Pääosion alkuosa

Suositut Majatalot – Lontoo

Best Western London Ilford Hotel 45 €
Best Western London Ilford Hotel

Best Western London Ilford Hotel

   
  4.0 kautta 5.0 Tähteä

  Best Western London Ilford Hotel on saanut hyvää palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Westfield Stratford City. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä aamiaisen (lisämaksusta) ja kokoushuoneet. Tässä 4 tähden majatalossa on 65 huonetta 3 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.

  Park Grand London Kensington 119 €
  Park Grand London Kensington

  Park Grand London Kensington

  33-37 Hogarth Road, Kensington, Lontoo, Englanti
    
   4.0 kautta 5.0 Tähteä

   Park Grand London Kensington on saanut hyvää palautetta kätevästä pysäköinnistään. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Kensington High Street. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ravintola ja baari. Tässä 4 tähden majatalossa on 133 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja plasmatelevision.

   The Park Grand London Paddington 103 €
   The Park Grand London Paddington

   The Park Grand London Paddington

   1 Queens Gardens, Bayswater, Lontoo, Englanti
     
    4.0 kautta 5.0 Tähteä

    The Park Grand London Paddington on saanut hyvää palautetta alueen nähtävyyksistä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Kensington Gardens. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ravintola ja kuntoklubi. Tässä vuonna 2009 rakennetussa 4 tähden majatalossa on 157 huonetta 6 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja plasmatelevision.

    TheWesley 104 €
    TheWesley

    TheWesley

    81-103 Euston Street, Lontoo, Englanti
      
     4.0 kautta 5.0 Tähteä

     TheWesley on saanut hyvää palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta British Library (kirjasto). Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja baarin. Tässä 4 tähden majatalossa on 80 huonetta 5 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.

     Victoria Inn 83 €
     Victoria Inn

     Victoria Inn

     65-67 Belgrave Road, Victoria, Lontoo, Englanti
       
      3.0 kautta 5.0 Tähteä

      Victoria Inn on saanut loistavaa palautetta hinta-laatu-suhteestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Apollo Victoria Theatre. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja baarin. Tässä 3 tähden majatalossa on 43 huonetta 4 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.

      The Goodenough on Mecklenburgh Square 148 €
      The Goodenough on Mecklenburgh Square

      The Goodenough on Mecklenburgh Square

      23 Mecklenburgh Square, London Borough of Camden, Lontoo, Englanti
        
       4.0 kautta 5.0 Tähteä

       The Goodenough on Mecklenburgh Square on saanut hyvää palautetta alueen yöelämästä. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Russell Square. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ravintolan. Tässä 4 tähden majatalossa on 65 huonetta 5 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja ilmaiset hygieniatuotteet.

       Park Grand London Lancaster Gate 119 €
       Park Grand London Lancaster Gate

       Park Grand London Lancaster Gate

       14-16 Craven Hill, Lancaster Gate, Lontoo, Englanti
         
        5.0 kautta 5.0 Tähteä

        Park Grand London Lancaster Gate on saanut loistavaa palautetta hinta-laatu-suhteestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Kensington Gardens. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja baarin. Tässä 5 tähden majatalossa on 75 huonetta 6 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-televisiot.

        Euro Hotel 147 €
        Euro Hotel

        Euro Hotel

        53 Cartwright Gardens, Russell Square, Lontoo, Englanti
          
         3.0 kautta 5.0 Tähteä

         Euro Hotel on saanut loistavaa palautetta ravintolastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta British Library (kirjasto). Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen aamiainen ja ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa. Tässä 3 tähden majatalossa on 31 huonetta 3 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja television.

         The Chilworth London Paddington 131 €
         The Chilworth London Paddington

         The Chilworth London Paddington

         55 Westbourne Terrace, Paddington, Lontoo, Englanti
           
          5.0 kautta 5.0 Tähteä

          The Chilworth London Paddington on saanut hyvää palautetta alueen ostosmahdollisuuksista. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Hyde Park. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja baarin. Tässä 5 tähden majatalossa on 119 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen kiinteän internetyhteyden ja taulutelevisiot.

          Luna-Simone Hotel 116 €
          Luna-Simone Hotel

          Luna-Simone Hotel

          47/49 Belgrave Rd, Victoria, Lontoo, Englanti
            
           3.0 kautta 5.0 Tähteä

           Luna-Simone Hotel on saanut mahtavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Apollo Victoria Theatre. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen aamiainen ja ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa. Tässä vuonna 1852 rakennetussa 3 tähden majatalossa on 36 huonetta 4 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja televisiot.

           The Windermere Hotel 184 €
           The Windermere Hotel

           The Windermere Hotel

           142-144 Warwick Way, Victoria, Lontoo, Englanti
             
            4.0 kautta 5.0 Tähteä

            The Windermere Hotel on saanut mahtavaa palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Apollo Victoria Theatre. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja baarin. Tässä vuonna 1857 rakennetussa 4 tähden majatalossa on 19 huonetta 5 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.

            George Hotel 85 €
            George Hotel

            George Hotel

            58-60 Cartwright Gardens, Lontoo, Englanti
              
             3.0 kautta 5.0 Tähteä

             George Hotel on saanut mainiota palautetta alueen nähtävyyksistä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta British Library (kirjasto). Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja lentokenttäkuljetukset (lisämaksusta). Tässä vuonna 1809 rakennetussa 3 tähden majatalossa on 40 huonetta 4 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja satelliitti.

             Löydä kohteen Lontoo halvimmat Majatalot

             Ennen kuin alamme esittelemään kaikkia niitä muita hyötyjä ja mukavuuksia, joita kohteen Lontoo Majatalot sinulle tarjoavat, lienee paikallaan mainita niiden olevan äärimmäisen edullisia. Etenkin hyvää hinta-laatusuhdetta etsiville majatalot ovatkin suorastaan erinomainen valinta, sillä monissa niistä huoneet, palvelut ja mukavuudet ovat todella kovaa luokkaa. Usein ainoa majatalon hotellista erottava seikka onkin sijainti. Siinä missä ensin mainittu löytyy yleensä turistialueen, rannan tai kaupungin ytimestä, majatalo on usein hieman etäämmällä. Etenkin omaa rauhaa ja ainutlaatuisia lomakokemuksia kaipaaville syrjäinen sijainti voi kuitenkin olla suoranainen onnenpotku.

             Kohteen Lontoo Majatalot – ainutlaatuista tunnelmaa täysin mukavuuksin

             ebookersin Majatalot tarjoavat huikean määrän vaihtoehtoja, joten niistä löytyy taatusti myös sinulle sopiva majapaikka. Se voi olla esimerkiksi romanttinen sviitti historiaa huokuvassa kartanossa tai tyylikäs, upealla pylvässängyllä varustettu huone loisteliaassa kivilinnassa. Loiston oheen tarjolla on toki myös suuri määrä hieman vaatimattomampia majapaikkoja. Usein löydät sellaisen hieman kohteesi ydinalueen ulkopuolelta, mutta poikkeuksiakin löytyy.

             Jokainen majatalo on erilainen, ja niissä on aina roppakaupalla tunnelmaa. Tunnelma kumpuaa usein majapaikan pitkästä historiasta ja sen varrella paikan päälle kertyneistä kalusteista, esineistä ynnä muusta. Usein paikan isäntä tai emäntä pyrkii lisäksi korostamaan nimenomaan majoitusliikkeensä erikoisempia piirteitä. Kaiken tämän ansiosta majatalot sopivatkin täydellisesti niille, jotka haluavat lomaansa tutun ohella myös hieman erikoisempaa sisältöä. Jos olet yksi heistä, kohteen Lontoo Majatalot voivat tehdä lomastasi todella ikimuistoisen.

             Toisin kuin moni luulee, majatalot ovat lähes poikkeuksetta äärimmäisen puhtaita ja hyvin varusteltuja. Itse asiassa siisteydestä huolehditaan usein jopa hotelleja paremmin, sillä tilojen koosta johtuen omistaja valvoo niitä usein melkeinpä haukan lailla. Myös asiakkaiden antama palaute menee taatusti perille. Siisteyden ohella omistajan kädenjälki näkyy poikkeuksetta myös majatalon varusteissa ja palveluissa. Etenkin niiden saralla majatalo voi yllättää toden teolla. Tarjolla voi olla esimerkiksi täysin asiakkaan toiveiden pohjalta valmistettu aamiainen tai vaikka art deco -tyylinen aulabaari. Tai sitten suurella takalla varustettu takkahuone, jossa paikan omistaja kertoo sen historiasta kaikille asiasta kiinnostuneille...

             Tutustu ebookersin kattavaan valikoimaan ja löydä parhaat Majatalot kohteessa Lontoo

             Kätevän karttatyökalun avulla näet kerralla kaikki kohteen Lontoo Majatalot. Halutessasi voit valita kartalle vain parhaat arvostelut saaneet majapaikat tai kohdentaa sen vain tietylle alueelle tai tiettyyn kaupunginosaan. Sivustomme työkalut sopivat täydellisesti sekä suunnitelmansa lukkoon lyöneille että niille, joiden matkakuume on vasta nousemassa. Kattavasta valikoimastamme löytyy sopivia vaihtoehtoja niin häämatkalaisille, perheille kuin reppureissaajillekin. Sinun tarvitsee vain syöttää haluamasi matkapäivämäärät, niin ebookers hoitaa loput.

             Löydä kohteen Lontoo halvimmat Majatalot

             Ennen kuin alamme esittelemään kaikkia niitä muita hyötyjä ja mukavuuksia, joita kohteen Lontoo Majatalot sinulle tarjoavat, lienee paikallaan mainita niiden olevan äärimmäisen edullisia. Etenkin hyvää hinta-laatusuhdetta etsiville majatalot ovatkin suorastaan erinomainen valinta, sillä monissa niistä huoneet, palvelut ja mukavuudet ovat todella kovaa luokkaa. Usein ainoa majatalon hotellista erottava seikka onkin sijainti. Siinä missä ensin mainittu löytyy yleensä turistialueen, rannan tai kaupungin ytimestä, majatalo on usein hieman etäämmällä. Etenkin omaa rauhaa ja ainutlaatuisia lomakokemuksia kaipaaville syrjäinen sijainti voi kuitenkin olla suoranainen onnenpotku.

             Kohteen Lontoo Majatalot – ainutlaatuista tunnelmaa täysin mukavuuksin

             ebookersin Majatalot tarjoavat huikean määrän vaihtoehtoja, joten niistä löytyy taatusti myös sinulle sopiva majapaikka. Se voi olla esimerkiksi romanttinen sviitti historiaa huokuvassa kartanossa tai tyylikäs, upealla pylvässängyllä varustettu huone loisteliaassa kivilinnassa. Loiston oheen tarjolla on toki myös suuri määrä hieman vaatimattomampia majapaikkoja. Usein löydät sellaisen hieman kohteesi ydinalueen ulkopuolelta, mutta poikkeuksiakin löytyy.

             Jokainen majatalo on erilainen, ja niissä on aina roppakaupalla tunnelmaa. Tunnelma kumpuaa usein majapaikan pitkästä historiasta ja sen varrella paikan päälle kertyneistä kalusteista, esineistä ynnä muusta. Usein paikan isäntä tai emäntä pyrkii lisäksi korostamaan nimenomaan majoitusliikkeensä erikoisempia piirteitä. Kaiken tämän ansiosta majatalot sopivatkin täydellisesti niille, jotka haluavat lomaansa tutun ohella myös hieman erikoisempaa sisältöä. Jos olet yksi heistä, kohteen Lontoo Majatalot voivat tehdä lomastasi todella ikimuistoisen.

             Toisin kuin moni luulee, majatalot ovat lähes poikkeuksetta äärimmäisen puhtaita ja hyvin varusteltuja. Itse asiassa siisteydestä huolehditaan usein jopa hotelleja paremmin, sillä tilojen koosta johtuen omistaja valvoo niitä usein melkeinpä haukan lailla. Myös asiakkaiden antama palaute menee taatusti perille. Siisteyden ohella omistajan kädenjälki näkyy poikkeuksetta myös majatalon varusteissa ja palveluissa. Etenkin niiden saralla majatalo voi yllättää toden teolla. Tarjolla voi olla esimerkiksi täysin asiakkaan toiveiden pohjalta valmistettu aamiainen tai vaikka art deco -tyylinen aulabaari. Tai sitten suurella takalla varustettu takkahuone, jossa paikan omistaja kertoo sen historiasta kaikille asiasta kiinnostuneille...

             Tutustu ebookersin kattavaan valikoimaan ja löydä parhaat Majatalot kohteessa Lontoo

             Kätevän karttatyökalun avulla näet kerralla kaikki kohteen Lontoo Majatalot. Halutessasi voit valita kartalle vain parhaat arvostelut saaneet majapaikat tai kohdentaa sen vain tietylle alueelle tai tiettyyn kaupunginosaan. Sivustomme työkalut sopivat täydellisesti sekä suunnitelmansa lukkoon lyöneille että niille, joiden matkakuume on vasta nousemassa. Kattavasta valikoimastamme löytyy sopivia vaihtoehtoja niin häämatkalaisille, perheille kuin reppureissaajillekin. Sinun tarvitsee vain syöttää haluamasi matkapäivämäärät, niin ebookers hoitaa loput.

             Kartta

             Suosituimmat hotellit – Lontoo

             Näytä kaikki 14 201 majoitusliikettä kohteessa Lontoo
             Park Plaza Westminster Bridge London 202 €
             Park Plaza Westminster Bridge London

             Park Plaza Westminster Bridge London

             200 Westminster Bridge Road, Lontoo, Englanti
               
              4.0 kautta 5.0 Tähteä

              Southbank Centre Book Market ja Florence Nightingale -museo sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä kylpylälomalle soveltuvasta hotellista. St. Thomas' Hospital ja Sea Life London Aquarium ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä. Waterloon metroasema sijaitsee vain 4 minuutin kävelymatkan päässä ja Lambeth Northin metroasema 6 minuutin kävelymatkan päässä.

              Sofitel London Heathrow 162 €
              Sofitel London Heathrow

              Sofitel London Heathrow

              Terminal 5, London Heathrow Airport, West Drayton, Englanti
                
               5.0 kautta 5.0 Tähteä

               Stockley Park, London Motor Museum ja Windsorin linna sijaitsevat 15 kilometrin päässä tästä luksusluokan hotellista. Legoland Windsor sijaitsee 18,8 kilometrin päässä. Heathrow Terminal 5:n liikenneasema sijaitsee 6 minuutin kävelymatkan päässä.

               Hyatt Place London Heathrow Airport 60 €
               Hyatt Place London Heathrow Airport

               Hyatt Place London Heathrow Airport

               The Grove, Bath Road, West Drayton, Englanti
                 
                4.0 kautta 5.0 Tähteä

                Stockley Park on 4,1 kilometrin päässä tästä hotellista. Brunel University London ja London Motor Museum sijaitsevat 10 kilometrin päässä. Windsorin linna ja Frogmore House (historiallinen rakennus) ovat myös 15 kilometrin päässä. Heathrow Terminal 1-3:n metroasema on 15 minuutin kävelymatkan päässä, ja Heathrow Centralin liikenneasema on 14 minuutin kävelymatkan päässä.

                The Tower Hotel 127 €
                The Tower Hotel

                The Tower Hotel

                St Katharine's Way, Lontoo, Englanti
                  
                 4.0 kautta 5.0 Tähteä

                 Tower Bridge, Lontoon Tower ja HMS Belfast (laivamuseo) sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Tower Gatewayn DLR-liikenneasema on 6 minuutin kävelymatkan päässä, ja Tower Hillin metroasema on 7 minuutin kävelymatkan päässä.

                 *Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.