Pääosion alkuosa

Valitse yli 1,000,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman

Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta

ebookers ei veloita maksua suurimmasta osasta hotelliperuutuksia tai -muutoksia

Tänä iltana
Tänä viikonloppuna
27.11. - 29.11.

Suosituimmat hotellit Shoreditch

39 €
Point A Hotel London Shoreditch

Point A Hotel London Shoreditch

3.5 kautta 5.0 8-10 Paul Street, Lontoo, Englanti
Point A Hotel London Shoreditch on saanut hyvää palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Liverpool Street. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä kahvilan ja aamiaisen (lisämaksusta). Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
78 €
Dorsett City London

Dorsett City London

4.0 kautta 5.0 9 Aldgate High Street, Lontoo, Englanti
Dorsett City London on saanut loistavaa palautetta hiljaisesta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta The Gherkin. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä baarin ja business centerin. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
39 €
Point A Hotel London Liverpool Street

Point A Hotel London Liverpool Street

3.5 kautta 5.0 13-15 Folgate Street, Lontoo, Englanti
Point A Hotel London Liverpool Street on saanut mahtavaa palautetta hiljaisesta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Liverpool Street. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, kahvila ja välipalabaari/deli. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
78 €
Mama Shelter London - Shoreditch

Mama Shelter London - Shoreditch

4.0 kautta 5.0 437 Hackney Road, Lontoo, Englanti
Mama Shelter London - Shoreditch on saanut hyvää palautetta alueen julkisista kulkuyhteyksistä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Columbia Road Flower Market. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ravintola ja kuntokeskus. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
112 €
Montcalm Royal London House - City Of London

Montcalm Royal London House - City Of London

5.0 kautta 5.0 22-25 Finsbury Square, Lontoo, Englanti
Montcalm Royal London House - City Of London on saanut loistavaa palautetta hyvistä kylpyhuoneistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Liverpool Street. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä täyden palvelun kylpylän ja sisäuima-altaan. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja plasmatelevisiot.
70 €
citizenM London Shoreditch

citizenM London Shoreditch

4.0 kautta 5.0 6 Holywell Lane, Lontoo, Englanti
CitizenM London Shoreditch on saanut loistavaa palautetta mukavista sängyistään. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Old Spitalfields Market. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ravintola ja baari. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja iPadit.
43 €
Shoreditch Inn

Shoreditch Inn

3.0 kautta 5.0 1 Austin Street, Lontoo, Englanti
Shoreditch Inn on saanut hyvää palautetta huoneiden hiljaisuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Brick Lane. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen aamiainen ja ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
76 €
Holiday Inn Express London City

Holiday Inn Express London City

3.0 kautta 5.0 275 Old Street, Lontoo, Englanti
Holiday Inn Express London City on saanut mahtavaa palautetta alueen nähtävyyksistä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Brick Lane. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja baarin. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-televisiot.
95 €
Hart Shoreditch Hotel London, Curio Collection by Hilton

Hart Shoreditch Hotel London, Curio Collection by Hilton

4.0 kautta 5.0 61 TO 67 GREAT EASTERN STREET, SHOREDITCH, Lontoo, Englanti
Hart Shoreditch Hotel London, Curio Collection by Hilton on saanut hyvää palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Brick Lane. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja ympäri vuorokauden auki olevan kuntokeskuksen. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja älytelevision.
144 €
Boundary London

Boundary London

5.0 kautta 5.0 2-4 Boundary St (Enter on Redchurch St), Shoreditch, Lontoo, Englanti
Boundary London on saanut loistavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Brick Lane. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä baarin ja kattoterassin. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
66 €
Millenium Aparthotels

Millenium Aparthotels

3.5 kautta 5.0 30 Rivington Street, Lontoo, Englanti
Millenium Aparthotels on saanut loistavaa palautetta sijainnistaan lähellä kaikkea. Majoitusliike sijaitsee lentokentän yhteydessä, ja Brick Lane on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi keittiön ja LED-television.
55 €
ibis London City - Shoreditch

ibis London City - Shoreditch

3.0 kautta 5.0 5 Commercial Street, Lontoo, Englanti
Ibis London City - Shoreditch on saanut mahtavaa palautetta keskeisestä sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta The Gherkin. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja baarin. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
Hae hinnat
The Curtain

The Curtain

5.0 kautta 5.0 45 Curtain Road, Lontoo, Englanti
The Curtain on saanut loistavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Brick Lane. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ulkouima-altaan ja ympäri vuorokauden auki olevan kuntokeskuksen. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
Hae hinnat
Nobu Hotel Shoreditch

Nobu Hotel Shoreditch

5.0 kautta 5.0 10-50 Willow Street, Lontoo, Englanti
Nobu Hotel Shoreditch on saanut mahtavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Bankenviertel. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä täyden palvelun kylpylän ja ravintolan. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
100 €
196 Bishopsgate

196 Bishopsgate

4.0 kautta 5.0 196 Bishopsgate, Lontoo, Englanti
196 Bishopsgate on saanut mahtavaa palautetta huoneistojen siisteydestä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Liverpool Street. Majoitusliikkeessä on saatavilla kuivapesulapalvelu ja concierge-palvelut. Jokainen huoneisto tarjoaa keittiön ja pesukoneen/kuivausrummun.

Majoitus kohteessa Shoreditch

Kun suunnittelet matkaa kohteeseen Shoreditch, ebookersin työkaluilla löydät helposti sinulle sopivamman hotellitarjouksen parhaaseen hintaan. Voit tarkastella hotellien sijainteja kartalta, jolloin tiedät, kuinka lähellä majapaikkasi on nähtävyyksistä, joissa haluat vierailla. Voit myös tarkastella muiden matkustajien antamia palautteita kohteen Shoreditch hotelleista. Voit suodattaa hakutuloksia myös sen mukaan, kuinka lähellä ne ovat kohteen Shoreditch suosituimpia nähtävyyksiä.

 

Matkustaminen hotellillesi kohteessa Shoreditch

Mistä tahansa matkustatkaan, ebookers voi auttaa sinua pääsemään hotellille, jonka varasit kohteesta Shoreditch. Ensinnäkin, meillä on laaja valikoima lentoja, joten voit varata lennot lähimmälle lentoasemalle parhaaseen hintaan. Matkan jatkaminen lentokentältä kohteeseen Shoreditch on helppoa.

Hae ja varaa joku erinomaisista autonvuokraustarjouksistamme, ja voit ajaa hotellille mukavasti itse. Tämän lisäksi vuokra-autolla matkustaessa pääset tutustumaan kohteen Shoreditch ja sen lähialueiden tarjontaan omalla aikataululla. Muistathan, että ebookersin hotellikuvauksissa kerrotaan kunkin majoituspaikan pysäköintimahdollisuuksista, joten ne kannattaa tarkistaa ennen kuin lähdet liikenteeseen.

 

Tekemistä kohteessa Shoreditch

Kohteessa Shoreditch riittää runsaasti tekemistä – etenkin, jos rentoutuminen ja hotellihuoneessa oleskelu lasketaan mukaan. Jos kuitenkin haluat myös muita aktiviteetti-ideoita, kannattaa tutustua Aktiviteetit-sivuun, jonne olemme koonneet kohteen Shoreditch parhaimpia aktiviteetteja.

Jos siis kaipaat hauskaa ja jännittävää tekemistä, opettavaisia retkiä tai vain rentoa menoa, ebookersin avulla saat kaiken irti lomastasi kohteessa Shoreditch.

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.