Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

Monet lentoyhtiöt tarjoavat joustavia käytäntöjä muutosten suhteen

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Halvat lennot Amsterdam

Hinnat haettu viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Tieto lennoista

Kohdelentokenttä Schiphol
Kohdekaupunki Amsterdam
Lennon hinta 212 €

Lennot Amsterdam

Rento ja vapaamielinen Amsterdam on todellinen paratiisi niin lyhyelle kuin vähän pidemmällekin kaupunkilomalle. Viehättävät kanaalit ja hauskannäköiset kapeat talot värittävät kaupungin ainutlaatuista siluettia. Kun hankit lentosi Amsterdamiin eBookersilta, säästät pitkän pennin, ja varaa jää lippujen lisäksi muuhunkin. Hakukoneessamme voit valita sopivien lentopäivien lisäksi niin haluamasi lentoyhtiön kuin parhaat mahdolliset lähtöajat. Tartu tarjouksiimme, ja matkusta vaikka jo tänään!

Saapuminen Amsterdamiin

Amsterdamin lentoasema, Schiphol sijaitsee noin 15 kilometrin päässä kaupungin keskustasta. Vilkas kenttä on yleinen välilaskupaikka, ja Amsterdamista onkin erinomaiset yhteydet myös muualle maailmaan.

Schipholista kulkee juna suoraan kaupungin päärautatieasemalle. Matkan hinta on noin 4€ ja junat liikennöivät 20 minuutin välein. Ruuhka-aikoina vuoroväli on hieman tiheämpi. Omia matkatavaroita kannattaa pitää visusti silmällä, sillä taskuvarkaat saattavat havitella omaisuuttasi.

Yhtä edullinen, mutta hieman hitaampi vaihtoehto on hypätä bussiin 197, joka liikennöi 15 minuutin välein. Matka-aika on noin 30 minuuttia. Myöhään saapuville matkailijoille on tarjolla myös yöbusseja.

Taksi on helppo, mutta ei kovin suositeltava kulkuväline lentokentältä Amsterdamin keskustaan. Matkan hinta pyörii normaalisti 40-50 euron hujakoilla, ja veloituksessa huomioidaan taksissa istuttu aika. Ruuhka-aikojen ulkopuolella voit päästä keskustaan alle puolessa tunnissa, mutta hieman huonommalla tuurilla voi matka kestää lähes tunnin.

Amsterdam on kaupunki, jossa historia ja nykypäivä paiskaavat kättä ainutlaatuisella tavalla. Pienestä kaupungista löytyy tekemistä ja näkemistä jokaiseen mielitekoon, ja Alankomaiden pääkaupunki onkin tunnettu niin coffee shopeistaan ja punaisten lyhtyjen alueestaan kuin museoistaan ja kiehtovista katumarkkinoistaan. Lisätietoja Amsterdamista löydät kätevimmin Amsterdamin kohdeoppaastamme. Kun hankit lentosi Amsterdamiin eBookersilta, pääset ottamaan hyödyn irti markkinoiden parhaasta hakukoneestamme. Näet yhdestä paikasta yli 400 lentoyhtiön matkustushinnat: jos et löydä etsimääsi täältä, et löydä sitä mistään muualtakaan! Sano hyvästit monien sivustojen välillä surffailulle, ja anna meidän auttaa. Unelmalomasi odottaa aivan kulman takana!

Mitkä yhtiöt lentävät kohteeseen Amsterdam?

SAS, Aegean, Air Baltic, Lufthansa, Finnair, Czech Airlines, Air France, KLM

Kartta

Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.