Pääosion alkuosa
Valitse yli 1,000,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman
Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta
ebookers ei veloita maksua suurimmasta osasta hotelliperuutuksia tai -muutoksia
Tänä iltana
Ensi viikonloppuna
14.8. - 16.8.

Suosituimmat Lontoo hotellit

146 €
Roseate House London

Roseate House London

4.0 kautta 5.0 3 Westbourne Terrace, Lancaster Gate, Hyde Park, Lontoo, Englanti
Roseate House London on saanut mahtavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Kensington Gardens. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja baarin. Tässä vuonna 1842 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 48 huonetta 5 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
143 €
The Ampersand Hotel

The Ampersand Hotel

5.0 kautta 5.0 10 Harrington Road, Lontoo, Englanti
The Ampersand Hotel on saanut loistavaa palautetta mukavista sängyistään. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Natural History Museum. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja ympäri vuorokauden auki olevan kuntokeskuksen. Tässä 5 tähden hotellissa on 111 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen kiinteän internetyhteyden ja ilmaiset minibaarituotteet.
233 €
The Prince Akatoki London

The Prince Akatoki London

5.0 kautta 5.0 50 Great Cumberland Place, Marble Arch, Lontoo, Englanti
The Prince Akatoki London on saanut loistavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Oxford Street. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja ympäri vuorokauden auki olevan kuntokeskuksen. Tässä 5 tähden hotellissa on 82 huonetta 6 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja plasmatelevisiot.
97 €
The Windermere Hotel

The Windermere Hotel

4.0 kautta 5.0 142-144 Warwick Way, Victoria, Lontoo, Englanti
The Windermere Hotel, London on saanut loistavaa palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Apollo Victoria Theatre. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen aamiainen, ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa ja ravintola. Tässä vuonna 1857 rakennetussa 4 tähden majatalossa on 19 huonetta 5 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
272 €
The Hari

The Hari

5.0 kautta 5.0 20 Chesham Place, Lontoo, Englanti
The Hari on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Hyde Park. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja ympäri vuorokauden auki olevan kuntokeskuksen. Tässä 5 tähden hotellissa on 85 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja pillowtop-patjat.
54 €
The Colonnade

The Colonnade

4.0 kautta 5.0 2 Warrington Crescent, Little Venice, Lontoo, Englanti
The Colonnade on saanut mahtavaa palautetta alueen nähtävyyksistä. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Queensway. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja baarin. Tässä vuonna 1865 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 43 huonetta 4 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
Hae hinnat
Hotel Xenia, Autograph Collection

Hotel Xenia, Autograph Collection

4.5 kautta 5.0 160 Cromwell Road, Lontoo, Englanti
Hotel Xenia, Autograph Collection on saanut mahtavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Natural History Museum. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi 2 baaria, ravintolan ja aamiaisen (lisämaksusta). Tässä 4,5 tähden hotellissa on 99 huonetta 5 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja tablettitietokoneen.
247 €
The Pelham London - Starhotels Collezione

The Pelham London - Starhotels Collezione

5.0 kautta 5.0 15 Cromwell Place, South Kensington, Lontoo, Englanti
The Pelham London - Starhotels Collezione on saanut loistavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Natural History Museum. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi 2 baaria, ravintolan ja ympäri vuorokauden auki olevan kuntokeskuksen. Tässä 5 tähden hotellissa on 52 huonetta 4 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
141 €
Karma Sanctum Soho

Karma Sanctum Soho

4.5 kautta 5.0 20 Warwick Street, Soho, Lontoo, Englanti
Karma Sanctum Soho on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Piccadilly Theatre. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja baarin. Tässä vuonna 2009 rakennetussa 4,5 tähden hotellissa on 30 huonetta 5 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja plasmatelevisiot.

Boutique-hotellit – Lontoo

Kohteen Lontoo boutique-hotelleissa on luonnetta. Tarjolla on kattavat mukavuudet sekä tyylikäs, usein tietyn teeman ympärille rakentuva sisustus. Tunnelma on kotoisa, mutta silti kaukana tavanomaisesta. Kiinnostuitko? Tarkista kohteen Lontoo boutique-hotellit sivustomme hakukoneella heti, ja varaa majoitus, jota et hetkeen unohda!

Kohteen Lontoo boutique-hotellit sopivat etenkin niille, joille ei riitä ”se tavanomainen”. Yhteistä niille on verrattain pieni koko, loistava sijainti sekä mieleenpainuva ja omaleimainen sisustus. Viimeksi mainittu voi tarkoittaa melkeinpä mitä tahansa: huippumodernia, eksoottista, todella vanhaa tai sitten yhdistelmää, jossa aikakaudet ja tyylit sulautuvat toisiaan täydentäen. Vaikka kohteen Lontoo boutique-hotellit ovat melko pieniä, kovaa hintaa niissä ei silti aina veloiteta. Joukkoon mahtuu nimittäin myös reppumatkailijoille suunnattuja vaihtoehtoja, ja kysynnän ollessa vähäistä myös tasokkaimmat paikat pudottavat hintojaan – ainakin vähäsen.

Mukavuuksia arvostavalle boutique-hotelli kohteessa Lontoo voi olla melkoinen elämys. Vaikka nämä hotellit ovat pieniä, niiden huoneissa on yleensä kaikki suurista ketjuhotelleista tutut varusteet, kuten suuri kylpyhuone, televisio ja jääkaappi. Myös sänkyyn ja muihin kalusteisiin on yleensä panostettu, ja värit ja materiaalit on valittu huolella. Jos huoneen sisustus on sellainen, johon eivät laitteet ja liitännät istu, ne on usein asennettu kaappien sisään tai muihin piilopaikkoihin. Hyvin usein huoneet on myös pyritty sisustamaan yksilöllisesti, aivan kuin kyseessä olisi hotellin sijaan koti. Tämä kannattaa muistaa etenkin, jos viivyt hotellissa useamman yön – huonetta vaihtamalla voit päästä täysin toisenlaiseen tunnelmaan.

Myös huoneen ulkopuolella boutique-hotelleista voi löytyä melkeinpä mitä vain. Aivan suurten ketjuhotellien veroista palvelukattausta niistä löytyy kuitenkin vain harvoin. Yleensä palvelut on suunniteltu hotellin tunnelmaan ja teemaan sopiviksi ja pääosin aikuiseen makuun. Usein palveluita myös räätälöidään asiakaskohtaisesti. Usein edellinen pätee myös hotellin ravintolaan, jossa lista voi olla vain suuntaa-antava. Kysy rohkeasti etenkin paikallisia herkkuja!

Sivustoltamme löydät kaikki kohteen Lontoo parhaat boutique-hotellit. Sinun tarvitsee vain antaa matkapäiväsi, niin hakukoneemme etsii sinulle hetkessä edullisimmat vaihtoehdot ja hinnat. Suurista ketjuhotelleista poiketen huoneiden määrä on kuitenkin melko rajallinen – tee siis varauksesi jo tänään!

Viimeisimmät Lontoo hotelliarvostelut

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.