Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

Monet lentoyhtiöt tarjoavat joustavia käytäntöjä muutosten suhteen

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Parhaat lennot Helsinki – Wroclaw

Hinnat haettu viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Reitin Helsinki – Wroclaw lentotiedot

Lähtölentokentän IATA-koodi HEL
Kohdelentokentän IATA-koodi WRO
Lennon hinta 229 €

Parhaat päivät lentää reitillä HEL – WRO

Lentohintakalenteri Kaavio halvimman hinnan löytämiseksi kohteesta Helsinki kohteeseen Wroclaw Napsauta tätä painiketta saadaksesi edellisten päivien tiedot Napsauta tätä painiketta saadaksesi seuraavien päivien tiedot 288 € 247 € 206 € 165 € 123 € 82 € 41 € 0 € 27 28 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 L S M T K T P L S M T K T P L S M T K T P L S M T K T P L S M Hinta on 268 € on KLM Hinta on 288 € on Lufthansa Hinta on 240 € on KLM Hinta on 244 € on KLM Hinta on 240 € on KLM

Wroclaw lentotiedot

LähtöpaikkaHelsinki
Lähtölentokentän IATA-koodiHEL
Matkustaminen kohteeseenWroclaw
Kohdelentokentän IATA-koodiWRO
Palvelevien lentoyhtiöiden määrä
LentoyhtiötKLM, Lufthansa
Etäisyys
Suoran lennon kesto
Lentohinta229 €

Lennot Helsinki (ja lähialueet) – Wroclaw

Onko kohteiden Helsinki (ja lähialueet) ja Wroclaw välillä suoria lentoja?

Valitettavasti kohteiden Helsinki (ja lähialueet) ja Wroclaw välillä ei ole suoria lentoja tällä hetkellä. Voit kuitenkin varata välilaskullisen lennon, mutta muista varata paikka ajoissa, jos haluat matkustaa pian.

Voinko peruuttaa lentovaraukseni kohteeseen Wroclaw COVID-19:n takia?

Koska olet ebookersin asiakas, sinulla voi olla mahdollisuus peruuttaa matkasi kohteeseen Wroclaw ilman lisämaksua ja saada hyvityskuponki, jonka voit käyttää toiseen lentoon. Näet tilisi tiedoista, sisältyykö varaukseesi tämä vaihtoehto. Jos sinulla on lisäkysymyksiä, suuntaa asiakaspalveluportaaliimme.

Mitkä ovat parhaat lentokentät kohteiden Helsinki (ja lähialueet) ja Wroclaw välisille lennoille?

Jos olet lentämässä kohteiden Helsinki (ja lähialueet) ja Wroclaw välillä, Helsinki (HEL-Helsinki-Vantaa) tulee mitä todennäköisemmin olemaan lähtökenttäsi ja Wrocław (WRO-Copernicus) saapumislentokenttäsi.

Mitkä ovat suosituimpia kohteiden Helsinki (ja lähialueet) ja Wroclaw välillä lentäviä lentoyhtiöitä?

Olet säästänyt kovalla työllä ansaitut rahasi tulevaa lomaasi varten, ja nyt on aika ostaa liput. Sinulla on pari vaihtoehtoa lennoille kohteiden Wroclaw ja Helsinki (ja lähialueet) välillä. Yksi suosituimmista vaihtoehdoista on Lufthansa, joka tarjoaa 47 lentoa joka kuukausi. Toinen hyvämaineinen yhtiö, joka liikennöi 26 lentoa tällä reitillä kuukaudessa, on United Airlines. Vertaile hintoja, varaa itsellesi sopivin ja pakkaa laukkusi!

Kuinka monta lentoa kohteiden Helsinki (ja lähialueet) ja Wroclaw välillä on?

Lentolippujen varaaminen reitille Helsinki (ja lähialueet) – Wroclaw on helppoa. Voit valita suunnitelmiisi parhaiten sopivan lennon 2 jokapäiväisestä lennosta, joten lentojen varaaminen mihin aikaan vuodesta tahansa on helppoa.


Wroclaw – vuokra-autotarjoukset


Varatuimmat hotellit Wroclaw

Näytä kaikki 334 majoitusliikettä kohteessa Wroclaw
The Monopol Hotel

The Monopol Hotel

Ul. H. Modrzejewskiej 2, Wroclaw, Lower Silesian
  5.0 kautta 5.0
   
   
  4,0/5 (5 arvostelua)

  Neljän kirkon kortteli ja Wrocławin kauppatori sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Wrocławin eläintarha sijaitsee 3,7 ...

  The Monopol Hotel91 €

  The Monopol Hotel91 €
  PURO Wrocław Stare Miasto

  PURO Wrocław Stare Miasto

  Ul. Wlodkowica 6, Wroclaw, Lower Silesian
   3.0 kautta 5.0
    
    
   4,5/5 (8 arvostelua)

   Neljän kirkon kortteli ja Wrocławin kauppatori sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Wrocławin eläintarha sijaitsee 4,1 kilometrin päässä. ...

   PURO Wrocław Stare Miasto49 €

   PURO Wrocław Stare Miasto49 €
   Scandic Wroclaw

   Scandic Wroclaw

   49/57 Pilsudskiego Street, Wroclaw, Lower Silesian
    4.0 kautta 5.0
     
     
    3,9/5 (11 arvostelua)

    Rynek (aukio), Wrocławin yliopisto ja Racławicen panoraama sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä hotellista. Kansallismuseo ja Wrocławin katedraali ovat myös ...

    Scandic Wroclaw41 €

    Scandic Wroclaw41 €
    Hotel ZOO

    Hotel ZOO

    ul. Wroblewskiego 7, Wroclaw
     3.5 kautta 5.0
      
      

     Hala Ludowa (”kansanhalli”) ja Wrocławin eläintarha sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä hotellista. Wrocławin kauppatori sijaitsee 4 kilometrin päässä.

     Hotel ZOO31 €

     Hotel ZOO31 €
     Art Apart Premium

     Art Apart Premium

     Walonska 7/1, Wroclaw
      4.0 kautta 5.0
       
       

      Ethnografinen museo ja Wrocławin kauppatori sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä huoneistohotellista. Wrocławin eläintarha sijaitsee 2,5 kilometrin päässä. ...

      Radisson Blu Hotel, Wroclaw

      Radisson Blu Hotel, Wroclaw

      10 Purkyniego Street, Wroclaw, Lower Silesian
       5.0 kautta 5.0
        
        
       4,3/5 (9 arvostelua)

       Slowacki-puisto ja Wrocławin kauppatori sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Wrocławin eläintarha sijaitsee 2,6 kilometrin ...

       Radisson Blu Hotel, Wroclaw57 €

       Radisson Blu Hotel, Wroclaw57 €

       ^Säästöt perustuvat kaikkiin lento + hotelli -pakettivarauksiin ebookers.fi-sivustolla tammikuusta joulukuuhun 2019 verrattuna samojen komponenttien hintaan erikseen varattuina. Säästöt riippuvat lähtö-/kohdepaikasta, matkan pituudesta, majoituspäivistä ja valituista matkanjärjestäjistä. Säästöt eivät koske kaikkia pakettimatkoja.

       Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

       Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

       Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.