Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

ENEMMÄN hotelleja lomakohteessa Pohjois-Thaimaa

33 €
Dusit Princess Chiang Mai

Dusit Princess Chiang Mai

4.0 kautta 5.0 112 Chang Klan Road, Chiang Mai, Chiang Mai
Dusit Princess Chiang Mai on saanut loistavaa palautetta keskeisestä sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Chiang Mai-yöbasaari. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja täyden palvelun kylpylä. Tässä vuonna 1985 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 198 huonetta 10 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
98 €
Shangri-La Hotel Chiang Mai

Shangri-La Hotel Chiang Mai

5.0 kautta 5.0 89/8 Chang Klan Road, Chiang Mai, Chiang Mai
Shangri-La Hotel Chiang Mai on saanut loistavaa palautetta majoitusliikkeen yleiskunnosta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Chiang Mai-yöbasaari. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ilmaiset ostoskeskuskuljetukset. Tässä 5 tähden hotellissa on 277 huonetta 12 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja takan.
92 €
Le Meridien Chiang Mai

Le Meridien Chiang Mai

5.0 kautta 5.0 108 Chang Klan Road, Tambol Chang Klan Amphur Muang, Chiang Mai, Chiang Mai
Le Meridien Chiang Mai on saanut loistavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Chiang Mai-yöbasaari. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen valet-pysäköinnin ja 2 ravintolaa. Tässä vuonna 2008 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 383 huonetta 22 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja syvän kylpyammeen.
29 €
ibis Styles Chiang Mai

ibis Styles Chiang Mai

3.0 kautta 5.0 7 9 Moo 1 Kanklong, Cholprathan Rd, Chiang Mai, Chiang Mai
Ibis Styles Chiang Mai on saanut mainiota palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Chiang Main yliopisto. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja ravintola. Tässä 3 tähden hotellissa on 208 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LED-televisiot.
Hae hinnat
Veranda High Resort Chiang Mai - MGallery

Veranda High Resort Chiang Mai - MGallery

4.5 kautta 5.0 192 Moo 2 Banpong, A. Hangdong, Hang Dong, Chiang Mai
Veranda High Resort Chiang Mai - MGallery on saanut loistavaa palautetta uima-altaastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Doi Suthep-Puin kansallispuisto. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen valet-pysäköinnin ja ilmaiset hotellinjohtajan kutsut. Tässä vuonna 2007 rakennetussa 4,5 tähden hotellissa on 69 huonetta 3 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja syvät kylpyammeet.
22 €
Lanna Oriental Hotel

Lanna Oriental Hotel

3.5 kautta 5.0 Singharat Rd. 7, T. Sriphum A.Muang, Chiang Mai, Chiang Mai
Lanna Oriental Hotel on saanut mainiota palautetta huoneiden tilavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Chiang Main yliopisto. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ulkouima-altaan. Tässä vuonna 2019 rakennetussa 3,5 tähden hotellissa on 35 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
59 €
dusitD2 Chiang Mai

dusitD2 Chiang Mai

5.0 kautta 5.0 100 Chang Klan Road, Amphur Muang, Chiang Mai, Chiang Mai
DusitD2 Chiang Mai on saanut mahtavaa palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee ostoskeskuksen yhteydessä, ja Chiang Mai-yöbasaari on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ilmaiset kuljetukset rautatieasemalta majoitusliikkeeseen. Tässä vuonna 2006 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 130 huonetta 9 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
50 €
Mövenpick Suriwongse Hotel Chiang Mai

Mövenpick Suriwongse Hotel Chiang Mai

4.0 kautta 5.0 110 Changklan Road, A. Muang, Chiang Mai, Chiang Mai
Mövenpick Suriwongse Hotel Chiang Mai on saanut hyvää palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee ostoskeskuksen yhteydessä, ja Chiang Mai-yöbasaari on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen aamiainen, ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa ja ilmainen omatoiminen pysäköinti. Tässä 4 tähden hotellissa on 262 huonetta 9 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja Select Comfort -patjallisen sängyn.
51 €
El Barrio Lanna

El Barrio Lanna

4.0 kautta 5.0 38 Prapokklao Road Soi 7, T. Phra Sing, A. Mueang Chiang Mai, Chiang Mai, Chiang Mai
El Barrio Lanna on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Chiang Main portti. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen valet-pysäköinti ja ulkouima-allas. Tässä 4 tähden hotellissa on 28 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja ilmaiset minibaarituotteet.
Hae hinnat
Duangtawan Hotel Chiang Mai

Duangtawan Hotel Chiang Mai

4.0 kautta 5.0 132 Loy Kroh, Chang-Klan, Muang, Chiang Mai, Chiang Mai
Duangtawan Hotel Chiang Mai on saanut loistavaa palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Chiang Mai-yöbasaari. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja 2 ravintolaa. Tässä 4 tähden hotellissa on 512 huonetta 24 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.

Autovuokraamojen parhaat tarjoukset kohteessa Pohjois-Thaimaa

Katso kaikki kohteen Pohjois-Thaimaa vuokra-autot

Löydä itsellesi täydellinen lomamatka kohteesta Pohjois-Thaimaa

Jos Pohjois-Thaimaa on valikoitunut kohteeksesi seuraavalle kaupunki- tai rantalomallesi, teet reissusta unohtumattoman ja itsesi näköisen helposti. Helppokäyttöisten hakutyökalujen avulla voit tarkastella monenlaisia hotellivaihtoehtoja sekä nopeimpia ja halvimpia lentoja vaivatta. Kohteen Pohjois-Thaimaa lomamatkat ovat niin monipuoliset, että matkapaketteja löytyy jokaiseen budjettiin, etsit sitten ylellistä kaupunkikämppää keskustasta tai budjettiystävällisempää majoitusta seikkailullesi. Tämän lisäksi voit järjestää myös kuljetukset ja aktiviteetit samalta sivustolta!

Saa enemmän vähemmällä: lomatarjoukset Pohjois-Thaimaa

Kohteen Pohjois-Thaimaa lomien hinnat päivitetään jatkuvasti, joten saat tyylikkään lomamatkan edullisesti ja helposti. Syötä hakukoneeseen vain valitsemasi päivämäärät, ja saat nopeasti listan kohteen Pohjois-Thaimaa hotelleista, jotka ovat saatavilla matkustuspäivinäsi. Tarkkojen hotellikuvausten ja kuvien avulla päätöksen tekeminen on myös helppoa. Seuraavaksi voitkin sitten valita lentosi, sillä voit säästää jopa 10% matkasi kokonaishinnasta, jos varaat lennot ja hotellit samalla kertaa. Ja jos pystyt tämän lisäksi joustamaan matkustuspäivissäsi, saatat löytää vielä parempia lomatarjouksia kohteesta Pohjois-Thaimaa, sillä hinnat vaihtelevat eri päivien välillä joskus huomattavasti.

Vietä hauska matka lomakohteessa Pohjois-Thaimaa

Lomalla pärjää yleensä helposti julkisten kulkuvälineiden ja omien jalkojen avulla. Jos kuitenkin haluat vierailla kohteen ulkopuolella ja tehdä päiväretkiä lähialueille, voi olla hyvä idea vuokrata auto. Tutustumalla saatavilla oleviin autonvuokraustarjouksiin voit kierrellä lähialueilla vapaasti ja varata menopelin odottamaan heti lentosi laskeutumista. Voit tutustua myös paikallisiin nähtävyyksiin Aktiviteetit-hakukoneella päättääksesi, mitä haluat lomasi aikana tehdä ja nähdä.

Parhaat matka-aktiviteetit kohteeseen Pohjois-Thaimaa

Katso kaikki 2 aktiviteettia kohteessa Pohjois-Thaimaa

^Kaikkiin sivustolla ebookers.fi tehtyihin lento + hotelli -pakettivarauksiin perustuvat säästöt aikavälillä 01.01.2019–31.12.2019 verrattuna samojen komponenttien hintaan erikseen varattuina. Säästöt riippuvat lähtö-/kohdepaikasta, matkan pituudesta, majoituspäivistä ja valituista matkanjärjestäjistä. Säästöt eivät koske kaikkia pakettimatkoja.

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.