Lennot Alankomaat

Monet lentoyhtiöt tarjoavat joustavia käytäntöjä muutosten suhteen

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Hae halvat lennot kohteen Alankomaat suosituimpiin kaupunkeihin

Halvat menopaluulennot Alankomaat

Halvimmat viimeisten 7 päivän aikana löydetyt hinnat kohteeseen Alankomaat olivat annetulla aikavälillä 72 € (yhdensuuntaiset lennot) ja 140 € (menopaluu). Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.

SAS
Finnair
Air Baltic
Lufthansa
KLM
Brussels Airlines
Lufthansa
Air Baltic
Brussels Airlines
SAS
Air France
Finnair

Lento ja hotelli -tarjoukset kohteeseen Alankomaat

Alankomaat – Lomat Economy-lennoilla

Hotel Il Fiore
Botel
Hotel Luxer
Hotel Casa Amsterdam
Hotel Cornelisz
INK Hotel Amsterdam - MGallery

Halvat lennot kohteeseen Alankomaat

Mistä löydän halvimmat lennot kohteeseen Alankomaat?

Halvimmat lennot kohteeseen Alankomaat löydät ebookersin lentohakukoneesta. Löydät helposti parhaat lentotarjoukset ja voit varata edulliset lennot helposti vertaamalla hintoja ja lentoyhtiöitä. Hakukonetta on todella vaivatonta käyttää. Syötä vain lähtöpaikka ja kohteen nimi, haluamasi matkustuspäivät ja kuinka monta henkilöä matkustaa. Klikkaamalla ‘hae’ etsimme sinulle halvimmat lennot kohteeseen Alankomaat.

Mikä on halvin hinta lennolle kohteeseen Alankomaat?

Halvin lento kohteesta Helsinki (HEL) kohteeseen Amsterdam (AMS) maksaa tällä hetkellä edestakaisena lentona ainoastaan 140 € tai yhdensuuntaisena puolestaan 72 €.

Milloin on paras aika matkustaa kohteeseen Alankomaat?

Lentojen hintojen vaihtelu riippuu matkasi ajankohdasta sekä miten ajoissa teet lennon varauksen. Yleisesti ottaen saat lentoliput halvalla, kun matkustat sesongin ulkopuoliseen aikaan. Tämä pätee myös kotimaan matkailuun, sillä paras aika matkustaa Suomessa on yleisten pyhäpäivien ja juhlien ulkopuolella. Myös koulujen lomien aikaan kotimaan lennot saattavat olla erittäin haluttuja, jolloin lennot Helsinkiin tai Tampereelle on hyvä varata kiireettömämpään aikaan. Suositut lennot Kittilään. Ouluun tai Rovaniemelle on hyvä suunnitella loma-aikojen ulkopuolelle. Halvin aika matkustaa kohteeseen Alankomaat edestakaisella lennolla on maaliskuussa ja yhdensuuntaisella lennolla puolestaan tammikuussa.

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Alankomaat?

Kohteeseen Alankomaat lentää jopa 12 lentoyhtiötä, joiden väliltä voit valita itsellesi parhaan vaihtoehdon. Hakukoneellamme näet helposti kaikki lentoyhtiöt ja valitset sinulle sopivimman lentomatkan seuraavien lentoyhtiöiden valikoimasta: SAS, Finnair, Air Baltic, Lufthansa, KLM, Brussels Airlines, Air France.

Voiko kohteen Alankomaat lentoja perua COVID-19 tilanteen vuoksi?

Lennon peruminen COVID-19 tilanteen vuoksi kohteeseen Alankomaat voi olla mahdollista. Voit tarkastaa tililtäsi varauksesi tilan. Jos sinulla on mitä tahansa muita kysymyksiä liittyen aiheeseen, olethan yhteydessä asiakaspalveluumme. Kun ostat lentoliput ebookersin kautta, voit lisätä lennoille ebookersin peruutusvakuutuksen. Näin pidätät itselläsi oikeuden perua varauksen. Sen hinta on yleensä varsin kohtuullinen ja vastineeksi saat runsaasti mielenrauhaa!

Mitä jos lentoni kohteeseen Alankomaat peruuntuu?

Lennon peruuntuminen kohteeseen Alankomaat saattaa johtua monesta syystä. Lennon peruuntuessa ota yhteyttä asiakaspalveluumme joka auttaa sinua lennon peruuntumiseen liittyvissä asioissa.

Autonvuokraustarjoukset Alankomaat

Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.