Pääosion alkuosa

Suositut Hostellit – Berliini

Cityhostel Berlin Mitte 32 €
Cityhostel Berlin Mitte

Cityhostel Berlin Mitte

Glinkastr. 5-7, Berliini, Berlin
   
  2.0 kautta 5.0 Tähteä

  Cityhostel Berlin Mitte on saanut loistavaa palautetta sijainnistaan lähellä lentokenttää. Majoitusliike sijaitsee kokouskeskuksen yhteydessä, ja Friedrichstraße on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä baarin ja aamiaisen (lisämaksusta). Tässä 2 tähden hostellissa on 109 huonetta 4 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden.

  Generator Berlin Prenzlauer Berg 26 €
  Generator Berlin Prenzlauer Berg

  Generator Berlin Prenzlauer Berg

  Storkower Strasse 160, Berliini, BE
    
   2.0 kautta 5.0 Tähteä

   Generator Berlin Prenzlauer Berg on saanut mainiota palautetta aamiaisestaan. Majoitusliike on ostoskeskuksen yhteydessä, minkä lisäksi Velodrom on kävelyetäisyydellä. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja baarin. Tässä vuonna 1975 rakennetussa 2 tähden hostellissa on 238 huonetta 8 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden.

   Ootel.co 28 €
   Ootel.co

   Ootel.co

   Allee der Kosmonauten 32, Berliini, Berlin
     
    0.0 kautta 5.0 Tähteä

    Ootel.co sijaitsee ostoskeskuksen yhteydessä ja lähellä kohdetta Alexanderplatz. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ravintolan ja aamiaisen (lisämaksusta). Tässä hostellissa on 150 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja Select Comfort -patjallisen sängyn.

    All In Hostel / Hotel Berlin 24 €
    All In Hostel / Hotel Berlin

    All In Hostel / Hotel Berlin

    Gruenberger Str. 54, Berliini, BE
      
     2.0 kautta 5.0 Tähteä

     All In Hostel / Hotel Berlin on saanut hyvää palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Mercedes-Benz Arena. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä baarin ja aamiaisen (lisämaksusta). Tässä vuonna 1911 rakennetussa 2 tähden hostellissa on 120 huonetta 2 kerroksessa.

     one80º Hostel Berlin 26 €
     one80º Hostel Berlin

     one80º Hostel Berlin

     Otto-Braun-Strasse 65, Berliini, BE
       
      2.0 kautta 5.0 Tähteä

      One80º Hostel Berlin on saanut hyvää palautetta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Alexanderplatz. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä baarin ja pyykinpesutilat. Tässä vuonna 2012 rakennetussa 2 tähden hostellissa on 132 huonetta 10 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden.

      The Circus Hostel 44 €
      The Circus Hostel

      The Circus Hostel

      Weinbergsweg 1a, Berliini, BE
        
       2.0 kautta 5.0 Tähteä

       The Circus Hostel on saanut loistavaa palautetta huoneiden hiljaisuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Hackescher Markt. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ravintolan, baarin ja aamiaisen (lisämaksusta). Tässä vuonna 1890 rakennetussa 2 tähden hostellissa on 72 huonetta 5 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja tallelokerot.

       Generator Berlin Mitte 53 €
       Generator Berlin Mitte

       Generator Berlin Mitte

       Oranienburger Strasse 65, Berliini, BE
         
        1.0 kautta 5.0 Tähteä

        Generator Berlin Mitte on saanut mainiota palautetta alueen nähtävyyksistä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Friedrichstraße. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ravintola ja baari. Tässä vuonna 2013 rakennetussa 1 tähden hostellissa on 139 huonetta 6 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden.

        Ostel - Das DDR Design Hostel Berlin 40 €
        Ostel - Das DDR Design Hostel Berlin

        Ostel - Das DDR Design Hostel Berlin

        Wriezener Karree 5, Berliini, BE
          
         2.0 kautta 5.0 Tähteä

         Ostel - Das DDR Design Hostel Berlin on saanut hyvää palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike on ostoskeskuksen yhteydessä, minkä lisäksi Mercedes-Benz Arena on kävelyetäisyydellä. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa. Tässä vuonna 1986 rakennetussa 2 tähden hostellissa on 36 huonetta 6 kerroksessa. Kaikki huoneiden tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden.

         HappyGoLucky Hotel & Hostel 41 €
         HappyGoLucky Hotel & Hostel

         HappyGoLucky Hotel & Hostel

         Stuttgarter Platz 17, Berliini
           
          2.0 kautta 5.0 Tähteä

          HappyGoLucky Hotel & Hostel on saanut mainiota palautetta alueen ostosmahdollisuuksista. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Kurfürstendamm-ostoskatu. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, kahvila ja välipalabaari/deli. Tässä vuonna 1895 rakennetussa 2 tähden hostellissa on 72 huonetta 4 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja jääkaapit.

          Design Hostel P182 59 €
          Design Hostel P182

          Design Hostel P182

          Potsdamer Straße 182, Berliini
            
           2.0 kautta 5.0 Tähteä

           Design Hostel P182 on saanut mainiota palautetta sijainnistaan lähellä kaikkea. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Kurfürstendamm-ostoskatu. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 2 ravintolaa ja kuntoklubin. Tässä 2 tähden hostellissa on 51 huonetta 2 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja älytelevision.

           St Christopher's Berlin Alexanderplatz 48 €
           St Christopher's Berlin Alexanderplatz

           St Christopher's Berlin Alexanderplatz

           Rosa-Luxemburg-Strasse 39-41, Berliini, BE
             
            2.0 kautta 5.0 Tähteä

            St Christopher's Berlin Alexanderplatz on saanut mainiota palautetta huoneiden siisteydestä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Hackescher Markt. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja baarin. Tässä 2 tähden hostellissa on 30 huonetta 6 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden.

            Grand Hostel Berlin Classic 21 €
            Grand Hostel Berlin Classic

            Grand Hostel Berlin Classic

            Tempelhofer Ufer 14, Berliini, BE
              
             2.0 kautta 5.0 Tähteä

             Grand Hostel Berlin Classic on saanut mainiota palautetta alueen nähtävyyksistä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Tempodrom. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja baarin. Tässä vuonna 1874 rakennetussa 2 tähden hostellissa on 33 huonetta 4 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja tallelokeron.

             Varaa Hostellit kohteessa Berliini ebookersilta

             Kohteen Berliini hostellit ovat ehdoton valinta tiukalla budjetilla matkaileville. Alueen Hostellit tarjoavat roppakaupalla rentoa tunnelmaa, ja niissä tapaa usein matkalaisia maailman joka kolkalta. Kaikkein halvimpia ovat hostellien makuusalipaikat. Makuusalit ovat täydellinen valinta etenkin yksin matkaileville, sillä niistä löytyy aina juttukavereita ja tunnelmaa. Enemmän yksityisyyttä kaipaaville hostelleissa on usein myös yksityiskäyttöön tarkoitettuja huoneita. Ne sopivat etenkin pariskunnille ja täydellistä hiljaisuutta kaipaaville.

             Löydä uusia ystäviä – tarkasta ebookersin Hostellit kohteessa Berliini

             Hostelleissa ei tuppisuita tunneta, joten myös kohteessa Berliini niistä löytyy taatusti seuraa myös sinulle. Toisin kuin ennen, Hostellit ovat nykyisin myös koko lailla moderneja ja tyylikkäitä, eikä niissä todellakaan yövy mitään laitapuolen väkeä. Etenkin hostellien oleskelutilat ovat usein aivan viimeistä huutoa, minkä ansiosta niissä viihtyy helposti pidemmänkin tovin. Monista löytyy myös baari, jossa asukkaat vaihtavat kuulumisia päivän koitosten jälkeen. Jos liikutte porukalla, voitte hyödyntää hostellin yhteistiloja myös yhteisten suunnitelmien hiomiseen. Aamuisin jo kukonlaulun aikaan heräävä voi lisäksi loikoilla niissä siihen asti, kunnes toiset pääsevät ylös.

             Hostellit sijaitsevat yleensä aivan kaupungin tai muun kohteen ytimessä, joten ne sopivat täydellisesti nähtävyyksiä kierteleville. Koska valtaosa hostellien asukkaista käyttää julkisia, lähin pysäkki löytyy yleensä aivan majapaikan nurkilta. Näin myös kohteessa Berliini. Halpa hinta ja loistava sijainti tekevätkin hostelleista äärimmäisen houkuttelevan vaihtoehdon kenelle tahansa matkalaiselle. Erityisen suosittuja kohteen Berliini Hostellit ovat nuorten matkailijoiden parissa, sillä useimmat niistä sijaitsevat aivan täkäläisen yöelämän ytimessä. Usein lähin baari tai klubi on vain lyhyen kävelymatkan päässä, mikä helpottaa myös yöllä kotiutumista melkoisesti.

             Kohteen Berliini Hostellit tarjoavat tämän alueen ylivoimaisesti halvinta majoitusta. Etenkin makuusalipaikat ovat usein viisi tai jopa kymmenen kertaa hotellihuonetta halvempia, joten sellaisen valitsemalla sinulle jää taatusti rahaa myös ravintoloihin, nähtävyyksiin ja muihin huvituksiin. ebookersin Hostellit ovat erittäin viihtyisiä ja siistejä, joten voit huoletta varata sellaisen kohteesta Berliini vaikka pidemmäksikin aikaa. Hostelleissa väki vaihtuu melko tiheään, joten pitkän visiitin aikana saatat tavata ihmisiä lukuisista eri maista!

             ebookers tarjoaa sinulle kaikki kohteen Berliini parhaat Hostellit

             Sivustomme kätevillä hakusuodattimilla varmistat, että majapaikassasi on kaikki tarvitsemasi mukavuudet. Haun tulokset näet joko listana tai suoraan kohteen Berliini kartalla. Kartan avulla voit ottaa tarkasteluun esimerkiksi vain haluamiesi nähtävyyksien lähellä sijaitsevat Hostellit. Syöttämällä hakutyökaluumme omat matkapäiväsi sekä kohteen Berliini saat näkyviin kaikki kyseisellä ajanjaksolla vapaana olevat majapaikat. Varaa omasi jo nyt, niin pääset heti suunnittelemaan matkaasi kohteeseen Berliini!

             Kartta

             Suosituimmat hotellit – Berliini

             Näytä kaikki 1 237 majoitusliikettä kohteessa Berliini
             Hotel Berlin, Berlin 72 €
             Hotel Berlin, Berlin

             Hotel Berlin, Berlin

             Lützowplatz 17, Berliini, BE
               
              4.5 kautta 5.0 Tähteä

              Potsdamer Platz, Brandenburgin portti ja Valtiopäivätalo (Reichstag) sijaitsevat 3 kilometrin päässä tästä luksusluokan hotellista. Checkpoint Charlie -museo ja Galeries Lafayette ovat myös 5 kilometrin päässä. Nollendorfplatzin metroasema on 8 minuutin kävelymatkan päässä, ja Wittenbergplatzin metroasema on 10 minuutin kävelymatkan päässä.

              MEININGER Hotel Berlin Tiergarten 37 €
              MEININGER Hotel Berlin Tiergarten

              MEININGER Hotel Berlin Tiergarten

              Turmstrasse 25-26, Berliini
                
               3.5 kautta 5.0 Tähteä

               Tiergartenin puisto, Voitonpylväs ja Bellevuen linna (Schloss Bellevue)Bellevuen linna (Schloß Bellevue) sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä lähellä lentokenttää sijaitsevasta perheystävällisestä hotellista. Valtiopäivätalo (Reichstag) ja Brandenburgin portti ovat myös 3 kilometrin päässä. Turmstraßen metroasema sijaitsee vain 3 minuutin kävelymatkan päässä ja Birkenstraßen metroasema 11 minuutin kävelymatkan päässä.

               IntercityHotel Berlin Hauptbahnhof 69 €
               IntercityHotel Berlin Hauptbahnhof

               IntercityHotel Berlin Hauptbahnhof

               Katharina Paulus Strasse 5, Berliini, BE
                 
                0.0 kautta 5.0 Tähteä

                Saksan liittokanslerinvirasto (Bundeskanzleramt) ja Valtiopäivätalo (Reichstag) sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Brandenburgin portti ja Friedrichstraße ovat myös 2 kilometrin päässä. Berlin Hauptbahnhofin metroasema ja Berlin-Hauptbahnhofin S-Bahn-asema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

                MEININGER Hotel Berlin East Side Gallery 37 €
                MEININGER Hotel Berlin East Side Gallery

                MEININGER Hotel Berlin East Side Gallery

                Am Postbahnhof 4, Berliini
                  
                 3.0 kautta 5.0 Tähteä

                 Mercedes-Benz Arena ja East Side Gallery sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Nikolaikirche ja Alexanderplatz ovat myös 3 kilometrin päässä. Berlin Ostbahnhofin S-bahn-asema ja Berlin-Ostin rautatieasema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

                 *Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.