Halvat lennot Amsterdam

Monet lentoyhtiöt tarjoavat joustavia käytäntöjä muutosten suhteen

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Halvat menopaluulennot Amsterdam

Halvimmat viimeisten 7 päivän aikana löydetyt hinnat kohteeseen Amsterdam olivat annetulla aikavälillä 63 € (yhdensuuntaiset lennot) ja 159 € (menopaluu). Sivustomme avulla saat hyvät lentotarjouksen kohteeseen Amsterdam vuodelle 2023. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.

Lennot Amsterdamiin

Alankomaiden pääkaupunki Amsterdam on vilkas lentoliikenteen keskittymä Euroopassa. Sen kansainvälinen lentoasema toimii varsinaisena solmukohtana, josta on yhteyksiä kaikkialle maailmaan. Sen lisäksi, että Amsterdam on äärimmäisen suosittu matkakohde, lennot sinne ovat monella haussa juurikin kaupungin monipuolisten jatkoyhteyksien ansiosta. Lyhyt lento Amsterdamiin tekee siitä helpon matkakohteen, ja lisäksi lentojen hinnat ovat alentuneet merkittävästi viime aikoina. Siksi halvat lennot on helppo löytää, ja myös pienemmällä budjetilla matkustavien on mahdollista päästä tutustumaan Alankomaiden pääkaupunkiin. Halvat lennot Amsterdamiin ovat tarjolla lähes ympäri vuoden, ja ainoastaan joulun aikaan sekä heinäkuussa lippujen hintoihin voi tulla pieni piikki. Olemalla ajoissa asialla voi myös korkean sesongin aikaan löytää lentoja hyvään hintaan. Mitä aiemmin varaat lennon Amsterdamiin, sitä parempi valikoima on tarjolla myös halvemmissa hintaluokissa. Viime hetken varaajiakin hemmotellaan, sillä laajasta lentovalikoimasta löytyy usein paikkoja myös aivan viime tipassa. Suorat lennot Amsterdamiin kestävät noin kaksi ja puoli tuntia, joten matka-aika ei veny pitkäksi. Tarjolla on myös välilaskullisia vaihtoehtoja, jotka voivat olla suoraa lentoa edullisempia, mutta matka-aika venyy helposti vähintään kaksinkertaiseksi. Ihan pientä summaa ei välttämättä kannata lähteä säästämään matka-ajan kustannuksella. Suoria lentoja Helsingistä Amsterdamiin tarjoavat Finnair ja KLM, joiden lisäksi vaihtoyhteydellisiä lentoja on tarjolla hyvin monilla lentoyhtiöillä ja niiden yhdistelmillä. Mahdollisuuksia on siis hyvin paljon, ja niistä voi valita itselleen parhaimman hinnan, lentoyhtiön tai vaikkapa matka-ajan perusteella.

Halvalla Amsterdamiin

Lennot Amsterdamiin saapuvat yhdelle Euroopan vilkkaimmista lentoasemista, Schipholin kansainväliselle lentoasemalle (AMS). Sen kolmen terminaalin vuosittaiset matkustajamäärät liikkuvat kymmenissä miljoonissa, joten vilskettä riittää. Tästä huolimatta lentoasemalla on helppo liikkua ja sieltä pääsee hyvin näppärästi siirtymään keskustaan. Lentoasema sijaitsee noin 17 kilometrin päässä keskustasta, ja välimatkojen taittamiseen on tarjolla monia eri vaihtoehtoja aina busseista juniin ja tietenkin takseihin. Lentokenttäbussit kuljettavat keskustaan, josta on mahdollista päästä jatkamaan matkaa Amsterdamin monipuolisella julkisella liikenteellä. Lentoasemalle on myös junayhteys, ja raiteita pitkin voi matkustaa myös muualle Alankomaihin tai naapurimaihin. Halvalla lentäneet pääsevät myös kohtuuhintaan jatkamaan matkaansa julkisen liikenteen avulla, sillä junat ja bussit ovat varsin edullisia. Taksikyydit eivät välttämättä kuulu ihan pienimpään budjettiin, vaikka hinnat ovatkin kohtuullisia etenkin Suomen hintatasoon nähden. Taksi on luonnollisesti helpoin vaihtoehto siirtyä lentoasemalta hotellille tai muuhun määränpäähän, sillä matkatavaroiden kanssa liikkuessa on aina mukavaa päästä suoraan ovelta ovelle. Lentoasemalla taksien ja bussien lähtöpaikat ovat aivan ovien tuntumassa ja raideliikennekin kätevästi lähellä, sillä rautatieasema sijaitsee suoraan lentoaseman alapuolella.

Lento vie nopeasti perille Amsterdamiin halvalla

Amsterdamin suosioon vaikuttaa tietenkin sen helppous matkakohteena. Lennot ovat lyhyitä, ja matkanteko sujuvaa. Monipuoliset yhteydet lentoasemalta keskustaan ja muualle Alankomaihin takaavat mukavan siirtymisen majapaikalle. Halvat lennot Amsterdamiin ovat lisänneet sen suosiota entisestään, ja nyt onkin entistä kannattavampaa lähteä paikan päälle vaikka viikonloppureissulle. Amsterdamin kautta on myös hyvä etsiä halpoja lentoja muualle, sillä sen kautta kulkee valtava määrä lentoliikennettä ympäri maailmaa. Keski-Euroopan-matkailu onnistuu Amsterdamista ja jopa suoraan sen lentoasemalta käsin raideliikenteen avulla nopeasti ja sujuvasti. Lentoja on tarjolla paljon, sillä Suomesta pääsee useita kertoja päivässä joko suoraan tai vaihtoyhteyden kautta matkaamaan Alankomaiden sydämeen. Monipuoliset yhteydet, viehättävä kaupunki ja ainutlaatuinen tunnelma tekevät Amsterdamista houkuttelevan matkakohteen monelle. Matkat Amsterdamiin on paitsi helppo järjestää, myös helppo maksaa kohtuullisten hintojen ansiosta. Kaupunki sopiikin näin kohteeksi jokaiselle.

Usein kysytyt kysymykset

❓ Kuinka paljon maksavat lentoliput kohteeseen Amsterdam?

✔️ Lennot kohteeseen Amsterdam maksavat yleensä 159 €–243 €. Jos haluat varata lennot vain yhteen suuntaan kohteeseen Amsterdam, voit löytää upeita tarjouksia niinkin halvalla kuin 63 €.

❓ Mikä on halvin kuukausi lentää kohteeseen Amsterdam?

✔️ Halvin kuukausi varata lentoliput kohteeseen Amsterdam yhdensuuntaiselle matkalle on helmikuussa ja menopaluulennolle joulukuussa. Jos matkasuunnitelmasi ovat joustavat etkä välitä mihin vuodenaikaan lähdet matkalle, lentojen varaaminen tälle kuukaudelle voi säästää sinulle huomattavastikin rahaa.

❓ Miten löydän halvimmat lennot kohteeseen Amsterdam?

✔️ Löydät halvat lennot kohteeseen Amsterdam helposti hakukoneemme avulla. Voit hakea yhdensuuntaisia lentoja, menopaluulentoja tai monia kohteita sisältäviä lentoja. Annettuasi hakemasi kohteet, päivät ja matkustajien määrät hakukoneeseen voit lajitella ja suodattaa tuloksia monien eri kriteerien mukaisesti. Lentolippujen hinnat kohteeseen Amsterdam saattavat vaihdella suurestikin etsimiesi päivien, lentoyhtiöiden, lipputyyppien, paikkavalintojen ja monien muiden valintojen mukaan. Tee varaus ebookersin kautta ja hyödynnä maailmanlaajuisen verkkomatkatoimiston tuomat edut, kuten halvemmat hinnat, kattava tarjonta, loistava kanta-asiakasohjelma sekä varauksen tekemisen helppous. Lentojen lisäksi voit varata myös matkasi muut osat ebookersin kautta, ja säästät näin huomattavasti aikaa ja rahaa.

❓ Voinko muuttaa Ebookersin kautta tekemääni lentovarausta kohteeseen Amsterdam?

✔️ Voit muuttaa kohteen Amsterdam lentoasi helposti avullamme. Ensiksi sinun kannattaa tutustua matkasuunnitelmassasi oleviin lentoyhtiön ehtoihin ja rajoituksiin. Näistä näet helposti lentoyhtiön muutoksia koskevat käytännöt sekä mahdolliset lisämaksut. Jos lentoyhtiösi on perinteinen yhtiö, voimme auttaa sinua muutoksen tekemisessä – ota vain meihin yhteyttä. Saat lisätietoja lentojenmuuttamisesta asiakaspalvelun artikkelista.

❓ Miten peruutan Ebookersin kautta varaamani lennon kohteeseen Amsterdam?

✔️ Voit peruuttaa lentolippusi kohteeseen Amsterdam helposti seuraamalla ohjeitamme. Ensiksi kannattaa kuitenkin tutustua lentoyhtiön ehtoihin ja rajoituksiin, jotka löydät kätevästi matkasuunnitelmastasi. Ehdoista näet lentoyhtiön peruutuksia koskevat käytännöt sekä yhtiön mahdollisesti veloittamat lisämaksut. Saat lisätietoja lentojen peruuttamisesta asiakaspalvelun artikkelista täällä.

❓ Mitkä ovat parhaat kohteeseen Amsterdam lentävät lentoyhtiöt?

✔️ Jos haluat varata lennon kohteeseen Amsterdam sinne lentävät seuraavat lentoyhtiöt: Scandinavian Airlines, Finnair, Air Baltic, Lufthansa, KLM, Norwegian Air International Ltd, Austrian Airlines. Voit ebookersin avulla helposti vertailla lentoja nähdäksesi, minkä lentoyhtiön tarjoamat lennot sopivat parhaiten tarpeisiisi. Näin voit varmistaa, että käytät matkabudjettisi parhaiten hyväksesi ja että saat kaikki haluamasi matkan aikaiset palvelut käyttöösi.

❓Voinko lentää kohteeseen Amsterdam (AMS) lomalle?

✔️Jos suunnittelet lomaa kohteeseen Amsterdam (AMS), saat viimeisimmät tiedot COVID-19-matkailuneuvojaltamme.

Amsterdam Lentotiedot

Matkustaminen kohteeseen
Kohdelentokentän IATA-koodi
AMS
Palvelevien lentoyhtiöiden määrä
Lentoyhtiöt
Scandinavian Airlines, Finnair, Air Baltic, Lufthansa, KLM, Norwegian Air International Ltd, Austrian Airlines
Halvin lento
159 €
Varhaisin lähtevä lento
Myöhäisin lähtevä lento
Kohdelentokenttä
Schiphol
Menopaluumatkan hinta
116 €

Mitkä yhtiöt lentävät kohteeseen Amsterdam?

Scandinavian Airlines, Finnair, Air Baltic, Lufthansa, KLM, Norwegian Air International Ltd, Austrian Airlines

Amsterdam – lento ja hotelli -paketit economy-lennoilla

YOTEL Amsterdam
Pulitzer Amsterdam
Westcord Art Hotel Amsterdam 4
Hotel Sebastian's
Grand Canal Boutique Hotel
Hotel Park 6
The Highlander
Riva Hotel The Hague
INK Hotel Amsterdam - MGallery
No. 377 House
Hotel van Gelder
Hotel des Arts
Etkö löydä etsimääsi?
Katso kaikki saatavilla olevat matkat: Helsinki –> Amsterdam
Näytä kaikki matkat

Tarvitsetko lentosi jälkeen auton?

*Savings based on all holiday package bookings with Flight + Hotel on ebookers.com from January 2017 to December 2017, as compared to the price of the same components booked separately. Savings will vary based on origin/destination, length of trip, stay dates and selected travel supplier(s). Savings not available on all packages. For Free Flight or 100% Off Flight deals, package savings is greater than or equal to the current cost of one component, when both are priced separately.

Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.