Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Valitse yli 1,000,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman
Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta
ebookers ei veloita maksua suurimmasta osasta hotelliperuutuksia tai -muutoksia

Suosituimmat hotellit Kreeta

GDM Megaron Historical Monument Hotel 75 €
GDM Megaron Historical Monument Hotel

GDM Megaron Historical Monument Hotel

9, D. Beaufort Street, Iraklion, Kreetan saari
   
  5.0 kautta 5.0 Tähteä

  GDM Megaron Historical Monument Hotel on saanut loistavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Iraklionin satama. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä vuonna 1925 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 58 huonetta 5 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeen.

  Stella Island Luxury resort & Spa - Adults Only
  Stella Island Luxury resort & Spa - Adults Only

  Stella Island Luxury resort & Spa - Adults Only

  Analipsi, Analipsi, Hersonissos
    
   5.0 kautta 5.0 Tähteä

   Stella Island Luxury resort & Spa - Adults Only on saanut loistavaa palautetta huonepalvelustaan. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Star Beach Water Park. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja 5 ravintolaa. Tässä vuonna 2017 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 172 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja patiot.

   Creta Maris Beach Resort - All Inclusive
   Creta Maris Beach Resort - All Inclusive

   Creta Maris Beach Resort - All Inclusive

     
    5.0 kautta 5.0 Tähteä

    Creta Maris Beach Resort - All Inclusive on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee kokouskeskuksen yhteydessä, ja Creta Maris -kokouskeskus on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja 6 ulkouima-allasta. Tässä vuonna 1975 rakennetussa 5 tähden lomakeskuksessa on 680 huonetta 4 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja ilmaiset minibaarituotteet.

    Stella Palace Resort & Spa
    Stella Palace Resort & Spa

    Stella Palace Resort & Spa

      
     5.0 kautta 5.0 Tähteä

     Stella Palace Resort & Spa on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike on ostoskeskuksen yhteydessä, ja Star Beach Water Park sijaitsee lähettyvillä. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja 2 ulkouima-allasta. Tässä 5 tähden hotellissa on 240 huonetta 2 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeen.

     Iberostar Creta Panorama & Mare
     Iberostar Creta Panorama & Mare

     Iberostar Creta Panorama & Mare

     Panormos Beach, Lavris, Milopotamos, Kreetan saari
       
      4.0 kautta 5.0 Tähteä

      Iberostar Creta Panorama & Mare on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Spilieksen ranta. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja 5 ulkouima-allasta. Tässä vuonna 1997 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 454 huonetta 5 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeen.

      Lato Boutique Hotel 48 €
      Lato Boutique Hotel

      Lato Boutique Hotel

      15 Epimenidou Street, Iraklion, Kreetan saari
        
       3.0 kautta 5.0 Tähteä

       Lato Boutique Hotel on saanut loistavaa palautetta mukavista sängyistään. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Iraklionin arkeologinen museo. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen valet-pysäköinnin ja ravintolan. Tässä vuonna 1978 rakennetussa 3 tähden hotellissa on 79 huonetta 5 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.

       Kydon, The Heart City Hotel 88 €
       Kydon, The Heart City Hotel

       Kydon, The Heart City Hotel

       Sof. Venizelos Sq. & 2 Str. Tzanakaki, Hania, Kreetan saari
         
        4.0 kautta 5.0 Tähteä

        Kydon, The Heart City Hotel on saanut hyvää palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Hanian vanha venetsialainen satama. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja baarin. Tässä vuonna 1968 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 114 huonetta 5 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja älytelevision.

        Domes Noruz Chania, Autograph Collection - Adults Only
        Domes Noruz Chania, Autograph Collection - Adults Only

        Domes Noruz Chania, Autograph Collection - Adults Only

        Strati Pantelaki 5, Agioi Apostoloi, Hania, Crete
          
         5.0 kautta 5.0 Tähteä

         Domes Noruz Chania, Autograph Collection - Adults Only on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Agioi Apostolin ranta. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen valet-pysäköinnin ja ilmaiset hotellinjohtajan kutsut. Tässä vuonna 2016 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 83 huonetta 2 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja plasmatelevisiot.

         Kiani Beach Resort Family - All Inclusive
         Kiani Beach Resort Family - All Inclusive

         Kiani Beach Resort Family - All Inclusive

         Kiani Akti, Hania, Kreetan saari
           
          5.0 kautta 5.0 Tähteä

          Kiani Beach Resort Family - All Inclusive on saanut loistavaa palautetta perheystävällisistä palveluistaan. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Kalyvesin ranta. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja 2 ulkouima-allasta. Tässä vuonna 2007 rakennetussa 5 tähden lomakeskuksessa on 225 huonetta 3 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeet.

          Lyttos Beach - All Inclusive 136 €
          Lyttos Beach - All Inclusive

          Lyttos Beach - All Inclusive

            
           4.0 kautta 5.0 Tähteä

           Lyttos Beach - All Inclusive on saanut mainiota palautetta rantasijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Star Beach Water Park. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä 4 tähden lomakeskuksessa on 349 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LED-television.

           Porto Veneziano Hotel 95 €
           Porto Veneziano Hotel

           Porto Veneziano Hotel

           Akti Enoseos & Glafkou, Old Venetian Harbor, Hania, Crete
             
            3.0 kautta 5.0 Tähteä

            Porto Veneziano Hotel on saanut loistavaa palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Hanian vanha venetsialainen satama. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja baarin. Tässä 3 tähden hotellissa on 57 huonetta 3 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.

            Iberostar Creta Marine
            Iberostar Creta Marine

            Iberostar Creta Marine

            Lavris, Rethymnon, Panormos, Milopotamos, Kreetan saari
              
             4.0 kautta 5.0 Tähteä

             Iberostar Creta Marine on saanut mainiota palautetta huoneiden siisteydestä. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Spilieksen ranta. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja 3 ulkouima-allasta. Tässä vuonna 2001 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 359 huonetta 4 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen kiinteän internetyhteyden ja taulutelevision.

             Etsi hotellitarjous kohteessa Kreeta

             Kohteessa Kreeta löytyy niin paljon majoitusvaihtoehtoja, että joudut helposti valinnanvaikeuden eteen niitä etsiessäsi. Hyvällä hakukoneella löydät etsimäsi kuitenkin helposti ja voit varata halvan majoituksen kohteesta Kreeta hetkessä. Voit tarkastella hotelleja yksityiskohtaisessa karttanäkymässä, jotta tiedät tarkalleen, mitkä nähtävyydet sijaitsevat minkäkin hotellin lähistöllä.

             Voit itse asiassa jopa etsiä majoituspaikkaa tiettyjen nähtävyyksien ja maamerkkien lähistöltä, ja suodattaa hakutuloksia hinnan tai tähtiluokituksen mukaan. Kattavien hotellikuvausten avulla voit päättää nopeasti ja helposti, mitkä huoneet ja palvelut vastaavat parhaiten tarpeitasi ja lomatoiveitasi.

              

             Matkustaminen majoituksellesi kohteessa Kreeta

             Matkustit paikan päälle sitten läheltä tai kaukaa, on hyvä varata kuljetukset hotellillesi kohteessa Kreeta etukäteen. Lennot kohteeseen Kreeta löytyvät nopeasti ja näet saman tien, mitkä saatavilla olevista lentoyhtiöistä ja reiteistä ovat nopeimpia ja edullisimpia.

             Voit sen jälkeen tutustua myös autonvuokraustarjouksiimme järjestääksesi ajoneuvon odottamaan laskeutumistasi, jotta pääset siirtymään saumattomasti lentokentältä hotellille. Omalla autolla pääset myös helposti tutustumaan lähialueisiin ja tehdä päiväretkiä naapurikyliin ja kaupunkeihin. Tutustu kohteeseesi omalla tavallasi ja tahdillasi.

              

             Tekemistä läheltä hotelliasi kohteessa Kreeta

             Jos totta puhutaan, on yksi loman kohokohdista juuri se, ettei tarvitse tehdä mitään. Jo pelkkä majapaikassa loikoilu ja rentoutuminen on tarpeeksi tekemistä! Kohteessa Kreeta riittää kuitenkin paljon tekemistä ja nähtävää, joten jos kaipaat ideoita, mitä lomalla kannattaa tehdä, voit tutustua Aktiviteetit-hakutyökaluumme. Sen avulla saat listan nähtävyyksistä ja aktiviteeteista varaamasi majoituksen läheltä kohteessa Kreeta, etsit sitten seikkailua tai koko perheen kohteita.

             Viimeksi varatut hotellit Kreeta

             Viimeisimmät hotelliarvostelut kohteessa Kreeta

             *Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.