Pääosion alkuosa

Suositut Hostellit – Berliini

Cityhostel Berlin Mitte 42 €
Cityhostel Berlin Mitte

Cityhostel Berlin Mitte

Glinkastr. 5-7, Berliini, Berlin
   
  2.0 kautta 5.0 Tähteä

  Cityhostel Berlin Mitte on saanut mahtavaa palautetta alueen julkisista kulkuyhteyksistä. Majoitusliike sijaitsee kokouskeskuksen yhteydessä, ja Friedrichstraße on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä baarin ja aamiaisen (lisämaksusta). Tässä 2 tähden hostellissa on 109 huonetta 4 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden.

  Ootel.co 28 €
  Ootel.co

  Ootel.co

  Allee der Kosmonauten 32, Berliini, Berlin
    
   0.0 kautta 5.0 Tähteä

   Ootel.co sijaitsee ostoskeskuksen yhteydessä ja lähellä kohdetta Alexanderplatz. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ravintolan ja aamiaisen (lisämaksusta). Tässä hostellissa on 124 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja Select Comfort -patjallisen sängyn.

   All In Hostel / Hotel Berlin 24 €
   All In Hostel / Hotel Berlin

   All In Hostel / Hotel Berlin

   Gruenberger Str. 54, Berliini, BE
     
    2.0 kautta 5.0 Tähteä

    All In Hostel / Hotel Berlin on saanut hyvää palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Mercedes-Benz Arena. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä baarin ja aamiaisen (lisämaksusta). Tässä vuonna 1911 rakennetussa 2 tähden hostellissa on 120 huonetta 2 kerroksessa.

    Generator Berlin Prenzlauer Berg 26 €
    Generator Berlin Prenzlauer Berg

    Generator Berlin Prenzlauer Berg

    Storkower Strasse 160, Berliini, BE
      
     2.0 kautta 5.0 Tähteä

     Generator Berlin Prenzlauer Berg on saanut mainiota palautetta aamiaisestaan. Majoitusliike on ostoskeskuksen yhteydessä, minkä lisäksi Velodrom on kävelyetäisyydellä. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ravintolan. Tässä vuonna 1975 rakennetussa 2 tähden hostellissa on 238 huonetta 8 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden.

     The Circus Hostel 44 €
     The Circus Hostel

     The Circus Hostel

     Weinbergsweg 1a, Berliini, BE
       
      2.0 kautta 5.0 Tähteä

      The Circus Hostel on saanut mainiota palautetta huoneiden tilavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Hackescher Markt. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja baarin. Tässä vuonna 1890 rakennetussa 2 tähden hostellissa on 72 huonetta 5 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja tallelokerot.

      Three Little Pigs Hostel Berlin 56 €
      Three Little Pigs Hostel Berlin

      Three Little Pigs Hostel Berlin

      Stresemannstr. 66, Berliini, BE
        
       2.0 kautta 5.0 Tähteä

       Three Little Pigs Hostel Berlin on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Friedrichstraße. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä baarin ja business centerin. Tässä 2 tähden hostellissa on 80 huonetta 5 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja tallelokeron.

       Generator Berlin Mitte 48 €
       Generator Berlin Mitte

       Generator Berlin Mitte

       Oranienburger Strasse 65, Berliini, BE
         
        1.0 kautta 5.0 Tähteä

        Generator Berlin Mitte on saanut hyvää palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Friedrichstraße. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ravintola ja baari. Tässä vuonna 2013 rakennetussa 1 tähden hostellissa on 139 huonetta 6 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden.

        HappyGoLucky Hotel & Hostel 40 €
        HappyGoLucky Hotel & Hostel

        HappyGoLucky Hotel & Hostel

        Stuttgarter Platz 17, Berliini
          
         2.0 kautta 5.0 Tähteä

         HappyGoLucky Hotel & Hostel on saanut mahtavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Kurfürstendamm-ostoskatu. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, kahvila ja välipalabaari/deli. Tässä vuonna 1895 rakennetussa 2 tähden hostellissa on 72 huonetta 4 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja jääkaapit.

         Heart of Gold Hostel Berlin 23 €
         Heart of Gold Hostel Berlin

         Heart of Gold Hostel Berlin

         Johannisstr. 11, Berliini, BE
           
          1.5 kautta 5.0 Tähteä

          Heart of Gold Hostel Berlin on saanut mahtavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Friedrichstraße. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, baari ja aamiainen (lisämaksusta). Tässä vuonna 2003 rakennetussa 1,5 tähden hostellissa on 47 huonetta 5 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja tallelokerot.

          Design Hostel P182 52 €
          Design Hostel P182

          Design Hostel P182

          Potsdamer Straße 182, Berliini
            
           2.0 kautta 5.0 Tähteä

           Design Hostel P182 on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Kurfürstendamm-ostoskatu. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 2 ravintolaa ja kuntoklubin. Tässä 2 tähden hostellissa on 51 huonetta 2 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja älytelevision.

           one80º Hostel Berlin 22 €
           one80º Hostel Berlin

           one80º Hostel Berlin

           Otto-Braun-Strasse 65, Berliini, BE
             
            2.0 kautta 5.0 Tähteä

            One80º Hostel Berlin on saanut loistavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Alexanderplatz. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä baarin ja business centerin. Tässä vuonna 2012 rakennetussa 2 tähden hostellissa on 132 huonetta 10 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden.

            Amstel House Hostel Berlin 38 €
            Amstel House Hostel Berlin

            Amstel House Hostel Berlin

            Waldenserstr. 31, Berliini, BE
              
             2.0 kautta 5.0 Tähteä

             Amstel House Hostel Berlin on saanut hyvää palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Voitonpylväs. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä baarin ja kahvilan. Tässä vuonna 1914 rakennetussa 2 tähden hostellissa on 100 huonetta 4 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja tallelokerot.

             Varaa Hostellit kohteessa Berliini ebookersilta

             Kohteen Berliini hostellit ovat ehdoton valinta tiukalla budjetilla matkaileville. Alueen Hostellit tarjoavat roppakaupalla rentoa tunnelmaa, ja niissä tapaa usein matkalaisia maailman joka kolkalta. Kaikkein halvimpia ovat hostellien makuusalipaikat. Makuusalit ovat täydellinen valinta etenkin yksin matkaileville, sillä niistä löytyy aina juttukavereita ja tunnelmaa. Enemmän yksityisyyttä kaipaaville hostelleissa on usein myös yksityiskäyttöön tarkoitettuja huoneita. Ne sopivat etenkin pariskunnille ja täydellistä hiljaisuutta kaipaaville.

             Löydä uusia ystäviä – tarkasta ebookersin Hostellit kohteessa Berliini

             Hostelleissa ei tuppisuita tunneta, joten myös kohteessa Berliini niistä löytyy taatusti seuraa myös sinulle. Toisin kuin ennen, Hostellit ovat nykyisin myös koko lailla moderneja ja tyylikkäitä, eikä niissä todellakaan yövy mitään laitapuolen väkeä. Etenkin hostellien oleskelutilat ovat usein aivan viimeistä huutoa, minkä ansiosta niissä viihtyy helposti pidemmänkin tovin. Monista löytyy myös baari, jossa asukkaat vaihtavat kuulumisia päivän koitosten jälkeen. Jos liikutte porukalla, voitte hyödyntää hostellin yhteistiloja myös yhteisten suunnitelmien hiomiseen. Aamuisin jo kukonlaulun aikaan heräävä voi lisäksi loikoilla niissä siihen asti, kunnes toiset pääsevät ylös.

             Hostellit sijaitsevat yleensä aivan kaupungin tai muun kohteen ytimessä, joten ne sopivat täydellisesti nähtävyyksiä kierteleville. Koska valtaosa hostellien asukkaista käyttää julkisia, lähin pysäkki löytyy yleensä aivan majapaikan nurkilta. Näin myös kohteessa Berliini. Halpa hinta ja loistava sijainti tekevätkin hostelleista äärimmäisen houkuttelevan vaihtoehdon kenelle tahansa matkalaiselle. Erityisen suosittuja kohteen Berliini Hostellit ovat nuorten matkailijoiden parissa, sillä useimmat niistä sijaitsevat aivan täkäläisen yöelämän ytimessä. Usein lähin baari tai klubi on vain lyhyen kävelymatkan päässä, mikä helpottaa myös yöllä kotiutumista melkoisesti.

             Kohteen Berliini Hostellit tarjoavat tämän alueen ylivoimaisesti halvinta majoitusta. Etenkin makuusalipaikat ovat usein viisi tai jopa kymmenen kertaa hotellihuonetta halvempia, joten sellaisen valitsemalla sinulle jää taatusti rahaa myös ravintoloihin, nähtävyyksiin ja muihin huvituksiin. ebookersin Hostellit ovat erittäin viihtyisiä ja siistejä, joten voit huoletta varata sellaisen kohteesta Berliini vaikka pidemmäksikin aikaa. Hostelleissa väki vaihtuu melko tiheään, joten pitkän visiitin aikana saatat tavata ihmisiä lukuisista eri maista!

             ebookers tarjoaa sinulle kaikki kohteen Berliini parhaat Hostellit

             Sivustomme kätevillä hakusuodattimilla varmistat, että majapaikassasi on kaikki tarvitsemasi mukavuudet. Haun tulokset näet joko listana tai suoraan kohteen Berliini kartalla. Kartan avulla voit ottaa tarkasteluun esimerkiksi vain haluamiesi nähtävyyksien lähellä sijaitsevat Hostellit. Syöttämällä hakutyökaluumme omat matkapäiväsi sekä kohteen Berliini saat näkyviin kaikki kyseisellä ajanjaksolla vapaana olevat majapaikat. Varaa omasi jo nyt, niin pääset heti suunnittelemaan matkaasi kohteeseen Berliini!

             Kartta

             Suosituimmat hotellit – Berliini

             Näytä kaikki 1 306 majoitusliikettä kohteessa Berliini
             IntercityHotel Berlin Hauptbahnhof 62 €
             IntercityHotel Berlin Hauptbahnhof

             IntercityHotel Berlin Hauptbahnhof

             Katharina Paulus Strasse 5, Berliini, BE
               
              0.0 kautta 5.0 Tähteä

              Saksan liittokanslerinvirasto (Bundeskanzleramt) ja Valtiopäivätalo (Reichstag) sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Brandenburgin portti ja Friedrichstraße ovat myös 2 kilometrin päässä. Berlin Hauptbahnhofin metroasema ja Berlin-Hauptbahnhofin S-Bahn-asema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

              Hampton By Hilton Berlin City Centre Alexanderplatz 64 €
              Hampton By Hilton Berlin City Centre Alexanderplatz

              Hampton By Hilton Berlin City Centre Alexanderplatz

              Otto-Braun-Strasse 69, Berliini
                
               3.5 kautta 5.0 Tähteä

               Torstraße ja Alexanderplatz sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Berliinin televisiotorni ja Nikolaikirche ovat myös 2 kilometrin päässä. Alexanderplatzin metroasema on 7 minuutin kävelymatkan päässä, ja Schillingstraßen metroasema on 7 minuutin kävelymatkan päässä.

               Hotel AMANO Grand Central 57 €
               Hotel AMANO Grand Central

               Hotel AMANO Grand Central

               Heidestraße 62, Berliini, BE
                 
                3.5 kautta 5.0 Tähteä

                Nykytaiteen museo (Hamburger Bahnhof), Friedrichstraße ja Valtiopäivätalo (Reichstag) sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Brandenburgin portti ja Friedrichstadt-Palast ovat myös 2 kilometrin päässä. Berlin Hauptbahnhofin metroasema ja Berlin-Hauptbahnhofin S-Bahn-asema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

                Hotel Berlin, Berlin 69 €
                Hotel Berlin, Berlin

                Hotel Berlin, Berlin

                Lützowplatz 17, Berliini, BE
                  
                 4.5 kautta 5.0 Tähteä

                 Potsdamer Platz, Brandenburgin portti ja Valtiopäivätalo (Reichstag) sijaitsevat 3 kilometrin päässä tästä luksusluokan hotellista. Checkpoint Charlie -museo ja Galeries Lafayette ovat myös 5 kilometrin päässä. Nollendorfplatzin metroasema on 8 minuutin kävelymatkan päässä, ja Wittenbergplatzin metroasema on 10 minuutin kävelymatkan päässä.

                 *Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.