Pääosion alkuosa

Valitse yli 1,000,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman

Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta

ebookers ei veloita maksua suurimmasta osasta hotelliperuutuksia tai -muutoksia

Tänä iltana
Tänä viikonloppuna
4.12. - 6.12.
Ensi viikonloppuna
11.12. - 13.12.

Suosituimmat hotellit Wimbledon

110 €
Hotel Du Vin Cannizaro House

Hotel Du Vin Cannizaro House

4.0 kautta 5.0 West Side Common, Wimbledon, Lontoo, Englanti
Hotel Du Vin Cannizaro House on saanut mainiota palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Clapham Common. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja ravintola. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
Hae hinnat
Antoinette Hotel Wimbledon

Antoinette Hotel Wimbledon

3.0 kautta 5.0 249 - 263 The Broadway, Wimbledon, Lontoo, Englanti
Antoinette Hotel Wimbledon on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta New Wimbledon Theatre. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, baari ja kahvila. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
50 €
TDM Bachelot Lettings Ltd

TDM Bachelot Lettings Ltd

3.0 kautta 5.0 69 Quicks Rd, Lontoo, Englanti
TDM Bachelot Lettings Ltd on saanut hyvää palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Clapham Common. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja pyykinpesutilat. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja syvän kylpyammeen.
83 €
Amity Hostel

Amity Hostel

3.0 kautta 5.0 45 Wimbledon Hill Road, Lontoo, Englanti
Amity Hostel on saanut hyvää palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Wimbledon Tennis Club. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä kuivapesulapalvelun ja concierge-palvelut. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiöt.
Hae hinnat
Holiday Inn Express London - Wimbledon South

Holiday Inn Express London - Wimbledon South

3.0 kautta 5.0 200 High Street, Colliers Wood, Lontoo, Englanti
Holiday Inn Express London - Wimbledon South on saanut mainiota palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Clapham Common. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja baarin. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LED-televisiot.
166 €
The Rose & Crown Wimbledon

The Rose & Crown Wimbledon

3.0 kautta 5.0 55 High Street, Wimbledon Village, Lontoo, Englanti
The Rose & Crown Wimbledon on saanut mainiota palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Clapham Common. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ravintolan. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-television.
Hae hinnat
Premier Inn London Wimbledon South

Premier Inn London Wimbledon South

Premier Inn London Wimbledon South sijaitsee lähellä kohdetta Clapham Common. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi aamiaisen (lisämaksusta) ja Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa (lisämaksusta).
139 €
Fox and Grapes

Fox and Grapes

4.0 kautta 5.0 9 Camp Road, Wimbledon Common, Lontoo, Englanti
Fox and Grapes on saanut mainiota palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Clapham Common. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ravintolan. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja television.
Hae hinnat
Travelodge London Raynes Park

Travelodge London Raynes Park

Travelodge London Raynes Park sijaitsee lähellä kohdetta Hampton Court Palace. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa (lisämaksusta).
95 €
Goodenough Guesthouse

Goodenough Guesthouse

3.5 kautta 5.0 4 Goodenough Road, Lontoo, Englanti
Goodenough Guesthouse on saanut mainiota palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Clapham Common. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja pyykinpesutilat. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
150 €
Wimbledon Holiday Lets

Wimbledon Holiday Lets

3.0 kautta 5.0 69 Woodside, Lontoo, Englanti
Tämä huoneisto on saanut mahtavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike on lentokentän yhteydessä, minkä lisäksi Wimbledon Tennis Club on kävelyetäisyydellä. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja kuivapesulapalvelu. Huoneisto tarjoaa asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
Hae hinnat
Cosy Self-contained Studio With a Garden View

Cosy Self-contained Studio With a Garden View

3.0 kautta 5.0 1B Delamere Road, Lontoo, Englanti
Tämä huoneistohotelli sijaitsee lähellä kohdetta Clapham Common. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa. Huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi keittiön ja pesukoneen/kuivausrummun.
115 €
Houkutteleva Puutarha-studio-asunto Wimbledonissa, Lontoossa, Lähellä Putkea, Wifi

Houkutteleva Puutarha-studio-asunto Wimbledonissa, Lontoossa, Lähellä Putkea, Wifi

69 Woodside, Lontoo, ENG
Tämä huoneisto on saanut loistavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Clapham Common. Huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi keittiön ja television.
83 €
Wimbledon Hotel

Wimbledon Hotel

3.5 kautta 5.0 78 Worple Road, Lontoo, Englanti
Wimbledon Hotel on saanut hyvää palautetta huoneiden siisteydestä. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Clapham Common. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja aamiaisen (lisämaksusta). Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
Hae hinnat
2 Bedroom Apartment in Morden With Terrace

2 Bedroom Apartment in Morden With Terrace

3.5 kautta 5.0 Martin Way, Lontoo, Englanti
Tämä huoneistohotelli sijaitsee lähellä kohdetta Clapham Common. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa. Huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.

Majoitus kohteessa Wimbledon

Kun suunnittelet matkaa kohteeseen Wimbledon, ebookersin työkaluilla löydät helposti sinulle sopivamman hotellitarjouksen parhaaseen hintaan. Voit tarkastella hotellien sijainteja kartalta, jolloin tiedät, kuinka lähellä majapaikkasi on nähtävyyksistä, joissa haluat vierailla. Voit myös tarkastella muiden matkustajien antamia palautteita kohteen Wimbledon hotelleista. Voit suodattaa hakutuloksia myös sen mukaan, kuinka lähellä ne ovat kohteen Wimbledon suosituimpia nähtävyyksiä.

 

Matkustaminen hotellillesi kohteessa Wimbledon

Mistä tahansa matkustatkaan, ebookers voi auttaa sinua pääsemään hotellille, jonka varasit kohteesta Wimbledon. Ensinnäkin, meillä on laaja valikoima lentoja, joten voit varata lennot lähimmälle lentoasemalle parhaaseen hintaan. Matkan jatkaminen lentokentältä kohteeseen Wimbledon on helppoa.

Hae ja varaa joku erinomaisista autonvuokraustarjouksistamme, ja voit ajaa hotellille mukavasti itse. Tämän lisäksi vuokra-autolla matkustaessa pääset tutustumaan kohteen Wimbledon ja sen lähialueiden tarjontaan omalla aikataululla. Muistathan, että ebookersin hotellikuvauksissa kerrotaan kunkin majoituspaikan pysäköintimahdollisuuksista, joten ne kannattaa tarkistaa ennen kuin lähdet liikenteeseen.

 

Tekemistä kohteessa Wimbledon

Kohteessa Wimbledon riittää runsaasti tekemistä – etenkin, jos rentoutuminen ja hotellihuoneessa oleskelu lasketaan mukaan. Jos kuitenkin haluat myös muita aktiviteetti-ideoita, kannattaa tutustua Aktiviteetit-sivuun, jonne olemme koonneet kohteen Wimbledon parhaimpia aktiviteetteja.

Jos siis kaipaat hauskaa ja jännittävää tekemistä, opettavaisia retkiä tai vain rentoa menoa, ebookersin avulla saat kaiken irti lomastasi kohteessa Wimbledon.

Viimeisimmät hotelliarvostelut kohteessa Wimbledon

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.