Pääosion alkuosa
Valitse yli 1,000,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman
Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta
ebookers ei veloita maksua suurimmasta osasta hotelliperuutuksia tai -muutoksia
Tänä iltana
Tänä viikonloppuna
14.8. - 16.8.

Suosituimmat hotellit Shoreditch

116 €
Montcalm Royal London House - City Of London

Montcalm Royal London House - City Of London

5.0 kautta 5.0 22-25 Finsbury Square, Lontoo, Englanti
Montcalm Royal London House - City Of London on saanut loistavaa palautetta hyvistä kylpyhuoneistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Liverpool Street. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 2 ravintolaa ja 2 baaria. Tässä 5 tähden hotellissa on 235 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja plasmatelevisiot.
52 €
Point A Hotel London Liverpool Street (Newly Refurbished)

Point A Hotel London Liverpool Street (Newly Refurbished)

3.0 kautta 5.0 13-15 Folgate Street, Lontoo, Englanti
Point A Hotel London Liverpool Street on saanut mahtavaa palautetta hiljaisesta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Liverpool Street. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, kahvila ja välipalabaari/deli. Tässä vuonna 2012 rakennetussa 3,5 tähden hotellissa on 183 huonetta 4 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
108 €
Dorsett City London

Dorsett City London

4.0 kautta 5.0 9 Aldgate High Street, Lontoo, Englanti
Dorsett City London on saanut loistavaa palautetta hiljaisesta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta The Gherkin. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 2 ravintolaa ja baarin. Tässä vuonna 2017 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 267 huonetta 13 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
65 €
Holiday Inn Express London City

Holiday Inn Express London City

3.0 kautta 5.0 275 Old Street, Lontoo, Englanti
Holiday Inn Express London City on saanut mahtavaa palautetta alueen nähtävyyksistä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Brick Lane. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ravintolan. Tässä 3 tähden hotellissa on 224 huonetta 5 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-televisiot.
60 €
Monopoly Accommodations

Monopoly Accommodations

3.5 kautta 5.0 Wentworth Street 41-43, Tower Hamlets, Lontoo, Englanti
Monopoly Accommodations on saanut loistavaa palautetta hinta-laatu-suhteestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Liverpool Street. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja pyykinpesutilat. Tässä 3,5 tähden majatalossa on 16 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
194 €
Nobu Hotel Shoreditch

Nobu Hotel Shoreditch

5.0 kautta 5.0 10-50 Willow Street, Lontoo, Englanti
Nobu Hotel Shoreditch on saanut mahtavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Bankenviertel. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä täyden palvelun kylpylän ja ravintolan. Tässä vuonna 2017 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 148 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja 2 kylpyhuonetta.
109 €
citizenM London Shoreditch

citizenM London Shoreditch

4.0 kautta 5.0 6 Holywell Lane, Lontoo, Englanti
CitizenM London Shoreditch on saanut loistavaa palautetta mukavista sängyistään. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Old Spitalfields Market. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ravintola ja baari. Tässä vuonna 2016 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 216 huonetta 8 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja iPadit.
55 €
Point A Hotel London Shoreditch

Point A Hotel London Shoreditch

3.5 kautta 5.0 8-10 Paul Street, Lontoo, Englanti
Point A Hotel London Shoreditch on saanut hyvää palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Liverpool Street. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä kahvilan ja aamiaisen (lisämaksusta). Tässä 3,5 tähden hotellissa on 181 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
58 €
Millenium Aparthotels

Millenium Aparthotels

3.5 kautta 5.0 30 Rivington Street, Lontoo, Englanti
Millenium Aparthotels on saanut loistavaa palautetta sijainnistaan lähellä kaikkea. Majoitusliike sijaitsee lentokentän yhteydessä, ja Brick Lane on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Tässä 3,5 tähden hotellissa on 20 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi keittiön ja LED-television.
Hae hinnat
The Curtain

The Curtain

5.0 kautta 5.0 45 Curtain Road, Lontoo, Englanti
The Curtain on saanut loistavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Liverpool Street. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 2 ravintolaa ja 2 baaria. Tässä vuonna 2017 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 120 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
87 €
Mama Shelter London

Mama Shelter London

4.0 kautta 5.0 437 Hackney Road, Lontoo, Englanti
Mama Shelter London on saanut hyvää palautetta alueen julkisista kulkuyhteyksistä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Columbia Road Flower Market. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ravintola ja kuntokeskus. Tässä vuonna 2008 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 194 huonetta 4 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
216 €
Courthouse Hotel Shoreditch

Courthouse Hotel Shoreditch

4.5 kautta 5.0 335-337 Old Street, Lontoo, Englanti
Courthouse Hotel Shoreditch on saanut loistavaa palautetta huoneiden tilavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Brick Lane. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 2 baaria ja sisäuima-altaan. Tässä vuonna 2015 rakennetussa 4,5 tähden hotellissa on 128 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
74 €
ibis London City - Shoreditch

ibis London City - Shoreditch

3.0 kautta 5.0 5 Commercial Street, Lontoo, Englanti
Ibis London City - Shoreditch on saanut mahtavaa palautetta keskeisestä sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta The Gherkin. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja baarin. Tässä 3 tähden hotellissa on 348 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
Hae hinnat
Hart Shoreditch Hotel London, Curio Collection by Hilton

Hart Shoreditch Hotel London, Curio Collection by Hilton

4.0 kautta 5.0 61 TO 67 GREAT EASTERN STREET, SHOREDITCH, Lontoo, Englanti
Hart Shoreditch Hotel London, Curio Collection by Hilton on saanut hyvää palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Brick Lane. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 2 baaria ja ravintolan. Tässä 4 tähden hotellissa on 126 huonetta 5 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja älytelevision.
83 €
The Buxton

The Buxton

3.5 kautta 5.0 42 Osborn St, Lontoo, Englanti
The Buxton sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Brick Lane. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja baarin. Tässä 3,5 tähden hotellissa on 15 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.

Majoitus kohteessa Shoreditch

Kun suunnittelet matkaa kohteeseen Shoreditch, ebookersin työkaluilla löydät helposti sinulle sopivamman hotellitarjouksen parhaaseen hintaan. Voit tarkastella hotellien sijainteja kartalta, jolloin tiedät, kuinka lähellä majapaikkasi on nähtävyyksistä, joissa haluat vierailla. Voit myös tarkastella muiden matkustajien antamia palautteita kohteen Shoreditch hotelleista. Voit suodattaa hakutuloksia myös sen mukaan, kuinka lähellä ne ovat kohteen Shoreditch suosituimpia nähtävyyksiä.

 

Matkustaminen hotellillesi kohteessa Shoreditch

Mistä tahansa matkustatkaan, ebookers voi auttaa sinua pääsemään hotellille, jonka varasit kohteesta Shoreditch. Ensinnäkin, meillä on laaja valikoima lentoja, joten voit varata lennot lähimmälle lentoasemalle parhaaseen hintaan. Matkan jatkaminen lentokentältä kohteeseen Shoreditch on helppoa.

Hae ja varaa joku erinomaisista autonvuokraustarjouksistamme, ja voit ajaa hotellille mukavasti itse. Tämän lisäksi vuokra-autolla matkustaessa pääset tutustumaan kohteen Shoreditch ja sen lähialueiden tarjontaan omalla aikataululla. Muistathan, että ebookersin hotellikuvauksissa kerrotaan kunkin majoituspaikan pysäköintimahdollisuuksista, joten ne kannattaa tarkistaa ennen kuin lähdet liikenteeseen.

 

Tekemistä kohteessa Shoreditch

Kohteessa Shoreditch riittää runsaasti tekemistä – etenkin, jos rentoutuminen ja hotellihuoneessa oleskelu lasketaan mukaan. Jos kuitenkin haluat myös muita aktiviteetti-ideoita, kannattaa tutustua Aktiviteetit-sivuun, jonne olemme koonneet kohteen Shoreditch parhaimpia aktiviteetteja.

Jos siis kaipaat hauskaa ja jännittävää tekemistä, opettavaisia retkiä tai vain rentoa menoa, ebookersin avulla saat kaiken irti lomastasi kohteessa Shoreditch.

Viimeisimmät hotelliarvostelut kohteessa Shoreditch

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.