Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Valitse yli 320,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman
Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta
ebookers ei veloita maksua suurimmasta osasta hotelliperuutuksia tai -muutoksia

Suosituimmat hotellit Kreeta

Capsis Astoria Heraklion Hotel 62 €
Capsis Astoria Heraklion Hotel

Capsis Astoria Heraklion Hotel

11 Eleftherias square, Iraklion, Kreetan saari
   
  4.0 kautta 5.0 Tähteä

  Capsis Astoria Heraklion Hotel on saanut hyvää palautetta alueen julkisista kulkuyhteyksistä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Iraklionin arkeologinen museo. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 3 ravintolaa ja 2 baaria. Tässä vuonna 1966 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 131 huonetta 4 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.

  GDM Megaron Historical Monument Hotel 120 €
  GDM Megaron Historical Monument Hotel

  GDM Megaron Historical Monument Hotel

  9, D. Beaufort Street, Iraklion, Kreetan saari
    
   5.0 kautta 5.0 Tähteä

   GDM Megaron Historical Monument Hotel on saanut mainiota palautetta rantasijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Iraklionin arkeologinen museo. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä vuonna 1925 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 58 huonetta 5 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeen.

   Stella Island Luxury resort & Spa - Adults Only 278 €
   Stella Island Luxury resort & Spa - Adults Only

   Stella Island Luxury resort & Spa - Adults Only

   Analipsi, Analipsi, Hersonissos
     
    5.0 kautta 5.0 Tähteä

    Stella Island Luxury resort & Spa - Adults Only on saanut mahtavaa palautetta huoneiden siisteydestä. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Star Beach Water Park. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja 3 ravintolaa. Tässä vuonna 2017 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 89 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja pation.

    Galaxy Hotel Iraklio 104 €
    Galaxy Hotel Iraklio

    Galaxy Hotel Iraklio

    75 Dimokratias Ave, Iraklion, Kreetan saari
      
     5.0 kautta 5.0 Tähteä

     Galaxy Hotel Iraklio on saanut loistavaa palautetta huoneiden siisteydestä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Manos Hatzidakisin teatteri. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen valet-palvelun. Tässä vuonna 1979 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 127 huonetta 6 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeet/patiot.

     Abaton Island Resort & Spa 302 €
     Abaton Island Resort & Spa

     Abaton Island Resort & Spa

     Themistokleous Ave., Hersonissos, Crete
       
      5.0 kautta 5.0 Tähteä

      Abaton Island Resort & Spa on saanut mainiota palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Star Beach Water Park. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja 4 ravintolaa. Tässä 5 tähden lomakeskuksessa on 152 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja syvät kylpyammeet.

      Samaria Hotel 135 €
      Samaria Hotel

      Samaria Hotel

      69 Kidonias St., 1866 Square, Hania, Kreetan saari
        
       4.0 kautta 5.0 Tähteä

       Samaria Hotel on saanut loistavaa palautetta sijainnistaan lähellä lentokenttää. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Hanian vanha venetsialainen satama. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen aamiainen, ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa ja 2 baaria. Tässä vuonna 1976 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 84 huonetta 6 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja pillowtop-patjat.

       Wyndham Grand Crete Mirabello Bay 167 €
       Wyndham Grand Crete Mirabello Bay

       Wyndham Grand Crete Mirabello Bay

       Epar.Od. Agiou Nikolaou - Vrouchas, Haviana, Agios Nikolaos, Crete
         
        5.0 kautta 5.0 Tähteä

        Wyndham Grand Crete Mirabello Bay on saanut mainiota palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Vulismenijärvi. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja 2 ulkouima-allasta. Tässä vuonna 1971 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 311 huonetta 6 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja syvän kylpyammeen.

        Creta Maris Beach Resort - All Inclusive 226 €
        Creta Maris Beach Resort - All Inclusive

        Creta Maris Beach Resort - All Inclusive

          
         5.0 kautta 5.0 Tähteä

         Creta Maris Beach Resort - All Inclusive on saanut mainiota palautetta huoneiden hiljaisuudesta. Majoitusliike sijaitsee kokouskeskuksen yhteydessä, ja Creta Maris -kokouskeskus on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja 6 ulkouima-allasta. Tässä vuonna 1975 rakennetussa 5 tähden lomakeskuksessa on 680 huonetta 4 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja ilmaiset minibaarituotteet.

         Lato Boutique Hotel 91 €
         Lato Boutique Hotel

         Lato Boutique Hotel

         15 Epimenidou Street, Iraklion, Kreetan saari
           
          3.0 kautta 5.0 Tähteä

          Lato Boutique Hotel on saanut hyvää palautetta hyvistä kylpyhuoneistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Iraklionin arkeologinen museo. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja ympäri vuorokauden auki olevan kuntokeskuksen. Tässä vuonna 1978 rakennetussa 3 tähden hotellissa on 79 huonetta 5 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi minibaarin.

          Kydon, The Heart City Hotel 121 €
          Kydon, The Heart City Hotel

          Kydon, The Heart City Hotel

          Sof. Venizelos Sq. & 2 Str. Tzanakaki, Hania, Kreetan saari
            
           4.0 kautta 5.0 Tähteä

           Kydon, The Heart City Hotel on saanut loistavaa palautetta huoneiden hiljaisuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Vanha venetsialainen satama. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen aamiainen, ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa ja ravintola. Tässä vuonna 1968 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 114 huonetta 5 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa älytelevision ja minibaarin.

           Aquila Atlantis Hotel 122 €
           Aquila Atlantis Hotel

           Aquila Atlantis Hotel

           2 Ygias Street, Iraklion, Kreetan saari
             
            5.0 kautta 5.0 Tähteä

            Aquila Atlantis Hotel on saanut hyvää palautetta keskeisestä sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Iraklionin arkeologinen museo. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen kiinteä internetyhteys, ilmaiset hotellinjohtajan kutsut ja 2 ulkouima-allasta. Tässä 5 tähden hotellissa on 164 huonetta 5 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille espressokoneet ja tallelokerot.

            Mitsis Laguna Resort & Spa - All Inclusive 275 €
            Mitsis Laguna Resort & Spa - All Inclusive

            Mitsis Laguna Resort & Spa - All Inclusive

              
             5.0 kautta 5.0 Tähteä

             Mitsis Laguna Resort & Spa - All Inclusive on saanut hyvää palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Star Beach Water Park. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä vuonna 2011 rakennetussa 5 tähden lomakeskuksessa on 351 huonetta 3 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja ilmaiset minibaarituotteet.

             Etsi hotellit kohteessa Kreeta

             Kohteessa Kreeta löytyy niin paljon majoitusvaihtoehtoja, että joudut helposti valinnanvaikeuden eteen niitä etsiessäsi. Hyvällä hakukoneella löydät etsimäsi kuitenkin helposti ja voit varata hotellit kohteesta Kreeta hetkessä. Voit tarkastella hotelleja yksityiskohtaisessa karttanäkymässä, jotta tiedät tarkalleen, mitkä nähtävyydet sijaitsevat minkäkin hotellin lähistöllä. Voit itse asiassa jopa etsiä hotelleja tiettyjen nähtävyyksien ja maamerkkien lähistöltä, ja suodattaa hakutuloksia hinnan tai tähtiluokituksen mukaan. Kattavien hotellikuvausten avulla voit päättää nopeasti ja helposti, mitkä huoneet ja palvelut vastaavat parhaiten tarpeitasi ja lomatoiveitasi.

             Matkustaminen kohteen Kreeta hotellille

             Matkustit paikan päälle sitten läheltä tai kaukaa, on hyvä varata kuljetukset hotellillesi kohteessa Kreeta etukäteen. Lennot kohteeseen Kreeta löytyvät nopeasti ja näet saman tien, mitkä saatavilla olevista lentoyhtiöistä ja reiteistä ovat nopeimpia ja edullisimpia. Voit sen jälkeen tutustua myös autonvuokraustarjouksiimme järjestääksesi ajoneuvon odottamaan laskeutumistasi, jotta pääset siirtymään saumattomasti lentokentältä hotellille. Omalla autolla pääset myös helposti tutustumaan lähialueisiin ja tehdä päiväretkiä naapurikyliin ja kaupunkeihin. Tutustu kohteeseesi omalla tavallasi ja tahdillasi.

             Tekemistä läheltä hotelliasi kohteessa Kreeta

             Jos totta puhutaan, on yksi loman kohokohdista juuri se, ettei tarvitse tehdä mitään. Jo pelkkä hotellissa loikoilu ja rentoutuminen on tarpeeksi tekemistä! Kohteessa Kreeta riittää kuitenkin paljon tekemistä ja nähtävää, joten jos kaipaat ideoita, mitä lomalla kannattaa tehdä, voit tutustua
             our Aktiviteetit-hakutyökaluumme. Sen avulla saat listan nähtävyyksistä ja aktiviteeteista varaamasi hotellin läheltä kohteessa Kreeta, etsit sitten seikkailua tai koko perheen kohteita.

             Viimeksi varatut hotellit Kreeta

             Viimeisimmät hotelliarvostelut kohteessa Kreeta

             *Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.