Pääosion alkuosa

Valitse yli 1,000,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman

Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta

ebookers ei veloita maksua suurimmasta osasta hotelliperuutuksia tai -muutoksia

Tänä iltana
Tänä viikonloppuna
27.11. - 29.11.

Suosituimmat hotellit Canary Wharf

77 €
The Collective Canary Wharf

The Collective Canary Wharf

4.0 kautta 5.0 20 Crossharbour Plaza, Lontoo, Englanti
The Collective Canary Wharf on saanut hyvää palautetta huoneiden siisteydestä. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta The O2 Arena. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä sisäuima-altaan ja ravintolan. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittonurkkaukset.
39 €
Britannia The International Hotel London, Canary Wharf

Britannia The International Hotel London, Canary Wharf

3.5 kautta 5.0 Marsh Wall, Lontoo, Englanti
Britannia The International Hotel London, Canary Wharf on saanut mainiota palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta The O2 Arena. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä baarin ja aamiaisen (lisämaksusta). Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi taulutelevision ja kahvinkeittimen.
31 €
Point A Hotel - London, Canary Wharf

Point A Hotel - London, Canary Wharf

3.0 kautta 5.0 1B Hertsmere Road West, Lontoo, Englanti
Point A Hotel - London, Canary Wharf on saanut mahtavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Museum of London Docklands. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
100 €
Hilton London Canary Wharf

Hilton London Canary Wharf

4.0 kautta 5.0 South Quay, Marsh Wall, Lontoo, Englanti
Hilton London Canary Wharf on saanut loistavaa palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta The O2 Arena. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä kuntoklubin ja baarin. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille LCD-televisiot ja kahvinkeittimet.
145 €
Radisson Blu Edwardian New Providence Wharf Hotel

Radisson Blu Edwardian New Providence Wharf Hotel

4.0 kautta 5.0 5 Fairmont Avenue, Canary Wharf, Lontoo, Englanti
Radisson Blu Edwardian New Providence Wharf Hotel, London on saanut mahtavaa palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta One Canada Square. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmaiset alueelliset kuljetukset ja täyden palvelun kylpylä. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
99 €
London Marriott Hotel Canary Wharf

London Marriott Hotel Canary Wharf

5.0 kautta 5.0 22 Hertsmere Road, Canary Wharf, Lontoo, Englanti
London Marriott Hotel Canary Wharf on saanut loistavaa palautetta mukavista sängyistään. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta The O2 Arena. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja ympäri vuorokauden auki olevan kuntokeskuksen. Tässä 5 tähden hotellissa on 301 huonetta 8 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa syvän kylpyammeen ja pillowtop-patjallisen sängyn.
132 €
Novotel London Canary Wharf Hotel

Novotel London Canary Wharf Hotel

4.0 kautta 5.0 40 Marsh Wall, Lontoo, Englanti
Novotel London Canary Wharf Hotel on saanut mahtavaa palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta The O2 Arena. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä sisäuima-altaan ja ravintolan. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
233 €
Canary Riverside Plaza Hotel

Canary Riverside Plaza Hotel

5.0 kautta 5.0 46 Westferry Circus, Canary Wharf, Lontoo, Englanti
Canary Riverside Plaza Hotel on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta One Canada Square. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä täyden palvelun kylpylän ja sisäuima-altaan. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja syvät kylpyammeet.
74 €
SACO Canary Wharf - Trinity Tower

SACO Canary Wharf - Trinity Tower

4.0 kautta 5.0 Block C, Lanterns Court, 28, Quadrant Walk, Lontoo, Englanti
SACO Canary Wharf - Trinity Tower on saanut loistavaa palautetta alueen ostosmahdollisuuksista. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta The O2 Arena. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä kuivapesulapalvelun ja concierge-palvelut. Tässä 4 tähden huoneistohotellissa on 55 huoneistoa 16 kerroksessa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
149 €
Circus Apartments by BridgeStreet

Circus Apartments by BridgeStreet

4.0 kautta 5.0 39 Westferry Circus, Lontoo, Englanti
Circus Apartments by BridgeStreet on saanut loistavaa palautetta mukavista sängyistään. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta The O2 Arena. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä kuivapesulapalvelun ja concierge-palvelut. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
74 €
Lansbury Heritage Hotel

Lansbury Heritage Hotel

4.5 kautta 5.0 117 Poplar High Street, Lontoo, Englanti
Lansbury Heritage Hotel on saanut loistavaa palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike on kokouskeskuksen yhteydessä, ja The O2 Arena sijaitsee lähettyvillä. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä täyden palvelun kylpylän ja ravintolan. Tässä vuonna 2017 rakennetussa 4,5 tähden hotellissa on 29 huonetta 4 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
55 €
Canary Wharf Studios

Canary Wharf Studios

3.0 kautta 5.0 7 Gaselee Street, Tower Hamlets, Lontoo, Englanti
Canary Wharf Studios sijaitsee lähellä kohdetta The O2 Arena. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden.
100 €
Clover Court by Q Apartments

Clover Court by Q Apartments

3.5 kautta 5.0 45 Millharbour, Lontoo, Englanti
Clover Court on saanut loistavaa palautetta sijainnistaan lähellä kaikkea. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta The O2 Arena. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa. Jokainen huoneisto tarjoaa ilmaisen kiinteän internetyhteyden ja keittiön.
62 €
ibis London Docklands Canary Wharf

ibis London Docklands Canary Wharf

3.0 kautta 5.0 1 Baffin Way off Preston Road, Lontoo, Englanti
Ibis London Docklands Canary Wharf on saanut loistavaa palautetta huoneiden siisteydestä. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta The O2 Arena. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja baarin. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-televisiot.
219 €
Absolute Pleasure Yacht

Absolute Pleasure Yacht

4.0 kautta 5.0 Behind Hertsmere Rd West India Quay, Tower Hamlets, Lontoo, Englanti
Absolute Pleasure Yacht sijaitsee lähellä kohdetta The O2 Arena. Majoitusliikkeessä on saatavilla lentokenttäkuljetukset (lisämaksusta), concierge-palvelut ja pyykinpesutilat. Tässä 4 tähden asuntolaivassa on 5 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa television ja jääkaapin.

Majoitus kohteessa Canary Wharf

Kun suunnittelet matkaa kohteeseen Canary Wharf, ebookersin työkaluilla löydät helposti sinulle sopivamman hotellitarjouksen parhaaseen hintaan. Voit tarkastella hotellien sijainteja kartalta, jolloin tiedät, kuinka lähellä majapaikkasi on nähtävyyksistä, joissa haluat vierailla. Voit myös tarkastella muiden matkustajien antamia palautteita kohteen Canary Wharf hotelleista. Voit suodattaa hakutuloksia myös sen mukaan, kuinka lähellä ne ovat kohteen Canary Wharf suosituimpia nähtävyyksiä.

 

Matkustaminen hotellillesi kohteessa Canary Wharf

Mistä tahansa matkustatkaan, ebookers voi auttaa sinua pääsemään hotellille, jonka varasit kohteesta Canary Wharf. Ensinnäkin, meillä on laaja valikoima lentoja, joten voit varata lennot lähimmälle lentoasemalle parhaaseen hintaan. Matkan jatkaminen lentokentältä kohteeseen Canary Wharf on helppoa.

Hae ja varaa joku erinomaisista autonvuokraustarjouksistamme, ja voit ajaa hotellille mukavasti itse. Tämän lisäksi vuokra-autolla matkustaessa pääset tutustumaan kohteen Canary Wharf ja sen lähialueiden tarjontaan omalla aikataululla. Muistathan, että ebookersin hotellikuvauksissa kerrotaan kunkin majoituspaikan pysäköintimahdollisuuksista, joten ne kannattaa tarkistaa ennen kuin lähdet liikenteeseen.

 

Tekemistä kohteessa Canary Wharf

Kohteessa Canary Wharf riittää runsaasti tekemistä – etenkin, jos rentoutuminen ja hotellihuoneessa oleskelu lasketaan mukaan. Jos kuitenkin haluat myös muita aktiviteetti-ideoita, kannattaa tutustua Aktiviteetit-sivuun, jonne olemme koonneet kohteen Canary Wharf parhaimpia aktiviteetteja.

Jos siis kaipaat hauskaa ja jännittävää tekemistä, opettavaisia retkiä tai vain rentoa menoa, ebookersin avulla saat kaiken irti lomastasi kohteessa Canary Wharf.

Viimeisimmät hotelliarvostelut kohteessa Canary Wharf

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.