Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Löydä täydellinen lentosi yli 400 lentoyhtiön joukosta

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Halvat meno-paluu lennot Liverpool

Hinnat haettu viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Tieto lennoista

Kohdelentokenttä Manchester
Kohdekaupunki Manchester
Lennon hinta 42 €

Lennot Liverpooliin, nuorisokulttuurin ja jalkapallon luvattuun kaupunkiin

Liverpool on Luoteis-Englannissa sijaitseva noin puolen miljoonan asukkaan kaupunki, joka tunnetaan etenkin The Beatles -yhtyeestä sekä maailmankuuluista jalkapallojoukkueistaan. Kaupunki, jonka läpi virtaa kaunis Mersey-joki, perustettiin jo 1200-luvun alussa, jonka jälkeen se on toiminut niin tärkeänä satamakaupunkina kuin nuorisokulttuurin keskuksenakin. Liverpool tarjoaa siis runsaasti koettavaa historiasta ja urheilusta aina kattavaan ravintolatarjontaan ja vilkkaaseen yöelämään. Varaa lennot Liverpooliin ja koe englantilainen kulttuuri aidoimmillaan.

Liverpoolissa on helppo lomailla

Liverpool on noin Helsingin kokoinen kaupunki, jossa kaupunkilomailijan on helppo liikkua niin jalkaisin kuin bussillakin. Välimatkat keskusta-alueella ovat lyhyitä, ja jo kaupungin useita eri aikakausia edustava arkkitehtuuri on mielenkiintoista katseltavaa. Nähtävyyksiä ei ole stressiksi asti, joten aikaa jää myös vaikkapa ostosten tekemiseen, taidemuseovisiittiin tai kaupungin lukuisten pubien katsastamiseen. Hintataso on Liverpoolissa hieman muita Englannin suuria kaupunkeja alhaisempi ja suomalaisnäkökulmasta katsottuna paikoittain jopa edullinen.

Liverpoolin matkailuvaltteja ovat sen intohimoinen jalkapallokulttuuri ja Liverpoolista huipulle ponnistanut The Beatles. Kaupungissa vieraillessaan kannattaakin siis harkita visiittiä joko stadionille tai vähintäänkin paikalliseen pubiin, jossa peliä pääsee katsomaan muiden innokkaiden fanien kanssa. Beatlesien jalanjäljissä voi kulkea lukuisilla nähtävyyksillä, bussikierroksella ja The Beatles Story -museossa.

Halvat lennot Liverpooliin ovat vain napsautuksen päässä

Liverpooliin ei lennetä tällä hetkellä Suomesta suorin lennoin. Yhden välilaskun lentoja on saatavilla runsaasti varsinkin, kun reittiin yhdistää kahden eri halpalentoyhtiön, kuten Norwegianin, Wizz Airin tai easyJetin, lennot. Tällöin on kuitenkin muistettava, että vaihto on omalla vastuulla, eikä vaihtopaikasta pääse lennolta myöhästymisen tapauksessa jatkamaan matkaansa muutoin kuin uuden lentolipun ostamalla. Yhden välilaskun lennot ovat edullisimmillaan maaliskuussa, joskin ne ovat silloinkin melko hinnakkaat. Myös lentoajat ovat näillä reiteillä pitkiä välimatkaan nähden, sillä matkaa saa tehdä yhteen suuntaan useimmiten noin 10 tuntia.

Liverpoolin lentoasemalta eli John Lennonin lentoasemalta on hyvät yhteydet Liverpoolin kaupunkiin. Taksimatka keskustaan kestää 20–30 minuuttia ja kustantaa noin 15 puntaa. Huomattavasti edullisemmin keskustaan matkustaa kuitenkin bussilla. Lentoasemabussin numero on 500, ja se vie matkailijat Liverpoolin keskustaan noin 35 minuutissa reilun kahden punnan hintaan.

Toinen hyvä vaihtoehto on lentää läheiseen Manchesteriin ja jatkaa matkaa Liverpooliin junalla. Junat kulkevat kyseisten kaupunkien välillä vähintään kerran tunnissa, eikä matkaankaan kulu kuin vajaa tunti. Manchesteriin lentäminen on paitsi edullisempaa, myös nopeampaa. Finnairin suoralla lennolla yhdensuuntainen matka on heitetty kolmessa tunnissa, eikä hintalappukaan päätä huimaa esimerkiksi huhtikuussa, jolloin hinnat ovat alhaisimmillaan. Yhdellä välilaskulla matka Manchesteriin on vieläkin edullisempi. KLM:n siivin Manchesteriin ja takaisin pääsee huhtikuussa suoria lentoja edullisemmin, ja koneen vaihto tapahtuu Amsterdamissa. Matka-aika kuitenkin venyy tällöin vähintään viiteen ja puoleen tuntiin ja monissa tapauksissa jopa yli 15 tuntiin.

Halvat lennot Liverpooliin löydät helpoimmin ebookersilta. Matkahakumme auttaa sinua vertailemaan eri lentojen ja reittivaihtoehtojen hintoja, minkä jälkeen lento Liverpooliin on vain muutaman napsautuksen päässä.

Liverpool on mukava matkakohde ympäri vuoden

Sää ei tunnetusti kuulu Englannin matkailuvalttien joukkoon, mutta suomalaisnäkökulmasta katsottuna tilanne ei suinkaan ole niin vakava. Vaikkakin sää on Liverpoolissa hyvin epävakainen ja sateita saadaan niin kesällä kuin talvellakin, esimerkiksi kevät ja syksy ovat siellä Suomen ilmastoa leudompia ja usein myös poutaisia. Varmaa lämpöä ja auringonpaistetta Liverpoolista on turha lähteä hakemaan, mutta kun reissuun varaa vaatetta joka säälle, on kaupunki erinomainen matkakohde kaikkina vuodenaikoina.

Mitkä yhtiöt lentävät kohteeseen Liverpool?

SAS, KLM, Air France, Lufthansa, Finnair, Austrian Airlines, British Airways, Norwegian Air Shuttle, Iberia

Kartta

Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.