Pääosion alkuosa
Valitse yli 1,000,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman
Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta
ebookers ei veloita maksua suurimmasta osasta hotelliperuutuksia tai -muutoksia
Tänä iltana
Tänä viikonloppuna
25.9. - 27.9.
Ensi viikonloppuna
2.10. - 4.10.

Suosituimmat Majatalot Berliini

75 €
Gutshof Ketzin

Gutshof Ketzin

3.0 kautta 5.0 Rathausstraße 3, Ketzin/Havel, BB
Gutshof Ketzin on saanut hyvää palautetta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Strandbad Ketzin. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä 3 tähden majatalossa on 11 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja syvän kylpyammeen.
Hae hinnat
Gästehaus am Lehnitzsee

Gästehaus am Lehnitzsee

3.5 kautta 5.0 Am Lehnitzsee 2, Potsdam
Gästehaus am Lehnitzsee sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Havel. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa. Tässä 3,5 tähden majatalossa on 13 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
56 €
Pension am Lehnitzsee

Pension am Lehnitzsee

3.0 kautta 5.0 Tschuldistraße 7, Potsdam
Pension am Lehnitzsee sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Havel. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa ja ilmainen omatoiminen pysäköinti. Tässä 3 tähden majatalossa on 3 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
77 €
Belfort Rooms & Apartments

Belfort Rooms & Apartments

3.0 kautta 5.0 Belforter Str. 24, Berliini, Berlin
Belfort Rooms & Apartments sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Torstraße. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa. Tässä 3 tähden majatalossa on 14 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja ilmaiset minibaarituotteet.
Hae hinnat
Landhof Potsdam

Landhof Potsdam

3.0 kautta 5.0 Ganghoferstraße 2, Potsdam, Brandenburgin alue
Landhof Potsdam sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Havel. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa ja ilmainen omatoiminen pysäköinti. Tässä 3 tähden majatalossa on 7 huonetta.
60 €
Pension Friedrich Wilhelm

Pension Friedrich Wilhelm

2.5 kautta 5.0 Friedrich-Wilhelm-Str. 65, Berliini, Berlin
Pension Friedrich Wilhelm sijaitsee lähellä kohdetta Checkpoint Charlie -museo. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen omatoiminen pysäköinti, Wi-Fi yleisissä tiloissa (lisämaksusta) ja kirjasto. Tässä 2,5 tähden majatalossa on 3 huonetta.
Hae hinnat
M I N I T E L

M I N I T E L

3.0 kautta 5.0 55 Hermannstraße, Berliini
M I N I T E L on saanut mainiota palautetta alueen julkisista kulkuyhteyksistä. Majoitusliike on ostoskeskuksen yhteydessä, minkä lisäksi Huxleys Neue Weltin konserttipaikka on kävelyetäisyydellä. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa. Tässä vuonna 1965 rakennetussa 3 tähden majatalossa on 3 huonetta 3 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeet.
Hae hinnat
Pension 1A Apartment

Pension 1A Apartment

3.0 kautta 5.0 Milastr. 6, Berliini, BE
Pension 1A Apartment on saanut hyvää palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Max-Schmeling-Halle. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa. Tässä 3 tähden majatalossa on 2 huonetta 1 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja digitaalikanavat.
49 €
Die Botschaft

Die Botschaft

3.0 kautta 5.0 Treskowallee 92, Berliini
Die Botschaft on saanut hyvää palautetta sijainnistaan lähellä kaikkea. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Tierpark Berlin. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja lentokenttäkuljetukset (lisämaksusta). Tässä 3 tähden majatalossa on 5 huonetta 1 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
Hae hinnat
Ferienzimmer Berlin

Ferienzimmer Berlin

2.5 kautta 5.0 Altglienicker Grund 79, Berliini, Berlin
Ferienzimmer Berlin sijaitsee lähellä kohdetta Köpenickin palatsi. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ulkouima-altaan (kauden mukaan). Tässä 2,5 tähden majatalossa on 2 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja syvät kylpyammeet.
Hae hinnat
Hotel-pension Charlottenburg

Hotel-pension Charlottenburg

3.0 kautta 5.0 Pfalzburger Straße 87, Berliini, Berlin
Hotel-pension Charlottenburg sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Kurfürstendamm-ostoskatu. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi aamiaisen (lisämaksusta), Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa (lisämaksusta) ja omatoimisen pysäköinnin (lisämaksusta). Tässä 3 tähden majatalossa on 8 huonetta.
Hae hinnat
Lakeside Bed and Breakfast Berlin - Pension Am See

Lakeside Bed and Breakfast Berlin - Pension Am See

2.0 kautta 5.0 Seepromenade 26, Falkensee, BB
Lakeside Bed and Breakfast Berlin - Pension Am See sijaitsee lähellä kohdetta Zitadelle Spandau. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ilmaiset kuljetukset rautatieasemalta majoitusliikkeeseen. Tässä 2 tähden majatalossa on 4 huonetta 1 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeen/pation.
89 €
Gästehaus Lazarus

Gästehaus Lazarus

3.0 kautta 5.0 Bernauer Straße 115, Berliini
Gästehaus Lazarus sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Berliinin muurin muistomerkki (Gedenkstätte Berliner Mauer). Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä aamiaisen (lisämaksusta) ja kokoushuoneet. Tässä 3 tähden majatalossa on 26 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja kaapelikanavat.
48 €
Pension LEVI

Pension LEVI

2.5 kautta 5.0 Kurfürstenstrasse 20, Berliini, Berlin
Pension LEVI sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Berliner Philharmonie. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä aamiaisen (lisämaksusta) ja omatoimisen pysäköinnin (lisämaksusta). Tässä 2,5 tähden majatalossa on 6 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
95 €
Gästehaus am UKB

Gästehaus am UKB

3.0 kautta 5.0 Warener Str. 7, Berliini, Berlin
Gästehaus am UKB sijaitsee lähellä kohdetta Tierpark Berlin. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ravintolan, kahvilan ja välipalabaarin/delin. Tässä 3 tähden majatalossa on 34 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat kaapelikanavat ja kahvinkeittimet.

Löydä kohteen Berliini halvimmat Majatalot

Ennen kuin alamme esittelemään kaikkia niitä muita hyötyjä ja mukavuuksia, joita kohteen Berliini Majatalot sinulle tarjoavat, lienee paikallaan mainita niiden olevan äärimmäisen edullisia. Etenkin hyvää hinta-laatusuhdetta etsiville majatalot ovatkin suorastaan erinomainen valinta, sillä monissa niistä huoneet, palvelut ja mukavuudet ovat todella kovaa luokkaa. Usein ainoa majatalon hotellista erottava seikka onkin sijainti. Siinä missä ensin mainittu löytyy yleensä turistialueen, rannan tai kaupungin ytimestä, majatalo on usein hieman etäämmällä. Etenkin omaa rauhaa ja ainutlaatuisia lomakokemuksia kaipaaville syrjäinen sijainti voi kuitenkin olla suoranainen onnenpotku.

Kohteen Berliini Majatalot – ainutlaatuista tunnelmaa täysin mukavuuksin

ebookersin Majatalot tarjoavat huikean määrän vaihtoehtoja, joten niistä löytyy taatusti myös sinulle sopiva majapaikka. Se voi olla esimerkiksi romanttinen sviitti historiaa huokuvassa kartanossa tai tyylikäs, upealla pylvässängyllä varustettu huone loisteliaassa kivilinnassa. Loiston oheen tarjolla on toki myös suuri määrä hieman vaatimattomampia majapaikkoja. Usein löydät sellaisen hieman kohteesi ydinalueen ulkopuolelta, mutta poikkeuksiakin löytyy.

Jokainen majatalo on erilainen, ja niissä on aina roppakaupalla tunnelmaa. Tunnelma kumpuaa usein majapaikan pitkästä historiasta ja sen varrella paikan päälle kertyneistä kalusteista, esineistä ynnä muusta. Usein paikan isäntä tai emäntä pyrkii lisäksi korostamaan nimenomaan majoitusliikkeensä erikoisempia piirteitä. Kaiken tämän ansiosta majatalot sopivatkin täydellisesti niille, jotka haluavat lomaansa tutun ohella myös hieman erikoisempaa sisältöä. Jos olet yksi heistä, kohteen Berliini Majatalot voivat tehdä lomastasi todella ikimuistoisen.

Toisin kuin moni luulee, majatalot ovat lähes poikkeuksetta äärimmäisen puhtaita ja hyvin varusteltuja. Itse asiassa siisteydestä huolehditaan usein jopa hotelleja paremmin, sillä tilojen koosta johtuen omistaja valvoo niitä usein melkeinpä haukan lailla. Myös asiakkaiden antama palaute menee taatusti perille. Siisteyden ohella omistajan kädenjälki näkyy poikkeuksetta myös majatalon varusteissa ja palveluissa. Etenkin niiden saralla majatalo voi yllättää toden teolla. Tarjolla voi olla esimerkiksi täysin asiakkaan toiveiden pohjalta valmistettu aamiainen tai vaikka art deco -tyylinen aulabaari. Tai sitten suurella takalla varustettu takkahuone, jossa paikan omistaja kertoo sen historiasta kaikille asiasta kiinnostuneille...

Tutustu ebookersin kattavaan valikoimaan ja löydä parhaat Majatalot kohteessa Berliini

Kätevän karttatyökalun avulla näet kerralla kaikki kohteen Berliini Majatalot. Halutessasi voit valita kartalle vain parhaat arvostelut saaneet majapaikat tai kohdentaa sen vain tietylle alueelle tai tiettyyn kaupunginosaan. Sivustomme työkalut sopivat täydellisesti sekä suunnitelmansa lukkoon lyöneille että niille, joiden matkakuume on vasta nousemassa. Kattavasta valikoimastamme löytyy sopivia vaihtoehtoja niin häämatkalaisille, perheille kuin reppureissaajillekin. Sinun tarvitsee vain syöttää haluamasi matkapäivämäärät, niin ebookers hoitaa loput.

Suosituimmat hotellit Berliini

Näytä kaikki
*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.