Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Valitse yli 1,000,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman
Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta
ebookers ei veloita maksua suurimmasta osasta hotelliperuutuksia tai -muutoksia
Tänä iltana
Tänä viikonloppuna
25.10. - 27.10.
Ensi viikonloppuna
1.11. - 3.11.

Suosituimmat Lontoo hotellit

Roseate House London 180 €
Roseate House London

Roseate House London

3 Westbourne Terrace, Lancaster Gate, Hyde Park, Lontoo, Englanti
   
  4.0 kautta 5.0 Tähteä

  Roseate House London on saanut hyvää palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Kensington Gardens. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja baarin. Tässä vuonna 1842 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 48 huonetta 5 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja minibaarin.

  The Ampersand Hotel 223 €
  The Ampersand Hotel

  The Ampersand Hotel

  10 Harrington Road, Lontoo, Englanti
    
   5.0 kautta 5.0 Tähteä

   The Ampersand Hotel on saanut hyvää palautetta alueen ostosmahdollisuuksista. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Natural History Museum. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ravintola ja ympäri vuorokauden auki oleva kuntokeskus. Tässä 5 tähden hotellissa on 111 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen kiinteän internetyhteyden ja ilmaiset minibaarituotteet.

   The Prince Akatoki London 321 €
   The Prince Akatoki London

   The Prince Akatoki London

   50 Great Cumberland Place, Marble Arch, Lontoo, Englanti
     
    5.0 kautta 5.0 Tähteä

    The Prince Akatoki London on saanut loistavaa palautetta hinta-laatu-suhteestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Oxford Street. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja ympäri vuorokauden auki olevan kuntokeskuksen. Tässä 5 tähden hotellissa on 82 huonetta 6 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja plasmatelevisiot.

    The Windermere Hotel 192 €
    The Windermere Hotel

    The Windermere Hotel

    142-144 Warwick Way, Victoria, Lontoo, Englanti
      
     4.0 kautta 5.0 Tähteä

     The Windermere Hotel on saanut hyvää palautetta hiljaisesta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Apollo Victoria Theatre. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ravintolan. Tässä vuonna 1857 rakennetussa 4 tähden majatalossa on 19 huonetta 5 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.

     The Hari 310 €
     The Hari

     The Hari

     20 Chesham Place, Lontoo, Englanti
       
      5.0 kautta 5.0 Tähteä

      The Hari on saanut mainiota palautetta alueen nähtävyyksistä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Sloane Square. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja ympäri vuorokauden auki olevan kuntokeskuksen. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja pillowtop-patjallisen sängyn.

      The Colonnade 102 €
      The Colonnade

      The Colonnade

      2 Warrington Crescent, Little Venice, Lontoo, Englanti
        
       4.0 kautta 5.0 Tähteä

       The Colonnade on saanut mahtavaa palautetta keskeisestä sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Lord's Cricket Ground. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja baarin. Tässä vuonna 1865 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 43 huonetta 4 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja satelliitti.

       Hotel Xenia, Autograph Collection 173 €
       Hotel Xenia, Autograph Collection

       Hotel Xenia, Autograph Collection

       160 Cromwell Road, Lontoo, Englanti
         
        4.5 kautta 5.0 Tähteä

        Hotel Xenia, Autograph Collection on saanut mainiota palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Natural History Museum. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi 2 baaria, ravintolan ja aamiaisen (lisämaksusta). Tässä 4,5 tähden hotellissa on 99 huonetta 5 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja tablettitietokoneet.

        The Pelham - Starhotels Collezione 195 €
        The Pelham - Starhotels Collezione

        The Pelham - Starhotels Collezione

        15 Cromwell Place, South Kensington, Lontoo, Englanti
          
         5.0 kautta 5.0 Tähteä

         The Pelham - Starhotels Collezione on saanut hyvää palautetta sijainnistaan lähellä kaikkea. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Natural History Museum. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 2 baaria ja ravintolan. Tässä 5 tähden hotellissa on 52 huonetta 4 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.

         Boutique-hotellit – Lontoo

         Kohteen Lontoo boutique-hotelleissa on luonnetta. Tarjolla on kattavat mukavuudet sekä tyylikäs, usein tietyn teeman ympärille rakentuva sisustus. Tunnelma on kotoisa, mutta silti kaukana tavanomaisesta. Kiinnostuitko? Tarkista kohteen Lontoo boutique-hotellit sivustomme hakukoneella heti, ja varaa majoitus, jota et hetkeen unohda!

         Kohteen Lontoo boutique-hotellit sopivat etenkin niille, joille ei riitä ”se tavanomainen”. Yhteistä niille on verrattain pieni koko, loistava sijainti sekä mieleenpainuva ja omaleimainen sisustus. Viimeksi mainittu voi tarkoittaa melkeinpä mitä tahansa: huippumodernia, eksoottista, todella vanhaa tai sitten yhdistelmää, jossa aikakaudet ja tyylit sulautuvat toisiaan täydentäen. Vaikka kohteen Lontoo boutique-hotellit ovat melko pieniä, kovaa hintaa niissä ei silti aina veloiteta. Joukkoon mahtuu nimittäin myös reppumatkailijoille suunnattuja vaihtoehtoja, ja kysynnän ollessa vähäistä myös tasokkaimmat paikat pudottavat hintojaan – ainakin vähäsen.

         Mukavuuksia arvostavalle boutique-hotelli kohteessa Lontoo voi olla melkoinen elämys. Vaikka nämä hotellit ovat pieniä, niiden huoneissa on yleensä kaikki suurista ketjuhotelleista tutut varusteet, kuten suuri kylpyhuone, televisio ja jääkaappi. Myös sänkyyn ja muihin kalusteisiin on yleensä panostettu, ja värit ja materiaalit on valittu huolella. Jos huoneen sisustus on sellainen, johon eivät laitteet ja liitännät istu, ne on usein asennettu kaappien sisään tai muihin piilopaikkoihin. Hyvin usein huoneet on myös pyritty sisustamaan yksilöllisesti, aivan kuin kyseessä olisi hotellin sijaan koti. Tämä kannattaa muistaa etenkin, jos viivyt hotellissa useamman yön – huonetta vaihtamalla voit päästä täysin toisenlaiseen tunnelmaan.

         Myös huoneen ulkopuolella boutique-hotelleista voi löytyä melkeinpä mitä vain. Aivan suurten ketjuhotellien veroista palvelukattausta niistä löytyy kuitenkin vain harvoin. Yleensä palvelut on suunniteltu hotellin tunnelmaan ja teemaan sopiviksi ja pääosin aikuiseen makuun. Usein palveluita myös räätälöidään asiakaskohtaisesti. Usein edellinen pätee myös hotellin ravintolaan, jossa lista voi olla vain suuntaa-antava. Kysy rohkeasti etenkin paikallisia herkkuja!

         Sivustoltamme löydät kaikki kohteen Lontoo parhaat boutique-hotellit. Sinun tarvitsee vain antaa matkapäiväsi, niin hakukoneemme etsii sinulle hetkessä edullisimmat vaihtoehdot ja hinnat. Suurista ketjuhotelleista poiketen huoneiden määrä on kuitenkin melko rajallinen – tee siis varauksesi jo tänään!

         Viimeksi varatut Lontoo Hotellit

         Viimeisimmät Lontoo hotelliarvostelut

         *Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.