Vuokraa loma-asunto tai huoneisto kohteessa Amsterdam

Valitse yli 1,000,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman

Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta

Ilmainen peruutus useimmissa hotelleissa, kun varaat ebookersilta!*

Top 20 suosituimmat loma-asunnot Amsterdam

Etkö löydä etsimääsi?
Näytä kaikki saatavilla olevat majoituspaikat kohteessa Amsterdam
Näytä kaikki majoituspaikat
Alin löytämämme hinta viimeisten 24 tunnin aikana 1 yölle ja 2 aikuiselle. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Loma-asunnot Amsterdamissa – tutustu taideaarteisiin ja rentoudu tunnelmallisten kanavien rannoilla

Myyttinen Amsterdam ei petä. Värikkäitä tulppaaneja, romanttisia kanavia, pastelliväreissä hehkuvia rakennuksia ja siltoja ylittäviä polkupyöriä... Kaikkea tätä ja paljon muuta on ikiaikaisten pikkukatujen ja bruine korogen -kahviloidenkin kotina tunnettu Amsterdam. Kahviloiden nimi muuten juontaa juurensa tummaan puusisustukseen, joka tuo niihin luolamaista tunnelmaa. Tarjolla on myös tyylikkäitä drinkkibaareja ja monenlaisia muita rentoutumisen ovet avaavia menopaikkoja. Juhlijoiden ohella Amsterdamin loma-asunnot sopivat myös etenkin kulttuurista ja taiteesta pitäville. Taiteessa kaupungin upeinta tarjontaa edustavat Hollannin 1600-luvulle ajoittuvan kultakauden luomukset. Amsterdam on paikka, jossa mieltä voi sekä laajentaa että rentouttaa. Riippumatta siitä kumpaa näistä haluat, parhaiten se onnistuu, kun käytössäsi on oma Amsterdamin loma-asunto.

Miksi vuokrata loma-asunto Amsterdamissa ebookersin kautta?

Amsterdam on todella omaleimainen paikka, jonka tunnelmaan pääset parhaiten sisään, kun yövyt tavanomaisen hotellin sijaan tyylikkäässä asunnossa. Tyyliä Amsterdamin loma-asunnot toden totta pursuavat. Täällä katujen väriloisto ja boheemi tunnelma ei nimittäin todellakaan jää yksinomaan kaduille, vaan on läsnä myös kodeissa. Ja jos se ei ole juttusi, toki tarjolla on myös erittäin pelkistettyjä ja moderneja asuntoja. Mitä sijaintiin tulee, siinäkään harvoin on vikaa. Tarjolla on nimittäin loma-asuntoja Amsterdamissa sekä kanavien rannoilla että vain kivenheiton päässä tärkeimmistä museoista. Selaa vaihtoehtoja verkkosivuillamme ja valitse niistä juuri sinulle parhaiten sopiva asunto. Näin varmistat loman, jonka aikana yksityisyytesi on turvattu ja vapautesi rajaton.

Parhaat aktiviteetit Amsterdamissa

Taiteesta pitävät suuntaavat täällä usein suoraan Rijksmuseumiin, jossa on esillä tuhatmäärin teoksia Hollannin kultakauden suurilta nimiltä, kuten Frans Halsilta, Johannes Vermeeriltä sekä tietysti Rembrandtilta. Yksi museon suurimmista suosikeista on viimeksi mainitun maailmankuulu Yövartio. Jos haluat tutustua Rembrandtiin hieman perusteellisemmin, kannattaa vierailla myös hänen entiseen kotiinsa perustetussa Rembrandthuis-museossa. Toinen monia Amsterdamin loma-asuntoja lähellä oleva kohde on Van Gogh -museo. Siellä on esillä paitsi Vincent Van Goghin kuuluisaa taidetta, myös esimerkiksi hänen kirjoittamiaan kirjeitä. Niistä paljastuu esillä olevien teosten pohjana ollut tunteiden kuohu. Astetta synkempää tunnelmaa tarjoaa puolestaan Anne Frankin talo, jossa vierailla on mahdollisuus nähdä ne pienet kätköpaikat, joissa päiväkirjastaan tunnettu tyttöparka piilotteli perheineen.

Liikkuminen Amsterdamissa

Amsterdamin loma-asunnoista pääset kaikkialle kaupungin alueella todella helposti julkisen liikenteen avulla. Aina senkään kulkupelit eivät kuitenkaan ole tarpeen. Kaupungissa on nimittäin erittäin mukava liikkua myös jalan. Etenkin kanavien rannat ja kaupungin kuuluisan kelluvan kukkatorin näet ja koet kiistatta parhaiten omaa tahtiasi talsien. Julkisista kulkupeleistä erityismaininnan ansaitsevat aina ajallaan kulkevat raitiovaunut. Sään salliessa kenties kaikkein paras vaihtoehto on kuitenkin vuokrata polkupyörä. Amsterdam on nimittäin yksi Euroopan parhaista pyöräilykaupungeista. IJ-joen yli pääset muuten kätevimmin sen yli liikennöivällä ilmaisella lautalla. Kuten edellisestä voinee päätellä, itse Amsterdamissa ei välttämättä kannata vuokrata autoa. Se voi kuitenkin olla hyvinkin kannattava ratkaisu, jos haluat suunnata kaupungin ulkopuolelle ja tutustua myös kaikkeen muuhun, mitä Hollannilla on tarjota.