Pääosion alkuosa
Valitse yli 1,000,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman
Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta
ebookers ei veloita maksua suurimmasta osasta hotelliperuutuksia tai -muutoksia
Tänä iltana
Tänä viikonloppuna
18.9. - 20.9.

Varatuimmat hotellit Haag

89 €
Novotel Den Haag World Forum

Novotel Den Haag World Forum

4.0 kautta 5.0 Johan De Wittlaan 42-44, Haag
Novotel Den Haag World Forum on saanut hyvää palautetta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee kokouskeskuksen yhteydessä, ja World Forum Convention Centre (tapahtumakeskus) on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja kuntoklubin. Tässä vuonna 1997 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 216 huonetta 9 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja ilmaiset minibaarituotteet.
121 €
Grand Hotel Amrâth Kurhaus The Hague Scheveningen

Grand Hotel Amrâth Kurhaus The Hague Scheveningen

5.0 kautta 5.0 Gevers Deynootplein 30, Scheveningen, Haag
Grand Hotel Amrâth Kurhaus The Hague Scheveningen on saanut loistavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Scheveningenin uimaranta. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä sisäuima-altaan ja ravintolan. Tässä vuonna 1885 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 270 huonetta 5 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja ilmaiset minibaarituotteet.
93 €
The Hague Marriott Hotel

The Hague Marriott Hotel

4.0 kautta 5.0 Johan De Wittlaan 30, Haag
The Hague Marriott Hotel on saanut mainiota palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Omniversum. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 2 ravintolaa ja kuntokeskuksen. Tässä vuonna 1971 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 306 huonetta 12 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
110 €
Radisson Blu Palace Hotel

Radisson Blu Palace Hotel

4.5 kautta 5.0 Pickeplein 8, Noordwijk
Radisson Blu Palace Hotel on saanut hyvää palautetta rantasijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Museum Noordwijk. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä täyden palvelun kylpylän ja sisäuima-altaan. Tässä vuonna 2001 rakennetussa 4,5 tähden hotellissa on 120 huonetta 5 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja satelliittikanavat.
70 €
Mercure City Den Haag Central Hotel

Mercure City Den Haag Central Hotel

4.0 kautta 5.0 Spui 180, Haag
Mercure City Den Haag Central Hotel on saanut mahtavaa palautetta huoneiden siisteydestä. Majoitusliike sijaitsee ostoskeskuksen yhteydessä, ja Mauritshuis (taidemuseo) on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja baarin. Tässä 4 tähden hotellissa on 159 huonetta 10 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-televisiot.
93 €
NH Atlantic Den Haag

NH Atlantic Den Haag

4.0 kautta 5.0 Deltaplein 200, Haag
NH Atlantic Den Haag on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Kijkduinin ranta. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä sisäuima-altaan ja ravintolan. Tässä 4 tähden hotellissa on 152 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeen.
76 €
NH Noordwijk Conference Centre Leeuwenhorst

NH Noordwijk Conference Centre Leeuwenhorst

4.0 kautta 5.0 Langelaan 3, Noordwijkerhout
NH Noordwijk Conference Centre Leeuwenhorst on saanut loistavaa palautetta huoneiden siisteydestä. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Keukenhofin puutarha. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja 3 ravintolaa. Tässä 4 tähden hotellissa on 513 huonetta 4 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille taulutelevisiot ja ilmaiset hygieniatuotteet.
76 €
Hilton Garden Inn Leiden

Hilton Garden Inn Leiden

4.0 kautta 5.0 Willem Einthovenstraat 3, Oegstgeest
Hilton Garden Inn Leiden on saanut loistavaa palautetta huoneiden tilavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Tiedekeskus Corpus. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ravintolan. Tässä vuonna 2012 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 173 huonetta 7 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-televisiot.
49 €
Hotel Mimosa

Hotel Mimosa

2.0 kautta 5.0 Renbaanstraat 18-24, Scheveningen, Haag
Hotel Mimosa on saanut hyvää palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Scheveningenin uimaranta. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa. Tässä 2 tähden hotellissa on 23 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-televisiot.
114 €
Carlton Beach

Carlton Beach

4.0 kautta 5.0 Gevers Deynootweg 201, Scheveningen, Haag
Carlton Beach on saanut loistavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee ostoskeskuksen yhteydessä, ja Scheveningenin uimaranta on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 3 ravintolaa ja sisäuima-altaan. Tässä 4 tähden hotellissa on 183 huonetta 8 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja kalustetun parvekkeen.
98 €
Mövenpick Hotel The Hague

Mövenpick Hotel The Hague

4.5 kautta 5.0 Paleisstraat 5, Haag
Mövenpick Hotel The Hague sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Mauritshuis (taidemuseo). Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja kuntokeskuksen. Tässä 4,5 tähden hotellissa on 72 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
65 €
Holiday Inn Express The Hague - Parliament

Holiday Inn Express The Hague - Parliament

3.0 kautta 5.0 Lange Houtstraat 5, Haag
Holiday Inn Express The Hague - Parliament on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee kokouskeskuksen yhteydessä, ja Mauritshuis (taidemuseo) on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja baarin. Tässä 3 tähden hotellissa on 123 huonetta 5 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-television.
93 €
Bilderberg Europa Hotel

Bilderberg Europa Hotel

4.0 kautta 5.0 Zwolsestraat 2, Haag
Bilderberg Europa Hotel on saanut hyvää palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Scheveningenin laituri. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä sisäuima-altaan ja ravintolan. Tässä 4 tähden hotellissa on 174 huonetta 13 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeen.
55 €
Best Western Plus Grand Winston

Best Western Plus Grand Winston

4.0 kautta 5.0 Generaal Eisenhowerplein 1, Rijswijk
Best Western Plus Grand Winston on saanut mahtavaa palautetta huoneiden tilavuudesta. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Galerie Arti-Shock. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja ympäri vuorokauden auki olevan kuntokeskuksen. Tässä 4 tähden hotellissa on 252 huonetta 7 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LED-television.
48 €
easyHotel The Hague Scheveningen Beach

easyHotel The Hague Scheveningen Beach

2.5 kautta 5.0 Gevers Deynootweg 130, Haag
EasyHotel The Hague Scheveningen Beach on saanut loistavaa palautetta majoitusliikkeen yleiskunnosta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Scheveningenin uimaranta. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ravintolan. Tässä 2,5 tähden hotellissa on 88 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.

Parhaat luksushotellit Haag

Näytä kaikki

Kohteen Haag hotellit


Harkitsetko lomaa kohteeseen Haag? Jos haluat löytää majoituspaikan, joka on lähellä nähtävyyksiä, syötä lomapäiväsi ja käytä hakutulosten vieressä olevia suodattimia löytääksesi hotellin, joka on lähellä alueen nähtävyyksiä kuten Binnenhof, Noordeinden palatsi ja Escher Museum. Voit valita 375 hotellista ja muusta majoitusvaihtoehdosta kohteessa Haag löytääksesi itsellesi sopivan yöpymispaikan.


Etsitpä sitten halpoja hotelleja kohteessa Haag, perhelomalle sopivia majoitusliikkeitä tai lemmikkiystävällisiä majoitusvaihtoehtoja, Haag tarjoaa monia erilaisia majoituspaikkoja, jotta sinä löydät itsellesi sopivan vaihtoehdon:

 • 17 lentokenttähotellia
 • 29 halpaa hotellia
 • 128 lapsiystävällistä hotellia
 • 34 luksushotellia
 • 124 lemmikkiystävällistä hotellia

Suosittuja hotelleja ja muita majoitusvaihtoehtoja kohteessa Haag


Kun etsit yöpymispaikkaa kohteessa Haag, voit käyttää ebookersin sivustoa löytääksesi majoitusliikkeen, joka tarjoaa palveluja kuten internetyhteyden, uima-altaan tai ilmaiset lentokenttäkuljetukset. Voit käyttää suodattimia rajataksesi hotellihakuasi, jotta näet sinulle tärkeät palvelut, kuten ilmastoinnin ja huoneessa olevan keittiön.


Asiakkaat arvostavat näitä hotelleja kohteessa Haag niiden ilmaisen aamupalan takia:

 • Holiday Inn Express The Hague - Parliament
 • Alexander Hotel
 • Best Western City Hotel Leiden

Nämä kohteen Haag hotellit ovat suosittuja matkailijoiden keskuudessa niiden uima-altaiden takia:

 • Crowne Plaza Den Haag Promenade
 • Hotel van Oranje, Autograph Collection
 • Bilderberg Europa Hotel

Asiakkaat, jotka yöpyivät näissä kohteen Haag hotelleissa pitivät paikan päällä olevasta kuntokeskuksesta:

 • City Resort Hotel Leiden
 • Radisson Blu Palace Hotel
 • Hilton The Hague

Kohteeseen Haag tutustuminen


Haag on tunnettu taiteesta, museoista ja linnastaan. Suosittuihin nähtävyyksiin kohteessa Haag ja sen lähellä kuuluu:

 • Binnenhof
 • Noordeinden palatsi
 • Escher Museum
 • Panorama Mesdag
 • Rauhanpalatsi
 • Madurodam
 • Scheveningenin laituri

Kun järjestät lomaa kohteeseen Haag, voit varata ebookersin kautta myös lennot kohteeseen Rotterdam (RTM-Rotterdam Haag). Voit rajata hakuasi välilaskujen, lentoyhtiön tai lähtöajan mukaan löytääksesi itsellesi parhaiten sopivan vaihtoehdon.


Milloin on paras aika vierailla kohteessa Haag?


Jos mietit parasta mahdollista aikaa vierailla kohteessa Haag, saatat hyötyä näistä vuodenajan säätä koskevista tiedoista lomaasi suunnitellessasi. Elokuu ja heinäkuu ovat yleensä lämpimimmät kuukaudet kohteessa Haag, kun taas kylmimmät kuukaudet ovat yleensä helmikuu ja tammikuu. Lokakuu ja maaliskuu ovat sateisimmat kuukaudet, kun taas huhtikuu ja helmikuu ovat kuivimmat.


Tässä on yleiskatsaus kohteen keskimääräiseen sademäärään ja lämpötilaan:

 • Keskimääräinen lämpötila päivisin tammikuusta maaliskuuhun on 10°C ja öisin 1°C. Kauden keskimääräinen sademäärä on 209 cm.
 • Jos vierailet huhtikuun ja kesäkuun välisenä aikana, voit odottaa keskimääräisen lämpötilan olevan 20°C päivisin ja 3°C öisin. Keskimääräinen sademäärä tänä aikana on 146 cm.
 • Keskimääräinen lämpötila päivisin heinäkuusta syyskuuhun on 21°C ja öisin 9°C. Kauden keskimääräinen sademäärä on 218 cm.
 • Keskimääräinen lämpötila päivisin lokakuusta ja joulukuuhun on 16°C ja 2°C öisin. Kauden keskimääräinen sademäärä on 249 cm.
 • Vuoden keskimääräinen sademäärä kohteessa Haag on 822 cm.

Viimeksi varatut hotellit Haag

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.