Pääosion alkuosa

Valitse yli 1,000,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman

Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta

ebookers ei veloita maksua suurimmasta osasta hotelliperuutuksia tai -muutoksia

Tänä iltana
Tänä viikonloppuna
27.11. - 29.11.

Suosituimmat hotellit Covent Garden

135 €
The Hoxton Holborn

The Hoxton Holborn

4.0 kautta 5.0 199 - 206 High Holborn, Lontoo, Englanti
The Hoxton Holborn on saanut mahtavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta British Museum. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja baarin. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
170 €
The Waldorf Hilton, London

The Waldorf Hilton, London

4.0 kautta 5.0 Aldwych, Lontoo, Englanti
The Waldorf Hilton, London on saanut loistavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta The Strand. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä sisäuima-altaan ja ravintolan. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille taulutelevisiot ja minibaarit.
126 €
The Resident Covent Garden

The Resident Covent Garden

4.0 kautta 5.0 51 Bedford St, Lontoo, Englanti
The Resident Covent Garden on saanut mahtavaa palautetta alueen nähtävyyksistä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta The Strand. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja concierge-palvelut. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittonurkkauksen.
461 €
One Aldwych

One Aldwych

5.0 kautta 5.0 1 Aldwych, Lontoo, Englanti
One Aldwych on saanut loistavaa palautetta uima-altaastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta The Strand. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä täyden palvelun kylpylän ja sisäuima-altaan. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
96 €
The Fielding Hotel

The Fielding Hotel

3.5 kautta 5.0 4 Broad Court, Bow St, Lontoo, Englanti
The Fielding Hotel on saanut mahtavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Royal Opera House. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
47 €
Hotel Strand Continental - Hostel

Hotel Strand Continental - Hostel

2.0 kautta 5.0 143 The Strand, Lontoo, Englanti
Hotel Strand Continental - Hostel on saanut hyvää palautetta alueen julkisista kulkuyhteyksistä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta The Strand. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ravintolan.
94 €
Stayo Homes Covent Garden

Stayo Homes Covent Garden

3.5 kautta 5.0 59 Shelton Street, Lontoo, Englanti
Stayo Homes Covent Garden on saanut loistavaa palautetta alueen julkisista kulkuyhteyksistä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Royal Opera House. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen kiinteän internetyhteyden ja taulutelevision.
85 €
SACO Covent Garden - Arne Street

SACO Covent Garden - Arne Street

4.0 kautta 5.0 4, Arne Street, Covent Garden, Lontoo, Englanti
SACO Covent Garden - Arne Street on saanut hyvää palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Royal Opera House. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
229 €
The Henrietta Hotel

The Henrietta Hotel

4.0 kautta 5.0 14-15 Henrietta Street, Lontoo, Englanti
The Henrietta Hotel on saanut loistavaa palautetta mukavista sängyistään. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta The Strand. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ravintola ja baari. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
Hae hinnat
Shelton Apartment by Flexystays

Shelton Apartment by Flexystays

4.0 kautta 5.0 25 Shelton Street, Lontoo, Englanti
Tämä huoneistohotelli sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Oxford Street. Huoneisto tarjoaa asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
Hae hinnat
Sonder - King Street

Sonder - King Street

4.0 kautta 5.0 King Street, Garrick St, Lontoo, Englanti
Sonder - King Street on saanut mahtavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta The Strand. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
Hae hinnat
Urban Chic- Covent Garden

Urban Chic- Covent Garden

4.0 kautta 5.0 Floral St, Lontoo, Englanti
Urban Chic- Covent Garden on saanut mahtavaa palautetta alueen ostosmahdollisuuksista. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Royal Opera House. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
Hae hinnat
Elegant Covent Garden Getaway

Elegant Covent Garden Getaway

3.5 kautta 5.0 Fletcher Building, Martlett Court, Lontoo, Englanti
Tämä huoneistohotelli sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Royal Opera House. Huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
333 €
Urban Chic - Covent Garden

Urban Chic - Covent Garden

5.0 kautta 5.0 Floral Street, Lontoo, Englanti
Tämä huoneistohotelli on saanut hyvää palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Royal Opera House. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa. Huoneisto tarjoaa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
Hae hinnat
Stayo Exeter Street

Stayo Exeter Street

3.5 kautta 5.0 Exeter Street, Lontoo, Englanti
Stayo Exeter Street on saanut mahtavaa palautetta alueen yöelämästä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta The Strand. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.

Majoitus kohteessa Covent Garden

Kun suunnittelet matkaa kohteeseen Covent Garden, ebookersin työkaluilla löydät helposti sinulle sopivamman hotellitarjouksen parhaaseen hintaan. Voit tarkastella hotellien sijainteja kartalta, jolloin tiedät, kuinka lähellä majapaikkasi on nähtävyyksistä, joissa haluat vierailla. Voit myös tarkastella muiden matkustajien antamia palautteita kohteen Covent Garden hotelleista. Voit suodattaa hakutuloksia myös sen mukaan, kuinka lähellä ne ovat kohteen Covent Garden suosituimpia nähtävyyksiä.

 

Matkustaminen hotellillesi kohteessa Covent Garden

Mistä tahansa matkustatkaan, ebookers voi auttaa sinua pääsemään hotellille, jonka varasit kohteesta Covent Garden. Ensinnäkin, meillä on laaja valikoima lentoja, joten voit varata lennot lähimmälle lentoasemalle parhaaseen hintaan. Matkan jatkaminen lentokentältä kohteeseen Covent Garden on helppoa.

Hae ja varaa joku erinomaisista autonvuokraustarjouksistamme, ja voit ajaa hotellille mukavasti itse. Tämän lisäksi vuokra-autolla matkustaessa pääset tutustumaan kohteen Covent Garden ja sen lähialueiden tarjontaan omalla aikataululla. Muistathan, että ebookersin hotellikuvauksissa kerrotaan kunkin majoituspaikan pysäköintimahdollisuuksista, joten ne kannattaa tarkistaa ennen kuin lähdet liikenteeseen.

 

Tekemistä kohteessa Covent Garden

Kohteessa Covent Garden riittää runsaasti tekemistä – etenkin, jos rentoutuminen ja hotellihuoneessa oleskelu lasketaan mukaan. Jos kuitenkin haluat myös muita aktiviteetti-ideoita, kannattaa tutustua Aktiviteetit-sivuun, jonne olemme koonneet kohteen Covent Garden parhaimpia aktiviteetteja.

Jos siis kaipaat hauskaa ja jännittävää tekemistä, opettavaisia retkiä tai vain rentoa menoa, ebookersin avulla saat kaiken irti lomastasi kohteessa Covent Garden.

Viimeisimmät hotelliarvostelut kohteessa Covent Garden

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.