Pääosion alkuosa
Valitse yli 1,000,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman
Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta
ebookers ei veloita maksua suurimmasta osasta hotelliperuutuksia tai -muutoksia
Tänä iltana
Tänä viikonloppuna
14.8. - 16.8.

Suosituimmat hotellit Covent Garden

54 €
Hotel Strand Continental - Hostel

Hotel Strand Continental - Hostel

2.0 kautta 5.0 143 The Strand, Lontoo, Englanti
Hotel Strand Continental - Hostel on saanut hyvää palautetta alueen julkisista kulkuyhteyksistä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta The Strand. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ravintolan. Tässä 2 tähden hostellissa on 26 huonetta 6 kerroksessa.
136 €
SACO Covent Garden - Arne Street

SACO Covent Garden - Arne Street

4.0 kautta 5.0 4, Arne Street, Covent Garden, Lontoo, Englanti
SACO Covent Garden - Arne Street on saanut hyvää palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Royal Opera House. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa. Tässä 4 tähden huoneistohotellissa on 5 huoneistoa 4 kerroksessa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
223 €
The Waldorf Hilton, London

The Waldorf Hilton, London

4.0 kautta 5.0 Aldwych, Lontoo, Englanti
The Waldorf Hilton, London on saanut loistavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta The Strand. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä sisäuima-altaan ja ravintolan. Tässä vuonna 1908 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 298 huonetta 8 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille taulutelevisiot ja minibaarit.
Hae hinnat
LCS Covent Garden Apartments

LCS Covent Garden Apartments

3.5 kautta 5.0 59 Shelton Street, Lontoo, Englanti
Stayo Homes Covent Garden on saanut loistavaa palautetta alueen julkisista kulkuyhteyksistä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Royal Opera House. Tässä 3,5 tähden huoneistohotellissa on 14 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen kiinteän internetyhteyden ja taulutelevision.
77 €
The Hoxton Holborn

The Hoxton Holborn

4.0 kautta 5.0 199 - 206 High Holborn, Lontoo, Englanti
The Hoxton Holborn on saanut mahtavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta British Museum. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja baarin. Tässä 4 tähden hotellissa on 174 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
119 €
The Resident Covent Garden

The Resident Covent Garden

4.0 kautta 5.0 51 Bedford St, Lontoo, Englanti
The Resident Covent Garden on saanut mahtavaa palautetta alueen nähtävyyksistä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta The Strand. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja concierge-palvelut. Tässä 4 tähden hotellissa on 57 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittonurkkauksen.
231 €
LCS Exeter Street Apartments

LCS Exeter Street Apartments

3.5 kautta 5.0 Exeter Street, Lontoo, Englanti
Stayo Exeter Street on saanut mahtavaa palautetta alueen yöelämästä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta The Strand. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa. Tässä 3,5 tähden huoneistohotellissa on 5 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
225 €
The Henrietta Hotel

The Henrietta Hotel

4.0 kautta 5.0 14-15 Henrietta Street, Lontoo, Englanti
The Henrietta Hotel on saanut loistavaa palautetta mukavista sängyistään. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta The Strand. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ravintola ja baari. Tässä 4 tähden hotellissa on 18 huonetta 5 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
97 €
The Fielding Hotel

The Fielding Hotel

3.5 kautta 5.0 4 Broad Court, Bow St, Lontoo, Englanti
The Fielding Hotel on saanut mahtavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Royal Opera House. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa. Tässä 3,5 tähden hotellissa on 25 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
Hae hinnat
One Aldwych

One Aldwych

5.0 kautta 5.0 1 Aldwych, Lontoo, Englanti
One Aldwych on saanut loistavaa palautetta uima-altaastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta The Strand. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 2 ravintolaa ja täyden palvelun kylpylän. Tässä vuonna 1907 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 102 huonetta 6 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
Hae hinnat
Prince's House

Prince's House

4.5 kautta 5.0 Princes House, 37-39 Kingsway, Lontoo, Englanti
Prince's House on saanut loistavaa palautetta huoneistojen hiljaisuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Aldwych Theatre. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa. Tässä 4,5 tähden huoneistohotellissa on 5 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
Hae hinnat
Sonder - King Street

Sonder - King Street

4.0 kautta 5.0 King Street, Garrick St, Lontoo, Englanti
Sonder - King Street on saanut mahtavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta The Strand. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
Hae hinnat
Covent Garden - The Strand Apartments

Covent Garden - The Strand Apartments

4.0 kautta 5.0 415 Strand, Lontoo, Englanti
Covent Garden - The Strand Apartments on saanut loistavaa palautetta mukavista sängyistään. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta The Strand. Tässä 4 tähden huoneistohotellissa on 2 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
Hae hinnat
LSE High Holborn

LSE High Holborn

2.0 kautta 5.0 178 High Holborn, Lontoo, Englanti
LSE High Holborn on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Oxford Street. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja pyykinpesutilat. Tässä 2 tähden hostellissa on 431 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja ilmaiset hygieniatuotteet.
Hae hinnat
Royal Opera House 1-bed Covent Garden

Royal Opera House 1-bed Covent Garden

Bow Street 7, Lontoo, ENG
Tämä huoneistohotelli sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Royal Opera House. Huoneisto tarjoaa jääkaapin ja kuivausrummun.

Majoitus kohteessa Covent Garden

Kun suunnittelet matkaa kohteeseen Covent Garden, ebookersin työkaluilla löydät helposti sinulle sopivamman hotellitarjouksen parhaaseen hintaan. Voit tarkastella hotellien sijainteja kartalta, jolloin tiedät, kuinka lähellä majapaikkasi on nähtävyyksistä, joissa haluat vierailla. Voit myös tarkastella muiden matkustajien antamia palautteita kohteen Covent Garden hotelleista. Voit suodattaa hakutuloksia myös sen mukaan, kuinka lähellä ne ovat kohteen Covent Garden suosituimpia nähtävyyksiä.

 

Matkustaminen hotellillesi kohteessa Covent Garden

Mistä tahansa matkustatkaan, ebookers voi auttaa sinua pääsemään hotellille, jonka varasit kohteesta Covent Garden. Ensinnäkin, meillä on laaja valikoima lentoja, joten voit varata lennot lähimmälle lentoasemalle parhaaseen hintaan. Matkan jatkaminen lentokentältä kohteeseen Covent Garden on helppoa.

Hae ja varaa joku erinomaisista autonvuokraustarjouksistamme, ja voit ajaa hotellille mukavasti itse. Tämän lisäksi vuokra-autolla matkustaessa pääset tutustumaan kohteen Covent Garden ja sen lähialueiden tarjontaan omalla aikataululla. Muistathan, että ebookersin hotellikuvauksissa kerrotaan kunkin majoituspaikan pysäköintimahdollisuuksista, joten ne kannattaa tarkistaa ennen kuin lähdet liikenteeseen.

 

Tekemistä kohteessa Covent Garden

Kohteessa Covent Garden riittää runsaasti tekemistä – etenkin, jos rentoutuminen ja hotellihuoneessa oleskelu lasketaan mukaan. Jos kuitenkin haluat myös muita aktiviteetti-ideoita, kannattaa tutustua Aktiviteetit-sivuun, jonne olemme koonneet kohteen Covent Garden parhaimpia aktiviteetteja.

Jos siis kaipaat hauskaa ja jännittävää tekemistä, opettavaisia retkiä tai vain rentoa menoa, ebookersin avulla saat kaiken irti lomastasi kohteessa Covent Garden.

Viimeisimmät hotelliarvostelut kohteessa Covent Garden

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.