Pääosion alkuosa

Suositut Asunnot – Lontoo

Studios 2 Let Serviced Apartments - Cartwright Gardens 119 €
Studios 2 Let Serviced Apartments - Cartwright Gardens

Studios 2 Let Serviced Apartments - Cartwright Gardens

36-37 Cartwright Gardens, Lontoo, Englanti
   
  3.5 kautta 5.0 Tähteä

  Studios 2 Let Serviced Apartments - Cartwright Gardens on saanut mainiota palautetta huoneistojen mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta British Library (kirjasto). Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja kuivapesulapalvelut. Tässä vuonna 1912 rakennetussa 3,5 tähden huoneistohotellissa on 144 huoneistoa 5 kerroksessa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-television.

  Staycity Aparthotels London Heathrow 60 €
  Staycity Aparthotels London Heathrow

  Staycity Aparthotels London Heathrow

  High Point Village, Station Approach, Hayes, Englanti
    
   4.0 kautta 5.0 Tähteä

   Staycity Aparthotels London Heathrow on saanut hyvää palautetta hiljaisesta sijainnistaan. Majoitusliike on lentokentän yhteydessä, minkä lisäksi Stockley Park on kävelyetäisyydellä. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ravintola ja ympäri vuorokauden auki oleva kuntokeskus. Tässä vuonna 2012 rakennetussa 4 tähden huoneistohotellissa on 269 huoneistoa 8 kerroksessa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.

   Leman Locke 146 €
   Leman Locke

   Leman Locke

   15 Leman St, Lontoo, Englanti
     
    4.0 kautta 5.0 Tähteä

    Leman Locke on saanut loistavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta The Gherkin. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ravintola ja kuntokeskus. Tässä vuonna 2016 rakennetussa 4 tähden huoneistohotellissa on 168 huoneistoa 22 kerroksessa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittonurkkauksen.

    Chelsea Cloisters 75 €
    Chelsea Cloisters

    Chelsea Cloisters

    Sloane Avenue, Lontoo, Englanti
      
     3.5 kautta 5.0 Tähteä

     Chelsea Cloisters on saanut hyvää palautetta huoneistojen hiljaisuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Victoria and Albert Museum. Majoitusliikkeessä on saatavilla 2 ravintolaa, 2 baaria ja kuivapesulapalvelut. Tässä 3,5 tähden huoneistohotellissa on 250 huoneistoa 9 kerroksessa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi keittonurkkauksen ja pesukoneen/kuivausrummun.

     88 Studios Kensington 69 €
     88 Studios Kensington

     88 Studios Kensington

     88 Holland Road, Lontoo, Englanti
       
      4.0 kautta 5.0 Tähteä

      88 Studios Kensington on saanut mainiota palautetta keskeisestä sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Kensington High Street. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä kuivapesulapalvelut ja concierge-palvelut. Tässä vuonna 2016 rakennetussa 4 tähden huoneistohotellissa on 35 huoneistoa 5 kerroksessa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittonurkkauksen.

      Grand Plaza Serviced Apartments 126 €
      Grand Plaza Serviced Apartments

      Grand Plaza Serviced Apartments

      42 Princes Square, Bayswater, Lontoo, Englanti
        
       4.0 kautta 5.0 Tähteä

       Grand Plaza Serviced Apartments on saanut loistavaa palautetta baaristaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Kensington Gardens. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja kattoterassin. Tässä 4 tähden huoneistohotellissa on 198 huoneistoa 6 kerroksessa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja syvän kylpyammeen.

       Mondrian Apartments 50 €
       Mondrian Apartments

       Mondrian Apartments

       105 Seven Sisters Road, Lontoo, Englanti
         
        3.5 kautta 5.0 Tähteä

        Mondrian Apartments on saanut loistavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Emirates Stadium (stadion). Tässä 3,5 tähden huoneistohotellissa on 12 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaille taulutelevision ja jääkaapin.

        Native Bankside 134 €
        Native Bankside

        Native Bankside

        1 and 2 Bear Gardens, Lontoo, Englanti
          
         4.0 kautta 5.0 Tähteä

         Native Bankside on saanut loistavaa palautetta alueen yöelämästä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Globe Theatre (teatteri). Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä kuntokeskuksen ja concierge-palvelut. Tässä 4 tähden huoneistohotellissa on 75 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.

         Cheval Three Quays 304 €
         Cheval Three Quays

         Cheval Three Quays

         40 Lower Thames Street, Lontoo, Englanti
           
          5.0 kautta 5.0 Tähteä

          Cheval Three Quays on saanut loistavaa palautetta hinta-laatu-suhteestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Lontoon Tower. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ympäri vuorokauden auki olevan kuntokeskuksen ja kuivapesulapalvelut. Tässä vuonna 2014 rakennetussa 5 tähden huoneistohotellissa on 97 huoneistoa 9 kerroksessa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.

          Staycity Aparthotels Greenwich High Road 89 €
          Staycity Aparthotels Greenwich High Road

          Staycity Aparthotels Greenwich High Road

          65 Greenwich High Road, Lontoo, Englanti
            
           3.0 kautta 5.0 Tähteä

           Staycity Aparthotels Greenwich High Road on saanut hyvää palautetta alueen nähtävyyksistä. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Greenwich Market (markkinat). Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä aamiaisen (lisämaksusta) ja kuivapesulapalvelut. Tässä vuonna 2014 rakennetussa 3 tähden huoneistohotellissa on 68 huoneistoa 3 kerroksessa. Jokainen huoneisto tarjoaa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittonurkkauksen.

           Native Hyde Park 123 €
           Native Hyde Park

           Native Hyde Park

           206-214 Sussex Gardens, Lontoo, Englanti
             
            4.0 kautta 5.0 Tähteä

            Native Hyde Park on saanut mahtavaa palautetta alueen nähtävyyksistä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Kensington Gardens. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja kiinteän internetyhteyden yleisissä tiloissa (lisämaksusta). Tässä vuonna 1840 rakennetussa 4 tähden huoneistohotellissa on 63 huoneistoa 7 kerroksessa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden.

            Staycity Aparthotels Deptford Bridge Station 85 €
            Staycity Aparthotels Deptford Bridge Station

            Staycity Aparthotels Deptford Bridge Station

            18-20 Deptford Bridge, Lontoo, Englanti
              
             3.0 kautta 5.0 Tähteä

             Staycity Aparthotels Deptford Bridge Station on saanut mahtavaa palautetta sijainnistaan lähellä kaikkea. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Greenwich Market (markkinat). Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä kuntokeskuksen ja aamiaisen (lisämaksusta). Tässä vuonna 2014 rakennetussa 3 tähden huoneistohotellissa on 98 huoneistoa 7 kerroksessa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.

             Löydä parhaat Asunnot kohteessa Lontoo, ja säästä selvää rahaa!

             Tiesitkö, että voit majoittua kohteessa Lontoo todella vaivattomasti myös tilavaan ja täysin varusteltuun huoneistoon? Saat huoneiston usein huomattavasti hotellihuonetta edullisemmin. Lisäksi oma huoneisto tuo lomailuun aimo annoksen vapautta ja joustavuutta. Voit esimerkiksi ostaa ruokaa matkakohteesi toreilta ja kaupoista, ja loihtia niistä maittavia aterioita huoneistosi keittiössä. Myös paikallisiin viineihin tutustuminen on helppoa ja edullista, kun voit maistella niitä ravintolan sijaan huoneistosi parvekkeella.

             Asunnot kohteessa Lontoo – vaihtoehtoja joka makuun

             Jos suunnittelet romanttista matkaa kohteeseen Lontoo, sinulle voisi sopia esimerkiksi kaupungin keskustasta löytyvä moderni ja tunnelmallinen kaksio. Lasten kanssa reissaaville sivustoltamme löytyy puolestaan myös huomattavasti tilavampia vaihtoehtoja. Monet niistä sijaitsevat kävelyetäisyydellä kohteen Lontoo nähtävyyksiltä, mikä helpottaa lomailua huomattavasti. Kun huoneistolle pääsee melkeinpä hetkessä, sen suojiin voi palata milloin vain esimerkiksi lounaalle, välipalalle tai vaikka torkuille. Myös yöelämän sykkeessä viihtyville ebookersin Asunnot sopivat paremmin kuin hyvin.

             Lontoo sopii yhtä hyvin päivien kuin viikkojenkin mittaiseen lomailuun. Koska alueen Asunnot tarjoavat majoitusta todella moneen makuun, niistä löytyy taatusti myös sinulle sopiva vaihtoehto. Vietettyäsi pitkän päivän kohteen Lontoo nähtävyyksiä kierrellen, kunnon unet tekevät taatusti eetvarttia. Jos haluat nukkua niin rauhassa kuin suinkin mahdollista, sinun kannattaa majoittua hotellin sijaan omaan huoneistoon. Toisin kuin hotellissa, huoneistossa ei aamiaisaikoja tunneta, joten voit nousta ylös vasta silloin, kun siltä tuntuu. Aamupala-ainekset voi ostaa valmiiksi huoneiston jääkaappiin, niin murkinan valmistus onnistuu käden käänteessä huoneiston liedellä.

             Vapauden ja joustavuuden ohella kohteen Lontoo Asunnot ovat myös koko lailla edullisia. Etenkin kohteen Lontoo hotelleihin verrattuna sivustoltamme löytyvät Asunnot ovat suorastaan polkuhintaisia. Hintaero näkyy selvimmin hieman suurempien huoneistojen kohdalla, sillä niihin majoittuu helposti vaikka kolmen hotellihuoneen verran väkeä. Kun varaat hotellihuoneen tai -huoneiden sijaan tilavan huoneiston, sinulle jää huomattavasti enemmän rahaa reissusi olennaisimpiin kuluihin, eli retkiin, nähtävyyksiin ja hauskanpitoon!

             ebookersilta löydät kaikki parhaat Asunnot kohteessa Lontoo

             Sivustollamme on tarkka kartta kohteesta Lontoo, jonka avulla löydät helposti kaikki sen ja lähialueen parhaat Asunnot. Vaihtoehtoja löytyy sekä tärkeimpien nähtävyyksien liepeiltä että vilkkaimpien turistialueiden ulkopuolelta. Valitse aluksi haluamasi kaupunginosa tai alue, ja etsi sen jälkeen hakusuodattimien ja karttatyökalun avulla itsellesi parhaiten sopivat Asunnot. Halutessasi voit majoittua esimerkiksi keskelle parasta ostos- tai ravintolatarjontaa tai aivan kaupungin historialliseen keskustaan – valinta on sinun!

             Sinun tarvitsee ainoastaan syöttää matkapäiväsi kätevään hakutyökaluumme, niin saat välittömästi eteesi kaikki kohteen Lontoo parhaat Asunnot! Sivustollemme lisätään jatkuvasti uusia majapaikkoja. joten joka haulla ruutuun voi ilmestyä myös täysin uusia vaihtoehtoja.

             Löydä parhaat Asunnot kohteessa Lontoo, ja säästä selvää rahaa!

             Tiesitkö, että voit majoittua kohteessa Lontoo todella vaivattomasti myös tilavaan ja täysin varusteltuun huoneistoon? Saat huoneiston usein huomattavasti hotellihuonetta edullisemmin. Lisäksi oma huoneisto tuo lomailuun aimo annoksen vapautta ja joustavuutta. Voit esimerkiksi ostaa ruokaa matkakohteesi toreilta ja kaupoista, ja loihtia niistä maittavia aterioita huoneistosi keittiössä. Myös paikallisiin viineihin tutustuminen on helppoa ja edullista, kun voit maistella niitä ravintolan sijaan huoneistosi parvekkeella.

             Asunnot kohteessa Lontoo – vaihtoehtoja joka makuun

             Jos suunnittelet romanttista matkaa kohteeseen Lontoo, sinulle voisi sopia esimerkiksi kaupungin keskustasta löytyvä moderni ja tunnelmallinen kaksio. Lasten kanssa reissaaville sivustoltamme löytyy puolestaan myös huomattavasti tilavampia vaihtoehtoja. Monet niistä sijaitsevat kävelyetäisyydellä kohteen Lontoo nähtävyyksiltä, mikä helpottaa lomailua huomattavasti. Kun huoneistolle pääsee melkeinpä hetkessä, sen suojiin voi palata milloin vain esimerkiksi lounaalle, välipalalle tai vaikka torkuille. Myös yöelämän sykkeessä viihtyville ebookersin Asunnot sopivat paremmin kuin hyvin.

             Lontoo sopii yhtä hyvin päivien kuin viikkojenkin mittaiseen lomailuun. Koska alueen Asunnot tarjoavat majoitusta todella moneen makuun, niistä löytyy taatusti myös sinulle sopiva vaihtoehto. Vietettyäsi pitkän päivän kohteen Lontoo nähtävyyksiä kierrellen, kunnon unet tekevät taatusti eetvarttia. Jos haluat nukkua niin rauhassa kuin suinkin mahdollista, sinun kannattaa majoittua hotellin sijaan omaan huoneistoon. Toisin kuin hotellissa, huoneistossa ei aamiaisaikoja tunneta, joten voit nousta ylös vasta silloin, kun siltä tuntuu. Aamupala-ainekset voi ostaa valmiiksi huoneiston jääkaappiin, niin murkinan valmistus onnistuu käden käänteessä huoneiston liedellä.

             Vapauden ja joustavuuden ohella kohteen Lontoo Asunnot ovat myös koko lailla edullisia. Etenkin kohteen Lontoo hotelleihin verrattuna sivustoltamme löytyvät Asunnot ovat suorastaan polkuhintaisia. Hintaero näkyy selvimmin hieman suurempien huoneistojen kohdalla, sillä niihin majoittuu helposti vaikka kolmen hotellihuoneen verran väkeä. Kun varaat hotellihuoneen tai -huoneiden sijaan tilavan huoneiston, sinulle jää huomattavasti enemmän rahaa reissusi olennaisimpiin kuluihin, eli retkiin, nähtävyyksiin ja hauskanpitoon!

             ebookersilta löydät kaikki parhaat Asunnot kohteessa Lontoo

             Sivustollamme on tarkka kartta kohteesta Lontoo, jonka avulla löydät helposti kaikki sen ja lähialueen parhaat Asunnot. Vaihtoehtoja löytyy sekä tärkeimpien nähtävyyksien liepeiltä että vilkkaimpien turistialueiden ulkopuolelta. Valitse aluksi haluamasi kaupunginosa tai alue, ja etsi sen jälkeen hakusuodattimien ja karttatyökalun avulla itsellesi parhaiten sopivat Asunnot. Halutessasi voit majoittua esimerkiksi keskelle parasta ostos- tai ravintolatarjontaa tai aivan kaupungin historialliseen keskustaan – valinta on sinun!

             Sinun tarvitsee ainoastaan syöttää matkapäiväsi kätevään hakutyökaluumme, niin saat välittömästi eteesi kaikki kohteen Lontoo parhaat Asunnot! Sivustollemme lisätään jatkuvasti uusia majapaikkoja. joten joka haulla ruutuun voi ilmestyä myös täysin uusia vaihtoehtoja.

             Kartta

             Suosituimmat hotellit – Lontoo

             Näytä kaikki 14 201 majoitusliikettä kohteessa Lontoo
             Park Plaza Westminster Bridge London 202 €
             Park Plaza Westminster Bridge London

             Park Plaza Westminster Bridge London

             200 Westminster Bridge Road, Lontoo, Englanti
               
              4.0 kautta 5.0 Tähteä

              Southbank Centre Book Market ja Florence Nightingale -museo sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä kylpylälomalle soveltuvasta hotellista. St. Thomas' Hospital ja Sea Life London Aquarium ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä. Waterloon metroasema sijaitsee vain 4 minuutin kävelymatkan päässä ja Lambeth Northin metroasema 6 minuutin kävelymatkan päässä.

              Sofitel London Heathrow 162 €
              Sofitel London Heathrow

              Sofitel London Heathrow

              Terminal 5, London Heathrow Airport, West Drayton, Englanti
                
               5.0 kautta 5.0 Tähteä

               Stockley Park, London Motor Museum ja Windsorin linna sijaitsevat 15 kilometrin päässä tästä luksusluokan hotellista. Legoland Windsor sijaitsee 18,8 kilometrin päässä. Heathrow Terminal 5:n liikenneasema sijaitsee 6 minuutin kävelymatkan päässä.

               Hyatt Place London Heathrow Airport 64 €
               Hyatt Place London Heathrow Airport

               Hyatt Place London Heathrow Airport

               The Grove, Bath Road, West Drayton, Englanti
                 
                4.0 kautta 5.0 Tähteä

                Stockley Park on 4,1 kilometrin päässä tästä hotellista. Brunel University London ja London Motor Museum sijaitsevat 10 kilometrin päässä. Windsorin linna ja Frogmore House (historiallinen rakennus) ovat myös 15 kilometrin päässä. Heathrow Terminal 1-3:n metroasema on 15 minuutin kävelymatkan päässä, ja Heathrow Centralin liikenneasema on 14 minuutin kävelymatkan päässä.

                The Tower Hotel 127 €
                The Tower Hotel

                The Tower Hotel

                St Katharine's Way, Lontoo, Englanti
                  
                 4.0 kautta 5.0 Tähteä

                 Tower Bridge, Lontoon Tower ja HMS Belfast (laivamuseo) sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Tower Gatewayn DLR-liikenneasema on 6 minuutin kävelymatkan päässä, ja Tower Hillin metroasema on 7 minuutin kävelymatkan päässä.

                 *Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.