kokemuksella turvallista ja luotettavaa lentoliikennettä Islantiin ja Amerikkaan. Icelandair on yksi Euroopan edistyksekkäimmistä ja dynaamisimmista lentoyhtiöistä.

Islannin maantieteellinen sijainti on luonut edellytykset uniikille reittiverkostolle. Icelandairilla lennät Euroopan kohteista Islantiin ja sieltä edelleen Pohjois-Amerikkaan kuten New Yorkiin, Bostoniin, Minneapolisiin ja Orlandoon Yhdysvalloissa sekä Halifaxiin ja Torontoon Kanadassa. Uutena kohteena Icelandairilla Seattle.

Icelandairin lennoilla on stop-over mahdollisuus eli mahdollisuus yhdistää Islanti osaksi Pohjois-Amerikan matkaa. Sadunomainen Islanti ja sen ainutlaatuinen luonto yhdistettynä Reykjavikin vilkkaaseen yöelämään on vain reilun 3,5h lentomatkan päässä.

Hyvä tietää Icelandairista

Islantilaisen Icelandairin lentotarjoukset houkuttelevat etenkin Euroopan ja Pohjois-Amerikan välillä lentäviä matkustajia, jotka haluavat pysähtyä päiväksi tai pariksi Islantiin. Icelandairin lennot liikennöivät myös Helsinki-Vantaan ja Reykjavikin välillä. Yhteensä Icelandair lentää noin 40 kohteeseen, joista puolet ovat Euroopassa ja puolet Pohjois-Amerikassa. Icelandair tekee yhteistyötä Finnairin kanssa.

Onko Icelandairilla kanta-asiakasohjelmaa?

Icelandairin Saga Club on kanta-asiakasohjelma, jonka jäsenet ansaitsevat Saga-pisteitä Icelandairin lennoista ja palveluista sekä joiltakin yhteistyökumppaneilta. Saga-pisteitä voi käyttää Icelandairin ja kumppaneiden lentoihin, matkustusluokan korotukseen, ostoksiin ja muihin palveluihin. Saga Clubin jäsenet ansaitsevat lisäksi tasopisteitä, joita keräämällä voi päästä Silver- tai Gold-tasolle. Saga Clubin Silver- ja Gold-jäsenten mahdollisia etuja ovat esimerkiksi pääsy lentokenttäloungeen, ensisijainen lähtöselvitys, matkustusluokan korotus, lisämatkatavarat ja Wi-Fi lennolla.

Icelandairin lennoista voi kerätä tietyin ehdoin myös Finnair Plus -palkintopisteitä. Samoin Finnairin lennoista voi ansaita Saga-pisteitä.

Kuinka paljon matkatavaroita Icelandairin lennolle voi ottaa?

Icelandairin lennoilla sallittujen matkatavaroiden määrä riippuu ostetusta lipusta. Edullisimpiin Economy Light -lippuihin ei sisälly ruumaan meneviä matkatavaroita, muiden lippujen haltijat voivat ottaa mukaansa 23 kg tai jopa enemmän painavia matkatavaroita. Matkustajat voivat lisätä lippuunsa lisämatkatavaroita, jotka kannattaa maksaa etukäteen verkossa. Esimerkiksi sukset ja kalastusvälineet voivat sisältyä matkatavaroiden kiintiöön, eikä niistä välttämättä tarvitse maksaa lisämaksua.

Jokainen matkustaja voi ottaa Icelandairin koneeseen lisäksi käsimatkatavaroita: korkeintaan 10 kg painavan matkatavarahyllyyn mahtuvan laukun ja pienen henkilökohtaisen esineen, joka mahtuu edessä olevan istuimen alle.

Miten muutan Icelandairin lentolippuja?

Lennon ajan tai määränpään vaihtaminen on yleensä maksullista. Maksun suuruus riippuu ostetusta lipputyypistä. Lippua varatessa voi hankkia myös joustopalvelun, jonka ansiosta lennon voi muuttaa tai peruuttaa ilmaiseksi. Lipun haltijan nimeä ei voi vaihtaa, mutta kirjoitusvirheet voi korjata lisämaksusta. Tutustu varauksen muuttamiseen ja peruuttamiseen liittyviin ehtoihin.

Mitä matkustusluokkia Icelandairin lennoilla on?

Icelandairin koneissa on kaksi matkustusluokkaa: economy ja premium.

Molemmissa matkustusluokissa saa virvoitusjuomia ja lämpimiä juomia, peitot ja tyynyt sekä henkilökohtaisen viihdenäytön. Premium-luokassa on lisäksi ruokatarjoilu, Wi-Fi, alkoholijuomia, pistorasia ja enemmän tilaa.

Mikäli kyseessä on niin sanottu stopover-lento, jonka tarkoituksena on viettää muutama päivä Islannissa ennen jatkamista toiseen kohteeseen, riippuu Islannissa vietettävien päivien enimmäismäärä ostetusta lipputyypistä.

Minkä lentoyhtiöiden kanssa Icelandair tekee yhteistyötä?

Icelandairilla on code share -sopimus Finnairin, JetBluen ja Alaska Airlinesin kanssa. Yhtiöt voivat markkinoida ja myydä toistensa lentoja ominaan, minkä lisäksi lennoilta voi kerätä toisen yhtiön kanta-asiakaspisteitä.

Saako Icelandairin lennoilla syötävää ja juotavaa?

Icelandairin lennoilla tarjoillaan aina kahvia, teetä ja virvoitusjuomia ilmaiseksi. Economyluokassa välipaloista ja aterioista joutuu maksamaan, premium-luokassa ne kuuluvat lipun hintaan. 2–11-vuotiaat lapset saavat kaikilla lennoilla ilmaisen lastenaterian. Economyluokan ateriat voi varata etukäteen verkossa, jolloin niistä saa alennusta.

Onko Icelandairin koneissa Wi-Fi?

Tietyissä Icelandairin koneissa on langaton internetyhteys. Economyluokassa Wi-Fin voi maksaa lennolla, muiden lipputyyppien haltijoille lennonaikainen internetyhteys on ilmainen.

Voinko varata istuinpaikan Icelandairin lennolle?

Icelandairin lennoilla istuinpaikan voi valita viimeistään lähtöselvityksessä. Joidenkin lipputyyppien haltijat voivat valita paikan verkossa milloin tahansa ennen lentoa.

Jos haluaa paikan, jossa on enemmän jalkatilaa, voi sen ostaa etukäteen.

Lue lisää istuinpaikan valitsemisesta.

Parhaat yhteydet USA:n kohteisiin Suomesta seuraavasti:

Denver : lennot 4 kertaa viikossa

New York ja Boston: lennot päivittäin

Seattle : 6-7 lentoa viikossa

Washington: 4-6 lentoa viikossa

Orlando: 3 lentoa viikossa

Minneapolis: 4-6 lentoa viikossa

Toronto: 4 lentoa viikossa

Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.